Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.244
Cevap
601
Favori
6.483.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benım kafamdada bırseyler sekıllenmeye basladı
    sanırım ENSAR hastanesı su ana kadar yorumlardan anlasıldığı kadarıyla encok takdır toplayan
    ınternet sıtesı detaylı bılgı vermemıs ama buna aldanmamak lazım sanırım
    en kısa oraya gıdıp doktorları ıle gorusup randevu almayı planlıyorum acaba maıl yoluyla resımlerımızı gondersek veya danısma formu doldursak yardımcı olurlar mı
    herkese ıyı gunler
  • ankarada saç ekim merkezi araştırırken, HDC saç ekim merkezinden Aylin hanım ile görüştüm. arka tarafta, kanımca çok büyük olmayan bir bölge için 4000 greft yeterli olduğunu söyledi ve klinikte yapılcak işlem için 4000 TL alacağını söyledi, indirimde yapmadı. hiç güven vermedi bana, hemen çıktım bir arka sokakta gür hair isimli saç ekim merkezine geçtim. dr gökhan gür ile görüştüm. aynı bölgeye yaklaşık 1000-1200 greft yeterli olacağını söyledi. hemde medicana hastanesinde yapılacağını ve 2400-2000TL gibi bi rakam söyledi. yarım saat arayla duyduklarım beni şoke etti. aylin hanım 4000 greft derken dr gökhan gür 1200 greft dedi bizde resmen enayi yerine koyuluyoruz. araştırmadan ilk bulduğunuz yere ekim işi yaptırmayın arkadaşlar. bu arada araştırmalarım devam ediyor. konhairden de fiyat alıcam bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkandemir22

arkadaslar tekrar merhaba,
    benım kafamdada bırseyler sekıllenmeye basladı
    sanırım ENSAR hastanesı su ana kadar yorumlardan anlasıldığı kadarıyla encok takdır toplayan
    ınternet sıtesı detaylı bılgı vermemıs ama buna aldanmamak lazım sanırım
    en kısa oraya gıdıp doktorları ıle gorusup randevu almayı planlıyorum acaba maıl yoluyla resımlerımızı gondersek veya danısma formu doldursak yardımcı olurlar mı
    herkese ıyı gunler

Gürkandemir22 Selam,
    Ben resimlerimle birlikte 3 gün önce mail attım ancak geri dönen olmadı. Bende aradım, konuştuğum sekreter maillere mümkün mertebe cevap vermeye çalıştığını ancak çok fazla mail aldıkları için kotanın dolduğunu dolayısıyla maillerin gelemeyebildiğini söyledi. Telefonla görüşmenizde fayda var.
  • Arkdaşlar yazmışsınız cevaplayayım, Ensar hastanesiyle iletişime geçecekseniz mümkün olduğunca yüzyüze yada telefon yoluyla iletişime geçin, mail yoluyla cevap almanız çok uzun sürebilir.

dell1903 tepe bölgesine 4000 greft demesi zaten o yerin nasıl bir yer olduğunu gösteriyor başka bir şey demeye gerek var mı bilmiyorum, zannedersin Everest tepesini kapatacak.

Edd41 Öncelikle ben teşekkür ederim, şu ana kadar daha iyisini yapacak yer görmediğim için yine buraya yaptırırdım, fikrim değişmez.Senin taraf ters geliyor bana sen Gebze tarafına gelirsen ben çay içmeye beklerim.
