Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (797. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.259
Cevap
599
Favori
6.496.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
16 oy
Sayfa: önceki 795796797798799
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: obsesif_keskin

quote:

Orijinalden alıntı: kababa

safir senin resim paylaşmanın benim için çok fazla bir önemi yok! Sana en az 10 tane hesap yazarım aynı doktora ekim yaptırdığını söyleyen ilk 1 ay fotoda paylaşıp sonra arazi olan o zaman gelip özür dilerim diyecekmisin? Sevmiyorum arkadaş böyle insanları ben kendi doktorumu bile yerden yere vuruyorum bazen elin oğlu geliyor 2 3 günlük fotolarla iyi ekim süper ekim yapıldı diyor. Bırakın bu zırva işleri kul hakkı yemesin kimse. Çamur atanlarada kızıyorum ama ben bile o kadar uyardım anlamıyorlar dinsizin hakkından imansız gelir deyip destek vermeye başladım. Zor birşey değil 3 5 farklı hesap ile gelip abuk subuk çamur atmak ya da tam tersi övmek!

10 tane hesap yazarım diyosun zaten yapıyosun kababa formu biraz takip eden polyalimana ve subatyolcusu nick lerini senin açtığını çok kolay anlar.Sen gerçekten amatör bir ruh haliyle ekim yaptırmış biri olarak süreci takib eden, fikirlerini paylaşan yani insanlarla bir beklenti içersinde olmadan yorum yapan biri olsan en azından sahte nickler oluşturacak kadar olayı abartıp karalama kampanyası yapmazdın.Burda sonuçta insanlar en fazla iyi bir doktora ekim yaptırdım gururu ile bişeyler paylaşıyor yada emeğin takdir edip övüyor en azından iftiraya bulaşmıyor.Bir insanı iftiraya ya kıskançlık kırizi yada ekonomik beklentileri bulaştırır ben öyle tahmin ediyorum.

Boş boş konuşma ben isteyen herkes ile yüzyüze bile görüşmeye hazırım. Yaz facebook hesabını özelden anında ekleyeyim. Gizlim saklim yok benim. Aklından birşeyler türetip cins cins konuşma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

safir senin resim paylaşmanın benim için çok fazla bir önemi yok! Sana en az 10 tane hesap yazarım aynı doktora ekim yaptırdığını söyleyen ilk 1 ay fotoda paylaşıp sonra arazi olan o zaman gelip özür dilerim diyecekmisin? Sevmiyorum arkadaş böyle insanları ben kendi doktorumu bile yerden yere vuruyorum bazen elin oğlu geliyor 2 3 günlük fotolarla iyi ekim süper ekim yapıldı diyor. Bırakın bu zırva işleri kul hakkı yemesin kimse. Çamur atanlarada kızıyorum ama ben bile o kadar uyardım anlamıyorlar dinsizin hakkından imansız gelir deyip destek vermeye başladım. Zor birşey değil 3 5 farklı hesap ile gelip abuk subuk çamur atmak ya da tam tersi övmek!

10 tane hesap yazarım diyosun zaten yapıyosun kababa formu biraz takip eden polyalimana ve subatyolcusu nick lerini senin açtığını çok kolay anlar.Sen gerçekten amatör bir ruh haliyle ekim yaptırmış biri olarak süreci takib eden, fikirlerini paylaşan yani insanlarla bir beklenti içersinde olmadan yorum yapan biri olsan en azından sahte nickler oluşturacak kadar olayı abartıp karalama kampanyası yapmazdın.Burda sonuçta insanlar en fazla iyi bir doktora ekim yaptırdım gururu ile bişeyler paylaşıyor yada emeğin takdir edip övüyor en azından iftiraya bulaşmıyor.Bir insanı iftiraya ya kıskançlık kırizi yada ekonomik beklentileri bulaştırır ben öyle tahmin ediyorum.

Boş boş konuşma ben isteyen herkes ile yüzyüze bile görüşmeye hazırım. Yaz facebook hesabını özelden anında ekleyeyim. Gizlim saklim yok benim. Aklından birşeyler türetip cins cins konuşma.

beyler gerek yok ya sakin

Orijinalden alıntı: kıllıkılsız

Kesin bakın videolara.

