Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (293. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
41.238
Cevap
601
Favori
6.482.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12 leyli abimizinki gerçektende çok iyi duruyo.. Ön çizgiye ait yakın bi çekim koysa rica etsek çok iyi olur önlerin sıklığını daha iyi anlarız
  • arkadaslar dr canan melike köksüzu bılen veya sac ekımı yaptırmıs olan arkadas varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: isetsil

pahalı olur dert olur ucuz olur dert olur.. o kadar çok araştırdım arkdaşlarki 2500 tl inanın hiçbişey değil bu kadar ucuz olunca insan acabamı diyor.. 15 bin tl ye kadar gözden çıkarttım,ama en iyi sonuç en ucuz yerden çıkıyor, kötülemek için söylemiyorum ama bunun bedelide bu kadar ucuz olmamalı..ben ayşegül hanımı bu zamana kadar hiç değerlendirmeye almamıştım sebebi bu kadar ucuza bu işi yapan yerin merdiven altı bi yer olacağı düşüncesi. ama ne hikmetse türkiyenin en kaliteli yerlerinde bile böyle sonuçlar yok gibi

Arkadaşım öncelikle şunu belirtmek isterim, bu işte çok para alan yer daha iyi ekim yapıyor diye bişey yok, 15 bin TL. ödüyorsun diye saçların daha güzel olacak diye bir garanti yok. 2500 TL ödediğin içinde kötü olacak diye bişeyde yok.

Burda önemli olan, işini severek ve doğru yapan ekibi bulmak. Bu ekip benim için değişir, senin için değişir, öteki arkadaş içinde değişir, değişken bişeydir. Kimisi doktor olmayan yerde ektirmez, gider dpktora para verir, kimisi ekim sonuçlarına göre gider hemşireye ektirir, kimi apartman dairesindeki klinikte, kimiside özel hastanede ektirir. Kimisi 3500 grefti 4 günde ektirir, kimisi 3500 grefti, 1 günde ektirir. Herkesin kendi kararıdır. Hepsinede saygı duymak gerekir. Ama işte gelin görünki en önemli şey sonuç. Sonuçtan memnun kalmak önemli. Sonuçta insanlar umut bağlıyorlar.

Bende epey bi araştırmıştım zamanında ve sonunda yaklaşık 45 gün önce İstanbul Estetica' da Ayşegül Hanım ve ekibine yaptırdım. Allah' a şükür geçen zamanda herşey yolunda gitti, hatta ben operasyondan hemen sonra fotolarımıda paylaşmıştım ama o zamanlar bu konu bikaç arkadaş yüzünden oldukça çalkantılıydı ve bende fotoları kaldırdım. Bi yalancı demedikleri kaldı, ekim yaptırdığıma inanmayanlar bile oldu. Yok 1 günde 4200 greft nasıl ekiliyor, yok fabrikasyon ekim, yok Ayşegül hanımın adamları doldu buraya gibi yargısız infazda bulunanlar oldu. Canları sağolsun. Napalım. Kimse inanmak zorunda değil sonuçta.

Her neyse, ben ekimden önce Ayşegül hanımın kendisine sordum, dedimki, bu işi 10 bin TL. yede yapan var, kök başına 2 Eurolardan bahsedenlerde var, bir ekimi 4-5 güne yayanlarda var, sizde neden 2500 TL. dedim. Siz neden bu kadar ucuza yapıyorsunuz dedim, Bana dedi ki; bu para bize yetiyor dedi, hatta sırf böyle konuşmalar yüzünden ücreti arttırmayı düşünüyorum ama bakalım dedi. Bizim referanslarımız hastalarımızdır dedi.

