Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (94. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41.243
Cevap
601
Favori
6.482.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 12leyli-12

Arkadaslar bu forum bana cok bilgi kazandirdi, bende tüm bilgilerimi bu forumdan aldim, ve simdi dedigimiz gibi, benimde bir faydam olsun, ileride gelismeleri resimleri ekliyecegim

en iyi saç ekim merkezi neresidir

hocam hayırlı olsun..umarım güzel ve istediğin görünümü kazanırsın..iyileşme sürecinin sorunsuz geçmesi dileğiyle...
  • tartar, gecmis olsun kardesim, umarim hersey istediginiz gibi olur, saygilarimla
    Zafer kardesim sagol, hepimize hayirlisi, sanki baska birisi olmussun
    yseg kardesim üst baya toparlanmis gözüküyor gelismeleri bekliyoruz, tekrar gecmis olsun
    nod35 kardesim, kararini cok merak ediyorum,
    cenderme kardesim nerdesin
    ve forumdaki bütün arkadaslara yardimlarindan, desteklerinen dolayi tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12leyli-12 -- 17 Nisan 2011; 7:11:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12leyli-12

tartar, gecmis olsun kardesim, umarim hersey istediginiz gibi olur, saygilarimla
    Zafer kardesim sagol, hepimize hayirlisi, sanki baska birisi olmussun
    yseg kardesim üst baya toparlanmis gözüküyor gelismeleri bekliyoruz, tekrar gecmis olsun
    nod35 kardesim, kararini cok merak ediyorum,
    cenderme kardesim nerdesin
    ve forumdaki bütün arkadaslara yardimlarindan, desteklerinen dolayi tesekkürler

hocam forumda düşünüp forumda karar veriyorum..tüm düşüncelerim burada interekatif olarak yer alıyor..ense yapımın seyrekliği alanımın geniş olması kaygıları beni daha da düşündürüyor.. arastırmaya düşünmeye devam ediyorum..durumlar şimdilik böyle
    saygılar
  • merhaba arkadaşlar ben de siteye yeni katıldım. ben 16 martta Este world altunizade şubesinde saç ektirdim. ön tarafa 3200 greft 4500 tl ye. fiyat belki biraz yüksek gelebilir ancak bu saç ekimi insanın ömründe belki bir defa yapılan bir tedavi. o yüzden ben iyi araştırdım kaliteli bir yer olsun istedim istediğim gibi de oldu. her gün yıkamaya gittim. bazı arkadaşlar yıkamayı kendisi yapıyormuş onların kabuklarının dökülmesi uzun sürüyor çünkü çok kibar davrandıkları için. benim yıkamam 8 günde bitti kabuk kalmadı. şimdi şok dökülme yaşıyorum. bunun normal bir şey olduğu söylendi. başka sorusu olan varsa cevaplayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: referee-34

merhaba arkadaşlar ben de siteye yeni katıldım. ben 16 martta Este world altunizade şubesinde saç ektirdim. ön tarafa 3200 greft 4500 tl ye. fiyat belki biraz yüksek gelebilir ancak bu saç ekimi insanın ömründe belki bir defa yapılan bir tedavi. o yüzden ben iyi araştırdım kaliteli bir yer olsun istedim istediğim gibi de oldu. her gün yıkamaya gittim. bazı arkadaşlar yıkamayı kendisi yapıyormuş onların kabuklarının dökülmesi uzun sürüyor çünkü çok kibar davrandıkları için. benim yıkamam 8 günde bitti kabuk kalmadı. şimdi şok dökülme yaşıyorum. bunun normal bir şey olduğu söylendi. başka sorusu olan varsa cevaplayabilirim

hocam geçmiş olsun umarım istediğin görüntüye kavusursun... ense bölgen verimlimiydi sık mıydı, ön saç cizgin geridenmi başlandı vs süreci biraz anlatırmısın...
  • Aysegül Hanım'ın yaptığı ekimler gerçekten de çok ilgi çekici.

Dün bir arkadaşım İzmir de saç ektirmiş ve bana yüzündeki şişliklerin 10 günde ancak geçtiğini söyledi.

