Şimdi Ara

en iyisi olduğunu düşündüğünüz tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4000-5000 tl arası tv önerisine ihtiyacım var.
    panasonic 55vt50 yada daha iyisi olduğunu düşündüğünüz herhangi bir tv markası ve modeli önerisinde bulunurmusunuz. teşekkürler.

• dostum philips 8008 yada samsung F8500 modellerini inceleme fırsatınız oldu mu açıkçası benim o kadar bütçem olsa ya çok sağlam bir full hd led projeksiyon alırdım yada plazmalara bakardim ama bu 2 modeli de inceleyebilirsiniz (ikisi de led tv'dir)
  • önerilerinizden, led tv leri plazmalardan öncelikli tercih ettiğiniz çıkıyor...teşekkürler...
    bu arada sadece tv önerisi değil görüntüyü iyi almak için ekipman önerisinede ihtiyacım var..(altın uç, kablo, ses sistemi vs. önerileri)
  • quote:

Orijinalden alıntı: labine

selamlar

panasonic 55vt50 yada daha iyisi olduğunu düşündüğünüz herhangi bir tv markası ve modeli önerisinde bulunurmusunuz. teşekkürler.

VT50 seviyesinde bir seri bulmak zor, iki cihaz tavsiye edilmiş VT50 ile kıyas yapılabilir bu kıyasıda 8007 için Mutfak için tercih edebilirsiniz demek olmalıdır aradaki fark bu kadar uçurumdur, F8500 ilede kıyas olmaz sebebi VT50 tarışmasız renk kalibrasyon değerleridir !

VT50 çok net yazıyorum hiç bir anlamayan birisi dahi kafasınca ayarlar yapsada görüntünün mükemmeliğini görünce bir daha başka panel arayışına girmez !

Tek sorun Karborsacı vergi kaçakcılarının bu ürünleri stoklamış olmalarıdır, piyaslarda inanılmaz sayıda VT-GT-ST serileri giriş yaptı fakat ortada cihazlar yok !

Hata elbettki Vatandaşlarda anlamıyorum, firmları neden şikayet etmiyorlar, Adamlar bile bile piyasalarla alay ediyorlar, ne rekabet kurallını tanıyorlar nede Müşteriye saygıyı, BTK ve Rekabet kurumlarına tuaflık gördüğünüz firmaları ve kişileri şikayet edin !

Avrupada 2013 serileri indirime girdi Türkiyede cihaz yok aslında cihazlar varda birileri birşeyli bekliyor anlayan anlamıştır, Avrupada her mağazada satılıyor alan yok üstelikte 65 incleri dahil, kimse panellerin yüzüne bakmıyor, Türkiyede ise iş karaborsacılğa dönüştü !

Görünen o ki Panasonic 2013 serileri mağazlarda satılmayacak bu artık net olarak belliki Karborsacılar bu panelleri stokladılar, belli kişiler var bana sıkça şikayetler geliyor, el altından kimlerin panel satmak istedikleri hepsi ortada, heriflerin elindeki stoklar inanılmazın ötesinde !

Bu yazımıda not alın ve unutmayın ''2013 Panasonic serilerini Türkiyede 2020 yılında dahi kapalı kutu satanlar olacak'' !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 28 Temmuz 2013; 11:33:44 >

• 2020 ye kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

Orijinalden alıntı: labine

selamlar

VT50 seviyesinde bir seri bulmak zor, iki cihaz tavsiye edilmiş VT50 ile kıyas yapılabilir bu kıyasıda 8007 için Mutfak için tercih edebilirsiniz demek olmalıdır aradaki fark bu kadar uçurumdur, F8500 ilede kıyas olmaz sebebi VT50 tarışmasız renk kalibrasyon değerleridir !

VT50 çok net yazıyorum hiç bir anlamayan birisi dahi kafasınca ayarlar yapsada görüntünün mükemmeliğini görünce bir daha başka panel arayışına girmez !

Tek sorun Karborsacı vergi kaçakcılarının bu ürünleri stoklamış olmalarıdır, piyaslarda inanılmaz sayıda VT-GT-ST serileri giriş yaptı fakat ortada cihazlar yok !

Hata elbettki Vatandaşlarda anlamıyorum, firmları neden şikayet etmiyorlar, Adamlar bile bile piyasalarla alay ediyorlar, ne rekabet kurallını tanıyorlar nede Müşteriye saygıyı, BTK ve Rekabet kurumlarına tuaflık gördüğünüz firmaları ve kişileri şikayet edin !

