Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (507. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.243
Cevap
601
Favori
6.483.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 10. gün yıkamam bugün yapıldı resimlerimi paylaşıyorum şimdilik ilgiden ve ekimden memnunum bugün yıkama sonrası ekilen saçların birazı döküldü kabuklanma neredeyse gitti zaman ilerledikçe gelişmeleri ve resimleri paylaşmaya çalışacğım zaten 3. gün resimlerini paylaşmıştım buda 10. gün hastanede kabuklanmaları dökmek için bastırarak yıkandıktan sonraki ilk halleri resimleri canon d40 da flas ta ve dış ortamda çektim bilginize umarım herkez umduğu saçlara kavuşur. =)

en iyi saç ekim merkezi neresidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codderexe -- 26 Temmuz 2012; 19:55:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: knnycln

İstanbul armamed dr erkan demirsoy'a saç ekimi yaptıran var mı ya da çevrenizde yaptıran kişiler var mı? Randevu bile aldım.Nasıldır sizce? ona yaptırmayı düşünüyorum ama aklımdan antalyada hakan doğanay da geçiyor? internette hakkında pek fazla bilgi bulamadım.olumlu olumsuz bir yorum yok.sadece hakan yılmaz ve levet ülgen in de ona saç ektirdiğini biliyorum o kadar.Nişantaşında Allionai diye bir merkezde arkadaş saç ekimi yaptırdı onunki de güzel, söylemese dışardan bakıldığında anlaşılmıyor.ama onun dökülmesi genetik değil saç kırandan bölge bölge dökülmüş.Buraya yaptıran var mı? Ya da istanbul içinde önerebileceğiniz bir yer? off aklım çok karıştı:S para verip bide üzerine rezil olmak istemiyorum.

erkan demirsoy ile 2 kere yuzyuze gorustum koray erdoganın yan binasında ekim merkezi.1 tane yardımcısı var ve erkan bey motor kullanıyor.kendi elleriyle ekiyor yardımcısına ektirmiyor.1 euro greft ucreti.kendisinin ne bir kotu ekimini ne bir olumsuz olayını duydum okudum.hep olumlu seyler okudum.gidip gorusmenizde fayda var
  • @cem21212121

choi kalemin az tercih edilmesinin sebebi cok fazla eleman gerektirmesi.hakan doganay bu kalemle ekim yapabilmek icin 7 adet hemsire calıstırıyor.cunku alınan greftlerin hemen ayıklanması ve cok hızlı bi sekilde kalemlerin icine yerlestirilmesi gerekiyor.aksi taktirde bu hızda yapılmazsa ya greftler cok beklemis olur dısarda ve ölür ya da doktor elinde kalem ile bekler yeni kalemin ici dolsun da ekeyim diye.normalde cogu doktor 1 ya da 2 yardımcı calıstırır.ve bi hastayla 2 kisi ugrasır.hakan hocada bi anda 6-7 kisi calısıyor ve bu da maliyeti inanılmaz arttırıyo sonucta bu kadar insanın maasi gideri var.

ben bu kalem ile ektirdim.ekildikten 2 gun sonra bile kafamda azıcık bile olsa kırmızılık olmadı.cok cabuk iyilesti kafam.ve su an 4uncu aydayım saclar gayet guzel cıkıyor.bu kalem tekniginin turkiyedeki ustadı hakan doganaydır avrupadaki ustadı da ispanyadan dr lorenzodur.

ben hakan doganayı sectim cunku sakaldan ekime ihtiyacım vardı.donor bolgem cok seyrekti ve 3-4 binden fazla cıkması imkansızdı ama ihtiyacım olan greft 8-9 bindi.2400 sakal ektirdim ve acıkcası pek beklentim yoktu.ama sakallar felaket guzel kapatıyorlar tepe kısmını ve kalın kalın cıkıyorlar acaip memnunum sakal ektirmekten.1 sene dolar dolmaz da tekrar 2400 sakal daha ektiricem ve vertex bolgesini de tamamen kapatıcam.

erkan demirsoy zekeriya kul ve koray erdogan sacımı gordukleri zaman sadece on kısıma 3bin ekebiliriz arkalara yapıcak bisey yok donorun yetersiz dediler sakaldan ekime bulasmadıkları icin.hatta koray erdogan sakaldan ekimi tavsiye etmiyorum guzel durmuyor sakaldan ekilenler demisti.koray erdogana burdan bir el hareketi çekiyorum ve kendisine sadece bir avuc ici on kısıma ekim yapması icin 7500 euro yani 17bin tl vermektense hakan doganaya 8bin tl verdim 5710 greft ekip tum kafamı saclandırdım ve de daha binlerce grefti sakaldan ektirip tamamen kellikten kurtulabilicegimi gordum.

