Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (912. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.245
Cevap
601
Favori
6.487.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910911912913914
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.. ben siteye bugün katıldım geçenlerde epey bi sayfayı okumuştum. benim sorunum dökülme. şu an kellik yok ama bu hızla giderse olucak. 38 yaşındayım ve uzun saçlıyım. PRP yaptırmayı düşünüyorum. bu konuda bi yer ve ya isim tavsiye edebilecek varmı?? istanbulda bir kaç yere gittim hepsi kendini övüyo ve bu iş saç ektirme gibi kritik bi işlem olmadığı için fiyat daha önemli görünüyor. yani esteworld seansı 400, 5 seans için 1750, 10 seans için 2600 istedi. serpil yüksel seansı 650, 3 seans 1000, 4 seans 1400.. piyasada gördüğüm kadarıyla hepsinde kaliteli tüp ve cihazlar var, yeterince de el pratiğine sahipler. yani geriye bir tek ücret ayrımı kalıyor. tavsiyeniz varmıdır?
  • 43.gündeyim ense kısmında kaşınma arttı sanki ara ara kabukçuklar varmış gibi onun dışında şok dökülme bende bölgesel gibi sanki sadece bir yerde dökülme oldu yada ben farkında değilim minoxil i sabah akşam kullanıyorum fakat işe gittiğim için zor oluyor bende sadece akşamları kullanmaya karar verdim gidişat şimdilik iyi gibi ama hala kafanın seyrek gözükmesi can sıkıyor eskiye oranla bakıldığında saçlar belli oluyor yani benim dışında çevremdekiler öyle diyor beklemeye devam ediyorum bakalım.
  • sipru81 kullanıcısına yanıt
    Selamlar ,

Bende 24. gündeyim. Gidişat iyi ama kaşınma oluyor sürekli. Ben kaşınma hat safaya ulaştığında yıkıyorum. Bugün şampuanı bıraktım, hacı şakir le yıkadım. Valla ne yalan söyleyim, 24 gün sonra kafam hava aldı resmen. Bende gözle görülür aşırı bir şok dökülme olmadı henüz. Eski saçlar uzadığı için ekilenler seyrek gibi duruyor. Herkes kafayı 3'e vurdurmuşsun sıhhatler olsun diyor . Bol saçlar cümleten.

İyi forumlar.
  • Tezcan7635 T kullanıcısına yanıt
    hocam 2600 tl ye saç ektirilir prp at ile deve değilki sonuçda. saçmalamış resmen hiç uğraşma o paraya saçlar seyrelirse sıklaştırma yaparısn
  • okaja kullanıcısına yanıt
    evt hocam minoxil kullanıyorum, normalde benim saçlarda ince telli olduğu için diğer siyah saçlı kişilere göre biraz daha az görünüyor...
  • .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resatt -- 29 Kasım 2013; 10:57:43 >
  • Arkadaşlar yok mudur bu türk hair trans ta ekim yapan biri,orayı düşünüyorum fakat hiç yaptıran yok forumda ,bir fikir edinmem gerek orası hakkında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tezcan7635

Arkadaşlar merhaba.. ben siteye bugün katıldım geçenlerde epey bi sayfayı okumuştum. benim sorunum dökülme. şu an kellik yok ama bu hızla giderse olucak. 38 yaşındayım ve uzun saçlıyım. PRP yaptırmayı düşünüyorum. bu konuda bi yer ve ya isim tavsiye edebilecek varmı?? istanbulda bir kaç yere gittim hepsi kendini övüyo ve bu iş saç ektirme gibi kritik bi işlem olmadığı için fiyat daha önemli görünüyor. yani esteworld seansı 400, 5 seans için 1750, 10 seans için 2600 istedi. serpil yüksel seansı 650, 3 seans 1000, 4 seans 1400.. piyasada gördüğüm kadarıyla hepsinde kaliteli tüp ve cihazlar var, yeterince de el pratiğine sahipler. yani geriye bir tek ücret ayrımı kalıyor. tavsiyeniz varmıdır?

bence sakın yaptırma bi işe yaramıyo çünkü bilimsel ıspatı yok bi çalışma yok yani bu konuda parana yazık edersin minox tarzı ilaçlar kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: safir41

quote:

Orijinalden alıntı: kıllıkılsız

quote:

Orijinalden alıntı: safir41

arkadaşlar 150. günü bugün devirdim. 5 aylık süreç yorumlarınızı bekliyorum geçen ayın fotoları ekim öncesi,ekim sırasında ve 150. günün fotoları 1 hafta öncede saçlarımı kestirdim ilk defa.. rintintin için özel foto koyacaktım ama ortalıkta gözükmediği için paylaşmadım.. :)
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

