Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (781. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.238
Cevap
601
Favori
6.482.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 779780781782783
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boğaziçi Tıp Merkezi'nde ektiren oldu mu? Evetse hangi dr? Sürekli reklam yapıyorlar. İyiler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: costa06

quote:

Orijinalden alıntı: dolloway

burada arkadaşlar tek günde 4000 greft ekim yapılmaz tartışması yapıyordu. hatta birbirlerine girmişlerdi. aşağıdaki videoda esteworld'ün sahiplerinden servet terziler bunun
    yapılabildiğini söylüyor. ama bunu söylerken avrupa'da, amerika'da costa arkadaşın dediği gibi en fazla 2000 greft ekildiğini ekliyor ve türkiye'de bu doktorlara 4000-5000 grefti bir seferde ektiklerini söyleyince onların çok şaşırdığını belirtiyor.

doğrusunu yanlışını bilemem ama esteworld gerçekten bu işe yani estetik işine en büyük yatırımı yapan firma. sahibi bana hep üçkağıtçı gelmiştir. ama bunları söylüyor.

http://www.youtube.com/watch?v=BL0ffS_ZZR0

Dostum biz dolaşırkende o klinikle ilgili sorduk soruşturduk oradada ameliyata hiç doktor girmiyormuş , ayrıca ameliyatı yapan doktor değilse ve doktor sadece yetki için kullanılıyorsa yapan kişi 4000 de der 5000 de? Ben servet isimli doktorun estetik cerrahı olmadığını biliyorum ve ona bizzat ameliyat olanınıda forumlarda okumadım, bizim doktorumuz alımıda ekimide diğer doktor ve hemşire ile yaptığı için bize eğer alımı kendim yapmıyor ve saymıyor olsam personel bana 3000 de aldım dese 5000 de aldım dese inanırdım ama bunun olamayacağını bizzat tecrübe ile biliyorum, 1 saatte 4000 delik açıldığını ameliyatın 8 saatte bittiğini yazmışlar? 1 saatte 3600 saniye var ve hastanın hiç kanaması olmasa ve deliklerin açısı,birbirlerinin üstüne gelip yırtık oluşturma riski bile olmasa o sürede makina bile bu sayıya ulaşamaz diye düşünüyorum! Ben Servet beyin televizyonda Amerika'da 8-10 saatte ekilen 1000 greft ameliyat yerine biz 4000 grefti 4-5 saatte bitirecek teknolojiyi yakaladık palavrasınıda dinledim ve ozaman için inanmıştım? Amerika'da Japonya'da bu adamlar herkonuda bizden ilerdeyken saç ekimindemi geri kalacaklar? Tek fark fiyat farkı onunda sebebi Amerika'da bırak doktoru estetik cerrah olmayan bile saç ekimi yapmaya cesaret edemezken bizde elini yıkamayı bilmeyen adam ameliyat yapıp burada sahte isimle benimle tartışıyor!!! Emin ol esteworld 4000 greft ekebiliyor olsa Japonlar Çinliler 10000 e çoktan ulaşmış olurdu adamlarda çoluk çocuk bizim mühendisin yapamadığı teknolojiyi merdiven altı üretip bize satıyor güldürmesinler beni Amerika'yı geçmişlermiş:))) Benim bildiğim bu adamlar tv reklamına çok para harcıyor ve farklarını ortaya koyup çok insanı çağırmak ve o reklam maliyetini sürümden kazanmak zorundalar dolayısı ile her programda kıçından bir farklılık uyduruyorki cazibe uyandırsın tıpkı bal satan cinsel güç artırıcı satan panax yada bitkisel ilaç satan sahtekarlar gibi ...

