Şu ana kadar kullandığınız veya önerebileceğiniz yabancı hosting şirketi var mı ??
Yorumlarınızı bekliyorum ...
Seçimlerimde yorumlarınız önemli bir yer tutuyor ... :)
eğer siten türkiye hedefliyse yani kullanıcı türklerden oluşacaksa türk host al, ben şuan natro kullanıyorum inanılmaz memnunum 15 ping süper hızlı siteler...
kesinlikle Dreamhost değil bence :) en iyisini soruyosan birsuru ama adı üstünde yabancı bilmiyorum ben acıkcası ama en bilindiklerinden Servage gayet gusel.. DreamHost da gusel ben seviyorum saten sitem de orda barınıyor
Kostebek mesajların çok tuttarsız .. Sırf muhalefet olmak için mi yazıyorsun anlamadım ...
Basta Dreamhost güzel değil demişsin ... Sonra güzel ii dir demişsin ...
yorum için sağolasın ...
arkadaş kesinlikle en iyi Dreamhost demiş bende kesinlikle o değil ama o da iyi firma bilinenler arasında dedim
kesinlikle Dreamhost değil bence :) en iyisini soruyosan birsuru ama adı üstünde yabancı bilmiyorum ben acıkcası ama en bilindiklerinden Servage gayet gusel.. DreamHost da gusel ben seviyorum saten sitem de orda barınıyor
hehe koptum ya
keşke derdimi ingilizce anlatsaymışım yawww
Dreamhost bence deil arkadaşlar biraz ciddiyetsiz bir şirket gibi geldi vede kaliteli deil bence www.hostgator.com
hehe:d mail adresini pm at da Dreamla yaptıgım destek maillerinin geçmişini gondereyim sana :)
Peki onun resellerini anlatırmısın bana nasıl reseller alınıyor ?
Reseller satmıyor :)
eskiden vardı reselleri kaldırmışlar şimdi normal bir paket seçiyorsun onun üzerinden açıyorsun kullanıcı
Yaw bunlara ödemeyi nasıl yapıyoruz... Dolar hesabımız olması gerekiyor sanırım bunu içinde bir yardım :)
Yoksa ayrı konu açacağım :)
Kredi kartınla ödüyorsun sorun değil kredi kartına oderken dolar olarak öndersin
sanal kredi kartı kullanabilirsin..
ya da normal kredi kartı güvenlidir siteleri büyük hostların .
quote:
Orjinalden alıntı: nightworrier
Dreamhost bence deil arkadaşlar biraz ciddiyetsiz bir şirket gibi geldi vede kaliteli deil bence www.hostgator.com
bence amerikada kurulu bir şirketin ciddiyetsiz olma gibi bir ihtimali yok.. amerikan kanunları gereği her şeyden deli gibi korkuyorlar size karşı bir hata yaptıkları anda sizi hediyeye fln boğuyorlar.
cart curt işte.
quote:
Orjinalden alıntı: buraktcm
sanal kredi kartı kullanabilirsin..
ya da normal kredi kartı güvenlidir siteleri büyük hostların .
evet sanal kredi kartıda normal ama saten ssı var ...ha yinede güvenmiyorsn sanal kartına 23 dolar aktar sora al tabi Promo Kodla
Sanal kredi kartım var ... Garanti den .. Ayrı bir dolar hesabı açmak gerekiyor mu .. haberi olan , daha önce bu durumla karşılaşan varsa anlatıversin lütfen ...