Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (927. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.243
Cevap
601
Favori
6.483.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 925926927928929
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar... bugün 78 gün... ama hiç ilerleme yok... minoxil kullanmadım... saçlarım ince telli olmasından dolayı 2 ay kadar solgar biotin 5 mg kullandım... onuda bıraktım (fazlası böbreklere zararlı)... sonuç olarak istediğim gibi gitmiyor...
     en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • arkadaşlar bugun 62 günn saç ekimi öncesi saç ekimi sonrası ve şuanki halini atıyorum sizce durum nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noganya

arkadaşlar bugun 62 günn saç ekimi öncesi saç ekimi sonrası ve şuanki halini atıyorum sizce durum nasıl

hocam hangi fotograf ekim oncesi? hangisi ekim sonrasi? ben anlamadim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beserkr

Arkdaşlar bi hafta sonra 3 ayı tamamlıyacağım. 4numra kestirdim saçları bu hftaki fotolarıda ekliyorum
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

dostum bir tane de ekim oncesi fotonu koysaydin suraya guzel olurdu...
  • okaja kullanıcısına yanıt
    okaja sende her hafta resim koyuyorum yorum yapıyosun önceki fotalarıda biliyorsun :)))) beser nicki nin üzerine basarsan önceki resimleri tekrar görebilirsin kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beserkr

okaja sende her hafta resim koyuyorum yorum yapıyosun önceki fotalarıda biliyorsun :)))) beser nicki nin üzerine basarsan önceki resimleri tekrar görebilirsin kardeş.

Ben senin onceki halini biliyorum. Bilmeyenler icin demistim. Cok guzel ilerleme var.eger ekim oncesi bir fotonla ayni karede paylassaydin daha guzel olurdu. O bakimdan dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    kardeş sırasıyla ilk iki foto ekim öncesi siyah bantlı olan ekim sonrası son iki resimde 62 gün suanki durum iyi görnüyormu acaba
  • quote:

kardeş sırasıyla ilk iki foto ekim öncesi siyah bantlı olan ekim sonrası son iki resimde 62 gün suanki durum iyi görnüyormu acaba

evet daha dikkatli baktim, senin ekim genelde yan taraflara olmus, ilk fotograf ile 60 gunluk fotograf arasinda pek bir gelisme gorunmuyor hocam, daha 2 ay olmus, sok dokulme sonrasi filizlenme olmamis daha. ilac kullnamiyorsan yavas yavas cikacak demek. benim gorusum bu yonde, daha net ve yakindan bir foto ekleyebilirmisin?
    valla yavaş yavaş çıkmaya başladı aslında ama doner bölgem çabuk iyileşti sanki saç çizgisi çok aşagıda gibi geliyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danielocean

quote:

Orijinalden alıntı: gokhankartall

quote:

Orijinalden alıntı: mmt56

quote:

Orijinalden alıntı: gokhankartall

quote:

Orijinalden alıntı: mmt56

teşekkürler hocam sağolun bir an tereddüt etmiştim. Hocam siz de Maşallah evrim geçirmişsiniz.. Saçlarınız muhteşem olmuş. İnşallah aynı duyguları yaşarız. Ekim işleminizin doğallığı ve sıklığı mükemmel ötesi. bundan dolayı şayet vaktiniz varsa tabi ekim sonrası yaptığınız işlemleri (şampuan, haplar, spreyler vs.) paylaşabilirmisiniz? tekrar teşekkürler. saygılarımla...

Selamlar. Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim insallah sizin de dogal ve guclu saclariniz olur da kellik psikolojisinden cikarsiniz.

Ben ekim sonrasi sebamed sampuanini kullanmaya basladim halen de onu kullaniyorum. Yikarken hafif hafif sac diplerine parmak uclariyla masaj yaparak. Onun disinda minoxil sabah aksam yine parmak uclariyla masaj yaparak suruyorum. Bir de solgar biotin var eczanelerde, vitamin hapi. Ondan iciyorum gunde 1 tane. Sigarayi hic birakmadim, birakmanin direkt saclara faydasi olur mu bilmem. Bunlar disinda normal hayatima devam edip saclarla fazla ilgilenmedim ustune dusmedim pek, masaj yaptigim anlar disinda. Cunku erken cikani oluyor gec cikani oluyor stres yapmamak lazim.

Bahsetmiş olduğunuz ürünler bunlar mıdır? teşekkürler.. iyi forumlar..

