Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (700. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.259
Cevap
599
Favori
6.496.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
16 oy
Sayfa: önceki 698699700701702
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rimax

quote:

Orijinalden alıntı: safir41

quote:

Orijinalden alıntı: safir41

iyi akşamlar gönül dostları.. kıldan muhabbet gibi gözüküyor fakat hepimizin yaptığı yardımlaşma çok önemli birde devamlı bazı arkadaşları burada insanlara yardım ederken görmek beni mutlu ediyor. ayın 22 sinde ekim yaptırmaya karar verdim. tercihimi İSTANBULdan yana kullanacağım. gözümü karattım biraz deli cesareti herhalde çekeceğim ağrıyı sıkıntıyı düşünmeden yaptıracağım..
    tercihlerimi 7 den ikiye indirdim. 1. resul yaman araf tıp merkezi konuştum ilk defa telde muhattab olarak bir doktorla görüştüm. işinin ehli bir doktor gayet doğal, her şeyi açık olarak konuştu. 4000 greft ekim yapcağını saçları daha geriye almak gerektiğini söyldi. fiyat olarak 3000 tl dedi. 4 gün istanbulda kalmam gerekiyor..
    2 tercihim Göztepe medical park onlarda gayet samimi ve gerçekçi geldi. 4000 greft saçı 3250 peşin olarak konuştuk kredi kartına 6 taksitle 3500 dendi Songül hanımla görüştük bana öncesi ve sonrası fotoraflarını gönderdi sonuç gayet iyi.
    şimdi bu kişileri bilen arkadaşlardan yorum bekliyrum lütfen şikayeti, bilgisi, yorumu olan herkesi bekliyorum çünkü belli bir tarihe randevu aldım her ikisinden birine pazar gününe kadar cevap vermem gerekiyor onları da bu şekilde meşgul etmemek istiyorum..SAYGILAR...

yorum yazacak arkadaş yok mu? ne apmalıyım sizce..

Bende dün Medical park göztepede ektirdim.

Süreçten genel olarak memnunum. Sonuç hakkında ise seneye yorum yapabiliriz ancak. Sana detaylı bir mesaj yazdım özelden okursun

Ensedeki pansumanı açınca resim çekip paylaşacağım.

teşekkürler hocam.inşallah istediğin gibi olur. yorumlarını ve fotoğrafını bekliyorum..

Orijinalden alıntı: dontgiveups

ben temmuz için randevu aldım çok cana yaınn iyi bir doktor 3500 greft die konuştuk dhada az çıkabilirmiş fakat biraz pahalı yarında bşka bir doktorla resul yamanla onun sonuçlarıda gayet güzel görüşüp ikisi arasında karar vericem artık

cana yakın olması çok önemli deil de hocam sen sonuçlarına bak hangi doktor daha doğal ve başarılı ekebiliyorsa onu tercih et maddiyatı ön planda tutma çünkü saç göz önünde olan bi organ en iyi sonucu alacağın doktoru seç allah muhafaza kötü ekimin telafisi yok gibi

Bende alan geniş fakat saçlar seyrekti. Birde sağ taraf sola göre daha fazla dökülmüştü bu yüzden o tarafa biraz daha fazla yüklendiler.

Yıkamay yapınca daha temiz fotoğraflar paylaşmaya çalışacağım.
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

Orijinalden alıntı: forzablackwhite

bende ektireli bir ay oldu medikal park göztepe hastanesine şuan için memnunum hafif hafif dökülmeler devam ediyor,15 gün başladı dökülmeler bende arada resımler ekleyecegım sonucu hep beraber görecegız ama saçımı her gören çok begenıyor hem ekım tarzı hem sıklığı falan çok iyi tavsıye ederım... @safir41 @safir41

EMRE HOCAM SAÇLAR GAYET İYİ GÖZÜKÜYOR. SENİN GENİŞ ALAN GİTMİŞ. SAÇLAR AÇILAR İYİ DURUYOR. ARKA TARAFTAKİ KIZARIKLIK GİTTİ Mİ..

Orijinalden alıntı: rimax

Hocam ilk yıkamayı henüz yapmadığım için fotograflar biraz kanlı korkutmasın.

Bende alan geniş fakat saçlar seyrekti. Birde sağ taraf sola göre daha fazla dökülmüştü bu yüzden o tarafa biraz daha fazla yüklendiler.

Yıkamay yapınca daha temiz fotoğraflar paylaşmaya çalışacağım.
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

HOCAM HAYIRLI OLSUN SÖZÜNÜN ERİYMİŞSİN MAŞALLAH ÇOK HIZLISIN.İLK YIKAMA YAPILMADAN TAM NET BELLİ DEОİL AMA DEDİОİN GİBİ ÇOK FAZLA KANAMA SORUNU OLMMAMIŞ SADECE KAFANIN SOL TARAFI FAZLA ZORLANMIŞ BİR MİKTAR YARA OLMUŞ GİBİ. ODA GEÇECEKTİR İNŞALLAH. GENİŞ BİR ALANA YAPILMIŞ SONUÇLARI BLACWHİTEİN GİBİ OLUR SANIRIM..ONUNDA AYNI YERE İDİ 1 AYLIK FOTOLARI VAR. GAYET İYİ DURUYOR..

