Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (393. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
13 Misafir (7 Mobil) - 6 Masaüstü7 Mobil
5 sn
41.238
Cevap
601
Favori
6.481.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi californiadream -- 4 Mart 2013; 14:16:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: californiadream

bu arada unutmadan 4 senelik arastırmalarımda hep az bisey igneler acıyor diyen kişilere 2 cift lafım olucak.igne cok ince oldugu icin kafaya girerken zerre kadar acımıyor.amma velakin o sıvıyi verdigi an bildigin açık yaraya kolonya dökmüş gibi cayır cayır yakıyor.bu gercegi hep umudum kırılmasın diye hafif anlattınız 4 gun boyunca anam agladı ignelerden o yuzden ben açık ve net sölüyorum ekim dusunen arkadaslara

sac ektirmek essek gibi acıyor abicim.igneler ayrı acıyor ekim bittikten sonra 1 hafta ense kısmı sancıyor.sakaldan aldırdıysanız 2 gun cayır cayır yanıyor yanaklarınız.bunları bilin hazırlıklı olun

ki bu bahsettigim en az hasarla ekim yapan hakan doganayın ekimidir.bi de eksi usul keskiyle kanal acıp hemsirelere fabrikasyon yerlerde ekim yaptıran arkadasların cektigi acı ve sancıları dusunmek bile istemiyorum

teşekkürler arkadaşım,bizler için ne güzel araştırmışsın..uçak biletini aldım.mayısta bende büyük üstat hakan hocaya ektirecem.inşallah hayırlısı olur.
  • Forumda artık kimse resim paylaşmıycak sanırım bu mantığı da anlam veremıyorum kafadarr kardeş sende paylaşma resim mesim.benim operasyon da 13 nisanda hakan hocada olucak bende paylaşmıycam resim falan...5000 6000 arası yapılcak bana da.ön çizgim öne alınacak şakaklara ekim ve genel sıklaştırma artı vertexe sıklaştırma şeklinde olacak yaptırmış arkadaşlara geçmiş olsun yaptırcak olan arkadaşlara da başarılar dilerim.

Yalnız yaptıran arkadaşlara şu sorum olacak:Öğretmen olduğum için malum okul falan var rapor almayı düşünüyorum anladığım kadarıyla 15 gün bir süre lazım acaba 15 gün sonra gittiğimde anlarlar mı öğrenciler falan ? bu konuda yaptıran arkadaşlardan yardım istiyorum.
  • californiadream öncelikle hayırlı uğurlu olsun arkadaşım, inşallah istediğin sonuca ulaşırsın, ki büyük ihtimallede ulaşıcaksın. Tüm samimiyetimle söylüyorum senin adına çok sevindim.

Evet, ben ön saç çizgimden memnun olmadığımı bu forumda söyledim, bunu zaten daha öncede yazdım, hiç saklamadım, hakan hocayla görüşmeye gitttim, sıklaştırma için hakan hocayı düşündüğümü açıkça ifade ettim, burda onuda paylaştım, eğer ektirirsem kaç greft alınacağını ne kadar ekileceğini bile yazdım buraya, kendinde okumuşsun işte, eğer saklasaydım bunları kimsenin haberi olmazdı dostum. Seninde haberin olmazdı, o yüzden itham etmemelisin beni. Senin olayını anlamadım diyorsun, anlamadığın olay ne onuda ben anlamadım, evet saçlar 4. aydan sonra çoğalmaya başladı dedim, yalanda değil, gerçekten öyle, resim paylaştım herkes gibi, hiç öyle peruk gibi görünmüyor, Allah şahidim olsun, bilmeyen daha 1 kişi bile saçımın ekim olduğunu anlamadı, o kadarda uzun boylu değil, ben verdiğim ücrete ve önceki açıklığıma göre ekimden memnunum, sadece ön saç çizgimden memnun değilim, bunuda söyledim zaten. Kalkıpta kimseye sakın orda yaptırmayın diyemem.ç Bunu diyemeyeceğim gibi, git orda yaptırda diyemem, herkesin kendi bileceği iş. Evet önceki halime göre çok çok iyi ama, sıklaştırma ekimi gerekecek ve ben bunu hakan hocaya yaptıracağım nasip olursa.

