Şimdi Ara

EN İYİ SAVAŞ FİLMİ - Ningen no jôken

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar savaş filmlerine merakım var.

imdb en iyi savaş filmleri diye baktığımda bu birinci sırada çıktı

http://www.imdb.com/title/tt0055233/

izleyen arkadaşlar var mı?

• Bu filmi izlemedim ama tae guk gi, 71 into the fire, my way bunlar çok güzel savaş filmleridir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Izledigim en iyi savas filmi Ran, ama bu filmde listemde ve bayagi ovguler duydum hakkinda. Zaten yonetmenin iyi oldugunu biliyorum o yuzden bu filminde iyi olduguna eminim, izleyip gorecez yakin zamanda bakalim. Uzak dogulular bu isi iyi beceriyor

Ayrica bu filmi izleyenlere benimde sorum var. Bu film ucleme mi ? Cunku ayni isimde ard arda cekilmis uc film var. Sirayla mi izlemem gerek ? Yoksa filmlerin bir biriyle cok baglantisi yok mu bazi serilerde oldugu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 8 Haziran 2014; 20:03:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azadi30

Bu filmi izlemedim ama tae guk gi, 71 into the fire, my way bunlar çok güzel savaş filmleridir

tae gukgi filmini anlatmak için çok güzel kelimesi yetersiz kalır hocam.

savaş filmi diye başladık, ağlama garantili muhteşem bir savaş filmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Izledigim en iyi savas filmi Ran, ama bu filmde listemde ve bayagi ovguler duydum hakkinda. Zaten yonetmenin iyi oldugunu biliyorum o yuzden bu filminde iyi olduguna eminim, izleyip gorecez yakin zamanda bakalim. Uzak dogulular bu isi iyi beceriyor

Ayrica bu filmi izleyenlere benimde sorum var. Bu film ucleme mi ? Cunku ayni isimde ard arda cekilmis uc film var. Sirayla mi izlemem gerek ?

evet 3 bölümden oluşan bir seriymiş hocam.

henüz başlamadım ama öyle biliyorum ben de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.