costa arkadaş,

ben saç ekimi yaptırmadım ama yıllardır araştırması içindeyim. ve estetik üzerine hizmet veren klinikleri de az buçuk tanırım. ben esteworld'de ciltle ilgili tedavi gördüm geçmişte, detay vermeyeceğim ama aylar süren tedavi ve tedavi sırasında personel tutumundan edindiğim izlenim bu firmanın allah'ı PARA. her şeyleri hikaye ve yapmacık. etiler'deki kliniğe umumiyetle sosyete, altunizade'yeyse umumiyetle yeni nesil dindar zenginler gidiyor. çünkü servet'in bu çevrelerle yakın ilişkisi var. bunlar konuyla ilgili değil belki lüzumsuz oldu. ayrıca şu an yine altunizade'ye çok büyük hastane yapıyorlar. ben esteworld'den memnun kalmayan pek çok insan biliyorum, kuşkusuz memnun kalan da var. herkes memnun kalmasa zaten iş yapamazlar. ama bence anlattıkları kadar kesinlikle iyi değiller.

türkiye'de kim diyorsa biz şu alanda en iyiyiz, YALAN. teknolojisi dışarıdan gelen, büyük kongreleri, seminerleri avrupa'da amerika'da olan ve sunumları, konuşmaları yabancıların yaptığı tamamen teknolojiye ve deneyime dayanan bir alan. türkiye'nin en iyi olması mümkün değil AMA en avantajlı olması gayet mümkün. fakat her şeyin olmasa da çoğun şeyin farkı fiyatında.

bizde de çok iyi doktorlar var. bence burada asıl mesele doktordur. koray erdoğan, zekeriya kul vs. dürüst doktorlar. elbette fiyatları pahalı. hiçbir ab ülkesinde ve abd'de 4000 greft ekim 3-5 bin lira arası bir fiyata yapılmaz, yapılamaz. iyi olsun istiyorsan, parasını vereceksin. yoksa bir günde kafadaki bütün kökleri çıkar, bunun bir önemi yok. esas mesele işin başarısıdır.
  • bir ek daha işlemi plastik cerrah yapmıyorsa,
    hatta işlemi plastik cerrah dahi yapsa onun kim olduğunu ameliyat günü öğreniyorsanız,
    doktor bir göründükten sonra işlem hemşirelere, yardımcı personele kalıyorsa,
    (hatta bazen bu kişiler hiç eğitim falan almamış olabiliyor.)

bu işte bir yanlışlık var gibi. çünkü bu tamamen estetik bir hadise. estetikse hem teknik hem bakış açısının bir sonucudur. yani biraz sanatçı ruhlu olmak gerekir. fakat işlemi alelade biri yapıyorsa işiniz allah'a kalmış oluyor.
  • Bende Ankara dayım . Saçlarımın ön kısmı tamamen açık olmasada ( tepeye kadar) yinede bayağı açıldı. Ankara da bu işi güzel yapan yerler nerelerdir arkadaşlar. Hemde fiyat olarak çok uçuk rakamlarda olmayan yerler ?
  • avukat costa. inan forumun sadece 10-15 sayfasini okudum. arada reklamci ivir zivir bulduysan da seni tebrik ederim. umarim cabalarinin karsiligini alirsin. neyse onemli degil. ben aranizda gecen bu kovalamacadan haberdar degilim. ve beni ilgilendirmiyor. seaugeo yu beyenmemissin sanirim. uydurma falan demissin inan buda benim enaz 10 yillik nickim. bilindik tum maillarda bu nickte bana ait. yine ne dusundugun onemli degil. ama sende dahil olmak uzere acil yardim bekliyorum. konu almis basini gitmis hepsini okumak imkansiz. 12. ayda ben ve arkadasim sac ekimi yapacagim. sadece bahsettigim o hastanede olmaz onun haricinde oneri bekliyorum. dun googlede ilk siralarda cikan bir cok yere mesaj attim ve bugun geri donduler. fiyat 1400-1600 euro arasi verdiler. ve hepsine doktor girecekmi diye sordum. hepsi doktor tum operasyonda basinda durmaz dedi. kimisi sadece kanal acmada kimisi sadece ara ara kontrolle gelir dedi. yani ortak kani bu paralara hicbir doktor senin basinda 8-10 saat beklemez dedi. ayrica uzmanlar ve tecrubeli hemsireler olacak dediler.

marmed marmara
    mega sac ekimi
    istanbul hair center
    istanbul estetica

gorusme yaptigim yerler

bu fiyata yurtdisindan geldigim icin 1 gece konaklama ve havaalani transferi. tahliller ve sonrasi bakim urunleri dahil dediler.