Umarım şimdi beni iyi anlamışsındır. Bu arada bu forumda, hepimiz aynı dertteyiz falan filan diyipte alttan alttan laf sokmaya çalışan bazı terbiyesiz arkadaşlarda var, onları ise zaten muhattap almıyorum ve almayacağım. Ama sen açık ve dürüstçe yazmışsın, bende sana aynı dürüstlükle cevap veriyorum, benim olayım budur arkadaş.

Demişsinki resim paylaşıp altına yorum yaznıyorsun, ne yapacaktımya güzel kardeşim, bende resim paylaşmak istedim ve paylaştım. Keşke paylaşmaz olaydım, resimlerimin tamamını paylaşımdan kaldırıyorum. Tartışma çıkmasından daha iyidir, herkesin saçı kendi kafasında nede olsa.

Son olarak şunu söylemek istiyorum bütün arkadaşlara; Arkadaşlar ben ekimimi İstanbul Esteticada yaptırdım ve ekimden memnunum. Fakat ön saç çizgisinden hiç memnun değilim. Eski halimde açıklığım fazla olduğu için sıklaştırma ekimi yaptırmam gerekecek ve eğer yaptırırsam onuda mutlaka Hakan hocaya yaptıracağım. Hemde ön saç çizgisi düzelttireceğim. Hakan hocayla bunu konuşurken orda ekim yapılan bi arkadaş vardı, belkide o sensindir californiadream, geçen Cumartesi ordamıydın? :)) Tabi bazı arkadaşların dediği gibi ön saç çizgisi dahada b.k olmaz inşallah.
    Herkese saygılar sunarım. Gerçekten saygılar sunarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonKatip -- 24 Mart 2012; 1:11:23 >
  • quote:

bu arada unutmadan 4 senelik arastırmalarımda hep az bisey igneler acıyor diyen kişilere 2 cift lafım olucak.igne cok ince oldugu icin kafaya girerken zerre kadar acımıyor.amma velakin o sıvıyi verdigi an bildigin açık yaraya kolonya dökmüş gibi cayır cayır yakıyor.bu gercegi hep umudum kırılmasın diye hafif anlattınız 4 gun boyunca anam agladı ignelerden o yuzden ben açık ve net sölüyorum ekim dusunen arkadaslara

sac ektirmek essek gibi acıyor abicim.igneler ayrı acıyor ekim bittikten sonra 1 hafta ense kısmı sancıyor.sakaldan aldırdıysanız 2 gun cayır cayır yanıyor yanaklarınız.bunları bilin hazırlıklı olun

ki bu bahsettigim en az hasarla ekim yapan hakan doganayın ekimidir.bi de eksi usul keskiyle kanal acıp hemsirelere fabrikasyon yerlerde ekim yaptıran arkadasların cektigi acı ve sancıları dusunmek bile istemiyorum

sen en iyi ekim yapan yerde yaptırdın ve 1 hafta canın yandı.. oysa ben sana göre fabrikasyon olan yerde yaptırdım sadece ilk gün ve ekim sonrası 1. gün kafamda şiddetli yanma oldu ondan sonra bir daha hiç acı hissetmedim yorumun çok tuhafıma gitti cvp yazmak istedim ekim yaptıracak arkadaşlara bilgi olsun.. ancak anestezi iğneleri yapılırken kafaya enjekte edilen sıvı cidden çok can yakıcı bunA KESİNLİKLE KATILIYORUM..
  • ARKADAŞLAR KAFADARRR OLAN NİCKİMİ HERKEZ İSMİMİ MERAK EDİP SORDUGU İÇİN SERKAN İLE DEGİŞTİRDİM. AYRICA MEMLEKETİMİN 42 OLAN KODUNU DA EKLEDİM Kİ NEREDE OLDUGUMU DA BİLMENİZ AÇISINDAN. GELİP YÜZYÜZE GÖRÜŞMEK İSTEYNLER VS. NEDENİYLE. SAYGILAR :)
  • Orijinalden alıntı: SonKatip

Bu arada bu forumda, hepimiz aynı dertteyiz falan filan diyipte alttan alttan laf sokmaya çalışan bazı terbiyesiz arkadaşlarda var, onları ise zaten muhattap almıyorum ve almayacağım.