  • moy arkadaşıma çok teşekkür ederim tavsiyesiyle gittigim ensar hastanesinden memnun bir şekilde ayrıldım bu gün 4. gün saç kökleriinin bazıları kaşınıyor :)
    saç ekimi gerçekten sabır işi 9-10 saat nerdeyse hareketsiz bir şekilde işlemlerin bitmesini beklemek sabrı zorlayabiliyor .tabi biz hareketsiz bir şekilde beklerken hemşire hanımlar büyük bir sabır ve dikkatle işin son anına kadar bekliyorlar .aynaya her baktığımda ise işlerini ne kadar düzgün yaptıklarını zaten görebiliyorum
    saç ekimi yaptıracak arkadaşlara şunu tavsiye edebilirim ki kesinlikle ilk bir hafta şapka takmayın ben biraz utandığımdan dolayı takmak zorunda kaldım malum insanların değişik bakışlarıyla karşılaşabiliyorsunuz ama greftlerin zedelenme ihtimali yüksek olduğundan dolayı üzülmedim değil. resimleri yakında ekleyeceğim
  • selam arkadaşlar.
    söz verdiğim üzere yaşadığım tecrübelerimi sizlerle paylaşmaya kaldığım yerden devam ediyorum.dün ekim günümdü ve çok heyecanlıydım.sabahı zor ettim.şunuda söylemeden edemiyeceğim,bu tür operasyonlara gidecek arkadaşların birgün öncesinden dinlenmeleri kendileri için çok faydalı olur.neyse sabahtan yola çıktım.kliniğe yaklaştığım her dakika heyecanım ve merakım gitgide artıyordu.sonuçta her hafta saç ektiren biri değilim uzun bir metrobüs yolculuğundan sonra istanbul esteticanın yerine vardım.yine hoş bir karşılama ile içeri buyur edildim.operasyon öncesi tüm ekibin gelip benimle tek tek tanışmaları,gösterdikleri samimi sıcaklık ve yapacakları işlemi detaylarıyla anlatmaları sayesinde heyecanım tatile çıktı diyebilirim.ve bayağı bi rahatladım.daha sonra tansiyon kontrolü saçımın dikime uygun hale getirilmesi için kesilmesi ve hatların belirlenmesinden sonra operasyon işlemine geçildi.ilk başta saç derisinin uyuşması için lokal olarak uyuşturma işlemi yapılıyor.yapılan ilk iğneler yakmıyor değil,zaten bişey hissetmedim diyen samimi değildir.haliyle benimde yandı.ama öyle off puuff anaam türü bir yanma değil.geçiçi bir ağrı söz konusu.daha sonra yapılan iğneler kısmi olarak yapıldığı için diğer uyuşturma işlemlerinde pek bişey anlamıyorsunuz.daha sonra mikro motor denilen bir tıbbi aletle saç köklerine göremediğim bir işlem yapıldı.greftlerin toplanması maksatlı bir olaymış.ekip 5 kişiden oluşuyordu.herkesin görevi farklıydı.bir yandan mikro motorla işlem yapılırken diğer yandan greftler toplanıyor,başka bir yede ise çıkan greftler dikime hazır hale getirilmek için özel solüsyonlu gazlı bezlere diziliyordu.ister inanın ister inanmayın benim o havaalanı gibi kafam için arka saç yapımı bozmadan tam 4550 greft çıkardılar.nereden biliyorsun diyenler olabilir.150 şerli greftler halinde dizildiği için saymak çok basit.zaten kendi aralarında orası kaç oldu tarzındada sorular sorup irtibat halindeler.açıklığım çok olduğu için çok memnun kaldım.