simdi ben ne yapmaliyim. benimde odeyebilecegim fiyat bu.
    1500 euroyu gecmeden baska onerece
    giniz yer varmi. ve neden ne farki olur.

iki adet fotoda koydum dururmum bu
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • ankara olmaz izmir yada istanbul olmali.
  • Priorin sampuan almadan önce,özellikle saçlına göre al.saçların yağlı ise yağlı yazanı al,normal ve kuru ise saçların normal ve kuru saçlı olanını al kardeş,içeriği sebamed den iyii ve saçları çabuk uzatıyor, içinde b5 vitamini var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfa -- 27 Ağustos 2013; 22:59:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esteworld de ekim yapan birisi olarak hakketen para dolabı,1yılımı tamamlayayım saçlarım çıkmasın o estewordun etilerdeki şubesine yeni dekor yaptıracağım,o doktorunda saçlarını yolarım..benden tavsiye esteworlde gitmeyin ben reklamına aldandım,parayı alana kadar cicim ayını oynuyorlar, daha sonra sallamıyorlar,zamanı gelsin ben kendilerini sallayacağım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaslar. Uzun suredir forma giremedim.bugun ekimimin 12. Gunu. Donor bolgem tam amen iyilesti.
    9.gun
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

11.gun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seaugeo

avukat costa. inan forumun sadece 10-15 sayfasini okudum. arada reklamci ivir zivir bulduysan da seni tebrik ederim. umarim cabalarinin karsiligini alirsin. neyse onemli degil. ben aranizda gecen bu kovalamacadan haberdar degilim. ve beni ilgilendirmiyor. seaugeo yu beyenmemissin sanirim. uydurma falan demissin inan buda benim enaz 10 yillik nickim. bilindik tum maillarda bu nickte bana ait. yine ne dusundugun onemli degil. ama sende dahil olmak uzere acil yardim bekliyorum. konu almis basini gitmis hepsini okumak imkansiz. 12. ayda ben ve arkadasim sac ekimi yapacagim. sadece bahsettigim o hastanede olmaz onun haricinde oneri bekliyorum. dun googlede ilk siralarda cikan bir cok yere mesaj attim ve bugun geri donduler. fiyat 1400-1600 euro arasi verdiler. ve hepsine doktor girecekmi diye sordum. hepsi doktor tum operasyonda basinda durmaz dedi. kimisi sadece kanal acmada kimisi sadece ara ara kontrolle gelir dedi. yani ortak kani bu paralara hicbir doktor senin basinda 8-10 saat beklemez dedi. ayrica uzmanlar ve tecrubeli hemsireler olacak dediler.

marmed marmara
    mega sac ekimi
    istanbul hair center
    istanbul estetica

gorusme yaptigim yerler

bu fiyata yurtdisindan geldigim icin 1 gece konaklama ve havaalani transferi. tahliller ve sonrasi bakim urunleri dahil dediler.

simdi ben ne yapmaliyim. benimde odeyebilecegim fiyat bu.
    1500 euroyu gecmeden baska onerece
    giniz yer varmi. ve neden ne farki olur.

iki adet fotoda koydum dururmum bu
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

Kardeş kusura bakma sana yardımcı olmak için istanbulda bir isim veremem ama Ankara'da araştırırsan biz üç yer bulmuştuk, yalnız sana 3000 greft hakikaten gerekir kanımca bunu sakın tek günde yaparız diyen yerlere kanma! Görüştüğün yere greft kaplarını tek tek bizzat kendim fotoğraflar ve ameliyatı doktor yapmazsa masadan kalkarım de zaten bir günde 3000 diyenler yan çizmeye başlar, fiyat olarak biz 1740 grefte 3000 tl bermiştik ve ekim sonrası sonuç ve ekimden hemen sonraki sıklık görüntüsü burada 4000 ekildi denenlerden fazla!!! insanlar kandırılmış hep!!! Bana özelden mesajlar geliyor yer ismi soruyorlar onlarada isim vermiyorum çünkü bir sefer forumda paylaşayım dedim doktoru töhmet altında bıraktım ve forum yönetiminden silmelerini rica ettim , 3000 greftte 5-6000 tl tutar herhalde araştırmaya devam et Ankara İzmir Antalya gibi şehirleride gözardı etme derim...

