Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (559. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.244
Cevap
601
Favori
6.483.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 557558559560561
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar herkes tutturmuş 3- 5 ismi gidiyor bakalım.
    Uzun zamandır bu konuya girmiyordum ama yeter. 3-5 adam trilyoner oldu.
    Benim de ekimimi yapan ve birçok arkadaşımın ekimini gerçekleştiren Antalya Anadolu hastanesi nde Plastik cerrahi uzmanı Duygu Aksoy a gidin.her ilden gelenler var. Nered kalacağınıza kadar ilgileniyorlar.Hekim olarak benim tavsiye edeceğim en uygun şekilde ticari kaygı olmadan ekim nasıl yapılıyor görün. paket bir fiyat yapıyorlar ve greft sayısı vs yok. ne kadar uygun saçınız ekilebiliyorsa o kadar ekiyorlar.saat mevhumu olmaksızın. ameliyathane şartlarında yapılıyor ve en temiz şekilde.ekim yapılanların gerçek fotoğraflarını görün.gerekirse hastaları ile bile görüştürüler. çok tecrübeli ekibi var.yok greft başına şu kadar euro yok bilmem ne! saç forumlarındaki simsarlardan bıktım.tabi ki çok büyük rant var ve çaresiz insanlar var. Bakanlığa hiçbir şey demiyorum! Yoksa bu adamların %90 ının piyasadan silineceğini herkes biliyor. saç ekimi poliklinik, muayenehane, çakma özel klinik ,estetik merkezi (estetik ismi kullanılamaz, estetik merkezlerin ruhsatları uzun zaman önce iptal edilmiştir.)yani ameliyathanesi olmayan sağlık kurum ve kuruluşlarında yapılamaz.Yakında bu işe de düzenleme gelecek.

soruları olanlara artık seve seve yardımcı olacağım
    ben simsar değilim.ama işini dürüst yapan ve insanları kandırmayan duygu hanımı tavsiye etmeyeceğim de ne yapacağım.
    işini iyi yapan, uzman olan, legal yapanlara da helal olsun.desteklerim
  • csurgeon ekim öncesi ve sonrası resimlerinizi paylaşabilir misiniz
  • csurgeon siz orayamı ekim yaptırdınız internetde pek bir haber yok araştırım dedim bende düşünüyorum ekimi hala karar veremedim.Hangi yöntemle ekim yapıyorlar doktor kendisimi yapıyor, fiyetlerı nasıl biraz bilgilendirmenizi açarssanız sevinirim...
  • keynenn arkadaşım evet ben kendisine ekim yaptırdım. fiyatlarını en son nedir bilmiyorum, kendin görüşmelisin. antalya anadolu hastanesini arayabilirsin. görüştürüler. Fue yapıyorlar.sonuçları çok iyi .birçoğunu gördüm zaten.drduyguaksoy.com sitesi var zaten.bir incele derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARARLI66

quote:

Orijinalden alıntı: cabincrew

quote:

Orijinalden alıntı: KARARLI66

Oyunbitti, sorumu cevapladigin için tesekkur ederim, sanirim sigaranin buyuk ihtimale zarari da olmustur, soylenenlere gore ameliyat sonrasi sigara
    içenlerin saçlari 100de 80 çikacagina 100de 60a dusururmus, bende gunde bir paket sigara kullaniyorum ve bir hafta sonra saç ekimi için randevum
    var nasil burakacagimi dusunuyorum, ZOR ZOR ZOR olacak...

Selam KARARLI. Bende yaklasık iki paket sigara içen biriyim. Ekimden sonra 1 pakete düşürdüm. Daha once ektirenlerlede gorustum bu konuyu. Onlarda içmeye devam etmişlerdi ama olumsuz etkisi olmadıgını soylediler.Azaltmak tabiki bırakmak cok iyi olur. Sahsi kanaatim ekilen saçların cıkmasını engellemez ama geciktirebilir diye düşünüyorum.

Aleykum selam cabincrew, komple birakamazsamda en azindan senin gibi azalmayi dusunuyorum, o sikintili zamani geçirmek için zararli da olsa biraz faydasi da olur, sonuçta sagliga zararli oldugunu bile bile içiyoruz.

sıkıntılı bi süreç değil bundan emin ol. Birkaç gün sonra insanlar kotu goruntunun farkına bile varmıyor ve sen söylemezsen ekim oldugunu kimse anlamıyor.Sadece biz fazla büyütuyoruz. En güzeli ise bir yere giderken saçsız insanlar senle dialog kurarak bilgi almaya çalısıyor. Sana imreniyorlar,özeniyorlar ve sende artık kel olmayacagın bir hayata adım attıgın için mutlu hissediyorsun :)) Bende böyle oldu. Dışarı çıkamam diyordum ama normalden fazla sosyalleştim nedense.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtaser

sayın hocama teşekkürler, ekrem civaş ile bir kere görüşmüştüm , güzelleşmeye gelen bayanlardan bana çok az zaman ayırabildi sağolsun , çok çekici gelmemişti ortam, 1 arkadaşım oradan memnun kaldığını ama kendisinin diğer 2 arkadaşının saçlarının çıkmadığını ilettiğinden elemiştim.

unmercy fabrikasyon ve ucuz ekim yapan bir yere gitmişsiniz ama şükür ki görüntü gayet güzel gözüküyor, gerçekten o kadar çok sayıda greft çıktı mı?

hemşire eşiniz saydı mı, çok yüksek greft sayısından bahsediyorsunuz, sakın saç teli ile grefti karıştırıyor olmayasınız?

enseden bu kadar çok kök alınması sonrası son durumu nasıl oldu foto ekleyebilir misiniz?

