Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (499. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Marksman84
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.243
Cevap
601
Favori
6.483.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • taner_sen, ekimi nerde yaptırmıştınız. kaç greft ekilmişti.
  • ahmet ben bundan 3 ay önce ,3 nisanda ,3 bin grefti, 3 bin liraya saçlarım çıkmaya başladığından doktor ismini yazıyorum ilhan serdaroğlunda ektirdim

eskiden soranlara doktor ismi vermiyordum saçlarım henüz çıkmadığından kimseyi yanlış yönlerdirmek istemedim.
  • taner_sen cevp için teşekkürler. öncesi resimlerini de ekleyebilirmisin.
  • Beyler anestezi verilen sıvı kaydı . Kafamı one egdigim icin nasıl gecer bu sislikler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixx

quote:

Orijinalden alıntı: unixx

en iyi saç ekim merkezi neresidir

sonunda zaman bulup gitti üsküdardaki choi kalemiyle ekim yapan bayana konuştuk resimleri cekti sacıma baktı
    cok güzel bir ense sacın var dedi.1500 euro. EN düşük gref 3000 olur dedi
    en güzel tarafı choi kalemiyle ekim yapıyor. Yani sac kokünü cıkarttıkdan sonra sacı yerleştirmek icin kanal acmıyor . choi kalemiyle ekim yapıcam yeni bir teknık bu 17 yıldır bu sac ekim işindeyim dedi .Soruşturdum dogru ben giricem ekime ve 6 yardımcım olucak dedi. zamanı ayarladık ki benim zamanım bu aylarda pek müsait olmuyor 6-10-2012 tarihine randuvuyu kararlaştırdık 300 euro kapora verdim

choi kalemini araştırın arkadaşlar cok önemli son ekim teknigi budur ki yapanlar cok az

http://www.youtube.com/watch?v=7W00JjidjQw&feature=relmfu

Ben de bu teknikle oldum. Dr doganay da bu choi kalemlerle yapiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

Beyler anestezi verilen sıvı kaydı . Kafamı one egdigim icin nasıl gecer bu sislikler ?

O şişliklerin geçmesi 2-3 haftayı bulur.
    Bende öyle olmuştu. Parmaklarınla aşağı yönde masaj yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgin

quote:

Beyler anestezi verilen sıvı kaydı . Kafamı one egdigim icin nasıl gecer bu sislikler ?

Peki hocam bu sivi alnımdan gözlerimin üstüne indi , şimdi yanaklarıma doğru iniyor. Daha nereye kadar inecek ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resim ekleyen arkadaşlar önceki kel hallerini eklerken nedense tam tepeden ve flaş patlatarak çekerler ama nedense ekim sonrası fotolarında hiç flaş patlamaz.hastasıyım bu durumun.herhalde herkesin fotograf makinesinin flaşı bozuluyor ekimden sonra :) :) :)
  • Sanırım Dr. Muttalip Keser 'e ektiricem.
  • quote:

californiadream Tarih 8 Temmuz 2012; 12:43:00
    Resim ekleyen arkadaşlar önceki kel hallerini eklerken nedense tam tepeden ve flaş patlatarak çekerler ama nedense ekim sonrası fotolarında hiç flaş patlamaz.hastasıyım bu durumun.herhalde herkesin fotograf makinesinin flaşı bozuluyor ekimden sonra :) :) :)

sorma hakkatende o ince detayı düşünememişiz flaş patlatmamız hatta uydu kiralayıp güneşin dibine çıkıp resim çektirmemiz lazımdı,ekimlerimiz kötü olduya az daha kılı tüyü yolunacak adam arıyoruz:)doktorun yaptığı ekim işe yaramadı ödül olsun ,az daha para kazansın altındaki araba audi Q7 ise gidip değiştirsin fakir arabası ferrari lamborcini filan alsın diye uyraşı didiniyoruz.allah bize beyin vermemiş ya tek beyin sende ya hakkaten düşünememişiz.

en azından burada resim verenler flaşlıda flaşsızda olsa bişi yayınlamış ,sende yayınla flaşsızda olur sorun değil mum ışığındada çekebilirsin.
  • ......
  • ...........?
  • 3-4 ayda ekilen saclar tuy gibi cıkmaya baslar o yuzden kimse sizden sık ve yogun bir saç beklemez zaten.ekildikten 3-4 ay sonra seyrek olmayan sac varsa mutlaka toppik vardır.o yuzden ne gerek var boyle loş ışık numaralarına?moraliniz bozuluyorsa seyrek gozuktugu icin cekmeyin resim bekleyin 10 ay -12 ay olsun o zaman paylasırsınız

ben resim paylasmıyacagımı sac ekimi yaptırmadan 6 ay once ilan etmistim.ozelden iletisimde oldugum arkadaslarla resim de paylasıyorum canlı olarak ta gorenler oldu o yuzden sen canını sıkma da fotograf makinesinin flash butonunun yerini ögren
  • quote:

Orijinalden alıntı: jemjemx

Sanırım Dr. Muttalip Keser 'e ektiricem.

Bende 4,5 sene önce ektiricekdim ama vazgeçtim ekim işininden. Ama Fue'yi ilk Muttalip Keser uyguluyordu o zamanlar. Hatta ektirirsem ona gidicem diyordum. Şimdilik beklemedeyim. Ama sanırım açıklık fazla olanlara ekim yapmıyor.
  • ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2pac'ın yeğeni -- 9 Temmuz 2012; 2:04:43 >
  • quote:

quote:

quote:

Peki hocam bu sivi alnımdan gözlerimin üstüne indi , şimdi yanaklarıma doğru iniyor. Daha nereye kadar inecek ?