4 ay 10uncu gundeyim ve simdiden allah hakan doganaydan razı olsun diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: californiadream

@cem21212121

choi kalemin az tercih edilmesinin sebebi cok fazla eleman gerektirmesi.hakan doganay bu kalemle ekim yapabilmek icin 7 adet hemsire calıstırıyor.cunku alınan greftlerin hemen ayıklanması ve cok hızlı bi sekilde kalemlerin icine yerlestirilmesi gerekiyor.aksi taktirde bu hızda yapılmazsa ya greftler cok beklemis olur dısarda ve ölür ya da doktor elinde kalem ile bekler yeni kalemin ici dolsun da ekeyim diye.normalde cogu doktor 1 ya da 2 yardımcı calıstırır.ve bi hastayla 2 kisi ugrasır.hakan hocada bi anda 6-7 kisi calısıyor ve bu da maliyeti inanılmaz arttırıyo sonucta bu kadar insanın maasi gideri var.

ben bu kalem ile ektirdim.ekildikten 2 gun sonra bile kafamda azıcık bile olsa kırmızılık olmadı.cok cabuk iyilesti kafam.ve su an 4uncu aydayım saclar gayet guzel cıkıyor.bu kalem tekniginin turkiyedeki ustadı hakan doganaydır avrupadaki ustadı da ispanyadan dr lorenzodur.

ben hakan doganayı sectim cunku sakaldan ekime ihtiyacım vardı.donor bolgem cok seyrekti ve 3-4 binden fazla cıkması imkansızdı ama ihtiyacım olan greft 8-9 bindi.2400 sakal ektirdim ve acıkcası pek beklentim yoktu.ama sakallar felaket guzel kapatıyorlar tepe kısmını ve kalın kalın cıkıyorlar acaip memnunum sakal ektirmekten.1 sene dolar dolmaz da tekrar 2400 sakal daha ektiricem ve vertex bolgesini de tamamen kapatıcam.

erkan demirsoy zekeriya kul ve koray erdogan sacımı gordukleri zaman sadece on kısıma 3bin ekebiliriz arkalara yapıcak bisey yok donorun yetersiz dediler sakaldan ekime bulasmadıkları icin.hatta koray erdogan sakaldan ekimi tavsiye etmiyorum guzel durmuyor sakaldan ekilenler demisti.koray erdogana burdan bir el hareketi çekiyorum ve kendisine sadece bir avuc ici on kısıma ekim yapması icin 7500 euro yani 17bin tl vermektense hakan doganaya 8bin tl verdim 5710 greft ekip tum kafamı saclandırdım ve de daha binlerce grefti sakaldan ektirip tamamen kellikten kurtulabilicegimi gordum.

californiadream kardeş (bende gizliden)forumu ve bazen senide takip ediyorum.faydalı bilgiler sunuyorsun bunun için teşekkür ederim adıma
    fakat göremedim mi yoksa eklememişsin hiç fotoğrafın yok. bu konuda da yardımcı olursan sevinirim saygılar...
  • quote:

@cem21212121

Californiadream...
    Öncelikle göstermiş oldugun ilgiden dolayı tesekkurlerini sunuyorum.
    Genelde, " okuyucu statüsünde" kalırım. Ama düşüncelerini hep bir tarafa not ederek okuduğumu belirtmek isterim. Uzunca bir süredir sac ekimi düşünüyorum. Nerede, kime ve hangi Teknikle? ona karar veremedim...
    Choi kalem tekniği konusunda, bilgi eksikliği hala mevcut... En azından kendim çözebilmiş değilim. Ama diğer tekniklere nazaran daha makul ve güzel sonuclar alındığını düşünüyorum..."çok eleman gerektiriyor" demişsin." masraflı oluyor"... Bence bu gerekçe çok gerçekçi değil. Çünkü 7 eleman Ekim'de bulundurandan daha fazla para istiyorlar, kafaya çizenler...
    Ben bu kalem tekniği ile yapmaya karar verdim. Bakalım artık ne zaman ve nerede yapacagım:)
    Diğer bir konu, Nisan ayında istanbula yolum düştü. Birebir sadece erkan demirsoy ile görüştüm. Çok zaman ayırdı. Dürüst geldi. Abartılı hiç degildi. Şayet kesme(slit) tekniği yapsaydım ekimi ona yaptıracaktim. Özellikle tepe ekimleri çok hoşuma gitti. Doğallık, sac çizgisi konusunda iddialı görüyordu kendisini...1 € istemişti greft başına yanlış degilsem...
    Umarım şu choi kalem tekniği yaygın bir hal alırda herkes günlünce Ekim yapar...:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrb arkadaşlar yeni üye oldum bakalım msj atabiliyormuyum?
  • arkadaşlar ben de saç ekimi yaptırdım.ilk yıkama sonrası resimlerini yükleyebilirsem yükleyeceğim.yorumlarınızı rica edebilirmiyim tecrübeli arkadaşlardan. normalde doğuştan anlım açık idi. çok yoğun bir açıklık yoktu ön bölgede. saç çizgisi biraz öne geldi ve geriye doğru sıklaştırma ile operasyon bitti.anastezim zor geçti tam olarak uyuşmadı yani 10 saat sürdü ve 3250 gibi bi kök ekimi yapıldı.greft değil arkadaşlar 1500 falan yapar galiba greft sayısı aşağı yukarı sizce olumlu mu durum? aydınlatırsanız sevinirim.

• Bu choi kalem olayında tamam bir maliyet farkı var ama o da öyle abartılacak bir durum olduğunu sanmıyorum. Zaten normal bir saç
    ekim merkezinde doktor hariç 2 hemşire çalışıyor. Hakan beyin yanında bundan farklı olarak 4 kişi daha çalışıyor. Bu kişilerin toplam
    aylık maliyetide maksimum 8000- 12000 arasıdır daha fazlada değildir. Dışarıda yüzlercesinin hazır beklediği bir durumda bundan fazlasını ne talep edebilirler nede verilir. sonuçta atomu parçalamıyorlar. tamam bir yetenekte gerekse saç kökünü kaleme koyuyolar yani abartılacakta birşey değil. Ayrıca zaten bu tekniği sadece hakan bey yapıyor hadi eğitimli kişi başka yere kaçmasın desek nereye gidecekler rakip mi var sanki. zaten iş sözleşmelrinde bu çalışanlarda belli süre çalışacaklarına dair imza attıyorlardır. Bende bankadan ayrıldım bu tip bir sözleşme yüzünden hala mahkemem devam ediyor. Bu aylık maliyette bir ayda 2 ekim demek yani hiç birşey. Kaldı ki doktor içinde büyük kolaylık. Yok kanal aç sonra saçı al yerine koy felan. Ne gerek var 4 kişi daha çalıştır hem hızlı ekim yap hep kendini diğer ekim metodlarındaki gibi yorma.
  • arkadaşlar saç ektireli 2 ay oldu.saçların bir kısmı döküldü.benim sorunum ekilen saçlar da 2 ay itibariyle hiç uzama olmaması.ekildiği gibi duruyor.bu normal mi,böyle bir durum yaşayan var mı...ne olur yardım!!!
  • Arkadaşlar şuan istanbuldayım ve 5 gün burda kalacağım. bana hangi saç ekim merkezleini önerebilirsiniz. bu 5 gün içinde hepsiyle görüşüp fikir almam lazım.. çok acil cvp bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem212121

quote:

@cem21212121

Californiadream...
    Öncelikle göstermiş oldugun ilgiden dolayı tesekkurlerini sunuyorum.
    Genelde, " okuyucu statüsünde" kalırım. Ama düşüncelerini hep bir tarafa not ederek okuduğumu belirtmek isterim. Uzunca bir süredir sac ekimi düşünüyorum. Nerede, kime ve hangi Teknikle? ona karar veremedim...
    Choi kalem tekniği konusunda, bilgi eksikliği hala mevcut... En azından kendim çözebilmiş değilim. Ama diğer tekniklere nazaran daha makul ve güzel sonuclar alındığını düşünüyorum..."çok eleman gerektiriyor" demişsin." masraflı oluyor"... Bence bu gerekçe çok gerçekçi değil. Çünkü 7 eleman Ekim'de bulundurandan daha fazla para istiyorlar, kafaya çizenler...
    Ben bu kalem tekniği ile yapmaya karar verdim. Bakalım artık ne zaman ve nerede yapacagım:)
    Diğer bir konu, Nisan ayında istanbula yolum düştü. Birebir sadece erkan demirsoy ile görüştüm. Çok zaman ayırdı. Dürüst geldi. Abartılı hiç degildi. Şayet kesme(slit) tekniği yapsaydım ekimi ona yaptıracaktim. Özellikle tepe ekimleri çok hoşuma gitti. Doğallık, sac çizgisi konusunda iddialı görüyordu kendisini...1 € istemişti greft başına yanlış degilsem...
    Umarım şu choi kalem tekniği yaygın bir hal alırda herkes günlünce Ekim yapar...:))

Resmen duygularima tercuman olmussun . Evet hocam resim bekliyoruz ekiminizle ilgili lutfen ?
  • quote:

hocam 2400 ektirdim 2400 greft daha ektiriciem demissin .
    Ortalama bir insandan bu kadar sakal grefti alinip goruntuye zarar vermeden ekilebiliniyormu acaba ?

toplam 4800 greft sakal !!
  • quote:

İstanbul armamed dr erkan demirsoy'a saç ekimi yaptıran var mı ya da çevrenizde yaptıran kişiler var mı? Randevu bile aldım.Nasıldır sizce? ona yaptırmayı düşünüyorum ama aklımdan antalyada hakan doğanay da geçiyor? internette hakkında pek fazla bilgi bulamadım.olumlu olumsuz bir yorum yok.sadece hakan yılmaz ve levet ülgen in de ona saç ektirdiğini biliyorum o kadar.Nişantaşında Allionai diye bir merkezde arkadaş saç ekimi yaptırdı onunki de güzel, söylemese dışardan bakıldığında anlaşılmıyor.ama onun dökülmesi genetik değil saç kırandan bölge bölge dökülmüş.Buraya yaptıran var mı? Ya da istanbul içinde önerebileceğiniz bir yer? off aklım çok karıştı:S para verip bide üzerine rezil olmak istemiyorum.

1 subatta erkan demirsoy da ektirdim, su an altinci ayin icindeyim sonuctan son derece memnunum. Tahminimden daha dogal oldu, kimse ekim oldugunu anlamiyor.. yalniz californiadream in dedigi gibi kendisi ekmiyor, greftleri aliyor kanallari aciyor ekimi ise tecrubeli 2 tane yardimcisi yapiyor.. Ben deneyimimi gecmis sayfalarda oldukca detayli paylasmistim, 10 subat civari olmasi lazim.. Ozetle buyuk bir gonul rahatligiyla ve gozum kapali tavsiye ederim. İyi sanslar.

• @schalax

insanına gore degisir.bazılarının sakal az ve gucsuz oluyor fazla cıkmıyor.benden 2400 alındı daha cok rahat 4000 cıkar ama yanaklara falan dokundurmuyorum o yuzden sadece çene altından aldırıcam 2400u.2 ay izlerle dolastım sakal aldırdıktan sonra.iz derken tahris olmus gibi kızarıklıklar ve sivilceler.o yuzden sinek kaydı tras olmanız zor 2 ay.sakalları 10 gunde bir kesip kızarıklıkları kirli sakal gezerek kamufule ettim.kendi isyerim oldugu icin sıkıntı olmadı.2 aydan sonra sinek kaydı tras olunca da izler belli olmamaya basladı.su an 4 ay gecti ve hic bir iz yok.ama contractubex isimli ameliyat izlerini silen pahalı bi jel kullandım 4 ay boyunca

ocak ayında 2400 sakal ile birlikte 900 de enseden aldırabilirsem 3300 greft yani toplamda 9000 greft ektirmis olucam

@divialo75

erkan demirsoy ile konustugumda bana kendim ekiyorum demisti.demek goz boyamak icin oyle konusmus.en dogrusunu sen bilirsin elbette ektiren kisi olarak.erkan demirsoy nedense bana cok guven vermemisti konusmalarında.koray erdogan ve hakan doganay ensen seyrek 3000 ancak cıkar derken kendisi 4000 greft bile cıkartırım sen ne kadar istersen demisti ve bu cok sacma gelmisti bana.bi de sakal ekimi yapmadıgı icin vazgecmistim.ama kendisi hic bir olumsuz olayı cıkmamıs kaliteli bi ekim doktorudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi californiadream -- 27 Temmuz 2012; 23:13:04 >
  • arkadaşlar mesajıma yorum yapan kimse yok mu ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: divaio75

quote:

