Şimdi Ara

En İyi Tv'den Dışarı Çıkanlar : ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
5
Favori
15.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sagropa

Ben de samsungun 3d orjinal gözlüğü var onla izlenmez mi

Eski 3D filmlerden kastın kırmızı / mavi 3D ise 3D menüsünden hiçbir işlem yapmayıp, karton kırmızı / mavi gözlükler edinip direk izlersin. Diğer SG ya da FPR 3D gözlükler ile izleyemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm_group

tecrübeli arkadaşlar biraz film tavsiye etse iyi olucak aslında

Şu konuyu incele.

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) *** TAVSİYELERİ ANA KONU
  • quote:

Arkadaşlar bazen 1080p lik 3d bir film alıyoruz ama hayal kırıklığına uğradığımız oluyor. Filmde sadece bir derinlik söz konusu ve 3d damgasını kesinlikle haketmiyor. Sizlerden ricam gerçekten tv'den dışarı çıkan efektlerin olduğu film, belgesel , oyun , fragman v.s burada paylaşmamız.

Örneğin ben Michael Jackson Trailer 3D' yi çok beğenmiştim. Burnunuzun dibine kadar gelen ve size kılıç sallayan zombiler insanı dehşete düşürüyor.

En İyi Tv'den Dışarı Çıkanlar : )

indirebileceğimiz bir site varmı bildiğiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

quote:

Orijinalden alıntı: blake78

quote:

Orijinalden alıntı: agtr

en iyi pop out, boogie el aceitoso adlı arjantin animasyonunda. filmin konusu saçma, çocuklar için uygunsuz sahneler de var. ama kurşunlar sağınızdan solunuzdan geçiyor. daha iyisini görmedim şu ana kadar

Nerden bulabiliriz bu filmi ? Özelden torrent, vs link alabilir miyim?

attım

bende linkini rica edebilirmiyim Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

quote:

Orijinalden alıntı: blake78

quote:

Orijinalden alıntı: agtr

en iyi pop out, boogie el aceitoso adlı arjantin animasyonunda. filmin konusu saçma, çocuklar için uygunsuz sahneler de var. ama kurşunlar sağınızdan solunuzdan geçiyor. daha iyisini görmedim şu ana kadar

Nerden bulabiliriz bu filmi ? Özelden torrent, vs link alabilir miyim?

attım

bende linkini rica edebilirmiyim Teşekkür ederim.

bende rica edebilir miyim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yenifoca

boogie el aceitoso

http://thepirate_bay.org/torrent/6430304/Boogie.El.Aceitoso.3D.2009.ML.ENG.Dubbed.1080p.3DBD.x264.half.SB

sayfa açılmıyor yeniden yazabilirmisiniz
  • pirate ve bay kelimeleri arasındaki alt çizgiyi silip öyle deneyin
  • beyler, bu topctekiler en iyi bilir herhalde diye burda soruyorum;

internetten indirdigim 3d filmleri laptopumda çalıştırıp hd4570(6 serisidegil) kartın hdmı cıkısıyla,
    1.3 hdmı kablo ile (1.4 degil)
    normal şekilde 3d TVime cıkıyorum ve de 3D izliyorum.

DEGİL mi??

evet ise bu 6 serisi Ati 3d yi destekler, Yok hdmi 1.4 lazım vb.. bu muhabbetler ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenifoca

pirate ve bay kelimeleri arasındaki alt çizgiyi silip öyle deneyin

çok teşekkür ederim, dediğiniz şekilde oldu.
  • Arkadaşlar Ben 22 İnch AVOC marka LCD monitörümde PC den Ucuz Plastik 3D gözlüklerle SBS film izliyorum.Bu sayfadaki Michael Jackson Trailer 3D filmi gerçekten çok güzel bir örnek.Ama ben ondanda daha güzelini buldum.Denemenizi tavsiye ederim.
    Linkini veriyorum.Bu şekilde ilginç ve güzel örnekler bilenler paylaşırlarsa çok sevinirim.
    http://www.3dtorrents.org/index.php?page=torrent-details&id=aa1ba730b88f122f6261dc40a7c1e2e9906cd56a
    Dosyanın adı TOP GIRL.mp4 kısa bir film ama çok harika.İsmine aldanmayın.Uygunsuz sahne falan yok
    Torrent indirme dosyasını burdaki mesajımdan indirin
    File name: Top_Girl_3D___Musical_2011_Good_3D___SBS.torrent File size: 11.58 KB

Ayrıca Drive Angry filminin ( Half SBS versiyonunda tabiki ) Muhasebeci denilen kişinin havaya para attığı sahnesi var (yaklaşık filmin 24 veya 25. dakikasında) o sahnede çok güzel.
    Filmde zaten bir çok sahne harika 3D efekt içeriyor.