3000 grefti bir gunde yapamayan yere gitme derim. 2 gun bu cile cekilirmi 3000 greftcik icin. Normalda ust bolgenin %10u eder, memnun olmazsin 3000le. Ist hair centerda bende yaptirdim tavsiye etmem, cunku 3 ay oldu daha kafam yeni yeni kendine geliyo ve coluk cocuk fazla. Ekim sonrasi sorularima net cevap hic alamiyom. Bildigim kadar fatih dagdelenin ekibi temiz calisiyo, onda giden arkadaslardan tecrube edindim, yinede iyi bi arastir, suclu olmak istemem. Stransmed mi neyse orasida simdi kafayi kazitmadan sac ekiuormus, keske önceden haberim olsaydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfa

Esteworld de ekim yapan birisi olarak hakketen para dolabı,1yılımı tamamlayayım saçlarım çıkmasın o estewordun etilerdeki şubesine yeni dekor yaptıracağım,o doktorunda saçlarını yolarım..benden tavsiye esteworlde gitmeyin ben reklamına aldandım,parayı alana kadar cicim ayını oynuyorlar, daha sonra sallamıyorlar,zamanı gelsin ben kendilerini sallayacağım

aynen öyle
  • costa06 C kullanıcısına yanıt
    costa birader sen nerde ektirdin ? memnunmusun ? kac greft , ve fiyati ?
  • costa06 C kullanıcısına yanıt
    kacinci sayfada ?
  • arkadaşlar saç ekimi sonra hangi yardımcı ilaçları kullanıyorsunuz. bunların faydası var mı? saç ektirdikten ne kadar zaman sonra kullanmaya başlıyorsunuz. ben cumartesi saç ekimi yaptırdım.3200 greft. genişlik fazla ve alın çizgisini biraz geriden alıp kellik denilen bölgeye de ekim yapmadılar. doğal saç çizgim de zaten geride. normalde de genş alınlı birisiydim ancak komple dökülünce başka çare kalmıyor. tek seansta kapanmayacağını söylediler zaten. ilk etapta 3200 greft dediler. ve olabildiğince iyi bir görüntü olması için ekim bölgesini daha dar tutmaya çalıştılar, tek şansım koca kafalı biri değilim o sanırım. neyse cümlenin başında esas konuyu belirttim. hp biotin kullansam ekilen saçların daha kaliteli çıkmasına faydası olur mu? veya tavsiye ettiğiniz yardımcı ürün var mıdır? ekim yapılan yere danışmadan önce burda tecrübe sahibi insanların fikrini almak istedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crackerss1982

quote:

Orijinalden alıntı: jakabo_06

arkadaslar sonunda serdar görkem hocaya ekim yaptırdım saç alımını kendi manuel yaptı 3000 die anlastık 3200 almış allah razı olsun ekimi yyanında calısan bayanlar yaptı gercekten itinalı yapıyorlar yani öle düşnüyorum

fakat ben ne kdr sölesem de alın çizgimi geriden yaptılar yani baya geride oldugunu düşünüyorum bakalım nasıl olacak sagdece sıklastırma yapmış gb mi olcak su an bilemiyorum

ilk resimde yan tarafda bir tek saç teli kalmış mesela oraya kdr indirebilirlerdi bence zaten orda saç varmış önceden 1 tane kalmış ama şimdi yinede öncesinde varmış yani :)))

eski resmimi bulamadım sitede vardı da çok oturmamam lazım yatmama gerkiyor doktor söyledi halen daha akıntı devam ediyor basımdan
    arkdaslar yorumlarınızı bekliyorum biraz daha aşşadan olmasını isterdim ama hoca dogallıgı bozarız mimik hareketlerinde saçların oynar falan dedi bişiler dedi sakinleştirici üstüne sakinleştirice sonunda uyuyakalmısım :D

