Bildirim
en iyi saç ekim merkezi neresidir (927. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
-
-
okaja sende her hafta resim koyuyorum yorum yapıyosun önceki fotalarıda biliyorsun :)))) beser nicki nin üzerine basarsan önceki resimleri tekrar görebilirsin kardeş. -
quote:
Orijinalden alıntı: beserkr
okaja sende her hafta resim koyuyorum yorum yapıyosun önceki fotalarıda biliyorsun :)))) beser nicki nin üzerine basarsan önceki resimleri tekrar görebilirsin kardeş.
Ben senin onceki halini biliyorum. Bilmeyenler icin demistim. Cok guzel ilerleme var.eger ekim oncesi bir fotonla ayni karede paylassaydin daha guzel olurdu. O bakimdan dedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeş sırasıyla ilk iki foto ekim öncesi siyah bantlı olan ekim sonrası son iki resimde 62 gün suanki durum iyi görnüyormu acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: Noganya
kardeş sırasıyla ilk iki foto ekim öncesi siyah bantlı olan ekim sonrası son iki resimde 62 gün suanki durum iyi görnüyormu acaba
evet daha dikkatli baktim, senin ekim genelde yan taraflara olmus, ilk fotograf ile 60 gunluk fotograf arasinda pek bir gelisme gorunmuyor hocam, daha 2 ay olmus, sok dokulme sonrasi filizlenme olmamis daha. ilac kullnamiyorsan yavas yavas cikacak demek. benim gorusum bu yonde, daha net ve yakindan bir foto ekleyebilirmisin? -
-
-
Hadi darisi basimiza s'en pacayi kurtarmissin hayirli olsun guzel olmus
-
quote:
Orijinalden alıntı: serkan33k33
Arkadaşlar... bugün 78 gün... ama hiç ilerleme yok... minoxil kullanmadım... saçlarım ince telli olmasından dolayı 2 ay kadar solgar biotin 5 mg kullandım... onuda bıraktım (fazlası böbreklere zararlı)... sonuç olarak istediğim gibi gitmiyor...
daha net bir fotoğraf çek bu şekilde birşey anlaşılmıyor fotoğraf makinası olsun mesela -
quote:
Orijinalden alıntı: UnknownSouL
quote:
Arkadaşlar... bugün 78 gün... ama hiç ilerleme yok... minoxil kullanmadım... saçlarım ince telli olmasından dolayı 2 ay kadar solgar biotin 5 mg kullandım... onuda bıraktım (fazlası böbreklere zararlı)... sonuç olarak istediğim gibi gitmiyor...
daha net bir fotoğraf çek bu şekilde birşey anlaşılmıyor fotoğraf makinası olsun mesela
80 gune gore cok az. ama beklemek lazim, belki biranda cikacaklar. bence de fotografin cok kotu. daha net fotolar eklemen lazim -
quote:
Orijinalden alıntı: okaja
quote:
Orijinalden alıntı: UnknownSouL
quote:
daha net bir fotoğraf çek bu şekilde birşey anlaşılmıyor fotoğraf makinası olsun mesela
80 gune gore cok az. ama beklemek lazim, belki biranda cikacaklar. bence de fotografin cok kotu. daha net fotolar eklemen lazim
Hocam senin yaş var gibi duruyor yani sonuçta hücre işi bu bekle bir 4-5 ay .. -
quote:
Hocam saclar en erken ve cok cok sansli olanlar 3 ayda saclar cikmaya baslar sizin bence iki aya ihtiyaciniz var..
okaja merhaba
öncelikle geçmiş olsun ve bu kadar iyi sonuç almış olduğun için adına çok sevindim
malum benim de derdim saç olmaması
dr resul yaman demişsin operasyonu gerçekleştiren kişiye
sana zahmet olmaz ise özelden bana numarasını ya da internet adresini gönderir misin?
çünkü internet artık öyle bir kazan ki neyin,kimin gerçek olduğunu anlamak imkansız.
ismi aratınca bir kaç yer çıkıyor. emin olmak istiyorum
şimdiden teşekkür ederim, daha gür ve dolgun saçlarının olması ümidi ile -
Arkadaşlar iyi akşamlar. Bugün saç ekimimin onuncu günü, ne zaman kabuklanma başlayacak,ve kabuk kendi kendine dokulse sorun olurmu? İlla hastanedemi aldirmak gerekir.? Cok kasiniyor cvp ltf.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ordulu1 -- 6 Aralık 2013; 18:41:31 >
quote:
Orijinalden alıntı: ordulu1
Arkadaşlar iyi akşamlar. Bugün saç ekimimin onuncu günü, ne zaman kabuklanma başlayacak,ve kabuk kendi kendine dokulse sorun olurmu? İlla hastanedemi aldirmak gerekir.? Cok kasiniyor cvp ltf.
20. Günden sora başlar hocam vurduğun yere ekim yapmadılarmı hala ora boş
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrullah mercan -- 7 Aralık 2013; 19:29:15 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X