Orijinalden alıntı: ademgündüz

Selam dostlar ben de 5 gün önce ekim yaptırdım. Aşağıdaki fotoğraflar ekimden 2 saat sonra çekildi.

en iyi saç ekim merkezi neresidir

Aşağıdaki fotoğraflar ise 5. Gün çekildi arkadaşlar.

Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

hocam çok geçmiş olsun o ense bölgesinden 6 7 greft alındı her halde donör bölgedeki saçların yarısından çoğu alınmış gibi ben böyle gaddarca alım yapılan bir ekim ilk defa görüyorum inşallah donör bölge en kısa zamanda toparlanır ekim bölgesi sık ekilmiş görünüyor ama saç çizgisi çok düz olmuş gibi inşallah saçlar çıkınca daha doğal olur kusura bakmaa çok olumsuz bi yorum oldu ama olaya objektif bakmaya çalıştım inşallah saçların istediğin gibi olur
    bir de ekim hangi klinik te yapıldı acaba ?
    1-Saç ekimi sıradan bir ekim değil ciddi bir sağlık meselesi,bu sebeple ekim yapacak arkadasların kime hangi ortamda yaptırdığı çpk önemli,..iyi bir araştırma yaparsanız iyi yeri ve koşulları bulacagınız fikrindeyim
    2-Kendi ektiğim yer için söyliyeyim öyle 2.gün şapka tak işe git söylemlerine inanmayınız...böyle bir şeyin olabilmesi mümkün değil,hem yüzün belli yetinde şişme oluyor,bazı bölgelerde ağrı,kötü görüntü vb.. Saç ekimi yapacak arkadas en az 7-12 gün gözden çıkarmalı bu süreyi sadece dinlenerek geçirmeli..
    3-Ekimin zahmet ve acısı nedir diye sorarsanız ben kişiden kişiye,ekim yapılan yerden ve ekim sonrası süreçten dolayı değişir derim..
    Benim en rahat olduğum kısım ekim kısmıydı anastezi için verilen iğne dışında beni acıtan rahatsız eden bir şey olmadı ama ekim sonraki 4 ve 5 gün döner bölgemde ağrı,yanma,batma vb kötü rahatsızlıklar yaşadım
    4-Ekim sürecinin en önemli kısmında biri ilk10 gündür..Saçların nasıl yıkandığı nelere dilkat edilmesi gerktiği çok iyi bilinmeli,örneğin döner bölgemde hisettiğim acı,kabukların fırça ile sürtünüp atılmasından ve nemlendirilmesinden sonra bayağı bir azaldı.Bunun için ekim sonrası yıkama,bakım ve medikal destek çok önemli
    5-Medikal destek önemli hem mevcut saçın korunması hem de ekilenlerin hızlı sağlıklı ve güçlü çıkması için.burdada etkisi bilimsel olarak test edilmiş ürünler dışında zaman ve para kaybı yapmayın derim
    6-Ekim sonrası dün gece hariç ciddi uykusuzluk çektim.Önerim birincisi ilk bir kaç gün sadece sırtüstü yatılmasıdır..Seyehatlerde kullanılan u şeklindeki ortapedik yastıklar işinize yarayacaktır..şişkinliği erkenden bitirmek için döner bölgeye ve yüze 10 dk buz tedavisi yapmamızı öneririm..6 gün olmasına ragmen hala sırtüstü yatmayı tercih ediyorum ekim yapmış diğer arkadaslarımın deneyimlerini ögrenmek isterim
    7-Altıncı günüm olduğu için şimdilik bunları tavsiye edebiliyorum :) ilerledikçe sonuçları sizlerle paylaşmaya devam edeceğim
    8-Ekim yaptıgım yerin ismini şimdilik söylemiyecegim,bende net bir kanı oluşana kadar...

Herkese sağlıllı ve mutlu günler dilerim...

en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: obsesif_keskin

abi brak ilk yıkamayı doktor yapsın insan korkuyor dokunsan ayrı dert dokunmasan ayrı,10 içinde kabukların tamamen temizlenmesi gerekiyormuş ,doktor yıkayıp tarif edince insan biraz daha cesaret ediyor ben üç kez yıkattım hastaneye sonra ancak cesaret edebildim

bende öyle yapacağım bir şey olur sorumluluk almazlar sonra hassas bir işlem değil belki ama yapılan emeği heba etmemek için gerekli gibi..tek korkum sivilcelenme ve alerji olması, kaşıntı oluyormu hocam..