çok temiz titiz ama dahada önemlisi özenerek gerçekleştirdiler naklimi.tam 10 saat sürdü bu işlemler.arada ufak molalar vede bir yemek molası veriliyor.bu hafta içerisinde noter çağırılmış.noter başka bir güne geleceğini söylemiş.amaç çıkardıkları ve ektikleri greft miktarını tescil ettirmek.yinede hastaya söz verdikleri için işlemden vazgeçmemişler ve 15 saat kadar süren bir operasyon neticesinde sayısını tam hatırlayamıyorum ama 6000 küsur bir greft ekimi olmuş.resimlerinide bizzat gördüm.inanamadım.amaan şimdi yandım,bu ekip yorgundur işler aksar yada sallama olur dedim ama yaşım 37 ve tüm samimiyetimle söylüyorum hiçte öyle olmadı.o kadar özenle bıkmadan çalıştılar ki bu kadarını beklemiyordum.hatta nakli gerçekleştirenlerden sevinç hanım eşinden telefon gelmesine rağmen geç geleceğini söyleyip evine gitmedi ekibi azaltmadı bile.gerçi son zamanlardaydık ama hastaya saygıda bu olsa gerek.ekim işlemi bittikten sonra gözlerime inanamadım.aynaya bakınca çok hoşuma gitti.hatta ilk şaşkınlıktan sonra aynada kendimle konuşup sende kimsin birader tarzında bi espri bile patlattım ayşegül hanımda sağolsun beni evime kadar yolladı.şimdi herkes resimlerimi merak ediyor.bu pazartesi ilk saç yıkamaya gidicem.ordan resimlerimi alıp aynı gün sizlerle paylaşıcam..gelelim işin psikolojik kısmına,daha bir gün oldu ama tepkiler çok olumlu.ensede bir bandaj haliyle tepe kısmı kızarık,anneminde gözleri bozuk olunca oğlum kavgamı ettin sen dedi şaka bir yana babam ne güzel olmuş.bide tam çıksın gör bak dedi.iş arkadaşlarım bayıldılar.(maalesef izin alamadığım için işe gitmek zorunda kaldım)hatta bir arkadaşım ne o öyle yıllardır saçsız geziyodun,böyle ne güzel olmuşsun,kendine yatırımın en güzelini yapmışsın.yengeyle kavga etme haa dedi.öyle olunca insan doğru bişey yaptığını anlıyor.allahtan fut tekniğinin olduğu dönemlerde bu işlemi yaptırmamışım.yoksa görünüm o zamanki şartlara göre çim adam şeklinde oluyordu.bilenler bilir.ekimden sonraki ilk 3 gün çok önemli.bir kere kesinlikle çok dikkat edilmesi lazım.herhangi bir madde ile temas olmayacak,baş kesinlikle öne eğilmeyecek.ilaçlar muntazam alınacak.sonra herşey yerli yerine oturuyor.daha ilk günüm olduğu için robot gibi sabit geziyorum etrafta.
    arkadaşlar tüm samimiyetimle söylüyorum ilk başta güven çok önemli.tecrübe çok önemli.nereye giderseniz gidin aklınıza takılan tüm soruları sormaktan çekinmeyin.canlı örnekler isteyin.çalışma prensiplerine bakın.resimleri inceleyin.içinize siniyorsa öyle yaptırın.ve size tavsiyem greft başına fiyat veren yerlerden kesinlikle uzak durun..bu parası olan parası kadar ektirir,parası olmayan az ektirir gibi tamamen ticari bir sonuca çıkıyor.,atıyorum,diyelimki 1 greft 1 lira dendi,benimde 1000 liram var.ne yani şimdi 1000 tanemi ektirebilicem..ee noldu ?kapanmadı...yada 10000 liram var.vatandaşlar parayı gördü,arkadan 10000 greft aldılar ve kapadılarr.ee noldu?arka kısım yolunmuş kaza döndü..aslında yolunan saçımızmı yoksa bizmiyiz oda malum..bu tamamen benim fikrimdir kimseyide etkilemek istemem.çok para çok kalite çok özen olayınada katılmıyorum.ben ekim yapmış oldurduğum ekibi alıpta türkiyenin en iyi hastanesine götürseydim sonuç farklımı olacaktı?dahadamı iyi ekeceklerdi?asla inanmıyorum..insan insandır önemli olanda çalışma prensibidir.resimleri paylaştığım an ne demek istediğimi zaten anlarsınız arkadaşlarım..aklınızda böyle bir operasyon varsa lütfen hayatı ertelemeyin.geçen hergün bizden gidiyor.ben zor olanı geçtim.iş şimdi sabıra kaldı.sizlere hayırlı günler diliyorum.pazartesi görüşmek üzere.