arkadaşım hepimiz aynı dertteyiz diyen bendim... alttan alttan ne laf soktum terbiyesizce onu anlamadım :) sanırım tam okuyamadın yazımı. evet aynı dertteyiz hepimizin ortak konusu saç. yoksa burda bok işimiz mi olurdu ?? hah bok dedim bak terbiyesizleştim işte bunu kale alırsın umarım ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybarsım

quote:

sen en iyi ekim yapan yerde yaptırdın ve 1 hafta canın yandı.. oysa ben sana göre fabrikasyon olan yerde yaptırdım sadece ilk gün ve ekim sonrası 1. gün kafamda şiddetli yanma oldu ondan sonra bir daha hiç acı hissetmedim yorumun çok tuhafıma gitti cvp yazmak istedim ekim yaptıracak arkadaşlara bilgi olsun.. ancak anestezi iğneleri yapılırken kafaya enjekte edilen sıvı cidden çok can yakıcı bunA KESİNLİKLE KATILIYORUM..

bu acı olayı kişiden kişiye kesinlikle degişir kimisinde büyük ızdırap veren bir acı kimisinde sinek ısırıgı gibi gelir. nasıl ekim degişiyorsa acıda degişir tamamen bünye meselesi bu bence. diş için yediginiz igneden daha az acı vermesinide beklemek saçma olur tabikide. benm sakaldan alınan kısım mesela, hemen ekimden sonra otobüsle yola koyuldum ve yaz günüde olması sebebiyle terledi ve çok yandı. eve geldigimde hemen yanık merhemi sürdüm aynı gün rahatladım ve daha sonraki gün kabuk bagladı hiç yanma vs kalmadı. sıvı da da yanma olmadı ama en son alım yerine sürülen yani ekimden hemen sonra bu mikrop kapmaması için ismini unuttum sıvı çok yakmıştı 1000 kere ekim yaptırsam o acıyı vermez diyebilirim.
  • İğne ile kafa derime zerkedilen sıvının verdiği yanma hissini kolay kolay unutamam. Beni benden almıştı o acı. Aman dikkat edin. Gözlerinizden yaşlar bile akabilir.
  • californiadream bak yazdiklarina.., "oyle esteticada sabah basladık bi gunde 6000 tane ekildi tam o sırada noter cagırıcaktık ama geç olmustu acık noter bulamadık gibi bir rekor deil" süpersin ya arkadas, pes yani kendi ekimini anlatirken bile aysegül hanima laf atabiliyorsunya, helal olsun valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanw42

Orijinalden alıntı: SonKatip

Bu arada bu forumda, hepimiz aynı dertteyiz falan filan diyipte alttan alttan laf sokmaya çalışan bazı terbiyesiz arkadaşlarda var, onları ise zaten muhattap almıyorum ve almayacağım.

arkadaşım hepimiz aynı dertteyiz diyen bendim... alttan alttan ne laf soktum terbiyesizce onu anlamadım :) sanırım tam okuyamadın yazımı. evet aynı dertteyiz hepimizin ortak konusu saç. yoksa burda bok işimiz mi olurdu ?? hah bok dedim bak terbiyesizleştim işte bunu kale alırsın umarım ;)

Alıntıları Göster
    Neyse efendiliğimi bozmayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonKatip -- 24 Mart 2012; 1:50:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonKatip

İğne ile kafa derime zerkedilen sıvının verdiği yanma hissini kolay kolay unutamam. Beni benden almıştı o acı. Aman dikkat edin. Gözlerinizden yaşlar bile akabilir.

ilk igneler ve ön tarafa yapilan ignelerin acisi disinda bende hic aci olmadi. Ekim yapilacak bölgeye yapilan ilk igneler cok acitti. Onun disinda hic aci hissetmedim. Ertesi gün krem sürerken acir dediler ama hic acimadi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafka

arkadaşlar selamlar.uzun zamandır yazmıyordum.ama bugün yazma gereği hissettim.dün kontrol için ayşegül sevincin saç ekim merkezine gittim.herşey yolunda.ikinci ekim açlarım henüz çıkmadı.çıksın resimleri söz verdiğim üzere paylaşırım.asıl olay ayşegül hanım ve ekibi özel bir hastaneyle (dünyam tıp merkezi,bahçelievler) anlaşmışlar.2,3 güne taşınıyorlarmış.başlarında doktor olmak kaydiyle hastane ortamında ekimlerine devam edecekler..böylelikle steril ortam olup olmadığı,hastahane ortamında olup olmadığı tartışmalarına son noktayı koymuş oldular.sevindirici bir gelişme.
    ayrıca dikkatimi çektide forumda resim paylaşma olayları epey azalmış.yeni saç ekimleri ve sonuçları görmek adına ayşegül hanımdan izin alarak facebook sayfasından birkaç resmi paylaşmak istiyorum.ve yorumsuz paylaşıyorum.
    saç çizgisine bir örnek.