Orijinalden alıntı: b_bedevi

quote:

ben temmuz için randevu aldım çok cana yaınn iyi bir doktor 3500 greft die konuştuk dhada az çıkabilirmiş fakat biraz pahalı yarında bşka bir doktorla resul yamanla onun sonuçlarıda gayet güzel görüşüp ikisi arasında karar vericem artık

cana yakın olması çok önemli deil de hocam sen sonuçlarına bak hangi doktor daha doğal ve başarılı ekebiliyorsa onu tercih et maddiyatı ön planda tutma çünkü saç göz önünde olan bi organ en iyi sonucu alacağın doktoru seç allah muhafaza kötü ekimin telafisi yok gibi

tabiki öle ben şu ana kadar erkan beyle alakalı olumsuz sonuç okumadım görmedim işini çok planlı ve düzgün yaptığını gördüm zaten inanmadığı işe grmiyor..o yüzden erkan bey bende ağır basıyor fakat resul beyin ekimleride gayet güzel kararsız kaldım
    hocam alın bölgesi henüz şiş ve burun ameliyatı da oldum onun da şişliği var ayrıca alnım küçük daha aşağıya inemedi alın kaslarına denk geliyor diye. donör bölgesinin şu anki fotoğrafını tekrar çekeyim atayım. bugün 6. gün tekrar bir bakın nasıl olmuş. yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Bu arada Esenler Avicenna Hasanesinde yaptırdım. açıkçası temizlik ve ilgi konusunda memnun kaldım. bakaım sonuç önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademgündüz -- 16 Haziran 2013; 15:34:40 >
  • 6.günüm ve henüz rahat uyuyamiyorum.Başımı yastığa koydugumda döner bölgemde ağrı oluşuyor ve uyutmuyor beni.Daha önce saç ekimi yapmş değerli arkadlaşlardan bu konuda deneyip ve önerilerini paylaşabîlir mi?

Orijinalden alıntı: subartu

6.günüm ve henüz rahat uyuyamiyorum.Başımı yastığa koydugumda döner bölgemde ağrı oluşuyor ve uyutmuyor beni.Daha önce saç ekimi yapmş değerli arkadlaşlardan bu konuda deneyip ve önerilerini paylaşabîlir mi?

Yan yatabiliyorsan hafiften yana koy kafani, yalniz yastigina dikkat et, biraz sert olsa daha iyi, ekilen yeri fazla degdirme.
    Ayni bendede oldu, kucuk sert ince yastik aldim, kafamin yarisi bosda kaldi ekilen yer biyere degmedi.

Hocam aşağıdaki fotoğraflar donör bölgesinin 6. güne ait fotoğrafları. Sizce ne kadar sürede toparlar.

iki üç aya kadar saçlar da uzayınca inşallah toparlanır acaba kalın uçla mı alım yapıldı yani 0.9, 1mm gibi bilginiz var mı birde alımı hemşireler mi yaptı ayrıca kaç greft alındığı söylendi

quote:

Orijinalden alıntı: b_bedevi

quote:

tabiki öle ben şu ana kadar erkan beyle alakalı olumsuz sonuç okumadım görmedim işini çok planlı ve düzgün yaptığını gördüm zaten inanmadığı işe grmiyor..o yüzden erkan bey bende ağır basıyor fakat resul beyin ekimleride gayet güzel kararsız kaldım

hakkında hayırlısı olsun ama erkan beyde de resul beyde ektirsen fotolarını paylaşıp bizleri de bilgilendirirsen ektirecek kişilere yol göstermiş olursun.ben de ekim yaptırdığım da burda fotolarımı paylaşacam insallah

Selam dostlar ben de 5 gün önce ekim yaptırdım. Aşağıdaki fotoğraflar ekimden 2 saat sonra çekildi.

Aşağıdaki fotoğraflar ise 5. Gün çekildi arkadaşlar.

Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

Hocam sizin ekimi yapan kişiler mühendis mantığıyla çalışmışlar ama bence bu işi en doğal yapanlar ressam gibi sanatçı mantığıyla çalışan kişiler olmalı gibime geliyor.

Ama inşallah saçlarınız uzadığında doğal bir görünüm elde edersiniz.
    //
    325. Kısa Dönem
  • quote:

Alımı 0,7 kalem ucu kadar bir mikromotorla yapıyoruz dedi. 2500 greft. Donör kısmı sizce çok mu kötü

Kizarikliklar gittikce duzelir, normal gibi, benimkide oyleydi. Sahsen ben kafayi yedim cunku iki haftada duzelir dediler simdi uc hafta oldu daha yeni yeni duzelme basliyo. Bu hafta her gun turp suyu yedirecem. Badem yagida hizli duzelmesinde yardimci olur dediydi burdan bi arkadas.

Alımı 0,7 kalem ucu kadar bir mikromotorla yapıyoruz dedi. 2500 greft. Donör kısmı sizce çok mu kötü

fotolarda işaretlemeye çalıştığım alanlarda çok aşırı alım yapılmış bu da o bölgenin kelleşmesine neden olmuş neyse saçlarını uzattığında çok belli olmaz ama 2 3 numarada çok seyrek durur sende saçları uzun tutarsın belli olmaz moral bozma bu arada alımı kimin yaptığını söylemedin
    //
    325. Kısa Dönem
  • 
Sayfa: önceki 698699700701702
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.