  • Merhaba arkadaşlar,forma 1 ay kadar önce tesadüfen rastladım hemen hemen tüm sayfalarını okudum.Birçok arkadaş saç ekim anını ve sonrasını merak ediyor. Bende onlara yardımcı olmak adına 2 ay önce saç ekimi yaptıran biri olarak tecrübelerimi paylaşmak istedim.Saçlarım tamamen dökülmüş vaziyette değildi ekimden önce yakalşık 2500 kök civarında saçım vardı. Ben saçımı sıklaştırmak adına ekim yaptırdım.Öncelikle bilmenizi isterimki bu konu gerçekten ciddi ve dikkat isteyen bir konu.Ben saçlarımın döküldüğünü kendim fark etmedim etrafımdakilerin uyarısı ile faKr ettim hergün aynaya bakmama rağmen bunu anlayamadım.Saçlarım 35 yaşından sonra yoğun bir dökülme yaşadı şuan 45 yaşındayım yaşı daha genç olan arkadaşlara tavsiyem ektirmekten çok saçlarını koruma yoluna gitsinler.Çünkü ektirdikten sonra gelecek yıllarda yine ekim yapmaya ihtiyaç duyabilirler.Çünkü saçların 40-45 yaşalarından sonra dökülmesi tamaman olasada durduğunu öğrendim.Yaklaşık iki yıldır internet ve tv'den tün saç ekim konularını doktorlarını ve hastanelerini titzlikle takip ettim.Tüm doktor ve hastaneleri eleyerek ciddi anlamda üç firma üzerinde durdum. Burda kesinlikle firma doktor ve hastane ismi vermeyeceğim.Ben sadece sizlere yardımcı olmak adına yazıyorum.Bu kadar ciddi bir işte para 2.palnda kalıyor öncelik karşı tarafın tecrübesi ve alınacak sonuç. Para tabiki önemli ama tüm firmalarda rakamlar birbirine yakın ama tecrübe öyle değil. Sonuçta isim yapmış bir klinğe bağlı hastanede yaptırmaya karar verdim.Fiyat köke göre değil standart bir fiyattan işlem yapıyorlar.4000 TL olarak anlaştık.Ön muayene yapıldı ama şunu bilmenizi isterim tüm işlem ense tarafınızdan alınacak köklerin çokluğu ile alakalı olduğunu o gün öğrendim.Çünkü normal bir insanın başının arka bölümünde 30 bin kök mevcutmuş burda bu saç nekdadar çoksa alınabilecek köklerde o kadar çok oluyor.Ön tarafı sıklaştıracağız diye arka bölgeyi bozmanın bir anlamı yok.Benim başımın arka bölgesinde saç sıklığı iyi durumda olduğunu söylediler ve gün belirledik. 10 ocak 2011 sabahı hastanedeydim.Tansiyona baktılar 1 numara saç tıraşı yapıp odaya aldılar 3000 kök alınacağnı biliyordum.Ortam rahattı ilk önce yüz üstü yatırdılar ve ense tarafına iğne yapmaya başladılar bu işlemin enzor ve en acılı anı iğne yapıldığı an olduğunu bilmenizi isterim.