Maşallah acayip degişim var, senin ekim işi gerçek bi işe yaramış. Büyümeyi hızlandıracak birşey kullanıyonmu?

sadece minoksil... yakında kesmeyi düşünüyorum çok fazla kaşınmaya başladım.. 1 ay biotin kullandım okadar..

sadece maşşallahhhhh buneyaaa böyle bi ekim için 20bin tl verrimmm.
  • koray erdoğana? hakan doğanaya? zekeriya kula yada erkan hocaya ekim yaptıranlar beni bilgilendirebilirmi? şimdiden tşk ederimmm
  • en sonunda ektirdim ve kurtuldum...
    yaklsık 8 yıldır saç dokulmesını arastırıyorum ve 3 yıldırda nerde ektırsem dıye karar verememıstırm ve en sonunda bı yerde karar verdım ve ektırdım uzun zamndır forumu takıp edıyorum ama uye olmamıstım sırf burdakı arkasları bılgılendırmek adına fotograflarımı ve sürecı mı paylasmak ıstıyorum..reklam reklam yazıları gelcek o yzuden de dr ismini vermek ıstemıyorum...
    ille de merak eden arkadslar olursa burdan özel msj atabılırler..
    ekimden bir gün önce prp yapıldı ve 10.30 baslayan ekım surecı saat 7:!15 de bitti..
    2 gun hastanede konakladım..

saç ekim sürecimi bir albume dönüştürmeyi planlıyorum isteyen arkadaslar burdan takip edebilir..
    https://www.facebook.com/sac.ekimisurecim.7/photos
  • quote:

Orijinalden alıntı: musa48300

en sonunda ektirdim ve kurtuldum...
    yaklsık 8 yıldır saç dokulmesını arastırıyorum ve 3 yıldırda nerde ektırsem dıye karar verememıstırm ve en sonunda bı yerde karar verdım ve ektırdım uzun zamndır forumu takıp edıyorum ama uye olmamıstım sırf burdakı arkasları bılgılendırmek adına fotograflarımı ve sürecı mı paylasmak ıstıyorum..reklam reklam yazıları gelcek o yzuden de dr ismini vermek ıstemıyorum...
    ekimden bir gün önce prp yapıldı ve 10.30 baslayan ekım surecı saat 7:!15 de bitti..

saç ekim sürecimi bir albume dönüştürmeyi planlıyorum isteyen arkadaslar burdan takip edebilir..

doktorun adini vermene gerek yok ama ben tahmin edebiliyorum bu yeri giydigin ameliyat elbisesi, oda, yemek, ve kapilar ayni...
    ekim desen yoruma bile gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: okaja

quote:

Orijinalden alıntı: musa48300

en sonunda ektirdim ve kurtuldum...

doktorun adini vermene gerek yok ama ben tahmin edebiliyorum bu yeri giydigin ameliyat elbisesi, oda, yemek, ve kapilar ayni...
    ekim desen yoruma bile gerek yok

yazmayi unuttum...
    ekimin hayirli olsun dostum, umarim beklentinin ustunde cikar saclarin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkn66

Ekimden sonar 2 .ayda baslayip 6.aya kadar 3seans die onerdi benim doktor...

peki hocam kaç dk sürdü sendeki prp işlemi nasıldı anlatabilirmisin...
  • matadoraa M kullanıcısına yanıt
    kanını verip ayrıştırdıktan sonra 5 dakikada bitiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

kanını verip ayrıştırdıktan sonra 5 dakikada bitiyo.

peki hocam siz kaç kez önerdiler ne kadar süre yaptırmanızı istediler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

http://video.cnnturk.com/2013/saglik/11/23/sac-ekiminde-yeni-teknik

bu tekniği uygulayan videodaki merkezin adı nedir
  • Selamlar,

Şok dökülme tam anlamıyla ne zaman net bir şekilde kendini belli ediyor. 25. gündeyim , bende günlük tek tük oluyor dökülme ama,2 gün içinde sakal gibi kıllar çıkıyor bi yandan da ,anlamadım gitti. Feci bir kaşıntı var , anlatamam .

İyi forumlar..
  • Arkadaşlar merhaba tekrardan. 3-4 aydır girmiyorum, zira saç ektirdikten sonra normal hayatıma döndüm, kendi haline bıraktım saçlarımı. çok düşmedim üstüne. 13 temmuzda yaptırdım ekimi. 4buçuk ay falan oldu yani. şu an için saçların gelişiminden çok memnunum. İnşallah bi 4-5 ay sonra daha da güzel olur.