5 aylık durum

7 aylık durum

dar alan ekimine bir örnek

Arkadaşım sen ne diyorsun hala. bu kadar reklama sence gerek var mı cidden??
    1- dünyam tıp merkezinde saç ekimi yapmak da yasak
    2- cerrahi bir tıp merkezi değil
    3- cerrahi olmadığı için ameliyathane yok
    4-orada da yine bir küçük odada yapılacak

yani değişen hiçbirşey yok demektir bu. ne diyeyim reklamına sağlık gidin araştırın bence bi arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: humpreybogard

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi californiadream -- 4 Mart 2013; 14:16:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuNDeRLanD

Arkadaşlar benim yaşım 30 Bursada oturuyorum 8 sene önce bir fut operasyonu geçirdim açıkcası ekilip ekilmediği belli olmayan bir operasyondu bir genclik hatası yaptık oldu bir kere şuan şaçlarımın ön bölgelerinde seyrelme ve tepe bölgemde açılma var fue düşünüyorum ilk operasyondan geçen 8 sene içinde çok araştırma yaptım ve Allah izin verirse 23 mart cuma günü FUE ile saç ekimi yaptırıyorum kaporamı verdim sürekli istanbulu düşünmeme ragmen bir arkadaş vasıtasıyla bursada setbaşında bir klinikle anlaştım arkadaşımın dayısının kızı ameliyatı yapacak ekibin en kıdemlisi ameliyat hemşiresi olacak 4 kişilik bir ekip yapacak belirtmek isterimki bazı isim yapmış saç ekim merkezlerine çok paralar vermenin hiç anlamı yok sonuçta bu işi hemşireler yapıyor plastik cerrahlarla pek alakası yok üstelik benim operasyonumda bulunan hemşirelerin 2 tanesi istanbuldan gelecek anlayacağınız bu kişiler operasyon başı çalıştıkları için hemen her merkezde saç ekimi yapmışlar bana tek dedikleri biz özel hastahanelerde çok lüks klinik kliniklerdede ekim yaptık tek değişen şey fiyatlar hiç greft hesabı yapmadık alabilecekleri en fazla sayıyı alacaklar tahminim 3500-4000 arası konuştuk tek seans olacak ve gerçekten çok sıcak ilgi gördüm herşeyi açıkca konuştuk ayrıca fiyat olarakta gerçekten uygun bir fiyata anlaştım bunuda daha sonra belirticem kısacası bu yazıyı yazmamın sebebi bir çoğunuzun içinde olduğu psikolojik durumu hayallerini beklentilerini gayet iyi biliyorum akşam eve gidince şu anki durumuma ait resimleride paylaşacağım daha sonra ektirdiğim günkü ve kademe kademe daha sonraki resimlerimide paylaşacağım tek amacım benim durumda olan arkadaşlara emsal olmak herhangi bir firmanın reklamı umrumda bile olmaz zaten isim paylaşmayacağım benim durumunda olan arkadaşlara örnek olsun diye bunları paylaşacağım şimdilik hoşcakalın...