Arkadaşlar ekim yaptırdıgım yerin youtube buldugum videoları paylaşıyorum. Ektirdikten sonra araştirmaya başladıgım için ben geç kaldım siz kalmayın. Bu merkezin adı istanbul hair center.

İlk videoda Yaprak dökümü dizisinden tanıdıgımız Tolga Karel diyoki saçım dökülüyodu tedavi için emine saykıyı tercih ettim. Bende maşallah bu saçlar bende olsaydi dedim. Yanındaki ektiren yanında kel gibi kalmış.

Sonra Tolga Karel i araştırdım ve ikinci paylaştıgım videoyu buldum. Meger Tolga Karel peruk gibi protez saçmı diyolar ondan yaptirmiş başka bir firmaya. Yanı peruktaki saçları döküldügü içinmi Emine Saykı saç dökülmesini durduracakmis. Vah vah vah, vay yalancılar vay. Kime inanacak bu millet, nerde bu bu millet nerde adalet, memleket elden gidiyo

http://www.youtube.com/watch?v=OpQld9gO8WU

Adamın enseden aldık diyor fakat hiç bir eksilme yok. 5800 greft ekilmiş...

Orijinalden alıntı: selenga_68

quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

quote:

hayırlısı artık

teşekkür ederim ilgine..dediğin gibi hayırlısı...
    bırkaç müşterim var her gittiğimde,keltoş hoş geldin..yok kel sen nerdesin..
    veya birisi beni tarif ederken kel olan varya..
    artık sinirim bozulmaya başladı..
    geçenlerde ulan sizin yüzünüzden saç ektirecem dedim kızgınlıkla,
    akşam eve geldim araştırmaya başladım,,
    sonra donanım haberde yıllardır mesajlaşır yardımlaşırız,,bu başlığı gördüm ve takibe başladım.
    yaşım 47 bakalım neler olacak.
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

yaş kemale ersede erkeklerde saç büyük sıkıntı hocam 80 yaşındaki dedem 14 yaşında bir cahillik sebeiyle saçları kel kaldı paslı traş makinasıyla o zaman tabi makina nerde traş nerde vurmuşlar kafayı sıfıra kafa yara olmuş tabi sonra saç filan çıkmamış çocuk yaşda kel kaldı o günden bugüne saçsz geçmiş ömrü ama saçdan konu açıldığnda içerliyor illaki.inşallah hakkınızda neresi hayırlıysa orda ektirirsiniz inşallah sonuçda güzel olur saygılar

dün estepera saç ekim yerine resimlerimi gönderdim.
    bugün sabah saat 11 gibi aradı bir bayan..
    başınızda saçsız alan fazla olduğundan 2 seans yapmamız lazım dedi.
    2.seans en erken 9 ay sonra yapılır,eğerki isterseniz dedi.
    saçlarınız sık olsun ıstıyorsanız 2 seans olması lazım,sız 1 seans olsun ıstersenız o zamanda seyrek olacağından cokda güzel görünmez dedi..
    ekim ayının 1 ne kadar kampanyamız var dedi..sizin saçınızın 1 seansına 3000 tl alırız..butun ılaç ve gıderlerınızde bıze ait dedi.
    şişlide cevahirin hemen yanında büromuz var isterseniz gelin burda daha detaylı inceleme yapalım,aklınızdakı sorularıda sorun dedi.
    12 yılı aşkındır bu işlerle uğraştıklarını ve tecrübeli olduklarını söylediler..
    bu sabah hafta sonu olduğundan biraz uyumayı istemiştim ve telefon görüşmesini yaptığımda uykumdan kalkmıştım, konuşmamızın bu kadarını hatırlıyorum
    bende kendilerine teşekkür edip durum değerlendirmesi yaptıktan sonra sizi ararım dedim..