Acaba he ekimde kesinlikle yüzde şişlikler olur mu ?

Olsa bile bu kadar uzun sürer mi ?

Sizde durumlar nasıl oldu?

Cevaplarsanız sevinirim. En azından arama yapanlar cevabına ulaşmış da olur.

Teşekkür ederim.
  • evet ense bölgem verimliydi ön saç çizgim de tam yerinde oldu. süreç şu şekilde gelişti. sabah Este World e gittim ataşehir deki MEMORİAL hastanesine götürdüler. 5. katı bunlara tahsis edilmiş. günde en az 3 ekim yapılıyor burada.saat 9.30 da başladı. ilk başta lokal iğneleri yapılıyor uyuşması için o iğneler biraz acı verici ama kendini iyi hissetmediğinde bekliyorlar daha sonra devam kaçış yok ondan. daha sonra saçlar motorla yerinden oynatılıyor daha sonra saçları alıyorlar zaten bu işlemler öğleye kadar sürüyor. öğle yemeğinden sonra doktor ön saç çizgisini çizip gösteriyor tamam dediğinde de ön kısma da lokal iğneler yapılıyor bu iğnelere 3 dk dayanıyorsun ve daha sonra hiçbir acı hissetmiyorsun kafanın delindiğini hissediyorsun sadece ama hiç acı yok :) zaten doktor deniyor acı varmı diye varsa devam ediyor iğnelere. daha sonra kanallar açılıyor ve ekim işlemi başlıyor. benim ekimim saat 16:00 da sona erdi. arka kısmı sardılar çok komik bir görüntü oluyor bir gün sonra Este World e gittim sargıyı açtılar ve pansuman yaptılar burda bir soğukluk hissi oluyor 10 saniye kadar sonra bir sıkıntı kalmıyor. tüm yıkamalar este world e yaptırdım. 8 günde yıkama bitti. normalde 10 yıkama. benim kabuklarım erken döküldüğü için 8 gün de bitti. arka kısım çok ağrıyor ilk günlerde benim 1 ay oldu şu an çok az bir ağrı var onda da yattığım zamanlarda oluyor. ekim yapılan yer de hiçbir şekilde ağrı sızı olmuyor sadece ekim de kafayı sıvılarla şişirdikleri için sert bir tabaka varmış gibi oluyor. bu da zamanla geçecek. şimdi dökülmelerim çok yoğun bir şekilde başladı yarın kontrole gideceğim göstermek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: referee-34

evet ense bölgem verimliydi ön saç çizgim de tam yerinde oldu. süreç şu şekilde gelişti. sabah Este World e gittim ataşehir deki MEMORİAL hastanesine götürdüler. 5. katı bunlara tahsis edilmiş. günde en az 3 ekim yapılıyor burada.saat 9.30 da başladı. ilk başta lokal iğneleri yapılıyor uyuşması için o iğneler biraz acı verici ama kendini iyi hissetmediğinde bekliyorlar daha sonra devam kaçış yok ondan. daha sonra saçlar motorla yerinden oynatılıyor daha sonra saçları alıyorlar zaten bu işlemler öğleye kadar sürüyor. öğle yemeğinden sonra doktor ön saç çizgisini çizip gösteriyor tamam dediğinde de ön kısma da lokal iğneler yapılıyor bu iğnelere 3 dk dayanıyorsun ve daha sonra hiçbir acı hissetmiyorsun kafanın delindiğini hissediyorsun sadece ama hiç acı yok :) zaten doktor deniyor acı varmı diye varsa devam ediyor iğnelere. daha sonra kanallar açılıyor ve ekim işlemi başlıyor. benim ekimim saat 16:00 da sona erdi. arka kısmı sardılar çok komik bir görüntü oluyor bir gün sonra Este World e gittim sargıyı açtılar ve pansuman yaptılar burda bir soğukluk hissi oluyor 10 saniye kadar sonra bir sıkıntı kalmıyor. tüm yıkamalar este world e yaptırdım. 8 günde yıkama bitti. normalde 10 yıkama. benim kabuklarım erken döküldüğü için 8 gün de bitti. arka kısım çok ağrıyor ilk günlerde benim 1 ay oldu şu an çok az bir ağrı var onda da yattığım zamanlarda oluyor. ekim yapılan yer de hiçbir şekilde ağrı sızı olmuyor sadece ekim de kafayı sıvılarla şişirdikleri için sert bir tabaka varmış gibi oluyor. bu da zamanla geçecek. şimdi dökülmelerim çok yoğun bir şekilde başladı yarın kontrole gideceğim göstermek istiyorum.