Avrupada 2013 serileri indirime girdi Türkiyede cihaz yok aslında cihazlar varda birileri birşeyli bekliyor anlayan anlamıştır, Avrupada her mağazada satılıyor alan yok üstelikte 65 incleri dahil, kimse panellerin yüzüne bakmıyor, Türkiyede ise iş karaborsacılğa dönüştü !

Görünen o ki Panasonic 2013 serileri mağazlarda satılmayacak bu artık net olarak belliki Karborsacılar bu panelleri stokladılar, belli kişiler var bana sıkça şikayetler geliyor, el altından kimlerin panel satmak istedikleri hepsi ortada, heriflerin elindeki stoklar inanılmazın ötesinde !

Bu yazımıda not alın ve unutmayın ''2013 Panasonic serilerini Türkiyede 2020 yılında dahi kapalı kutu satanlar olacak'' !

yeni çıkan zt serisinin vatan da satışına başlamış görünüyor. vt serisi piyasada yok öylemi..2 ay önceydi sanırım teknosada görmüştüm..neyse önemli olan öneriniz ve siz güzel tv olduğunu onaylıyorsunuz..sanırım bundan öncelikli önereceğiniz bir tv.yok..teşekkürler..

• Hocam, 50st30 kullanıyorum ve 7 yıldır Panasonic plazma kullanıcısıyım.

ST60, VT60 serilerini bekle derim.

Panasonic plazmadan da şaşma, aynen devam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi TV daha iyi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mellun kullanıcısına yanıt
    Türkiye panasonic dfaha önce yazmıştım, malesef Türkiyeye uyum sağlamışlar demem lazım, Panasonic Türk anlayışını kolay adapte olmuş, burda Türk cümlem lütfen yanlış anlaşılmasın, Türkiyemizi ve İnsanları yolan firmalardan bahsediyoruım sadece !

Panasonic UK 1 hafta önce ST60 için eleştiri yapmıştım, 1 saat içinde cevab verdiler geröi sadece panasonic epil LG Samsung UK ve DE, NL, FR içinde geçerli Müşteriye saygıları iananılmazın ötesindedir, elbetteki bu saygı Devletin korkusundan kaynaklı oda başka bir detay !

ZT60 serisini sitemde yazmayı düşündüm hatta şablon yazıyıda hazırlamıştım fakat Türkiye için biraz abartı olur diye ertelemeye devam ediyorum, Panasonic için gerçek referans serisi olarak üretildi ve bu panellede Plazma işine veda etmiş oluyorlar, panel için fazla denecek birşey yok, OLED panellerle kıyaslaması kesinlikle doğrudur panelin tek başına renk kalibrasyonu dahi inanılmazın ötesindedir, Siyah+Beyaz renk eşlemesini anlatmak imkansız sadece tek detay verirsem SD yayında beyaz gömlek giyen Kadın ve Erkeğin altındaki çamaşırın dokularını görürsünüz bu kadarda inanılmaz bir panel !

Amazon Türkiye satışı olsa inanın Türkiyedeki firmalar 3 ayda iflas ederler, diyorlar ya Avrupa Birliği bunu sadece Türkiyede saf İnsanlar inanır, iddia ediyorum Avrupa Birliği bugun deseki Türkiyeyi AB üyeliğine alıyoruz, Türkiyede kıyamet kopar !

Türk firmalarının %95 ilk 3 ayda tamamen iflas ederler teknolojik ürünlerden bahsediyorum, Vne Vatan kalır ne Teknosa ne Koç aRçelik Beko gurubu 3 ayda biterler, Türkiyede inanılmazın ötesinde para kazanılıyor kazanmak yanlıi vurgun yapılıyor !

İngilterede Mağaza ürün satacak diye canı çıkıyor, Teşhür ürün örneği verirsem Türkiyede çöpü kapalı kutu diye satıyorlar karışan yok, Avrupada ise Teşhür ürünleri katogorilendirilir yani firma kafasına göre ürünü satamaz, nerdeyse en az 2 farklı fiyat görürsünüz bazı ürünlerde 3 farklı fiyat !

Yazacak detay çok fakat son iki ayda Türkiyede fiyatlara inanamadım her cihaza inanılmaz zam gelmiş bazı ürünlerde %200 zam gördüm, Allah kolaylık versin sizlere !

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.