bu süreç içinde görüşmelerimi sizlerle paylaşırım,bir iki yer daha var onlarlada görüşüp kararımı vericem..iyi geceler.
    avr: Sony STR-DN1080+ front: paradigm monitor 11 v6 +center: paradigm cc390+ surround: paradigm surround 3+surround back: Wharfedale wh-20 +Sub: paradıgm sub12+sub:JBL L 8400 P + projeksiyon: Epson tw 9000w + Samsun 46 C 750+ media oynatıcı:Zidoo x9s ...
  • Son iki haftadır yazılanlar baya hüsran , bu da ben gibi ektirmek için araştıran arkadaşlar açısından kötü haber. Kendi saçlarının dökülmesi de apayrı bir felaket ... Yaşım artık 30 bu saatten sonra da fazla dökülme yaşamam diye ümit ediyorum.

yaklaşık 6 senedir saç,saç dökülmesi-ekimi-resimleri,kullanılan ilaçlar filan tecrübeli biri olarak diyorumki;:)

ben senin yerinde olsam saç ektrceğime o donör bölgeleride jiletler başka bir tarz yapardım neden mi?

arkadan tee öne kadar tamamen saçsız insanlarda bu saç ekimi denen meret olmuyor yani ben hiç görmedim

4-5 tel önde rüzgarda savrulur olsa ne olacak olmasa ne olacak çektiğin acı bir de kötü bi yerde ektrrsen çim adam olma riski

belki dersin ne hevesimi kaçırıyosun yada saçsızlığın ne demek olduğunu bilirmisin falan filan bilirim abi.

gördüğüm en başarılı saç ekimlerinde kafada mevcut ciddi miktar saç olanlarda benim tavsiyem bu sana

ama tabi beklentilerde önemli az olsun gür olmasına gerek yok diyorsan ii bi saç ekim merkezi işini görür diyip toparlayayım:)

Orijinalden alıntı: adems58

Arkadaslar Uzun Arastirmalarim sonucu 25.02.tarihinde sac ekimini yaptirdim,Sagolsun Doktor bey ve ekibine cok Tesekürlerimi etmeden gecemeyecegim,Gerek yaptiklari ise saygilari,gerek güler yüzlü olmalari beni bir hayli menmun ettiler.Arkadaslar sac ekimi artik büyük bir sektör olmus lütfen dikkat edin bos yere büyük paralar ödeyip hüsran yasamayin,büyük reklam yapanlara kanmayin,Benim ekimi Doktor Resul Yaman bey gerceklestirdi kendisine yine Tesekür ederim Insallah ileriki günlerde resimlerimi Ekleyeceyim

Ta mart ayından bir mesaj buldum. Bu adam o tarihten sonra foruma uğramamış Gerçi şimdi biri çıkar oda sensin der ama şeytan diyor bunların tüm mesajlarını bul alt alta koy! Devam ederlerse onuda yapacağım gerçi iş inada bindi.Benim işim bilişimle ilgili zaten ve saç ekiminden sonra neredeyse hergün bakıyorum bu foruma birçok kişi ile özelden konuşup bilgi almaya çalışıyorum. Bazen çok eski sayfalara bakıyorum yararlı birşey bulurmuyum diye.

2 gündürde kullandığım xpecia hapı kullananlara mesaj atıyorum faydasını gördünüz mü diye. Bu hap için kısa vadede olumlu yorum görüyorum ama uzun vadede durum nasıl yardımcı olacak birisi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kababa -- 8 Eylül 2013; 12:13:53 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmett_ -- 8 Eylül 2013; 12:56:17 >

Orijinalden alıntı: ryagmur

arkadaşlar 2 eylül pazartesi günü saat 11:00 da saç alımına başladı op.dr. İlhan serdaroğlu saat 13.00 asistanı Sevilay hanımla birlikte alım ve toplama işlemi bitti. saat 13:00-13:30 yemek molası verdik. Saat 13:00 da diğer asistanı Muhammed bey yaklaşık 30 dk kanal açma işlemiyle uğraştı. Ardında saat 14:00 civarında Sevilay hanım ve Muhammed bey toplanan greftleri ekmeye başladılar operasyon 16:15 gibi bitti. Güler yüzlü çok insancıl bir ekip ilgi alakalarından da memnun kaldım ama gel gelelim 4000 (4bin) greft olarak anlaştığımız yerin şuanda orda 4000 olmama ihtimali beni şok etti. İçimdeki sıkıntım budur ekimden önceki ve şuanki fotoğraflarım aşağıda
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

Merhaba arkadaşlar bende aynı sac ekim merkezine aynı bölgeye sac ekim yapılmıştı Bana 2500 greft yakın olduğu söylenmişti.(Fazla sac olduğun dan tepe bölgesine sac ekimi yapılmadı ilaç tedavisi önerildi)

Resim ektedir.

