EN İYİ WEB TARAYICI? IE,Firefox,Opera,Chrome,Safari,Netscape,Maxhton
(En Son Oy Tarihi: 7.4.2013)
Giriş
Sanki opera iyi gibi ama firefox daha popüler olduğu için tercih ediliyor.
Firefox
Firefox'a bir türlü kanım ısınamadı, IE her ne kadar uyuzluk çıkartıp dursa da sürekli ie kullanıp duruyordum ki Chrome saolsun kurtardı beni, sevdim Chrome'u
50 kere açıldı bu başlıklar yetmiyor mu, her hafta yenisini mi açacaksınız
bu arada operanın eklentiye ihtiyacı yok falan sallamışsınız birşeyler
firefox'un da yok, ama kendi gereksinimlerim için bazı eklentiler bana kolaylık sağlıyor. bunu operada yapamıyorum. operanın da bal gibi eklentilere ihtiyacı var saçma sapan konuşmayın
firefox da 6 ve üzeri sekme açtığımda kitlenip kalıyor...
forever OPERA...
K-Meleon neden yok?
avant ie tabanlı değilmi zaten mathon öle diye biliyordum ama.ben chrome ve firefox hangi denk gelirse kullanıyorum.aslında opera ie de yüklü pc ye.karışık yani.genel olarak firefox.
opera
netscape hariç hepsini 1 aya yakın denedim kimini daha uzun sure şu an en iyisi opera son surumu kendi kendine donuyor onu anlamadım bir türlü aslında en iyisi safari'dirde pc'de pek performans alamadım mac'da denemek lazım mac'ı alacakda para yok
Mozilla 2 kez başıma dert oldu. Başlarda güzeldi ama sorun çıkardı işte. Şu an Opera kullanıyorum ve neden daha önce geçmedim diye .
Netscape kullanan hiç yok mu?
Ben Maxthon kullanıyorum daha önce de Opera Ve Mozilla kullandım ama en kullanışlı Maxthon bana göre bi deneyin derim
quote:
Orjinalden alıntı: LiesOfFear
bu anket firefox opera arasında geçer
safari hızlı, opera güzel , firefox iyi
safari hızlı ve bazı özellikleri hoş örneğin bunu google'da ara
opera hem en güzel arayüzü olanı hem yapıştır ve git, hızlı başlat ve sekme düzeni en iyi olanı
firefox en komple tarayıcı, ekstra özellikleri çok yeterince hızlı güzel.
F
quote:
Orjinalden alıntı: x264
F
i r e f o x
quote:
Orjinalden alıntı: ArFa_
quote:
Orjinalden alıntı: x264
F
i r e f o x
bence en iyisi nod32