Şimdi Ara

EN İYİ VİRÜS PROGRAMI HANGİSİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lenitolepe

Ben Norton 360 kullanıyorum bi kaç senedir orjinal lisanslı. Tavsiye ederim.

Bunu nasıl tavsiye ediyorsunuz anlamadım. Çünkü gerçekten çok gereksinim istiyor. (En azından eski sürümleri öyleydi) Hatta bir pc'nin çökmesine neden oldu. Orta-düşük arası sınıfsa kesinlikle Avira preminum suit öneriyorum. İyi özellikli ise yine Avira Preminum Suit, Bitdefender ve ya Kaspersky öneriyorum. Pc lerimin birinde (imzamdaki) BitDefender orijinal. Birinde Avira preminum suit var. Şu anlık memnunum.
  • Don_Kisot kullanıcısına yanıt
    Önceden benim berbat bir sistemim vardı. Şimdi de iyi olduğu söylenemez orta seviyede sistemim var. Herhangi bir problem çıkarmadı. Güvenlik sorunlarıda oluşmadı. Hatta ben bunun yanında advanced system care kullanıyorum. Sıkıntı yok bende performans ve ya güvenlik olarak. Fiyatıda uygun gayet. Memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lenitolepe

Önceden benim berbat bir sistemim vardı. Şimdi de iyi olduğu söylenemez orta seviyede sistemim var. Herhangi bir problem çıkarmadı. Güvenlik sorunlarıda oluşmadı. Hatta ben bunun yanında advanced system care kullanıyorum. Sıkıntı yok bende performans ve ya güvenlik olarak. Fiyatıda uygun gayet. Memnunum.

Belki yeni sürümlerde düzeltmiştir ama ben güvenemiyorum Norton a. O manzarayı görsen sen de almazdın eminim.

• sunuda demeliyim bugün avastın hacklendiği haberini okudum 400 000 kişini bilgileri çalınmış kendini biri koruyamayan bir anti virüs sanırım bizi hiç koruyamaz daha düne kadar avast internet security almayı düşünüyordum ama simdi vazgeçtim birazdan söyleyeceğim sistem ozellikelrine sahibim yeni recovery yaptım suan avasttın free versiyonu var 20 günlük denemesi varmıs internet securitinin onu kullanıp free versiyona geçicem nerde beleş oraya yerleş hesabı neyse bu anlattıklarınızdan yola cıkarak eset mı almalı avira mi bu arada titanfall oyunu oynuyorum ben çok kasılıyordu oyuzden sistem dostu,virüs düşmanı;kullanıcı yanlısı,hacker karşıtı bir anti virüs satın alcam parası neyse vercem artık nerde beleş oraya yerleş bir yere kadar koruya biliyor seni oyuzden premium hesaplar bakıyorum eset bana çok sönük gibi geliyo bilmiyorum pek taraftarı değilim ısınamadım keretaya norton olabilir avira bide biliste.com diye bir sitede bitdefender internet security i 1. seçmişler faydalarını ove ove bitiremiyolar bitdefender var birde

+ Bilgisayarınızı yavaşlatmadan gelişmiş proaktif koruma sağlıyor.

+ Düşük premium ücreti.

+ Yüksek koruma.

+ Kullanıcı dostu arayüz.

+ 7/24 Teknik destek. diye diğerlerinde - lerde var buna diyecekleriniz neler

özetle suana kadar yazılmış mesajları karşılaştırmalı olarak avantaj ve dezavatajları ile biri açıklığa kavuşturursa bence bu cevap en azından birkaç yıl yeterli olur diye düşünüyorum teşekkürler

Sietem özellikleri :ASUS Notebook K52JU/K52JT series
    İntel Core(TM) i5 işlemci M460 2.53 GHz 2.53GHz
    4.00 GB RAM(Kullanılabilen 3.86 GB)
    ***AMD Radeon HD 6370M 1 GB
    64 bit Windows 7 0
    278 GB ST9320325AS

• En iyi antivirüs, LİNUX işletim sistemidir. Antivirüs programı kullanılmadığı halde virüs girme olasılığı milyonda birdir.
  • baska cevabı olan yok mu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.