Herkese Hayırlı Günler

quote:

Arkadaslar Uzun Arastirmalarim sonucu 25.02.tarihinde sac ekimini yaptirdim,Sagolsun Doktor bey ve ekibine cok Tesekürlerimi etmeden gecemeyecegim,Gerek yaptiklari ise saygilari,gerek güler yüzlü olmalari beni bir hayli menmun ettiler.Arkadaslar sac ekimi artik büyük bir sektör olmus lütfen dikkat edin bos yere büyük paralar ödeyip hüsran yasamayin,büyük reklam yapanlara kanmayin,Benim ekimi Doktor Resul Yaman bey gerceklestirdi kendisine yine Tesekür ederim Insallah ileriki günlerde resimlerimi Ekleyeceyim

Ta mart ayından bir mesaj buldum. Bu adam o tarihten sonra foruma uğramamış Gerçi şimdi biri çıkar oda sensin der ama şeytan diyor bunların tüm mesajlarını bul alt alta koy! Devam ederlerse onuda yapacağım gerçi iş inada bindi.Benim işim bilişimle ilgili zaten ve saç ekiminden sonra neredeyse hergün bakıyorum bu foruma birçok kişi ile özelden konuşup bilgi almaya çalışıyorum. Bazen çok eski sayfalara bakıyorum yararlı birşey bulurmuyum diye.

2 gündürde kullandığım xpecia hapı kullananlara mesaj atıyorum faydasını gördünüz mü diye. Bu hap için kısa vadede olumlu yorum görüyorum ama uzun vadede durum nasıl yardımcı olacak birisi var mı?

evet böyle yap canımı ye tarihte vermiş hasta heralde bellidir kimdir necidir diye artık bu adam kimse ortaya çıksın demeye bizimde hakkımız var facebook kullanmıyorum ama esnafım yerim yurdum belli istersen yazarım özelden

Hsklisin dogru demissin kimse kul hakki yemesin, diye ama bu reklamci muhabbeti seninle basladi, sonra karalamaya donusturdunuz. Hem 10 degil 1000 tane sayfa acip fotoda paylassan insanlarin fikrini degistiremezsin. Insanlarin iki gunluk fotolara bakip karar vereceginimi dusunuyorsun. Surece bakar kim 3 5ay sonra iyi sonuc almis pna gore kararverir. Ve bu sirecte en onemlisi doktora olan guvendir. Birakin bu doktor reklami seviyor, reklamcilar is basinda demeyi bunu ekim yaptiracsklar karar versin. Kimse bu onemli karari 1 numara diyen yoruma gore almaz. Fotograflarina bakar doktorla gprusur kararini verir. AmA sunu da biliyorum 2 gun sonra seni yine resul yamanla ugrasirken ortaligi karistirirken gorecegiz. Artik borakin tatismayi karalamayi akli basinda huzurlu bir ortamda herkes dogru kararini versin.

quote:

quote:

evet böyle yap canımı ye tarihte vermiş hasta heralde bellidir kimdir necidir diye artık bu adam kimse ortaya çıksın demeye bizimde hakkımız var facebook kullanmıyorum ama esnafım yerim yurdum belli istersen yazarım özelden

Maden isin bilisimle kim sahte nicklerle giris yapiyor ortaya cikar belgeleriyle. Yoksa reklam lobisi mi engelliyor seni..

Kesin bakın videolara.

Arkadaşlar ekim yaptırdıgım yerin youtube buldugum videoları paylaşıyorum. Ektirdikten sonra araştirmaya başladıgım için ben geç kaldım siz kalmayın. Bu merkezin adı istanbul hair center.

