Şimdi Ara

EN iyisi hangisi? ne tavsiye edersiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yeni tel almak istiyorum uzun süredir didikledim durdum kararsız kazım modundayım
    (geçenlerde LG gw620 almıştım (androidli) dokunmatikliği gitti,bleutoothu sorunluydu, görüntü kalitesi de 5mp olmasına rağmen kötüydü, şarjı da çabuk
    bitiyodu iki gün sonra iade ettim ben de)

teli hem foto mak gibi hem navigasyon gibi kullanmak amacım.

*en az 5 mp cam kaliteli mercekli bişey
    *geniş hassas dokunmatik ekranlı ama kalem tanıyan cinsinden
    *browseri sorun çıkarmasın jettirsin gitsin
    *GPS yerleşik olsun sürekli şebekeden filan bağlanıp ücretlendirme yapmasın
    *(cep tel klavyesi veya Q klavyesi de olabilir ama olursa kaydırmalı olsun)
    *wifisiz bluetoothsuz bişey kullanmak zaten ayıp bu devirde
    *dış görünümü de çok önemli değil
    *işletim sistemi konusunda da bir bilg.cı olarak güncelleyebileceğim her yola gelen bana takılacak bi sistem olsa fena olmaz hani :D (android iyi diyorlar bu konuda?)

buna benzer bişey tavsiye edebilecek varsa teşekkürler şimdiden..

(
    bu arada kafama takılan ve özellikle tavsiye edilen birkaç model var
    -samsung s8003 jet
    -nokia x6
    -nokia n900
    -htc hero
    -LG gc900
    -Asus p750 hakkındaki yorumlarınızı da bekleriz
    )

• N900 tam size göre. Madem bilgisayarcısınız bu Linux kökenli küçük canavarı tavsiye ederim size.

quote:

Orijinalden alıntı: dekmanci

oncelikle iphone da kullandim nexsus one da acicasi simdi n900 kullaniyorum gerisi yalan oldu

devir android devri demis bir arkadas ama devir meego devri destek verenlerw bakin acer bmw asus easport gameloft adobe vs vs bukadar buyuk destek goren bir yazilim yarida kalmaz linux vakfi meego ya gercekten destek veriyor
    android de linux tabanli ama destegi az

ayrica ne dusunurseniz dusunun bir zamanllar anti nokiaciydim ama kim ne derse desin istedilermi cihazin kralini yapiyorlar

Nexus One Android işletim sistemli cihaz bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 14 Mayıs 2010; 21:29:25 >

• Dediğiniz özelliklere uygun olarak 3 telefon biliyorum:
    x6,jet ve n900
    düşüncelerim ise şöyle:x6 çok guzel bir telefon.ancak arka kapagi ve telefon elde dururken verdigi kotu his hic hosuma gitmedi.
    n900 cok guzel,ancak buyuk ve hantal geliyor.
    jet ise o da elden kayip gidecek gibi geliyor.ancak cok guzel ve islevsel bir telefon.kesinlikle de jeti ÖNERİRİM...
  • arkadaşım samsung jet vatanda bile 877 bana pahalı geldi ama ucuzunu buldum merak etme güvenilir bir site tavsiye ederim

http://www.cilginalisveris.com/UrunDetay/247431/3260/samsung_s8003_jet_cep_telefonu.html
  • 877 mi!!!? ben gecen hafta turkcell den 760 a aldım...
  • Yorum ve tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. aldım ben jet i çünkü teknosa çekim vardı 900liralık (Lgden kalma), 799a jeti aldım (maalesef teknosada her ürün bulunmuyor fiyatlar da biraz yüksek ama oldu artık olan)üzeri 100 liralık çekim kaldı, almak isteyen varsa satabiliriz
    dün jeti biraz kurcalamaya uğraştım işte, gps le önce aramız bozuldu, "konumum" diyorum bulunduğum yerde hala dünkü Baltalimanı'nı gösteriyo :D
    bugün düzelecek inşallah