Geçecek abi :) Biraz sabırlı olmalısın.
    Tek sorunun bu olsun. Sıvı boğazından karnına, bacaklarına doğru gitmeyecek merak etme.
    Yanaklarda 1-2 hafta kalabilir. Sonra kayboluyor. Artık idrarla mı olur terle mi olur bilemiyorum.
    Bir şekilde kayboluyor. Benim yanaklarımda sıvı ile birlikte biraz morluk da olmuştu.
    Sende de olabilir. Bunlar normal durumlar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tek sorunun bu olsun. Sıvı boğazından karnına, bacaklarına doğru gitmeyecek merak etme.
    Yanaklarda 1-2 hafta kalabilir. Sonra kayboluyor. Artık idrarla mı olur terle mi olur bilemiyorum.
    Bir şekilde kayboluyor. Benim yanaklarımda sıvı ile birlikte biraz morluk da olmuştu.

Bilgin, Hocam foruma giremedim bu ara, yeni gördüm mesajını, teşekkür ederim.

WithinTemptation, Bu tarz şişiklikler kendi kendine geçiyor ama buz kompresi de iyi gelebilir kardeşim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam senin resminide görmüştüm.İlhan serdaroğlu gayet başarılı işler çıkartıyor.Benden daha kel adamların saçları beklediğimin ve forumdaki çok bilmişlerin beklediğinden kat kat üstünde .Ha diyeceksinizki reklammı bu.Umrumda değil ne derseniz diyin.Verilen para ve çıkan sonuç her açıdan mükemmel.Bu adamın ekimleri banada cesaret verdi.Malum zamanında sorduğumda çok bilgili alim keltoşlar senin kafa gidik diyip vazgeçirmiş iki arada bir derede bırakmıştı.Şimdi umutluyum sırf bunun için bile İlhan hocaya gideceğim kesinlikle.Ayrıca konuştuğum arkadaşlar kesinlikle ne topik ne minoxil nede destekleyici ilaç kullanıyor.Buda ayrı cezbediyor insanı.10.000 leri yığıp günlerce eziyet çekip hala kafasına minoxil sıkıp dolaşmıyorlar ve resim ekleyebiliyorlar
    @Serkanw seni bu saydığım tiplerin dışında tutuyorum sevgili arkadaşım sakın alınma üstüne.
  • Arkadaşlar İzmirde saç ekimi en iyi yapan yer neresi olabilir acaba? bi de izmirde ekim yaptıran arkadaşlar var mı ?
  • arkadaşlar merhaba. ben de saç ektirmeye karar verdim. forumun bütün sayfalarını okudum. çoğu zaman kafam karıştı ektirmekten korktum ama şunu gördüm ki ekim işi türkiyede baya gelişmiş ve güzel sonuçlar çıkartıyolar.forumun başından itibaren iki kişide yoğunlaştım hakan doğanay ve ayşegül hanım ikiside çok başarılı ama kıyaslama yaparsak hakan doğanay ağır basıyor.çünkü ben çalışan bir insanım 20 gün sonra işe döndüğümde kızarık bir kafayla ne bileyim arka tarafı perişan olmuş halde gitmek istemiyorum.hakan hocanın ekimleri en az hasarla sonuçlanıyor bildiğim kadarıyla.muhtemelen kalem kullandığı için.mikro motor kullanması bir handikap ama onuda iyi kullandığını düşünüyorum.ektiren arkadaşların arka tarafına baktığımda çok fazla hasar göremedim.diğer faktör ise bende maşallah sakal bol.saç yetmezse sakaldan ektiririz. seyrelmiş olur.hem hastane ortamı 1 hafta kalırım orda yıkamayıda onlar yapar bandajsız şekilde binerim otobüse gelirim.ayşegül hanımın ekimleride iyi fiyatıda ucuz ama beni korkutmuyo da değil hani.bir günde ekimi bitirmesi arkadaşların anlattığı kadarıyla sağlıksız koşullar beni düşündürüyo.kiredi çekip parayı düşünmeden hakan hocaya ektirmeyi düşünüyorum.tek endişem şu benim saçlar hala dökülüyor yaşım 25.kel sayılmam ama artık kelliğe doğru koşar adım gidiyorum.amacım saç çizgisini mümkün olduğu kadar geriden aldırarak en sık ekimi yaptırmak istiyorum.sonuçta diğerlerinin döküleceğini düşünüyorum ve ona göre ekim programı yapmak istiyorum.hakan hocanın çok iyi ekimlerini gördük özellikle SERKAN arkadaşın ekimi.ancak o minoxil kullanmıştı ve biliyoruzki minoxsil saçları acayip arttırıyor.SERKAN arkadaşa bir sorum olacak galiba minoxili en son bırakmıştın sonuç nedir bilgilendirirmisin.saçlarda bir değişme varmı.kendimden biliyorum minox kullanmıştım resmen kafam orman olmuştu sonra vücut alışınca yine dökülme devam etmişti.bunu neden soruyorum ;senin ekiminin başarısında minox ne kadar etkili ve bırakınca nasıl bir sonuç çıkacak. ben ekimden sonra minoxidil kullanmak istemiyorum.bıkmışım senelerdir kullana kullana.yani minox kullanmadan güzel bir sonuç yakalyabilecekmiyiz .bu kuşkuyuda aklımdan sileresem gidip hakan hocadan randevuyu alıcam ve bu iiletten kurtulucam inşallah.cevabınızı bekliyorum teşekkürler.herkezin ekimi çok iyi olur inşallah
  • 
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.