Şimdi Ara

en iyi teknik direktör seçilme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fm 2012 de en iyi teknik direktör seçilemiyorum bir türlü galatasarayla ligde 105 gol attırdım 96 puan toplattım en iyi teknik direktör sivassporunki seçildi dedim acaba 3 maçta tatile çıktım önemsiz diye o yüzden mi yani takımı asistan yönetince seçilemiyor musun bilenler varsa

• tatile cıkınca yardımcın tüm maçları yendiyse yardımcın seçiliyor. yendiğin tüm maçlarda takımın başında olman gerek
  • Neden seçilmedin bilmiyorum ama 3 maç etkilemez bunu.
  • yeni bir oyun açtım tatile çıktım gs şampiyon oldu yardımcı en iyi teknik direktör seçildi demekki bütün maçlara çıkmak gerekiyor önceden yoktu bu fm 2011 de iyi daha gerçekci olmuş herkese tşk
  • Oynanan oyun ve alınan skorlar çok önemli. Geçen sezon alınmadık kupa bırakmama rağmen Eskişehirspor'un TD'si Ersun Yanal seçildi. Sebebide kötü giden takımın başına geçip bir sezonda liderle kapışan bir takım yarattığı için. Gayet doğaldır bu. Maçlardan sonra gelen "confidence" çok önemli.
  • Türkiye liginde sürpriz takıma veriyor genellikle oyun, 4 kere art arda şampiyon oldum. 1 kere aldım
  • 2. lıgden yenı çıkmış takımın başına geçtim ilk sezon 8. , 2. sezon 7. , 3. sezonda 3. oldum en ıyı hoca ödülü aldım şampiyonluğu son 2. haftada kaybettım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende everton'la 2 kere üst üste seçildim aslında ilk seçildim sıkıldım sildim 2.sindede seçildim sıkıldım sildim. :D Yani büyük takımlarla ligde şampiyon olursan en iyi menejer seçilme ihtimalin %5 felan.ben evertonda ilk sezonumda FA CUP ve Carling cup aldım şampiyonluğu son maç kaybettim ikinci sezonda FA CUP + Şampiyonluk aldım .Orta durumlu takımlarla seçilme şansın yüksek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.