Şimdi Ara

En Kaliteli Kemik Testeresi Çeşitleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • En Kaliteli Kemik Testeresi Çeşitleri

    En Kaliteli Kemik Testeresi Çeşitleri
    Büyükbaş ve küçükbaş hayvanların etlerinin parçalanması büyük bir özen gerektirmektedir. Eğer el yordamıyla büyükbaş hayvanların etlerinin ayrılması isteniyorsa ortaya sorunlar çıkabilmektedir. Özellikle kalitesiz olan kesim aletleri ile beraber kemik ve etin ayrılması için müdahalede bulunulursa genellikle küçük kemik parçaları etin arasına karışmaktadır. Bu noktada son derece kaliteli ve modern üretim olan kemik testeresi kullanılabilir. Özellikle kasap ve et satışı yapmakta olan müesseseler için son derece gerekli olan kemik testeresi tamamı elektronik bir donanıma sahip olan son derece kaliteli cihazdır.

    Elektrikli Kemik Testeresi
    Kemiklerin muntazam bir şekilde kesilebilmesi için son derece kaliteli ve paslanmaz çelikten üretilmiş olan testere cihazın bünyesine Entegre edilmiştir. 220 volt veya 380 volt seçenekleri olan elektrikli kemik testeresi ile çok rahat bir şekilde en hacimli olan etleri bile küçültülüp kemiklerinden ayırabilirsiniz. Böylece kullanılmış olan kaliteli ve modern cihaz sayesinde etin parçalanması sırasında hijyen koşulları da yerine getirilmiş olacaktır. Ayrıca güvenlik adına itme kolunun da bulunmuş olduğu cihaz tamamen paslanmaz bir yapıya sahiptir. Böylece korozyon ve pastan uzak kalmakta olan cihaz sayesinde etlere veya kemiklere herhangi bir şekilde istenmeyen unsurlar bulaşmayacaktır.

    Güvenli Kemik Testeresi
    Son derece güvenilir bir donanıma sahip olan elektrikli kemik testeresi değişik devirlerde üretilebilmektedir. Böylece etin boyutuna ve kullanım sahasına göre farklı olarak üretilmiş olan kemik testereleri ile güvenli bir şekilde etleri ve kemikleri ayırabileceksiniz. Profesyonel kullanıma uygun olan kemik testerelerinde güvenlik tertibatları arasında kapak açıldığında duran sensörlü bir sistem de bulunmaktadır. Böylece seri bir şekilde saatlerce çalışmakta olan kemik testeresi sayesinde etler istenen hacme getirilecek kemikler de aynı şekilde parçalanabilecektir. Et satışı yapmakta olan birçok müessese için son derece gerekli olan kemik testereleri aynı zamanda farklı hacimlerde üretilerek kullanım kolaylığı da ortaya çıkartılmaktadır. Son derece az elektrik harcamasının yanı sıra temizleme bakımından da oldukça pratiktir. Hiçbir şekilde üstünde kemik parçaları ve et kalmayacak şekilde rahatça temizlenebilen bir metal yapısına sahiptir. Eğer son derece ekonomik ve kaliteli olan kemik testeresine ihtiyacınız varsahttp://onlinemutfak.net/ adresine girerek bütün cihazları inceleyip sipariş verebilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.