İlk videoda Yaprak dökümü dizisinden tanıdıgımız Tolga Karel diyoki saçım dökülüyodu tedavi için emine saykıyı tercih ettim. Bende maşallah bu saçlar bende olsaydi dedim. Yanındaki ektiren yanında kel gibi kalmış.

Sonra Tolga Karel i araştırdım ve ikinci paylaştıgım videoyu buldum. Meger Tolga Karel peruk gibi protez saçmı diyolar ondan yaptirmiş başka bir firmaya. Yanı peruktaki saçları döküldügü içinmi Emine Saykı saç dökülmesini durduracakmis. Vah vah vah, vay yalancılar vay. Kime inanacak bu millet, nerde bu bu millet nerde adalet, memleket elden gidiyo

http://youtu.be/6TFfaD9C4v4

http://youtu.be/aH8fHV89DhM

ben de aynı yerde yaptırdım.yaptırmadan önce 5-6 ay kadar araştırdım.o zamanlar en ufak olumsuz bir yorum görememiştim..şimdilerde tekrar araştırıyorum.facebooktan ist. hair center ın sayfası var orada saç ektirenlerin yorumları ve soruları var.saç ektirenlerin kendi profillerine girdiğiniz zaman o kişilerin fotolarının doğal olduğu ve arkadaşlarının da yorumlarını takip ederseniz sahte yorumlar olmadığını göreceksiniz.bence çok moral bozmaya gerek yok.sadece 1 kişi burada memnun olmadığını yazmıştı 15-20 gün önce o gün bugün ortalıktan kayboldu..o arkdaş bence kara kampanyacıydı aynı yorumu şikayetvar.com da da var..

Orijinalden alıntı: duman33

quote:

Kesin bakın videolara.

http://youtu.be/6TFfaD9C4v4

http://youtu.be/aH8fHV89DhM

ben de aynı yerde yaptırdım.yaptırmadan önce 5-6 ay kadar araştırdım.o zamanlar en ufak olumsuz bir yorum görememiştim..şimdilerde tekrar araştırıyorum.facebooktan ist. hair center ın sayfası var orada saç ektirenlerin yorumları ve soruları var.saç ektirenlerin kendi profillerine girdiğiniz zaman o kişilerin fotolarının doğal olduğu ve arkadaşlarının da yorumlarını takip ederseniz sahte yorumlar olmadığını göreceksiniz.bence çok moral bozmaya gerek yok.sadece 1 kişi burada memnun olmadığını yazmıştı 15-20 gün önce o gün bugün ortalıktan kayboldu..o arkdaş bence kara kampanyacıydı aynı yorumu şikayetvar.com da da var..

Hersey tamamda, bu iki videoya ne diyorsun? Belki çogunda sonuçlar iyidir, isallah bendede iyi olur, ama bu videoları önceden görsem bunlara yaptırmazdım.

evet haklısın videolar reklam..ama hangi ekim merkezi abartılı reklam yapmıyor ki???saç ekiminde acaip rekabet var ve bu denetim eksikliğinden dolayı rant pazarına dönüştü..senin 3 ay oldu sanırım kardeş kıpırdanmalar olması lazım sanki artık :)

evet haklısın videolar reklam..ama hangi ekim merkezi abartılı reklam yapmıyor ki???saç ekiminde acaip rekabet var ve bu denetim eksikliğinden dolayı rant pazarına dönüştü..senin 3 ay oldu sanırım kardeş kıpırdanmalar olması lazım sanki artık :)

Aynen hergün 10 ayri merkez reklam veriyo tv de. Benimki tam 3buçuk ay oldu. Baya gelmeye başladi tüyler ve siyah noktalar. Forumda sordum siyah noktalar normalmı diye ve nekadar surer diye, millet reklamcilara takmiş onlarla meşgül, bize cevap yok :p

quote:

quote:

quote:

hayırlısı artık

teşekkür ederim ilgine..dediğin gibi hayırlısı...
    bırkaç müşterim var her gittiğimde,keltoş hoş geldin..yok kel sen nerdesin..
    veya birisi beni tarif ederken kel olan varya..
    artık sinirim bozulmaya başladı..
    geçenlerde ulan sizin yüzünüzden saç ektirecem dedim kızgınlıkla,
    akşam eve geldim araştırmaya başladım,,
    sonra donanım haberde yıllardır mesajlaşır yardımlaşırız,,bu başlığı gördüm ve takibe başladım.
    yaşım 47 bakalım neler olacak.