İğne değilde içindeki serum çok yakıyor.Yaklaşık 1.5 saat motor dedikleri aletle kökleri tek tek aldılar.Odada 4 kişi vardı kökleri alan arkadaş on yıldır bu işlemi yaptığını öğrendim.Onun aldığı kökleri diğerleri grupula halinde ayırdılar.Hiç bir acı hissi olmadan o işlem bitti öğle arası verildi daha sonra doktor açılara göre ekim bölgesine köklerin gireceği kanalları açtı ama tabi yine 10-15 o ağrılı iğneleri yaptı.Bu işlemde yaklaşık yarım saat sürdü.Birara uykum bile geldi sonra en rahat bölüme geçtik sırt üstü yattım üç kişi o kanallara yaklaşık 2 saatte tüm kökleri ekti.Yani 3000 kök tüm işlemleri ile 4-5 sat sürdü.Ense bölümüne kan sızmasına karşı sargı bezi sardılar ertesi gün çıkarabilirsin dediler.Ağrı kesici antibiotik ve okyanus suyu olan bir sprey için reçe verdiler.O akşam sabah 5'e kadar uyumamaya çalıştım havluyu rulo şeklinde enseme koyarak üst tarafın yastıkla temasını kestim ( bu şekil tam on gün yattım ) sağa sola hiç dönmedim.3.gün ilk yıkama için gittim yıkadılar nasıl yıkayacağmı gösterdiler.Bir şampuan verdiler hergün bir defa ılık suyla sadece yavaş yavaş ovarak yıkadım 10.gün son yıkamaya gittim buarada kabukarın birçoğu döküldü.On gün ınılmaz kaşıntılar oldu okyanus suyu spreyini kaşınma anında kullandım.Yaklaşık bir ay o şampunla hergün saçlarımı yıladım 1-1.5 ay arasındaki zamanda beklenen dökülmeler oldu şuan ekimden önceki görünümdeyim hala kızarıklık sivilceler var diplerde küçük küçük saçların varlığını görebiliyorum ama 3 ve 4. aylarda ancak çıkacağı söyleniyor.Üst taraftaki saçlarım yani ekilen bölgeki saçlarım çok cılız yanlar yada ense bölgesi gibi değil bu arada ense bölgesi tam anlamıyla kapanmadı kızarıklık devam ediyor.2 ayın özeti bu yanlız şunları bilmenizi isterim öyle formlarda yazıldığı gibi bugün ektir yarın iş başı yap hikaye ben bir ay dışarı çıkmadım başımı çarpmamaya dikkat edip güneşe karşı korudum şapka asla takmadım kazak yada dar boğazlı birşey giymedim,kaşımadım kesinlikle çok dikkat istiyor enaz 15 gün ortalama biray evden çıkmamak gerektiğini bilmenzi isterim.Ayrıca ekim yaptırmayı düşünen arkadaşlar paradan çok tecrübeli bu işi bilen insanları bulsunlar çünkü para olayı çok fark etmiyor.Yalnız bu yazıyı okuyan ekim yaptırmış arkadaşlardanda ricam tecrübelerini paylaşsınlar mesala 2.ayda diplerden saç çıkıyormu, çıkmıyorsa kaçıncı ayda çıktığını fark ediyoruz.Fotoğraflarım yok ilk gün 10.gün 1.ay 35.gün diye video olarak çektim onuda bilgisayara kaydedemedim.Selamlar
  • ensar hastanesi ile istanbul estetica arasında bir seçim yapacağım.

Sayın Moy! Ensar hastanesinin doktoru değişmiş sanırım, yeni doktorları Mehmet Özeren olarak görünüyor. bunun herhangi bir eksisi olur mu sizce?
  • Nerde görünüyor, nerde değişmiş, telefonda mı görüştün acaba? Değişse de birşey değişeceğini düşünmüyorum ekip aynıdır.
  • zafka ve 2828 paylaşımlarınız için teşekkürler, zafka resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz kardeşim
  • herkese selamlar..
    öncelikle bu konuyla ilgili bilgilerini paylaşan herkese teşekkürler..
    bu sayfaya kadar olan tüm yazışmaları son birbuçuk ay içinde üç kere okudum..
