Şimdi Ara

En iyi virus Programı ücretsiz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Avast ve Malwarebytes anti-malware yi kur tam indirden indirirsen avastı orada bi link var oraya tıklayıp ücretsiz 1 senelik lisansa kayıt olabilirsin. Kafana takılan bişi olursa pm at.

Orijinalden alıntı: Gilgames

Yukarıda ücretsiz antivirüs programlarının asla tam olarak korumayacağı iddia edilmiş. Buna katılan-katılmayan yok mu? Bu konunun tartışılıp açıklığa kavuşması çok önemli geldi bana.

Muhatap alirsan gercekten dogru söyledigini zanneder, salla gitsin. Varsın o öyle bilsin, tartışsanda geri adım atmaz. Kaldı ki hicbir antivirüs %100 koruma saglayamaz, bahse giren varsa en kral av adini yazsin 5 dk yazacagim virüsü yakalasinda görelim.

Yani diyecegim o ki ; Bedava yada ücretli arasinda öyle absürt farklar yok. birisi 90 virüs yakaliyor digeri 91 , o 1 virüs sizin pc ye gelirse gelsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 11 Mart 2012; 18:20:23 >
  • tabikii de Trend micro titanium max. sec. 2012 kullanmaya başladığım günden beri hiç virus sorunum kalmadı,bide ben hep viruslü sitelerde gezinip download yapan biriyim isteyenler indirebilirhttp://tik.tl/zx9SZ seriallerde var içinde çalışıyor hala

Orijinalden alıntı: Kumandan

quote:

Orijinalden alıntı: Gilgames

Yukarıda ücretsiz antivirüs programlarının asla tam olarak korumayacağı iddia edilmiş. Buna katılan-katılmayan yok mu? Bu konunun tartışılıp açıklığa kavuşması çok önemli geldi bana.

Muhatap alirsan gercekten dogru söyledigini zanneder, salla gitsin. Varsın o öyle bilsin, tartışsanda geri adım atmaz. Kaldı ki hicbir antivirüs %100 koruma saglayamaz, bahse giren varsa en kral av adini yazsin 5 dk yazacagim virüsü yakalasinda görelim.

Yani diyecegim o ki ; Bedava yada ücretli arasinda öyle absürt farklar yok. birisi 90 virüs yakaliyor digeri 91 , o 1 virüs sizin pc ye gelirse gelsin :)

İlk planda güçlü bir firewall kullanmak antivirus'den daha önemli.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.