yaş kemale ersede erkeklerde saç büyük sıkıntı hocam 80 yaşındaki dedem 14 yaşında bir cahillik sebeiyle saçları kel kaldı paslı traş makinasıyla o zaman tabi makina nerde traş nerde vurmuşlar kafayı sıfıra kafa yara olmuş tabi sonra saç filan çıkmamış çocuk yaşda kel kaldı o günden bugüne saçsz geçmiş ömrü ama saçdan konu açıldığnda içerliyor illaki.inşallah hakkınızda neresi hayırlıysa orda ektirirsiniz inşallah sonuçda güzel olur saygılar

dün estepera saç ekim yerine resimlerimi gönderdim.
    bugün sabah saat 11 gibi aradı bir bayan..
    başınızda saçsız alan fazla olduğundan 2 seans yapmamız lazım dedi.
    2.seans en erken 9 ay sonra yapılır,eğerki isterseniz dedi.
    saçlarınız sık olsun ıstıyorsanız 2 seans olması lazım,sız 1 seans olsun ıstersenız o zamanda seyrek olacağından cokda güzel görünmez dedi..
    ekim ayının 1 ne kadar kampanyamız var dedi..sizin saçınızın 1 seansına 3000 tl alırız..butun ılaç ve gıderlerınızde bıze ait dedi.
    şişlide cevahirin hemen yanında büromuz var isterseniz gelin burda daha detaylı inceleme yapalım,aklınızdakı sorularıda sorun dedi.
    12 yılı aşkındır bu işlerle uğraştıklarını ve tecrübeli olduklarını söylediler..
    bu sabah hafta sonu olduğundan biraz uyumayı istemiştim ve telefon görüşmesini yaptığımda uykumdan kalkmıştım, konuşmamızın bu kadarını hatırlıyorum
    bende kendilerine teşekkür edip durum değerlendirmesi yaptıktan sonra sizi ararım dedim..

bu süreç içinde görüşmelerimi sizlerle paylaşırım,bir iki yer daha var onlarlada görüşüp kararımı vericem..iyi geceler.

Uzun süredir saç ektirmeyi düşünüp yaptığım araştırmalar sonucu vazgeçmiş biri olarak size lütfen bu işe hiç girmeyin diyorum. Saç ektirmek mucize bir yöntem değil tam tersine ilkel bir operasyon. Arkadan aldıkları saç köklerini öne naklediyorlar, eğer sık ve kalın telli saçlarınız yoksa başarı da mümkün olmuyor. Siz zaten saçlarınızın çoğunu kaybetmişsiniz, işin kötüsü ense cizginizi de kaybedebilirsiniz eskisinden daha kötü bir görüntü ortaya çıkabilir.

quote:

Aynen hergün 10 ayri merkez reklam veriyo tv de. Benimki tam 3buçuk ay oldu. Baya gelmeye başladi tüyler ve siyah noktalar. Forumda sordum siyah noktalar normalmı diye ve nekadar surer diye, millet reklamcilara takmiş onlarla meşgül, bize cevap yok :p

ben aynı mahalleden ekim yaptıran arkadaşa sordum tüylenme ve siyah noktaları.o siyah noktalar nakil edilen saç gözenekleridir dedi bir doktor da öyle demişti.o gözeneklerdan zamanla tüylenme şeklinde saç çıkacak demişlerdi.bu saçların çıkma süreciyle (3-8 ay ) tamamlanır.bende de tüylenme ve siyah noktalar 40.günde belirmeye başladı.şuan tam 60 gün oldu ve bu tüylenmeler ve noktalar aynen mevcut .kafam tarla gibi sanırım 1 ay ım daha var düzelmesi için :)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.