lg nin de kamerası 5mp bunun da ama görüntüde inanılmaz farklılıklar var, samsungu takdir ettim dün ilk defa :D video kalitesi de iyi.amoledi var takatten çabuk kesiliyo garibim (sadece kurcalamayla dün bir günde bitti pili) ama dokunmatikliği güzelmiş, önceki hiçbir telefonun dokunmatik klavyesine parmaklarım bu kadar sempati duymamıştı :q bir de ufak tefek bazı ekstra cici özellikleri var hareket ayarları filan, fotoğraf tarayıcıya giriyosun telefonu hafif yana çevirince resimler sırayla akmaya başlıyor, arama geldiğinde telefonu ters çevirince sessize alıyo, telefonu sallamayla radyo mp3 açıksa play pause veya close edebiliyosun, dün Baltalimanı'nda telefonu elimde sallarken görenler napıyo bu deli demişlerdir kesin
    ekran renkleri güzel 16milyon. yalnız tarayıcı biraz uyduruk flash filan yüklemek lazım gelcek

• quote:

Orijinalden alıntı: geogirl

Yorum ve tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. aldım ben jet i çünkü teknosa çekim vardı 900liralık (Lgden kalma), 799a jeti aldım (maalesef teknosada her ürün bulunmuyor fiyatlar da biraz yüksek ama oldu artık olan)üzeri 100 liralık çekim kaldı, almak isteyen varsa satabiliriz
    dün jeti biraz kurcalamaya uğraştım işte, gps le önce aramız bozuldu, "konumum" diyorum bulunduğum yerde hala dünkü Baltalimanı'nı gösteriyo :D
    bugün düzelecek inşallah

lg nin de kamerası 5mp bunun da ama görüntüde inanılmaz farklılıklar var, samsungu takdir ettim dün ilk defa :D video kalitesi de iyi.amoledi var takatten çabuk kesiliyo garibim (sadece kurcalamayla dün bir günde bitti pili) ama dokunmatikliği güzelmiş, önceki hiçbir telefonun dokunmatik klavyesine parmaklarım bu kadar sempati duymamıştı :q bir de ufak tefek bazı ekstra cici özellikleri var hareket ayarları filan, fotoğraf tarayıcıya giriyosun telefonu hafif yana çevirince resimler sırayla akmaya başlıyor, arama geldiğinde telefonu ters çevirince sessize alıyo, telefonu sallamayla radyo mp3 açıksa play pause veya close edebiliyosun, dün Baltalimanı'nda telefonu elimde sallarken görenler napıyo bu deli demişlerdir kesin
    ekran renkleri güzel 16milyon. yalnız tarayıcı biraz uyduruk flash filan yüklemek lazım gelcek

samsung jetin tarayıcısı gayet güzeldir.Flash desteği yok,ancak piyasadaki neredeyse hiç bir telefonda yok zaten.

• flash desteği bildiğim kadarıyla n97 ve 5800'da var
  • Biraz bekleyin Nokia N8 Çıksın Türkiye'ye Gelsin N8 Satın Alın.

Nokialarda bildiğim kadarıyla flash desteği olması lazım.

+N8 de 12 MP Flasli Kamera var dikkatine
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuSuF48

Biraz bekleyin Nokia N8 Çıksın Türkiye'ye Gelsin N8 Satın Alın.

+1
    fiyatı nekadar olur tahminen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: airsilver960

quote:

Orijinalden alıntı: YuSuF48

Biraz bekleyin Nokia N8 Çıksın Türkiye'ye Gelsin N8 Satın Alın.

+1
    fiyatı nekadar olur tahminen?

fiyatı n97 1.000 tl olduğuna göre oda 1.400-1.500 TL olur heralde.

sana önerim ise üretimden kalmadıysa n79 al derim.
  • N8 güzel bir seçenek.Ancak çıkar çıkmaz alınmaz ki...
    3-4 ay sonra 100-150 tl ucuzlar nasıl olsa,beklemek daha iyi olur...
  • nokia x6
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.