1 subatta erkan demirsoy da ektirdim, su an altinci ayin icindeyim sonuctan son derece memnunum. Tahminimden daha dogal oldu, kimse ekim oldugunu anlamiyor.. yalniz californiadream in dedigi gibi kendisi ekmiyor, greftleri aliyor kanallari aciyor ekimi ise tecrubeli 2 tane yardimcisi yapiyor.. Ben deneyimimi gecmis sayfalarda oldukca detayli paylasmistim, 10 subat civari olmasi lazim.. Ozetle buyuk bir gonul rahatligiyla ve gozum kapali tavsiye ederim. İyi sanslar.

HAYIRLI OLSUN kardeş yaklaşık 5 aydır yorumlarını takip ediyorum verdiğin bilgiler icin tşk. yalnız ekim öncesi ve sonrası resimlerini paylaşırsan bize daha fazla yardımcı olursum..
  • foruma ayda bir girip son sayfaya bakıyorum hala aynı isimler aynı ultra pahalı yer reklamı yapan şahıslar, nesilleri tükenemedi gitti.

arkadaşlar sağlığınız 10 bin tl kadar ucuz mu biraz kendinizi düşünün bir arabaya 40-50 bin tl veriyorsunuz, sağlığınız görüntünüz bir arabadan daha mı değersiz, ben 45 bin tl ye 3000 greft ektirdim 10 günde ektiler o kadar emek sarfettiler, günde 300 greft düşününce aslında daha ucuz ektirmiş oldum, çok iyiyim iyiki paramı saçmışım diyorum(!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtaser

foruma ayda bir girip son sayfaya bakıyorum hala aynı isimler aynı ultra pahalı yer reklamı yapan şahıslar, nesilleri tükenemedi gitti.

arkadaşlar sağlığınız 10 bin tl kadar ucuz mu biraz kendinizi düşünün bir arabaya 40-50 bin tl veriyorsunuz, sağlığınız görüntünüz bir arabadan daha mı değersiz, ben 45 bin tl ye 3000 greft ektirdim 10 günde ektiler o kadar emek sarfettiler, günde 300 greft düşününce aslında daha ucuz ektirmiş oldum, çok iyiyim iyiki paramı saçmışım diyorum(!)

Kime yaptirdiniz acaba bu ekimi 10 gunde ? oncesi ve sonrasi resimleri yayinlarmisiniz ?
  • quote:

@schalax

insanına gore degisir.bazılarının sakal az ve gucsuz oluyor fazla cıkmıyor.benden 2400 alındı daha cok rahat 4000 cıkar ama yanaklara falan dokundurmuyorum o yuzden sadece çene altından aldırıcam 2400u.2 ay izlerle dolastım sakal aldırdıktan sonra.iz derken tahris olmus gibi kızarıklıklar ve sivilceler.o yuzden sinek kaydı tras olmanız zor 2 ay.sakalları 10 gunde bir kesip kızarıklıkları kirli sakal gezerek kamufule ettim.kendi isyerim oldugu icin sıkıntı olmadı.2 aydan sonra sinek kaydı tras olunca da izler belli olmamaya basladı.su an 4 ay gecti ve hic bir iz yok.ama contractubex isimli ameliyat izlerini silen pahalı bi jel kullandım 4 ay boyunca

ocak ayında 2400 sakal ile birlikte 900 de enseden aldırabilirsem 3300 greft yani toplamda 9000 greft ektirmis olucam

Peki siz hakan dognaya ektirdiniz sanirim ? Oncesi ve sonrasi resimlerinizi gorebilirmiyiz ?

Yas kac acaba ? Ikinci bir ekim yaptirmaniza sebep nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtaser

foruma ayda bir girip son sayfaya bakıyorum hala aynı isimler aynı ultra pahalı yer reklamı yapan şahıslar, nesilleri tükenemedi gitti.

O fiyata Dr Woods'a ektirmis olmalisiniz. O bile o kadar almiyor.

• 
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.