Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (374. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.245
Cevap
601
Favori
6.487.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Weezer

quote:

Orijinalden alıntı: karakuar

arkadaşlar sabah sadece saç ve estetik üzerine çalışan bi yerle görüştüm. laboratuvarları falan var. kan testi yaptıktn sonra karar veriyorlar. ancak fiyat pahalı gldi bana. 5000 tl. faturalı. 10 taksit. garanti belgesi de verecekler.
    saç durumum nasıl derseniz, yukarıdaki mesajlarda bir arkadaşımız saç ektirmeden önceki halini paylaşmış. ondan çok daha az dökülme var bende.
    bir de forumdan görerek ensar hastanesinden randevu alayım dedim. ama adamların umrunda değil. ne arayan var ne soran. ensar hastanesini sildim o sebeple. isterse beleş yapsın. ama böyle mantıktaki yerlerde problem çıkma olasılığı daha yüksek olur.

Neresi orasi? En pahali bildiğim kadariyla Dr. Keser Ankara'da o da. Lakin o da herkese yapmiyor. Paranla bile yaptiramiyorsun :D

esteworld etiler.
    peki bu işin rayici nedir? yaptıran arkadaşlar da ücret söylemekten niye çekiniyorlar anlamış değilim.
  • İstanbul Transplus Saç Merkezi KONYA İLİNDE SAÇ EKTİREN ARKADAŞLAR VARMI ?

www.sacekimikonya.com
    sacekimikonya.com
    http://www.sacekimikonya.com/index.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wpassatw -- 3 Mart 2012; 13:31:52 >
  • quote:

quote:

arkadaşlar sabah sadece saç ve estetik üzerine çalışan bi yerle görüştüm. laboratuvarları falan var. kan testi yaptıktn sonra karar veriyorlar. ancak fiyat pahalı gldi bana. 5000 tl. faturalı. 10 taksit. garanti belgesi de verecekler.
    saç durumum nasıl derseniz, yukarıdaki mesajlarda bir arkadaşımız saç ektirmeden önceki halini paylaşmış. ondan çok daha az dökülme var bende.
    bir de forumdan görerek ensar hastanesinden randevu alayım dedim. ama adamların umrunda değil. ne arayan var ne soran. ensar hastanesini sildim o sebeple. isterse beleş yapsın. ama böyle mantıktaki yerlerde problem çıkma olasılığı daha yüksek olur.

Neresi orasi? En pahali bildiğim kadariyla Dr. Keser Ankara'da o da. Lakin o da herkese yapmiyor. Paranla bile yaptiramiyorsun :D

Alıntıları Göster
    düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssdsadas -- 4 Mart 2012; 14:07:23 >
  • Doktorlar varken hemşirelere saç ektirmek saçmalık. 3 kuruş icin riske girmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankarada civaş klinik hakkında ne dersiniz kardeşim oraya ektirecek.
  • Ciddi ciddi düşünüyordum saç ektirmeyi forumu okuyorum 2 gündür ve vazgeçtim sayılır.Geri dönüşü olmayan çok riskli bir iş olduğuna karar verip doğal kel kalmayı şimdilik tercih ediyorum.saç ektirirken hem bir dünya şeyle uğraş hem bir dünya para ver sonrada eski halini bile arar duruma düşme riskiyle karşı karşıya kal.Allahtan bu forumu okudumda bodoslama dalmadım saç ekim merkezlerineAyrıca saç ektiren arkadaşlarımında inşallah girdikleri riske değecek güzel ve doğal saçları olur.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmett_ -- 13 Mart 2012; 19:49:55 >
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmett_ -- 13 Mart 2012; 19:51:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: єянαη

quote:

quote:

quote:

quote:

ben 2008'de yaptırdım bu kasap'a fazla araştırmamıştım kafanın fut+ fue ile kapatılacağı söylendi yoksa fut yaptırmayacaktım orda çalışan bir elemanı gösterdiler bundaki gibi bi iz kalıcak dediler ama maşallahı var kafanın arkası yoldaki çukur gibi oldu ne bir test yaptılar ne bi analiz bir şey değil bende bi hastalık varsa orda ekim yapanlarada bulaşmıştır bizi ezip geçiyorlar ama devleti ezip geçemezler galiba fatura kesmediği için devlet ilgilensin bari bu şahısla ben nereye şikayet edeyim fatura kesmediği için