saol hocam aydınlattığın için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemliserik3333

Aysegül Hanım'ın yaptığı ekimler gerçekten de çok ilgi çekici.

Dün bir arkadaşım İzmir de saç ektirmiş ve bana yüzündeki şişliklerin 10 günde ancak geçtiğini söyledi.

Acaba he ekimde kesinlikle yüzde şişlikler olur mu ?

Olsa bile bu kadar uzun sürer mi ?

Sizde durumlar nasıl oldu?

Cevaplarsanız sevinirim. En azından arama yapanlar cevabına ulaşmış da olur.

Teşekkür ederim.

hocam buradan okuduğum kadarıyla ekimden sonra öne eğilmezsen herhangi bir şişlik olmuyor..kafaya zerk edilen sıvının öne hareket edince asagılara iniyor ve sıslık oluyor.ekımden sonra birkac gun dikkat etmek gerek
  • erdemliserik3333 arkadaşım ben az önce yüksek fiyat dediğimde bunu kastettim. kaliteli ekim sağlıklı ortam. ben de kesinlikle en ufak şişlik morluk vs olmadı. bazı resimleri görüyorum arkadaşların yüzü gözü morluk içinde. üzülüyorum gerçekten. zaten sıkıntılı bir dönem geçiriliyor görüntü açısından bir de bunun üzerine morluklar eklenirse biraz zor olur.
  • abilerim kardeşlerim öncelikle selamünaleyküm dün akşam üstü sorduğum soruyu gören olmamış galiba ben konyada ikamet ediyorum yaşım 21 saçlarımda sorun var dökülmeler var abiler bana bu civarlarda iyi bir dermatolog önerecek olanınız var mı mesafe sorun değil uzak olsada giderim ama iyi bir dermatolog olması lazım :D yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim ALLAH bütün herkezin saç sorununa deva vermesi dileğiyle hepinize iyi akşamlar :))))
  • 12leyli-12 kardeşim hayırlı olsun şimdilik güzel güzüküyor iyi bir kapatma olmuş umarım bir an önce iyi olursun çok geçmiş olsun
  • 12 leyli 12 geçmiş olsun, senin tepe bölgesine kaç greft ekim yapıldı ?

reşat-reşat nikli arkadaş uzaklaştırılmış, profiline baktım bu konu hariç hiçbir yerde mesajı yok,

ben kötü bir yazısınıda görmedim, acaba ben mi bir şey kaçırdım ,uzaklaştırma haksız yere olduysa ona nasıl destek olabiliriz?
  • arkadaslar dilekleriniz icin ayri ayri tesekkürler, ihtiyaci olan herkese tavsiye ederim, böyle eziyetsiz olacagini bilseydim 3-4 sene beklemezdim, nasip kismet iste, neyse

referee-34 kardesim gecmis ve hayirli olsun, aydinlattigin icinde sagol

erdemliserik3333
    aysegülün ekimleri bir acayip oluyor derken neyi kastettin bilmek isterdim,

benim 6. günüm ve ne bir agri ne bir sisme gibi bir olayla karsilasmadim, dediklerini ama birebir yaptim, onlar üc gün sirtüstü yat dedi ben hala sirtüstü yatiyorum,
    saadece kasinti oluyor o kadar. Kabuklarin dökülmesi birazda insanin cilt yapisina ve yikamaya bagli olan bir prozedur. ben mesela yikarken greftlere zarar vermeyim diye hic bastirmiyorum desem yeridir. birak iki gün sonra düssün kabuklar. önemli olan sen sonuca bak, diye düsünüyorum.

