Şimdi Ara

En iyi tribün bestesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Dostum ben siz bizanssınız diye bir şey söylemedim . sen kendi kendine ben sanki öyle bir şey söylemişim gibi yazdın. ima bile etmedim. ayrıca bizansı sadece göztepe taraftarları söylemiyor ki! Bursa, ankaragücü,eskişehir, sakarya gibi kült taraftar toplulukları olna klüpler de istanbul takımlarına bizans diyor. Belki de bunu bildigin halde sen ukalaca" offf klasik izmirli" diye bir tabir kullanıyorsun. İzmire kurban olun hocam keşke tüm türkiye izmir olsa.

    Ha bunun dışında benim ilk yazdıgım taraftar iğnelemesiydi. GS,FB ve bjk taraftarları bir göztepe taraftarı değil . çünkü sizler başarısız geçen bir sezonun ardından stadı genelde boş bırakırsınız buda sizi taraftar dan çok müşteri gibi gösteriyor dolayısı ile tribün kültürünüz özellikle FB ve GS için diyorum bunu malesef geriye gidiyor. BJK yi aslında bunun biraz dışında tutabiliriz ancak göztepe öyle değil. yaşlarınız kaç bilmiyorum ama göztepe 2002-2003 sezonun da dönemin süperliginden düştü. sonra bir daha ,sonra bir daha derken amatöre kadar gittik malesef. ve amatörde bile alsancak stadında bir çok maçın doldugunu hatırlıyorum. keza 2.lig beyaz grup maçlarımız da bir çok maçı 30bin üzeri seyirciye oynadık. TFF 1.lig ilk sezon da maçların bir çoğu manisa da oynandı ve binlerce isnan maçlara manisa ya gitti. şu an göztepe stadı inşa halin de. oynadıgımız stad derme çatma portatif tribünlü doğanlar stadı ve göztepe ile doğanlar arası 24km mesafe . stad küçük olsa da her maç kapalı gişe. ve klübün söyledigine göre her maç ortalama 30bin civarı talep geliyor. anlıyacagın klübe baglı kemik bir taraftar kitlesi var . yensen de yenilsen de insanlar maça gidiyor.

    Farzet ki GÖztepenin konumuna GS düştü . aynı olayı GS yakalarmı sence? yakalarmıyı bırak geçen seneki tribünlerinizin hali ortada.

    yanlış anlaşılmasın ben göztepemizi klüp olarak tabiki 3 büyüklerin önünde görmüyorum . ancak taraftar olarak çok önünde görüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 9 Nisan 2018; 1:54:16 >




  • silinebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 9 Nisan 2018; 0:3:32 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.