Şimdi Ara

¤¤¤ En Kültürlü/Bilgili Yayıncı Sizce Kim? Niçin? ¤¤¤ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

yok öyle biri.

hehe kardeş nası yok oyunbroslar abim var

Orijinalden alıntı: SourceCode

Bu arada unuttum sormayı bağış toplamak ne zamandan beri kültür/bilgi oluyor ???

Toplumsal bilinç, vatan sevgisi falan filan deseydin daha doğru olurdu. Sorduğun soru ve verdiğin örneğin hiç bir alakası yok.

Thaldrin için konuşuyorsan internette bağış topladığına dair bir bilgiye ulaşamadım.
    Ben yayıncı falan takip etmiyorum sadece yukarıda bahsettiğim durumu kanıtlamaya çalışıyorum.
    Örneği beğenmediyseniz sizde örnek verebilirsiniz.

Kocaeli Üniversitesi - Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 2014 Mezunu.
    Anadolu Üniversitesi - Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Tezli PhD.
  • Imaq bence en iyi yayıncıdır açık ara. Hem harika bir oyuncu , komik , eğlenceli ve yaptığı şeyleri de açıklıyor. Imaq dışı çöp geliyor bana. Belki nightblue3 ama o da hep aynı espriler , laflar falan sıkıyor belli süre sonra

Orijinalden alıntı: Vinsmoke Sanji

quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

yok öyle biri.

hehe kardeş nası yok oyunbroslar abim var

oyunbros abim farklı bir kategoride olduğundan onu katmamıştım pardon hocam.

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Imaq bence en iyi yayıncıdır açık ara. Hem harika bir oyuncu , komik , eğlenceli ve yaptığı şeyleri de açıklıyor. Imaq dışı çöp geliyor bana. Belki nightblue3 ama o da hep aynı espriler , laflar falan sıkıyor belli süre sonra

adam boşuna best streamer of the year ödülünü almadı.

lol ile uzaktan yakından alakası olmayan adamlar bile sırf tipi komik diye imaqtpie yayını izliyorlar.
  • Yayincilarin oyun yayini yaptigi için oyun kültürü olmasi lazim bence. Digerleri bizi ilgilendirmez. Cunku sokakta yanindan gecen adam icin kulturlu mu, kultursuz mu diye dusunmuyorsun. Ama bu yayincilar kendilerini bize oyun uzerinden pazarladiklari icin bence "oyun" kulturleri olmasi lazim.

Bu acidan bakarsak sadece pintipanda ve her ne kadar sevmesemde Jahrein diyebilirim. Cunku bu ikisinin bazen yillar once cikmis olan oyunlardan bahsettiklerini duyabilirsin.

Sadece lol yayini yapanlar icin ise uzgunum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzsariyar -- 20 Aralık 2016; 12:18:06 >

Açık ara JAHREİNdir

Sonrasında pintipanda gelir
  • Stratera var bilgili kültürlü :)
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.