hocam geçmiş olsun

Resimlerinize baktım benim paylaştığım resme bakarsan ameliyat sonrası daha sık bir görüntü olduğunu görürsün ama rakam 1740 greft bence aynı alanda sende daha az greft var ama seninki greft değilde kök sayısı olabilir diyecem bu seferde doktor kökleri sayamazki? Çünkü her greftte farklı sayıda kök var? Birde ameliyat sonrası kanamanız çok olmuş gibi geldi çok pıhtı olmuş bizi yıkamanın hassasiyeti konusunda uyarmışlardı çünkü pıhtı çok olursa kabuk kalkarken bazı greftlerde çıkabiliyormuş bu yüzden ameliyat sonrası kanama olacakmı diye 15-20 dakika bekletip sonra ilaç damlatmışlar sonuç gönlünüzce olur umarım en azından alımı doktor yapmış keşke kalanınıda yapsaydı daha doğru olurdu!

valla gece gece telefondan resimleri buldum ben onların yalancısıyım günahıda onların boynuna ama sanmıyorum öle bişi yapsın serdar hoca çok ii adam
    10 kap var kıp kırmızı 11. kap yarı diyim
    bana her birinde 300 demişti ama dedigim gb onların yalancısıyım ben sagdece 8 saat sürdügünü bülüyorum 7.5-8 gb serdar hoca kalemi batırmaya basladı 12 ye dogru alıma geçtim
  • quote:

Mesele alımı hiç durmadan bir kişide olsa 3 kişide olsa aynı hastada tek kişi hastanın başında olacağı için 4-5 saatte 4000 tane alamaz mesele orada ayrıca bu arkadaşlar ve sen al gülüm ver gülüm bu işi yapan ve doktor olmayan kişilersiniz ve rahatsız oluyorsunuz aklı başında hiçbir doktorda forumda birgünde 4000 alınır yazmamış sorun bu!!!
    Sonuç saç ekimini sadece doktor yapar ve iki günde aynı fiyatı ödeyip kökler ölmeden adam gibi hemde doktora ameliyat olmaktır benim savunduğum buna karşı çıkanda akıl zafiyeti yaşamıyorsa bu işten nemalan sahte nickli kişilerdirki ben birkaç örnek verdim

kardeş senin amacın ne ben onu anlayamadım ?
    baktım da sen herkese bi kulp takmışşsın
    sen doktormusun bu kdr seyi nasıl ögrendin şu kadar saatte şu kadar alını bu kadar eklilir bu kadar diklir bu kadar .ikilir
    koy resimlerini deki ben burda ektirdim fiyatı bu doktor bu böle aldı böle ekti
    konusyon bişliler ama
    bence sende kraldan çok kralcılar var ya öyle bi tip var
  • antheos A kullanıcısına yanıt
    kardeş biotin ve biotinli şampuan kullan.saçın erken çıkışına ve kaliteli oluşuna gerçekten faydası var.spreymiş falan onlar hikaye.ben 15.günden bu yana shen min men tablet(için de biotin de var) ve vitaminli priorin şampuan kullanıyorum.şu aşamada her ikisinden de mennunum diyebilirim.araştırısan destek ürünler kullananların saçı hem daha erken hem daha kaliteli oluyor..
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crackerss1982

quote:

arkadaslar sonunda serdar görkem hocaya ekim yaptırdım saç alımını kendi manuel yaptı 3000 die anlastık 3200 almış allah razı olsun ekimi yyanında calısan bayanlar yaptı gercekten itinalı yapıyorlar yani öle düşnüyorum

fakat ben ne kdr sölesem de alın çizgimi geriden yaptılar yani baya geride oldugunu düşünüyorum bakalım nasıl olacak sagdece sıklastırma yapmış gb mi olcak su an bilemiyorum

ilk resimde yan tarafda bir tek saç teli kalmış mesela oraya kdr indirebilirlerdi bence zaten orda saç varmış önceden 1 tane kalmış ama şimdi yinede öncesinde varmış yani :)))

eski resmimi bulamadım sitede vardı da çok oturmamam lazım yatmama gerkiyor doktor söyledi halen daha akıntı devam ediyor basımdan
    arkdaslar yorumlarınızı bekliyorum biraz daha aşşadan olmasını isterdim ama hoca dogallıgı bozarız mimik hareketlerinde saçların oynar falan dedi bişiler dedi sakinleştirici üstüne sakinleştirice sonunda uyuyakalmısım :D