Kime yaptirdin? Estetica mi?

med hair serkan aygın'a
    pişkin herif tvlere çıkmış kendini övüyor mesut yar'da araştırmadan çıkarmış galiba birde bu kanal d de yayınlanan doktorum programdaki doktor tv8 de iken çıkarmış
    zaten psikolojimi bozmuş gördükce bileniyorum herife :)
    bende mecidiyeköy medhair'de dr serkan aygında ekim yaptırdım kel gittim kel geldim :) bana fut + fue yapalım sana kapatırız dediler bende kabul ettim
    operasyondan sonra eldeki malzeme buymus dediler bu kadar da pişkinler :) 2. bi operasyona girdim ondada fut ile aldıkları bölgeden kıl alamadılar sinir kaybı olmuş galiba ekime gittim sinir kaybı ile döndüm :) kaybettiğim sadece sinir kaybı ve parada olmadı saç aldıkları bölgede kel kaldı :) fatura yok fiş yok :) adamdan şikayetçi olsam takmıyacaklar diye şikayetçide olmadım hem adama para verdim hemde sinirimden oldum :) kaliteli bir şekilde dolandırıldığıma inanıyorum bir şey değil öldürsen adam yerine koyup cezaevine atarlar :)

yaa beyler tvler sahtekar doktorlar arenası. TV para vermiyor ki adama. Bu şarlatan doktorlar parayı bastırıp TVye çıkıyorlar. herif TVye çıkınca hastası 10 a katlanıyor zaten.

haklısın valla medya zaten kimlerin elinde belli :) nerde sahtekar var yalancı var o medyada kendine yer buluyor tombul bi tane kadın çıkıyor tv ye kilo nasıl verilir diye reklam yapıyor:) kır saçlı bir abi çıkıyor saçınızdaki beyazları giderin diyor acayip bi ülkeyiz ya :) biri cıkar 70 tl lik polen 5 kavanoz balı 100 tl ye satar :) kelime bulmaca oyunu oynatırlar Balo_ kelime bulun vs vs gider :) balonda bir türlü denmez bulamazlar arayanlar :)