Ama yukarıdaki kısa filmi deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyotocu -- 11 Ekim 2011; 16:27:25 >

• quote:

Arkadaşlar bazen 1080p lik 3d bir film alıyoruz ama hayal kırıklığına uğradığımız oluyor. Filmde sadece bir derinlik söz konusu ve 3d damgasını kesinlikle haketmiyor. Sizlerden ricam gerçekten tv'den dışarı çıkan efektlerin olduğu film, belgesel , oyun , fragman v.s burada paylaşmamız.

Örneğin ben Michael Jackson Trailer 3D' yi çok beğenmiştim. Burnunuzun dibine kadar gelen ve size kılıç sallayan zombiler insanı dehşete düşürüyor.

Bu videoya ait torrent linkini ben de PM alabilir miyim acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: anilaksac

quote:

Bu videoya ait torrent linkini ben de PM alabilir miyim acaba?

bende rica ediyorum.

• beyler bunu youtube dan bile indirebilirsiniz zaten fragman gibi , 1080p olarak indirin

http://www.youtube.com/watch?v=SiYHcTI0ZwE
  • quote:

http://www.youtube.com/watch?v=Hc0oYHx198U&feature=related

bunu izleyin

bunlar sbs mi?

ben yanyana 2 görüntü göremiyorum tv ye gondermek için? li tv onu 3d yapsın.

bu arada REceiver gigablue nasıl gidiyor? memnun musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyotocu

Arkadaşlar Ben 22 İnch AVOC marka LCD monitörümde PC den Ucuz Plastik 3D gözlüklerle SBS film izliyorum.Bu sayfadaki Michael Jackson Trailer 3D filmi gerçekten çok güzel bir örnek.Ama ben ondanda daha güzelini buldum.Denemenizi tavsiye ederim.
    Linkini veriyorum.Bu şekilde ilginç ve güzel örnekler bilenler paylaşırlarsa çok sevinirim.
    http://www.3dtorrents.org/index.php?page=torrent-details&id=aa1ba730b88f122f6261dc40a7c1e2e9906cd56a
    Dosyanın adı TOP GIRL.mp4 kısa bir film ama çok harika.İsmine aldanmayın.Uygunsuz sahne falan yok
    Torrent indirme dosyasını burdaki mesajımdan indirin
    File name: Top_Girl_3D___Musical_2011_Good_3D___SBS.torrent File size: 11.58 KB

Ayrıca Drive Angry filminin ( Half SBS versiyonunda tabiki ) Muhasebeci denilen kişinin havaya para attığı sahnesi var (yaklaşık filmin 24 veya 25. dakikasında) o sahnede çok güzel.
    Filmde zaten bir çok sahne harika 3D efekt içeriyor.

Ama yukarıdaki kısa filmi deneyin

Arkadasim verdigin linkteki video 10 numara tesekkurler. LG demosu ben samsung panelimde izledim.
    Disari cikis sahneleri gercekten harika,6-7 disari cikis sahnesi var. Bir ara evin icinde cicekler kelebekler ucusuyordua,araba sahnesi ise ayri bir guzeldi.mutlaka izlenmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyusa -- 17 Ekim 2011; 14:03:21 >

• quote:

bunlar sbs mi?

ben yanyana 2 görüntü göremiyorum tv ye gondermek için? li tv onu 3d yapsın.

bu arada REceiver gigablue nasıl gidiyor? memnun musun?

kumandadan 3d tuşuna basınca otomatik oluyor , şuan tam hatırlayamıyorum uzun süredir izlemedim ama sorunsuz izleniyor.

gigablue'dan çok memnunum fakat hotbird üzerindeki hd kanalları bulamıyorum bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

quote:

indirebileceğimiz bir site varmı bildiğiniz.

bende bulamadım bir türlü nette link varsa alayım

• evet bu Michael Jackson Trailer 3D olayını ben de bulamadım ama bu sonradan 3d yapılmıs olmasın? yani 3d cekim var mıydı jackson zamanında?

Ayrıca GS- FB veya Barchanın bir eski 3D maçı için bir link var mı_?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.