    93-94 yıllarında bağdat caddesinde şimdi adını hatırlamadığım birinin muayenehane sine bir doktora saç ekimi için görüşmeye gitmiştim,adam almandı bri süre sonra gazetelerde resmini falan gördüm ,bürovari yerde ekim nerede yapılacak diye sorduğumda burada işte yanıtını tüm doğallığıyla söyleyen dr.lerden türk olanı (yani basit bir büro görüntüsü masa sandalya dolap vs..) küçük dilimi de doğallıkla yutmamı sağladı..dönüp geriye baktığımda iyiki bulaşmamışım diyorum,en azından çim adam olacağımı garanti olduğunu düşünüyorum.. bu arada 2000 li yılların başlarında sanırım ,kuzenim şu anda kapanmış(!) olan bir ekim yerinde fut tekniğiyle hiç belli olmayan bir ekim yaptırtmış,inanılmaz şans olarak görüyorum.. ozamandan sonra saç işine hiç bulaşmadım desem yeridir, saç ekimiyle ilgili yazışmalardan kendimce üç yer seçtim randevu aldım,sonra tekrar baştan okuduğumda oralarında kemdimce kimi olumsuzluklarının olduğunu gördüm,olumsuzluk olmayan bence iki yer vardı ,onlardan antalyada ki aspendos hastanesinden dr. Hakan beyde karar kıldım,ekim şubat 24-25 te oldu ben 23 te gittim ekimden önce bir gece orada kaldım,herşey çok iyi gitti,Hakan bey ve ekibinin samimi davranışlarından,işlerine olan ciddiyetlerinden çok memnun kaldım.. resimler;öncesi, ilk gece ,ikinci gece ve bir hafta sonrası şeklinde..(3500 graft 2500 saç 1000 sakal,3000 euro..) şimdilik iyi gidiyor ,kafam şapka falan takmadan uçağa bindim(hem görüntü kötü değildi,hemde güvenliğe dert anlatmak istemedim ekim yaptırdımda açmayım, falan dememek için.. norwood skalasında 70 lerde:)) falan olduğum için saçlar tepeye kadar geldi.2.bir ekim düşnüyorum,2-3 parmak daha aşağı gelirse saçlar uzayınca falan idare eder diye düşünüyorum, şu anda önden bakınca normal gibi duruyor,herneyse herkese iyi günler diliyorum..

en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • arkadaşlar resimleri buraya ekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnyguy2006 -- 6 Mart 2011; 5:44:18 >
  • karışık oldu kusura bakmayın..

• funnyguy2006 geçmiş olsun oldukça iyi görünüyor.
  • funnyguy arkadaşım geçmiş olsun, şimdilik gayet iyi görünüyor, umarım sonrasında da istediğin gibi olur.
    açıkçası ben sakal dan nakil ile ilgileniyorum zira sakallarım gür ve kalın telli. sizin sakalınızın hangi bölgesinden alım yaptılar? sonrasında iz kaldımı? birkaç resim koyabilirseniz bizim için çok yararlı olur.

selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafka

selam arkadaşlar.
    söz verdiğim üzere yaşadığım tecrübelerimi sizlerle paylaşmaya kaldığım yerden devam ediyorum.dün ekim günümdü ve çok heyecanlıydım.sabahı zor ettim.şunuda söylemeden edemiyeceğim,bu tür operasyonlara gidecek arkadaşların birgün öncesinden dinlenmeleri kendileri için çok faydalı olur.neyse sabahtan yola çıktım.kliniğe yaklaştığım her dakika heyecanım ve merakım gitgide artıyordu.sonuçta her hafta saç ektiren biri değilim uzun bir metrobüs yolculuğundan sonra istanbul esteticanın yerine vardım.yine hoş bir karşılama ile içeri buyur edildim.operasyon öncesi tüm ekibin gelip benimle tek tek tanışmaları,gösterdikleri samimi sıcaklık ve yapacakları işlemi detaylarıyla anlatmaları sayesinde heyecanım tatile çıktı diyebilirim.ve bayağı bi rahatladım.daha sonra tansiyon kontrolü saçımın dikime uygun hale getirilmesi için kesilmesi ve hatların belirlenmesinden