Şimdi Ara

En iyi TV Konsolu Değerlendirmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar konsol ne yazikki her televizyonda aynı tadı vermiyor çevremdekileri değerlendirmeye aldım :)

Vestel Plazma - Görüntü berbat özelikle fifa 15 oynarken yağlı boya gibi
    Vestel 3D LED TV - Görüntü berbat özelikle fifa 15 oynarken yağlı boya gibi aynı sayılır :) bu şekilde vestel sınıfta kalıyor..
    Samsung LED Tv - Görüntü vestele nazaran daha iyi
    LG 3D Smart LED TV - Oynarken zevk alıyor insan görüntüsü iyi fifa15 oynarken bile saha yağlı boyamsı gelmiyor insana
    LG 4K UHD TV - Görüntü Yıkılıyor :) Grafikler bir nevi biraz daha canlanmış Nvidia Sli yapmış gibi örnek verirsek
    Sony 3D Smart LED TV - Görüntü mükemmel sanki sony ürünü sony ürününde oynanır gibi oldu fakat optimasyon filan Harika oynarken verdiği yansıma kontrol bende dedirtiyor
    Sony 4K UHD- Offf diyorum başka birşey demiyorum Nvidia nın o çıkan en son model kartı takılı sanki arkadaşıma her gittiğimde oyun oynarken daha çok eğlendiğimi hissediyorum..

Çevremdeki arkadaşlara her gittiğimde aynı oyunu oynadıkça farkı anlıyorsunuz zaten elimde eski samsung plazma vardı oyun oynarken açıkcası hiç bir zevk almıyordum oyun oynarken sonra LG 3D Smart Led tv aldım hayırlısı ile para biriktirebilirsem sony 4k ultra düşünüyorum biraz daha fiyatların ucuzlamasını bekliyorum açıkcası özellikle ama kimde vestel gördüysem memnun değil şayet yeni bir televizyon almak istiyorsanız sakın almayın vestel, uygun fiyata LG 3D Smart LED tv yi öneriyorum hem uygun hemde codec desteği var. bütçeniz biraz daha iyise kesinlikle sony :)

• Yani tam bir "hani çü..üm, hani Selanik" konusu olmuş.

Başlık: En iyi TV Konsolu Değerlendirmeli (Başlıktan anlaşılan KONSOL DEĞERLENDİRMESİ)

İçerik: TV değerlermesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkce katline örnek

• 4k tv lerde nasil daha net goruntu elde ediliyor? 1080p oyunun cozunurlugu olsa, tv 4k ya upscale edecek demektir bu da teknikte daha az cozunurluk demek degil mi?

• sony en iyisi sonra samsung gelir imput lag oranlatida iyidir

• Vestel 40PF7120 LED FULL HD SMART TV tam bir fiyat performans urunu.yaklasik iki aydir ps4 icin kullaniyorum cok memnunum.tv almak isteyen ve cok para vermek istemeyen arkadaslara onerilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: zugu

Vestel 40PF7120 LED FULL HD SMART TV tam bir fiyat performans urunu.yaklasik iki aydir ps4 icin kullaniyorum cok memnunum.tv almak isteyen ve cok para vermek istemeyen arkadaslara onerilir.

O da birsey mi ben 500 liralik axen led tv kullaniyorum ve memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: Polyash

quote:

Vestel 40PF7120 LED FULL HD SMART TV tam bir fiyat performans urunu.yaklasik iki aydir ps4 icin kullaniyorum cok memnunum.tv almak isteyen ve cok para vermek istemeyen arkadaslara onerilir.

O da birsey mi ben 500 liralik axen led tv kullaniyorum ve memnunum

500 tl lik tv de senin isini goruyosa ne mutlu sana.onemki olanda bu.

• LG lb652V ps3 için gayet güzel.Hiçbir sorunum yok.Öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nvidia sli ne alaka ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Türkce katline örnek

3 Tane dil var osmanlıca da eklenince normaldir kardeş :D
  • quote:

hocam oyunlardan görüntü paylaşırmısınız ama screenshot olmasın direk tv karşısında çekin özellikle pes 2015 filan varsa çeşitli oyunlardanda olabilir
  • arkadaş türkçe yazabilse birşeyler anlardık sanırım
  • En iyi görüntüyü ekran boyutu 32'' olanlar verir 1080p de ekran boyutu büyüdükçe kalite düşüyor bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

4k tv lerde nasil daha net goruntu elde ediliyor? 1080p oyunun cozunurlugu olsa, tv 4k ya upscale edecek demektir bu da teknikte daha az cozunurluk demek degil mi?

Gerçi dediğiniz gibi olması lazım fakat bana daha kaliteli geldi. Hani ps1 oyunu oynamaya kalkarsın ps3 te görüntü sizi tüplü televizyondaki kadar cezbetmez fakat ps4 te öyle bir sorun yok aynı kalitede oynanabiliyor.
    Hocam youtube da videolar var göz atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

arkadaş türkçe yazabilse birşeyler anlardık sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: SilenthillDream

quote:

hocam oyunlardan görüntü paylaşırmısınız ama screenshot olmasın direk tv karşısında çekin özellikle pes 2015 filan varsa çeşitli oyunlardanda olabilir

Hepsini boyle yaziyorsan yazik olmus.

• quote:

Orijinalden alıntı: SilenthillDream

quote:

Ss zor biraz ama sunu soyleyebilirim pes15 te ozellikle muthis goruntu aliyorum ki bazi tvlerle karsilastirma sansim oldu.bu tv samsung yada lg nin 1800_2000 tl lik tvlerine kafa tutar, gonul rahatligiyla kullanirsin.

• Panasonic 55vt50v efsanedır siyah gösterimi olsun input Lag olsun zaten plasma TV ler konsol kullanımında bir adım önde bana göre

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.