Evet aynen bunlar, 5000 mcg biotin ve %5 minoxil deri spreyi. Resul hoca 21.günden itibaren minoxili başlattı, ben sigara falan da kullandığım için biotin vitamini de kullansam sakıncası olur mu diye sordum, kullanabilirsin dedi. Direkt ilk başta kendisi söylememişti biotini yani. Ben bu forumdan edindiğim faydalı olduğuna dair bilgilerle kullanmaya başladım. Gerçekten de saç ve tırnak uzamasında baya etkili, tırnak kesmekten gına geliyor :)

usta bende bu solgar biotinin kucuku var bu buyuk olan bi fark yoktur deilmi bunda 5000 yaziyor benimkinde 1000

miligramı düşükse etkisi de düşük olabilir yorumu yapılabilir. Bu kutu bitince 5000mcg biotin alıp kullanmanı tavsiye ederim
    Hadi darisi basimiza s'en pacayi kurtarmissin hayirli olsun guzel olmus

• quote:

valla yavaş yavaş çıkmaya başladı aslında ama doner bölgem çabuk iyileşti sanki saç çizgisi çok aşagıda gibi geliyor bana

esteye yaptırdın sanırım değil mi? esteworld

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnknownSouL -- 6 Aralık 2013; 3:47:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan33k33

Arkadaşlar... bugün 78 gün... ama hiç ilerleme yok... minoxil kullanmadım... saçlarım ince telli olmasından dolayı 2 ay kadar solgar biotin 5 mg kullandım... onuda bıraktım (fazlası böbreklere zararlı)... sonuç olarak istediğim gibi gitmiyor...

daha net bir fotoğraf çek bu şekilde birşey anlaşılmıyor fotoğraf makinası olsun mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnknownSouL

quote:

Arkadaşlar... bugün 78 gün... ama hiç ilerleme yok... minoxil kullanmadım... saçlarım ince telli olmasından dolayı 2 ay kadar solgar biotin 5 mg kullandım... onuda bıraktım (fazlası böbreklere zararlı)... sonuç olarak istediğim gibi gitmiyor...

daha net bir fotoğraf çek bu şekilde birşey anlaşılmıyor fotoğraf makinası olsun mesela

80 gune gore cok az. ama beklemek lazim, belki biranda cikacaklar. bence de fotografin cok kotu. daha net fotolar eklemen lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: okaja

quote:

Orijinalden alıntı: UnknownSouL

quote:

80 gune gore cok az. ama beklemek lazim, belki biranda cikacaklar. bence de fotografin cok kotu. daha net fotolar eklemen lazim

Hocam senin yaş var gibi duruyor yani sonuçta hücre işi bu bekle bir 4-5 ay ..
  • quote:

Hocam saclar en erken ve cok cok sansli olanlar 3 ayda saclar cikmaya baslar sizin bence iki aya ihtiyaciniz var..

okaja merhaba
    öncelikle geçmiş olsun ve bu kadar iyi sonuç almış olduğun için adına çok sevindim
    malum benim de derdim saç olmaması
    dr resul yaman demişsin operasyonu gerçekleştiren kişiye
    sana zahmet olmaz ise özelden bana numarasını ya da internet adresini gönderir misin?
    çünkü internet artık öyle bir kazan ki neyin,kimin gerçek olduğunu anlamak imkansız.
    ismi aratınca bir kaç yer çıkıyor. emin olmak istiyorum
    şimdiden teşekkür ederim, daha gür ve dolgun saçlarının olması ümidi ile
  • Arkadaşlar iyi akşamlar. Bugün saç ekimimin onuncu günü, ne zaman kabuklanma başlayacak,ve kabuk kendi kendine dokulse sorun olurmu? İlla hastanedemi aldirmak gerekir.? Cok kasiniyor cvp ltf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ordulu1 -- 6 Aralık 2013; 18:41:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordulu1

Arkadaşlar iyi akşamlar. Bugün saç ekimimin onuncu günü, ne zaman kabuklanma başlayacak,ve kabuk kendi kendine dokulse sorun olurmu? İlla hastanedemi aldirmak gerekir.? Cok kasiniyor cvp ltf.

20. Günden sora başlar hocam vurduğun yere ekim yapmadılarmı hala ora boş

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrullah mercan -- 7 Aralık 2013; 19:29:15 >
  • 
Sayfa: önceki 925926927928929
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.