sonra operasyon işlemine geçildi.ilk başta saç derisinin uyuşması için lokal olarak uyuşturma işlemi yapılıyor.yapılan ilk iğneler yakmıyor değil,zaten bişey hissetmedim diyen samimi değildir.haliyle benimde yandı.ama öyle off puuff anaam türü bir yanma değil.geçiçi bir ağrı söz konusu.daha sonra yapılan iğneler kısmi olarak yapıldığı için diğer uyuşturma işlemlerinde pek bişey anlamıyorsunuz.daha sonra mikro motor denilen bir tıbbi aletle saç köklerine göremediğim bir işlem yapıldı.greftlerin toplanması maksatlı bir olaymış.ekip 5 kişiden oluşuyordu.herkesin görevi farklıydı.bir yandan mikro motorla işlem yapılırken diğer yandan greftler toplanıyor,başka bir yede ise çıkan greftler dikime hazır hale getirilmek için özel solüsyonlu gazlı bezlere diziliyordu.ister inanın ister inanmayın benim o havaalanı gibi kafam için arka saç yapımı bozmadan tam 4550 greft çıkardılar.nereden biliyorsun diyenler olabilir.150 şerli greftler halinde dizildiği için saymak çok basit.zaten kendi aralarında orası kaç oldu tarzındada sorular sorup irtibat halindeler.açıklığım çok olduğu için çok memnun kaldım.çok temiz titiz ama dahada önemlisi özenerek gerçekleştirdiler naklimi.tam 10 saat sürdü bu işlemler.arada ufak molalar vede bir yemek molası veriliyor.bu hafta içerisinde noter çağırılmış.noter başka bir güne geleceğini söylemiş.amaç çıkardıkları ve ektikleri greft miktarını tescil ettirmek.yinede hastaya söz verdikleri için işlemden vazgeçmemişler ve 15 saat kadar süren bir operasyon neticesinde sayısını tam hatırlayamıyorum ama 6000 küsur bir greft ekimi olmuş.resimlerinide bizzat gördüm.inanamadım.amaan şimdi yandım,bu ekip yorgundur işler aksar yada sallama olur dedim ama yaşım 37 ve tüm samimiyetimle söylüyorum hiçte öyle olmadı.o kadar özenle bıkmadan çalıştılar ki bu kadarını beklemiyordum.hatta nakli gerçekleştirenlerden sevinç hanım eşinden telefon gelmesine rağmen geç geleceğini söyleyip evine gitmedi ekibi azaltmadı bile.gerçi son zamanlardaydık ama hastaya saygıda bu olsa gerek.ekim işlemi bittikten sonra gözlerime inanamadım.aynaya bakınca çok hoşuma gitti.hatta ilk şaşkınlıktan sonra aynada kendimle konuşup sende kimsin birader tarzında bi espri bile patlattım ayşegül hanımda sağolsun beni evime kadar yolladı.şimdi herkes resimlerimi merak ediyor.bu pazartesi ilk saç yıkamaya gidicem.ordan resimlerimi alıp aynı gün sizlerle paylaşıcam..gelelim işin psikolojik kısmına,daha bir gün oldu ama tepkiler çok olumlu.ensede bir bandaj haliyle tepe kısmı kızarık,anneminde gözleri bozuk olunca oğlum kavgamı ettin sen dedi şaka bir yana babam ne güzel olmuş.bide tam çıksın gör bak dedi.iş arkadaşlarım bayıldılar.(maalesef izin alamadığım için işe gitmek zorunda kaldım)hatta bir arkadaşım ne o öyle yıllardır saçsız geziyodun,böyle ne güzel olmuşsun,kendine yatırımın en güzelini yapmışsın.yengeyle kavga etme haa dedi.öyle olunca insan doğru bişey yaptığını anlıyor.allahtan fut tekniğinin olduğu dönemlerde bu işlemi yaptırmamışım.yoksa görünüm o zamanki şartlara göre çim adam şeklinde oluyordu.bilenler bilir.ekimden sonraki ilk 3 gün çok önemli.bir kere kesinlikle çok dikkat edilmesi lazım.herhangi bir madde ile temas olmayacak,baş kesinlikle öne eğilmeyecek.ilaçlar muntazam alınacak.sonra herşey yerli yerine oturuyor.daha ilk günüm olduğu için robot gibi sabit geziyorum etrafta.