Arkadaşlar nihayet 23 mart Cuma itibari ile Bursada sacları ektirdim sabah 11 gibi başladık akşam 8 de bitti net olarak 3450 greft ekildi eski fotolarımı dün sabah çektim yenilerinide çektim akşam allah izin verirse paylaşıcam şunu belirtmek istiyorum İğneler tamam acıyor ama öyle dayanılmayacak kadar değil esas sıkıntı 9 saat sedye üzerinde kalmak başım boynum acayip tutuldu bitmeyecek sandım bir ara ama hep saçlarımın çıkacağı anı düşünüp katlandım ekenler içinde hiç kolay değil onlarda haşat oldular her neyse amacım özellikle bursada oturan arkadaşlara yardımcı olabilmek resimleri ara ara paylaşıcam tek amacım size fikir verebilmek firma ismi şuan için vermeyeceğim birde şunu belirteyim ilk gece hiç uyuyamadım anestezi etkisi geçince yanma başlıyor şu anda 2 günüm ağrılar azaldı ama akşam sanırım yine yatamıyacağım her neyse fotoları koyayım yorumlarınızı bekliyorum...
  • Ekrem Civaş!a ekim yaptıran veya bilgisi olan var mı?
  • Merhaba Arkadaslar,
    Uzun zamandir Foruma giremiyordum.Su siralar cok yogundum.Ben 29.10.2011'de Hakan Bey'de Sac,Sakal ve Gögüsden tam 3122 Greft Doku Nakli gerceklestirdim.Bu benim toplamda 4.Doku naklimdi.Ilk 3'nü Izmir Shorada yaptirdim.Biri Fut olmak üzere tam 3 kere.Shoranin Yaptigi Ekimler fena olmamisti.Toplamda 5500 civari Kök ekilmisti.Saclar seyrek duruyordu.Yani SIKLIK acisindan o kadar memnun degildim.Hakan Bey'de ise 3122 Greftlik bir ekimle,4,5 Ay olmasina ragmen cok iyi bir sonuc yakalyacagimi simdiden görüyorum :)Eski Dik cikan FUT ekimleri bile harika bir sekilde kamufle oldu.Saclarimi öne dogru tarayamiyordum,simdi ise sorunsuz öne yatiyorlar :)Hatta bazen saclari öne taramis sekilde cikiyorum disariya :)Mayisin sonunda yine Hakan Beyin yanindayim.Sakallardan alabildigi kadar alacak ve arka bölümlere ekilecek.Resimleri yüklemeyi deneyecegim.Herkese Selamlar.
    http://g1203.hizliresim.com/v/s/3t0z9.jpg
    http://g1203.hizliresim.com/v/s/3t0zv.jpg

Bu Resim Hakan Bey'den önce cekildi.Iki Resim arasindaki farki kendiniz görün.Insallah daha SIK olacak.Cünkü yeni yeni cikmaya basladilar :)
    http://g1203.hizliresim.com/v/s/3t199.jpg
    sonra
    http://g1203.hizliresim.com/v/s/3t1bq.jpg
  • californiadream kardesim seni gercekten kutlamak istiyorum , herseyi cikip delikanlı gibi yazmissin anlatmişsin ... Ankaradayım bende hlc'yi dusunuyordum ama tamamen sildim simdi... yalnız kafama takılan bir yer oldu benim sadece onde biraz aciklik var ve oraya sıkılastırma istiyorum , hakan doganay on bolgede iyi deilmi diyorsun yani sac cizgisi olusturma dogal olmasi yoksa ben mi yanlis anladim ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkoner

californiadream kardesim seni gercekten kutlamak istiyorum , herseyi cikip delikanlı gibi yazmissin anlatmişsin ... Ankaradayım bende hlc'yi dusunuyordum ama tamamen sildim simdi... yalnız kafama takılan bir yer oldu benim sadece onde biraz aciklik var ve oraya sıkılastırma istiyorum , hakan doganay on bolgede iyi deilmi diyorsun yani sac cizgisi olusturma dogal olmasi yoksa ben mi yanlis anladim ????

sıklastırma icin elbette hakan bey cok iyi cok sık ekiyor.yanlıs anlamıssın.ben dedim ki boyle beni bastan yarat bambaska bir imaj ver tarzı artistlik bir sac cizgisi olusturmuyo dedim.gayet dogal ve dik çıkmayan ama mutevazi havalı olmayan sac cizgileri yapıyor demek istedim

HLC nin de sac cizgisi ozellikle janibol rumuzlu arkadasın aşırı yamuktu cok sikayetci idi ve yaptıran arkadasların sacları seyrek çıktı malesef.2 tanıdıgım arkadas 1 senelerinin dolmasını bekliyor bir kac ay icinde gidip HLC nin kapısına dayanıcaklar.onların durumları netlesince dezaten bu forumda kendileri yazıcaklar herseyi şu an olay cıkartmamak için susuyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi californiadream -- 24 Mart 2012; 16:01:51 >
  • eyvallah kardesim , tesekkurler cevap için.. en net ve samimi konusan su formda seni gordum ,
    hakan doganay'a gitmeye karar verdim bende , insallah hayırlısı olur..
  • 
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.