aynen öyle kardeşim biri çıkar yok formula 21,biri çıkar 70 tllik poleni 5 kavanoz balla 100 liraya verir( halbuki arıya şeker vs benzeri maddeler verilirek elde edilen baldır,gerçek bitki balı o fiyata verilmez),daha bir çok reklamdan keriz kazıklamanın yöntemini bulan üçkağıtçılar.
    sanada geçmiş olsun,keşke biraz araştırsaymışsın,gene saş ektirme hevesim gitti
    Not=dünkü cevap yanlış alıntı yapıldığından düzenlenmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssdsadas -- 4 Mart 2012; 14:11:31 >
  • arkadaşlar bende 1 ay önce erzurumda ekim yaptırdım. Şuan dökülme evresindeyim. Şuan dökülme yaşayan veya dökülmeyi geçiren arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Dökülen saçlarımı incelediğimde uçları kıvrım kıvrım. Düz olanlarda var kıvrım kıvrım olanrda var. Bu dökülme şekli normal mi ? bazı saçlarında uç kısımları çok kalın ama diplere indikçe inceliyor. ??
  • ahmet kardesm bn mezoterapi yaptırdım zaten arastırısan mezoterapinin bilimsel kanıtı yok bn ona ragmen yaptırdım hiç bir işe yaramadı bnce paranı cöpe atmıs olabilirsin bn 10 seans 1 bucuk milyara yaptrdım bosa gttı onun yerine ekim yaptır derim sana bosa para verme dökülmeye kotlanan saçların ölede bölede dökülecek kim hangi ilacı derse desin palavra hepsi para tuzagı bnm saçlarımda inceldi seyreklesti aklına gelecek tüm ilaçları yagları mezoterapi yaptırdım haa minox kullandım biraz evet işe yarıyor ama sonrası hüsran saçların ona bagısıklık kazanıyor dökülmeye devam bnm tecrübelerim bunlar kardes bnm cok acıklığım yok seyreklık var biraz bu ay gidicem bakalım ekime hayırlısı ..
  • Arkadaşlar ben ekim yaptıralı yaklaşık 7 ay oldu.Foto eklemek isterim ancak inanın zamanım olmuyor,ne resim çekmeye ne de upload etmeye.Foruma girince dayanamadım paylaşayım durumumu dedim yine de.Şakaklara ve önlere komple ekim,daha üstlere sıklaştırma yapılmıştı.Vertexe ise çok az sıklaştırma yapıldı ve bir süre sonra 2.kes ekim yapılacaktı benim programım uymadı.İlk fırsatta onu da yaptıracağım.
    Gelelim sonuca.3-4 aylıkken eşim sürekli ektirdin bak seyrek oldu vs diyordu.Allahım ne olur daha gürleşsin de sesini kessin diye dua ettim.Dualarım kabul oldu,sabah ya n eiyi ettin de ektirdin,tepeye de ektirdin mi süper olacak dedi:)Gittikçe sıklaşıyor.7 ay olmasına rağmen aralardan hala saç çıkıyor.Çok mutluyum.Önler enseden alındığından daha hızlı uzuyor ve uyumlu durması için biraz sık berbere gidiyorum.Ha zannetmeyinki hiç saç yoktu.2200 greft ekildi toplamda.Ona göre düşünün.Ankara BÇP de yaptırmıştım.Bildiğim kadarıyla İstanbulda'da yerleri var.Ekimi yapan Behzat Çağlayan Pınar'ın kendisi değil.Onu da söyleyeyim.Yani ekimi doktor yapmıyor.Behzat hoca donör bölgeyi ve ekim alanını işaretliyor.Nasıl bir şey yapılacaksa onu planlıyor.İster inanın ister inanmayın saçın profesörü Behzat bey.Kendisi 1980 li yıllarda yurt dışında saç ektirmiş.Yani aslında bizden biri.Yurd dışından bir sürü hasta geliyor.Reklam yapmaya ihtiyaçları yok,çünkü yetişemiyorlar.Neyse reklam demesinler şimdi ama ben çok memnun kaldım,kıl tüy çok takıntılı olanlar gitmesin.Burada şov,göz boyama yok kesinlikle.İşlerini yapıyorlar,sonuçlar gayet başarılı.Esteword de ekim yaptıran arkadaşım benden sonra BÇP de tekrar ektirdi.Kafayı toparladılar,sağolsunlar.Herkese hayırlı günler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brky23

ahmet kardesm bn mezoterapi yaptırdım zaten arastırısan mezoterapinin bilimsel kanıtı yok bn ona ragmen yaptırdım hiç bir işe yaramadı bnce paranı cöpe atmıs olabilirsin bn 10 seans 1 bucuk milyara yaptrdım bosa gttı onun yerine ekim yaptır derim sana bosa para verme dökülmeye kotlanan saçların ölede bölede dökülecek kim hangi ilacı derse desin palavra hepsi para tuzagı bnm saçlarımda inceldi seyreklesti aklına gelecek tüm ilaçları yagları mezoterapi yaptırdım haa minox kullandım biraz evet işe yarıyor ama sonrası hüsran saçların ona bagısıklık kazanıyor dökülmeye devam bnm tecrübelerim bunlar kardes bnm cok acıklığım yok seyreklık var biraz bu ay gidicem bakalım ekime hayırlısı ..