    arkadaşlar tüm samimiyetimle söylüyorum ilk başta güven çok önemli.tecrübe çok önemli.nereye giderseniz gidin aklınıza takılan tüm soruları sormaktan çekinmeyin.canlı örnekler isteyin.çalışma prensiplerine bakın.resimleri inceleyin.içinize siniyorsa öyle yaptırın.ve size tavsiyem greft başına fiyat veren yerlerden kesinlikle uzak durun..bu parası olan parası kadar ektirir,parası olmayan az ektirir gibi tamamen ticari bir sonuca çıkıyor.,atıyorum,diyelimki 1 greft 1 lira dendi,benimde 1000 liram var.ne yani şimdi 1000 tanemi ektirebilicem..ee noldu ?kapanmadı...yada 10000 liram var.vatandaşlar parayı gördü,arkadan 10000 greft aldılar ve kapadılarr.ee noldu?arka kısım yolunmuş kaza döndü..aslında yolunan saçımızmı yoksa bizmiyiz oda malum..bu tamamen benim fikrimdir kimseyide etkilemek istemem.çok para çok kalite çok özen olayınada katılmıyorum.ben ekim yapmış oldurduğum ekibi alıpta türkiyenin en iyi hastanesine götürseydim sonuç farklımı olacaktı?dahadamı iyi ekeceklerdi?asla inanmıyorum..insan insandır önemli olanda çalışma prensibidir.resimleri paylaştığım an ne demek istediğimi zaten anlarsınız arkadaşlarım..aklınızda böyle bir operasyon varsa lütfen hayatı ertelemeyin.geçen hergün bizden gidiyor.ben zor olanı geçtim.iş şimdi sabıra kaldı.sizlere hayırlı günler diliyorum.pazartesi görüşmek üzere.

Zafer Bey (Zafka) çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun tekrar Öyle duygularınızı katarak anlatıyorsunuz ki bende araştırma safhasını bırakıp bir an önce ektireyim artık diye düşünmeye başladım. Resimlerini merakla bekliyoruz. (Enseden çekilmiş fotoğrafınız da koyabilirmisiniz, çünkü 4500 greft alınan bölgenin nasıl gözüktüğünü merak ediyorum açıkçası benden de bu civarda greft çıkabileceğini söylemişlerdi ancak sonrasında ensenin nasıl gözükeceği de önemli tabi..)
    En son Dr. Alp Aslan ile görüştüm ve bana "Ben de yaptırmak durumunda değilsiniz ancak bu işin kalitesinden emin olmak istiyorsanız greftlerinizin fotoğraflarını verebilecek bir kurumda yaptırmanınızı öneririm. Çünkü greft sayısını ve greftlere zarar verilmeden itinalı bir şekilde alınıp alınmadığını o fotoğraflar ispatlar" şeklinde bir açıklamada bulundu. Sizin gittiğiniz kurumun tek seansta greft sayısı iddiası iyimiş. Ancak bunun için greftlerinizin fotoğrafını çekip veriyorlarmı? Sizin greft fotoğraflarınız varsa onları da ekeleyebilirmisiniz? Bir de sakıncası yoksa operasyon için ne kadar ücret aldılar bizimle paylaşabilir misiniz?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edd41 -- 7 Mart 2011; 12:50:42 >
  • yorumlar için teşekkürler..
    sakal için Hakan hoca 1 mm.e kadar olan yaraların izi kalmaz ama biz yinede çene altını tercih ediyoruz dedi ve çenealtından aldı,bende dün çektim bunları herhangi bri kızarıklık falan pek kalmadı11 gün oldu ama daha kesmedim makineyle kısaltıyorum,zaman zaman..

• buda

• funnyguy resimler ve bilgiler için teşekkürler
  • Saç ekimim sonrası 4550 gereftlik resimlerimi ve saç ekimi öncesindeki bir rsmimi sizlerle paylaşıyorum..

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.