21indeyim kardesim, ekim icin biraz erken degilmi ?
    sakiiin kardesim sagol sanada gecmis olsun
    jiyan_21 kardesim sende sagol

arkadaslar arkaya ben nekadar ekildi diye sormadim, ben bütün olayi aysegül hanima va ekibine biraktim, toplam 4350 greft, bunlar ihtiyacimizi bolca karsilar ve artar dediler, artani tabiiki atmadilar, ön taraf SIK ekim olsun diye öne dagittilar.

saygilarimla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12leyli-12 -- 17 Nisan 2011; 21:29:07 >
  • forumda ayşegül hanıma ekim yaptıran en eski kişi kim bilen varmı?
  • 12leyli-12 kardeşim ne kadar ücret ödedin ayrıca pazarlık yaptın mı?
  • ayşegül hanım ve ekibi gerçekten iyi işler çıkarıyor elinize sağlık
  • Merhaba arkadaşlar saç ektiren bütün arkadaşlara büyük geçmiş olsun diyorum. Ben aslında forumun daha çok teknolojik kısmıyla ilgilendim şimdiye kadar daha dogrusu sıkı bi okuyucusuydum ama benimde abim yaklaşık bir ay önce böyle bir tecrübe yaşadı ve hemen hemen her aşamasında yanında olduğum için bende bu tecrübemizi yazmak istedim madem herkes bişeyler yazıyor.
    Abim 38 yasında ve saç dökülmeleri oldukça belirgin hale gelmeye başladıkça bu onunda psikolojisine yansıdı. Ardından saç ektirmeye karar verdiğini ve iyi bir yer bulma konusunda ona yardımcı olmamı istedi. İkimizde paslaşmalı olarak haftalar süren araştırma sürecinden sonra bir yakınımızın da tavsiyesiyle Kadıköy evlendirme dairesi karsısında MyHair Trans adındaki bir saç ekim merkezinde gerçekleştirdik bu operasyonunu. Sağolsunlar bizimle yakından ilgilendiler ve bize ter türlü garantiyi verdiler. Abimin iyleşme süreci burda yazılanlara nazaran daha kısa sürdü artı 2500 greft anlaşmıştık 3250 greft ektiler ve bizden ektra bir ücret talep etmediler. Zaten referansla çalışıyorlarmış. her yapılan hasta birsonraki hastanın gelişini saglıyormuş. muhtemelen bu da yapılan opresayonların saglıklı, başarılı ve ekonomik oldugunu hissettirdi bana. Ben de bu tecrübemizi sizle paylaşmak istedim, memnunda kaldık. Mustafa beydi sanırım yetkili kişi. Görüşmek isteyen olursa telefonu 0546 428 26 26 hala rehberimde kayıtlı. Hepinize bol saçlı günler dilerim.
  • slmlar,

şok dökülme aşamasındaki veya tamamlamış arkadaşlar benimle irtibata geçip tecrübe paylaşımı yapabilir mi?

earslanbay@yahoo.com

Teşekkürler
  • Arkadaşlar çarşamba SAÇ ekime gidiyorum heyecanlıyım kilometreyi geriye alacağım :) ekimden sonra nerde ve nasıl olduğunu yazarım.

Saç ekim işini hep duyardık ama ne ektireni nede kaçpara gref nedir kimse anlamıyordu.Ben diğer forumlara baktım ama bu forum tek ve çok seviyeli.
    Böylesine kaliteli insarlar yardımcı oluyorlar herkesin soruları aslında ortak sorular cevaplara bakıyoruz güzel birşey

BİR ÖRNEK VERMEK GEREKİRSE HERKES ÖBÜR DÜNYAYI BİLİYOR AMA GİDENLERİN HİÇBİRİNDEN HABER YOK NASIL DİYE KİMSE SORAMIYOR :))
    SAÇ EKTİRENLERİ BULMAYI BOŞVERİN FİYATINI BİLE AKŞAMA KADAR NETTE ARASAK BULAMAZDIK.
    TEŞEKKÜR EDERİM...
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.