brky23 bende mezoterapi yaptırmayı düşünüyorum, ince kıllarda kalınlaşma oldu mu ve mezoterapi sende hiç fayda vermedi mi?
    saçların mezoterapiden sonra daha mı kötü oldu?
  • valla arkadsm bn yaptırdım özel bi hastenede doktora hiç bi etkisi olmadı bana kalırsa hiç o kadar para dökme derim 10 seans diyorlar ama internette arastr mezoterapinin bilimsel bi kanıtı yok adamlar ilaç firmalarından alıyorlar 200 liraya onları ignelerle ufak ufak enjekte ediyorlar senden 1000 ila 2000 lira arası para alıyorlar sonuc için garanti vermıyorlar kısaca bnde gözle görülür bi deişme olmadı.. SAç ektirmeyi düsünmüyorsan ve kalınlasmasını istiyorsan cinko ve minox kullan tabi buda seni 2 yıl götürür 2 yıl sonra saçların bagısıklık kazanır ve eskisinden daha kötü bi hal alabilir ... bnm yasadıklarım tecrübelerim bunlar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_erzm

arkadaşlar bende 1 ay önce erzurumda ekim yaptırdım. Şuan dökülme evresindeyim. Şuan dökülme yaşayan veya dökülmeyi geçiren arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Dökülen saçlarımı incelediğimde uçları kıvrım kıvrım. Düz olanlarda var kıvrım kıvrım olanrda var. Bu dökülme şekli normal mi ? bazı saçlarında uç kısımları çok kalın ama diplere indikçe inceliyor. ??

benim 20 gün oldu ekeli, 4-5 gündür dökülme basladi. benimde bazilari düz bazilarinin ucu hafif L seklinde. burdan bir kac arkadas sorun degil dediler. Alin tarafinda hafif sivilcelenme oldu. sizdede oldumu sivilcelenme?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

Doktorlar varken hemşirelere saç ektirmek saçmalık. 3 kuruş icin riske girmeyin.

Kenshi sen ektirdin mi? yoksa hala araştırma evresi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimi61

quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

Doktorlar varken hemşirelere saç ektirmek saçmalık. 3 kuruş icin riske girmeyin.

Kenshi sen ektirdin mi? yoksa hala araştırma evresi mi?

Dostum daha yeni başladı şakaklar açılmaya araştırıyorum acelesi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercansoz

İstanbul Estetica saç ekimi 6. günüm arkadaşlar.

sercansoz geçmiş olsun...
    saç ekimle ilgili ayrıntılı bilgi verebilirmisin.
    ilk yıkamayı sen mi yaptın yoksa saç ekimi yapıaln yerde mi yapıldı?
    ekimden sonraki saç yıkamasıyla ilgili bilgi verebilirmisin.

ekimden sonra hangi ürünleri kullanıyorsun ve saç ekimi yaptırdığın yer hangi ürünleri önerdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonKatip

Arkadaşlar 5 aylık durumumu paylaşıyorum, yarın 5 ay dolmuş olacak.
    Önceki halime ve 5 aylık duruma göre şuan için memnunum, inşallah dahada iyi olur.

Ekim öncesi resimler:

5 aylık son durum :

Resimleri s image kodunu kullanarak koydum ama yinede biraz fazla yer kapladığım için kusura bakmayın.
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmett_ -- 13 Mart 2012; 19:52:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drogba17

quote:

Orijinalden alıntı: drogba17

Selamun Aleyküm,

suanda ekimin 127.günündeyim
    buyrun fotolar 3350 greft

ekimden önceki halim

http://hizliresimyukle.com/showpic-148767/file0144.jpg
    http://hizliresimyukle.com/showpic-148769/file0140.jpg

suanki halim

http://hizliresimyukle.com/showpic-148768/2011_12_06_10.37.02.jpg
    http://hizliresimyukle.com/showpic-148764/2011_12_06_10.37.19.jpg

buda flashli cekim

http://hizliresimyukle.com/showpic-148770/2011_12_06_10.36.23.jpg
    http://hizliresimyukle.com/showpic-148771/2011_12_06_10.36.16.jpg

herkese hayirli günler

suanki halim 200 günlük

önden
    http://hizliresimyukle.com/showpic-195692/2012_02_25_15.27.23.jpg

http://hizliresimyukle.com/showpic-195695/2012_02_25_15.31.31.jpg

tepe

http://hizliresimyukle.com/showpic-195696/2012_02_25_15.27.30.jpg

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmett_ -- 13 Mart 2012; 19:54:40 >
  • 
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.