hocam geçmiş olsun

Resimlerinize baktım benim paylaştığım resme bakarsan ameliyat sonrası daha sık bir görüntü olduğunu görürsün ama rakam 1740 greft bence aynı alanda sende daha az greft var ama seninki greft değilde kök sayısı olabilir diyecem bu seferde doktor kökleri sayamazki? Çünkü her greftte farklı sayıda kök var? Birde ameliyat sonrası kanamanız çok olmuş gibi geldi çok pıhtı olmuş bizi yıkamanın hassasiyeti konusunda uyarmışlardı çünkü pıhtı çok olursa kabuk kalkarken bazı greftlerde çıkabiliyormuş bu yüzden ameliyat sonrası kanama olacakmı diye 15-20 dakika bekletip sonra ilaç damlatmışlar sonuç gönlünüzce olur umarım en azından alımı doktor yapmış keşke kalanınıda yapsaydı daha doğru olurdu!

valla gece gece telefondan resimleri buldum ben onların yalancısıyım günahıda onların boynuna ama sanmıyorum öle bişi yapsın serdar hoca çok ii adam
    10 kap var kıp kırmızı 11. kap yarı diyim
    bana her birinde 300 demişti ama dedigim gb onların yalancısıyım ben sagdece 8 saat sürdügünü bülüyorum 7.5-8 gb serdar hoca kalemi batırmaya basladı 12 ye dogru alıma geçtim

güvenmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duman33 -- 28 Ağustos 2013; 9:35:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaymakam1

iyice kafam karıştı
    istanbul hair center dedim----->Bela okuyanları gördüm Eledim
    Transmed dedim------>olumsuz yorumlar olumlu yorumlardan fazla
    Boğaziçi tıp merkezi------>google da reklamından çok şikayeti var

koskoca forumda kalitesinde uzlaşılan bir tıp merkezi olmaz mı arkadaş??

Neyse ben fotoğraflarımı paylaşayım 3500-4000 greft ektirmeyi düşünüyorum ektiren arkadaşlar bir yorumda bulunursa sevinirim.

1
    [simage]
    [/simage]
    2
    [simage]
    [/simage]
    3
    [simage]
    [/simage]
    4
    [simage]
    [/simage]

kardeş senin o sayıdaki greft sanırım kapatmaz ya da seyrek kalır tahminimce..daha fazla ektirebilirsen iyi olur evet haklısın herkes farklı görüşlere sahip biri memnunken öteki yerlere vuruyor aynı merkezi ya da doktoru.en iyisi araştırıp kendin karar vermek.ben ist. hair center da yaptırdım.48 gün oldu.çok memnun olduğumu söyleyemem ama şu an için saç için yorum yapmak erken 1-2 ayda belli olcak artıkyalnız orda ekim yaptıranlarla görüştüm gerek facebooktan gerek canlı genelde memnunlar ama.bu bilgiyi de vereyim.ayrıca ben ekim yaptırdığım gün 10 kişi vardı.günde ortalama 10 ekim yapıyorlar tecrübe konusunda sıkıntı yaşamadıklarını düşünüyorum..bence merkezlerden ziyade arkadaşlar doktor isimleri paylaşmış forumda bizzat doktorlara yaptırsan dahi iyi olur kanımca çünkü çoğu insan memnun kalıyor.merkezler daha çok bu işe ticaret gözüyle bakıyor.sağlık tarafını çokk da düşünmüyorlar kanımca..hayırlısı olur senin için inş
  • Surfa S kullanıcısına yanıt
    Hocam ekimden sonra ilgi meselesinde benim ekim yaptırdığım yeri tavsiye ederim. 83 gün falan oldu ekim yapan doktor bayramda bile aradı hem bayramlaşmaya hem de saçlarımı sormaya :). Ara sıra o beni ben de onu arıyorum.

Şampuan hakkındaki bilgiden dolayı çok teşekkür ederim hocam. Saçlarım yağlı, dediğiniz gibi yapacağım.
  • 
Sayfa: önceki 779780781782783
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.