Şimdi Ara

EN KONFORLU OTOBÜS MARKASI? /10 yıllık arşiv (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
0
Favori
122.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki

EN KONFORLU OTOBÜS MARKASI? /10 yıllık arşiv

(En Son Oy Tarihi: 23.9.2023)
Giriş
  • tıss sesi yok zaten o sesi sen kendin yaptırıyorsun fabrika cıkısında yok yaniama bahsettiğim otobus gayet iyidir
    quote:

Orjinalden alıntı: rap_üstad

quote:

Orjinalden alıntı: @vonalı

o markayı türkiye ye mermerler getiriyor hatta otobüs firması var newport hatta ben o otobuslerde kısa sure calıstım ama muavin olarak

http://www.mermerler.com/02sirketler/sirketler_newport.asp

link yukarda bir bak istersen
    quote:

quote:

rap_üstad selam bence vanholl (yanlıs yazmıs olabilirim) inceledinmi bence incele rampada bunu gecebilen yok bildiğim kadarı ile

selam soner , aradım internette ama pek bilgi bulamadım.herhalde sölediğin model SCANIA vanholl

yarın varan deluxe iç fotolarını çekicem.4:30 da ankaraya yolcusuyumdaperşembe günü parylaşımlarımı yaparım

yollarda hiç rastlamadım , ilk defa görüyorum yani.şu özledimiz 0403 lerdeki tıss lama sesi varmı

• sölediğe göre gayet iyi.o zaman niye otobüs şirketlerinin tercih ettiği bir otobüs markası değil.yedek parça eksikliği falan yüzündemi?
  • fiyatı mercedese göre pahallı bide bide otobus söförlerinin meshur lafı var yıldızdan şaşma ben calıstıgım dönemde tanıtım amaclı metro turizm de 2 tanesi calıstı amac para kazanmak değişldi otobus satmak bir cok alıcı fiyatı ve servisağından dolayı vazgecti yıldızdan şaşma lafınıda ordan duydum
    quote:

sölediğe göre gayet iyi.o zaman niye otobüs şirketlerinin tercih ettiği bir otobüs markası değil.yedek parça eksikliği falan yüzündemi?
  • quote:

fiyatı mercedese göre pahallı bide bide otobus söförlerinin meshur lafı var yıldızdan şaşma ben calıstıgım dönemde tanıtım amaclı metro turizm de 2 tanesi calıstı amac para kazanmak değişldi otobus satmak bir cok alıcı fiyatı ve servisağından dolayı vazgecti yıldızdan şaşma lafınıda ordan duydum
    quote:

sölediğe göre gayet iyi.o zaman niye otobüs şirketlerinin tercih ettiği bir otobüs markası değil.yedek parça eksikliği falan yüzündemi?

yıldızdan saşmaama artık vazgeçtiler.setralar starlinerlar fortunalarda en az travegolar kadar satıyor.biz türkler hep böleyiz.kalıplaşmış fikirlerin dışına çıkamıyoruz

• aynen katılıyorum guvenlik olarak mecedesten 5 kat daha saglam bir arac ama gelde anlat
    quote:

quote:

fiyatı mercedese göre pahallı bide bide otobus söförlerinin meshur lafı var yıldızdan şaşma ben calıstıgım dönemde tanıtım amaclı metro turizm de 2 tanesi calıstı amac para kazanmak değişldi otobus satmak bir cok alıcı fiyatı ve servisağından dolayı vazgecti yıldızdan şaşma lafınıda ordan duydum
    quote:

yıldızdan saşmaama artık vazgeçtiler.setralar starlinerlar fortunalarda en az travegolar kadar satıyor.biz türkler hep böleyiz.kalıplaşmış fikirlerin dışına çıkamıyoruz

• @meli-417,

bu tıss sesleri setrada varmı birader,yoksa onada binmem
  • setrada ani frenlemelerde tek tıssss diye var 403 gibi sürekli tıs tıs diye yok sen gel benim otobüse ben düzeneği kurdururum anacondalan eggy13 mikrofonu alırlar her tümsekten-frene bastığımda tıs tıs diye ses çıkarırlar teknolajide care tükenmezmiş demi dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

setrada ani frenlemelerde tek tıssss diye var 403 gibi sürekli tıs tıs diye yok sen gel benim otobüse ben düzeneği kurdururum anacondalan eggy13 mikrofonu alırlar her tümsekten-frene bastığımda tıs tıs diye ses çıkarırlar teknolajide care tükenmezmiş demi dostum

eyyyvallah dostum Allah razı olsun
  • EN KONFORLU OTOBÜS MARKASI? /10 yıllık arşiv

burdan açıkca söleyebilirimki setralar starliner lardan çok daha konforlu araçlar.dünkü yolculuğumdan çektiğim fotolardır

• sanırım varanla gitmişsin çünkü 2+1 koltuk 417 modeli varanda mevcut
  • ben öyle tekli koltuğu sevmem arkadaş,yandaki uyurken sana doğru kaykılacak,dönecek kıçını seni sıkıştıracak sende içinden sayıp tavanı seyredecenki yolculuğun zevki çıksın ne o öyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavim1974

ben öyle tekli koltuğu sevmem arkadaş,yandaki uyurken sana doğru kaykılacak,dönecek kıçını seni sıkıştıracak sende içinden sayıp tavanı seyredecenki yolculuğun zevki çıksın ne o öyle

• quote:

sen gülme sen hayatında kaç kere öyle gittin,
    kurulursun grammar koltuğuna ooohh gel keyfim geeel

• basıma geliceğini bildiğimden birşey yazmadım ya bazen grammar koltuk belimi ağrıtıyor ama
  • quote:

basıma geliceğini bildiğimden birşey yazmadım ya bazen grammar koltuk belimi ağrıtıyor ama

küçük ince bir yastık işe yarayacaktır,yengeye selam söyle o halleder,içine sevgisini katar böylece bulutların üzerinde gider gelirsin yol boyunca
  • tamam artık tam sefer esnasında hayali gözüme gelir sabah gazete mansetlerinde beni görürsünüz aklına nişanlısı gelen şöför kaza yaptı
  • quote:

tamam artık tam sefer esnasında hayali gözüme gelir sabah gazete mansetlerinde beni görürsünüz aklına nişanlısı gelen şöför kaza yaptı

tövbe sümme haşa,
    ağzını hayra aç dostum,
  • şaka maka filanda ALLAH herkesi kazadan beladan korusun YARABBİM...
  • quote:

şaka maka filanda ALLAH herkesi kazadan beladan korusun YARABBİM...

amiiinnn
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.