Şimdi Ara

En Rahat Gmail ve Twitter

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Android işletim sistemli ve Gmail ile Twitter'ı rahat bir şekilde kullanabileceğim model önerisi rica edeceğim. Bütçem 500'e kadar. Burada iki husus var; birincisi dokunmatik-q klavye ikilemi, ikincisi de pil süresi. Birkaç gün içerisinde şu an severek kullandığım i900 Omnia'yı satıp Android'e geçeceğim. Aklımdaki modeller şunlar: Samsung Galaxy mini, SE Xperia X8, HTC Wildfire, ya da Samsung i5510. Sizin öneriniz ne olurdu? Mail ve Twitter işlerini düşünerek dokunmatik yerine klavyeli bir model alsam daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Ama malum işte, Android de dokunmatik olunca daha güzel ve zaten bunların çoğu da dokunmatik. Ne dersiniz?

• Lg c305 modeline bir bak derim
  • Samsung i5510 çok iyi android + capasitive ekran + klavyesi çok rahatlık veriyor kullanımda dokunmatiği ve ekranı çok iyi. Angry birdste çok karışık bölümlerde biraz kasıyor bazen o kadar işlemcisi 667Mhz java desteği yok.
  • Xperia X8 aralarından en iyi seçim olur ;) Ben olsam onu alırdım kesinlikle :)
  • i5510'un q klavyesinin olmasının dokunmatik olmadığı anlamına gelmediğinin farkındasınız değil mi? :)

Bunların arasından i5510'u öneririm ben, özellikle de q klavye sizin için önemliyse. Fakat diğer söylediğiniz telefonlar da iyi, hoşunuza gideni alabilirsiniz.
  • Teşekkür ederim cevaplarınız için. Uzun zamandır SE kullanmadım ve biraz tereddüt ettiğim için X8 almadım (henüz). i5510 aslında klavyeli olduğu için iyi bir seçim olacak ama onda da kayar kapaklı olması beni biraz itiyor. Bir de sanalreyonum.com epey sıkıntılı bir site sanırım; geçenlerde X8 orada 450 tl'ye düşmüştü, herhalde kampanya filan gibi birşey yapmışlardı, şimdi fiyatı yeniden 560'a çıkmış. Eğer siteyi güvenilir bulmuş olsaydım geçen hafta alacaktım X8'i. Bakalım hayırlısı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Whatsapp tarih ve zaman sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.