Saç ektirmek isteyen, kararsız olan, bi türlü emin olamayan arkadaşlara naçizane tavsiyelerim olacak. Ben öğretmenim, eylülde okullar açılmasına kadar düzelsin kafam eski haline dönsün, şok dökülmesi falan bitsin normal halimle okula başlayayım diye temmuzda ektirdim. Nitekim çabucak 10-20 gün içinde kafam normal haline döndü, üç numara saç kirli sakal, antalyalarda piyasa bile yaptım :) Sonra 25-30günden sonra yavaş yavaş döküldü çoğu ekilenlerin, şok dökülme denen zıkkım işte. O hiç olmasa herşey daha güzel olur valla ekimden 10gün sonra şiir gibiydi saçlarım, döküldükçe içim gitti ama bu normal bi süreç biliyorsunuz. Ama hepsi dökülmedi, kalanlar da oluyo tabiki.

Ekimi Dr Resul Yaman beye yaptırdım. Fiyatı fiks 3bin lira. Hocanın sohbeti muhabbeti on numara, hala haberleşiyoruz whatsapptan falan gelişmeleri takip ediyor saçlarımın. Ekim öncesi prp yapıyor, faydalı mı faydasız mı bilemem, ama artı bir durum tabiki. Prp çok acılıydı, acılı derken ; insanın kafa derisine iğneyle ne enjekte etsen yanar yani :) Allahtan çok kısa sürüyor, 2-3 dk bişey. Tansiyon düşme, bayılma gibi korkularım vardı ama ne kan verme, ne prp, ne ekim sırasında falan hiç bi terslik olmadı çok şükür.

Ekim 8 - 8buçuk saat civarı sürdü. Yata yata sıkılıyor insan. sağı solu uyuşuyor yatmaktan. Ama saçlara kavuşacak olmanın verdiği heyecan, mutluluk hepsine bedel. geçiyor bi şekilde saatler. 4saat kökleri aldılar kafamın arkasından, yarım saat bi yemek molası, sonra bi 4saat de kanal açma işi ve ekim.

Ekim kısmının tek acılı yanı uyuştururken vurulan iğneler. biraz sabırla, biraz dişinizi sıkarak, biraz ah uh ederek o da geçiyor. Çok korkulacak bi durum yok yani. Sonra kafa derisi uyuşuyor, şiir gibi oluyor kafanız 1 milyon, kesseler acımaz :D

Gelelim ekim sonrasına. Ben sigarayı hiç bırakmadım. Ne öncesi ne sonrası. Ekim akşam 9gibi bitti, yatana kadar yarım paket sigara içmişimdir. Hatta çay sigara bağımlısıyım, ekimden sonra kantin kapalıydı pazar günüydü, çıktım hastaneden o sargılı kafayla çay aradım, ilerde bi nargile cafe buldum orda çay sigara yaptım kendime geldim, insanların garip bakışları arasında :) Hiç sorun etmedim, kim tanır beni kim hatırlar. Ertesi gün de hastanenin kantini açık zaten, orda vakit geçirdim, biraz hastane arkasındaki çay bahçesine takıldım, insanlarla sohbet ettim, herkes soruyor, anlatıyorum şöyle böyle, şu fiyata. Dışarı çıkmak hiç sorun olmadı gerçekten.

İlaç olarak 21.günden itibaren minoxil demişti Resul hoca, ona başladım 21.gün. Sigara kullandığım için vitamin desteği de yapsam nasıl olur hocam dedim, kullanabilirsin tabiki dedi, solgar biotin de aldım onu da kullanmaya başladım. 3ay her gün sabah akşam minoxili kullandım, 2-3dk kafa derime, özellikle ekim yapılan yerlere parmak uçlarımla hafif hafif masaj yaparak minoxili sürdüm 5 fıs. 1buçuk aydır da bazen günde bir, bazen iki günde bir minoxil ve solgar biotine devam ediyorum. Bu minoxil şişesi ve solgar biotin hap şişesi bitsin bırakcam. Minoxili hafif hafif masaj yaparak uygulamanın ve solgar biotinin büyük faydası olduğunu düşünüyorum.

Şimdi fotoları atmayı deneyeceğim, kısıtlı bi vaktim var, şimdi beceremezsem gece atacağım.
  • 
Sayfa: önceki 910911912913914
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.