Esim petri kaplarinda siralanmis bir petri kabinda 25 x 10 = 250 greft bu kaplardan 24 tane var ve sayilmamis olanlari da petriye koyuyordu 6200 kadar ben saydim dedigine gore zaten sac teli degil cunku siralanmis kok saydi kafanin arkasi cok bos durmuyor yakinda onunda resmini koyarim... Mekan hakkinda baska yerlerle karsilastiramam ama ben derdimi anlattim anlasmami yaptim sayi konusundada yalniz benim kafamin arkasi cok sıktı daha da cikar ilerisi icin diye tahmin ediyorum su an kirmizi biraz ama cok bos durmuyor
    İnsanlar saclarimi kisa kestirdim saniyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: adali51

quote:

Orijinalden alıntı: unmercy

KARARLI , keynen , adali51 arkadaslar cok tesekkur ediyorum. Daha iyileri sizlerin basina insallah.. Sacma sapan sunun adami bunun reklamini yapiyor diye mesajlarla ugrasmak istemedigim icin nerde yaptirdigimi yazmamistim. Ben sislide istanbul hair centerdai yaptirdim. Bana ekecekleri greft miktari ile ucret arasindaki oran cazip geldigi icin ve ismi bilindik oldugu icin orada yaptirdim. Bence herkes ayni olayi yapiyor, olay greft sayisinda bitiyor..bakalim Allah utandirmasin..

umarım ilerleyen zaman da da fotograf paylasarak bizlere yardımcı olursun
    tekrar geçmiş olsun

Tabi ki Allah omur verirse paylasip ileriki asamalariyla birlikte arkadaslara bir kilavuz olsun istiyorum.
  • Kafamin arka taraftan fotografi da burada;
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

Bu da isigin tam altinda cekildi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unmercy -- 6 Kasım 2012; 21:03:00 >
  • bu gün ekimim 8 günü biraz önce saçalrımı yıkarken fark ettim yaralarla birlikte ekilen saçlarda dökülüyor ama köklerde kanama yok bu bir sıkıntı yarartırmı tutmadığının göstergesi değilidr sanrım bu konu hakkında biligiis olan arkdşalar benan ulaşabilirmi burdan
  • saçımı yıkarken kabuklarla bırlikte ekilen saçlarda elime geliyor bu gün 8 gün bu normalmi acaba kabujakrka birlikte ekilen saçlrında gelmesi ele yıkarken sadece hafifi hafifi bastıryorum banyo süngeriyle başak bişey yapmıyorum
  • saçımı yıkarken kabuklarla bırlikte ekilen saçlarda elime geliyor bu gün 8 gün bu normalmi acaba kabujakrka birlikte ekilen saçlrında gelmesi ele yıkarken sadece hafifi hafifi bastıryorum banyo süngeriyle başak bişey yapmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: masson89

saçımı yıkarken kabuklarla bırlikte ekilen saçlarda elime geliyor bu gün 8 gün bu normalmi acaba kabujakrka birlikte ekilen saçlrında gelmesi ele yıkarken sadece hafifi hafifi bastıryorum banyo süngeriyle başak bişey yapmıyorum

Kardesim sanirim fazla kuruntu yapiyorsun benimde kafamin arkasinda kabuklar vardi esim onlari koparirken saclarda geliyordu ben bakiyordum koku var mi saclarin hee yok tamam diyordum o yuzden bu kadar takma kafana buyuk ihtimalle o saclarda da kok yoktur...
  • quote:

saçımı yıkarken kabuklarla bırlikte ekilen saçlarda elime geliyor bu gün 8 gün bu normalmi acaba kabujakrka birlikte ekilen saçlrında gelmesi ele yıkarken sadece hafifi hafifi bastıryorum banyo süngeriyle başak bişey yapmıyorum

evet gayet normal. Kökler gitmiyor merak etme.Sadece damarlanma tam olusmadıgı için üstteki saçlar dökülüyor. Kabukla birlikte kolayca ayrılıyor kökten.
  • Arkadaslar sac ektirmeye karar verdim. Istanbul estetica Aysegül Hanima...Ama halen tereddütlerim var.Ne düsünüyorsunuz? Bir de Noa Sac ekimi varmis ora hakkinda ne bilgisi olan varmi? Birde Dr. Alp Aslan var bu ücü arasinda gidip geliyorum. Yada baska tavsiye edebileceginiz bir yer?
  • quote:

kabuklarla birlikte gelmesi dogal .
  • İstanbul estetica saç ekim danışmanlığı vs vs. Ayşegül Hanım kim, ekimi o mu yapıyor. Ekim için yetkisi var mı? Mesleği nedir? Bilen varsa yazsın merak ettim. İstanbulda bir arkadaşım çok büyük bir özel hastanede ekim için görüşmüş.Eken kişinin mesleği neymiş biliyor musunuz? İç mimarlık gibi bir şey.
    hani o hesaptan olmasın. Sonra sayın arkadaşlarım yok şöyle oldu yok böyle oldu diye forumlara yazıp durmayın!
  • yanlis hatirlamiyorsam 30.000 ing. sterlini ödemisti..
    dogal degil bence ama bundan iyisi can sağılığı...

• 
Sayfa: önceki 557558559560561
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.