Diyeceğim o ki; orda neden pahalı oluyoda sonuçlar ucuza yapan yer kadar iyi olmuyor diye kafanı karıştırma hiç. Gerekirse git kliniklerde, hastanelerde kendi gözlerinde operasyonları incele, (tabi izin verilen ölçülerde) hastaları gör, ama canlı hastaları gör, sonuç olarak kimsenin seni etkilemesine izin verme, bu işi yaptıracak olan sensin, sonuçlarıda seni etkileyecek. Onun için, içine neresi sinerse, git orda yaptır. Allah yardımcın olsun.
  • transmed kadar kazık yer yok arkadaş çok uçuk fiyatları var bu merkezin diğerlerinden üstünlüğü nedir anlamadım
  • ya arkadaşlar benim anlamadım eski üyelerin mesaj sayısı o veya 1 mesaj olayı nasıl oluyo ben yeni katıldım mesaj olayını banna bi açıklayan olursa sevinirim, ayşegül hanım kafaya yatıyo ama burda fazla reklamını mı yapıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssdsadas

transmed kadar kazık yer yok arkadaş çok uçuk fiyatları var bu merkezin diğerlerinden üstünlüğü nedir anlamadım

kardeş herhangi bir üstünlüğü yok sadece fabrıkasyon saç ekım merkezı orası niye pahalı dersen emek ile ilgili bu iş yanı emekleriinin bedelini o istediklerı paraya eş değer görüyolar bı de hıc bı yerde ben transmedde yaptırdım sonucu şu dıyen duydunuz mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolsusuzdeniz

quote:

Orijinalden alıntı: ssdsadas

transmed kadar kazık yer yok arkadaş çok uçuk fiyatları var bu merkezin diğerlerinden üstünlüğü nedir anlamadım

kardeş herhangi bir üstünlüğü yok sadece fabrıkasyon saç ekım merkezı orası niye pahalı dersen emek ile ilgili bu iş yanı emekleriinin bedelini o istediklerı paraya eş değer görüyolar bı de hıc bı yerde ben transmedde yaptırdım sonucu şu dıyen duydunuz mu

selam arkadaşlar,

şu anda uzaktan okuyorum yazılan yorumları, fakat forumda bayağı bir abartma yapılmış estetika hakkında.
    siz siz olun, ekim yaptıran şahısları canlı olarak görmeden ekim yaptırmayın. 2500 tl nin hiç önemi yok inanın.
    fakat şunu unutmayın ki, aynı şekilde yapılan bir ekim(bir günde 4 bin küsür) 100 kişiden ancak bir kaç kişide işe yarayabilir.

estetika gibi yerlerde bir ayda 50 kişiye ekim yapılıyorsa, hlc-keser... gibi yerlerde en fazla 10 kişiye ekim yapılıyor. zaten bu kişilerin de ekim durumu az çok ortada. hlc de ektirip kötü olan yok şu ana kadar. fakat diğerlerinde bir ya da iki kişininki çok iyi duruyor. o kişileri de malum hepimiz biliyoruz.

sadece saç ekimi hakkında bilgi almak isteyip de, aynı gün 2000 tl vererek saç ektiren ve bundan çok pişman olan bir çok insan var. ve bu insanlar bu tür forumların olduğunun farkında bile değiller. ve o yüzden şikayetlerini de dile getiremiyorlar.
    benim bir arkadaş ankara marmara hair de ektirmiş. görüşmeye gittiği gün, karar vermiş ve ekimi yapmışlar. ucuz olduğu için hemen kredi kartından çektirmiş. şimdi ekilen saçları ve özellikle de enseyi görün. saç kıran gibi durumu. adamın forumdan hiç haberi yok bile.
    marmara hair de bir günde ekiyor binlerce greft. diğer fabrikasyon ekim yapan merkezlerin buralardan ne fazlası var ki farklı sonuçlar çıksın. bu tür klinikler dediğim gibi yüzlerce insana ekiyorlar ve bunların arasından bir kaç tanesi tutuyor ve bu kişileri de firmanın yüzü olarak kullanıyorlar. kesin kanaatim budur.

aksi halde, çok daha ucuza aynı sonucu alacağımızı bilsek, biz neden bir dünya para verip de 4 gün çekelim ki bu eziyeti. değil mi yani.

son olarak, gidin ve canlı olarak görün derim...

haydi hoşçakalın...
  • selam arkadaşlar,
    fiyat / kalite oranı malumunuz burada hepimizi ilgilendiren birinci derecede önemli bir konudur.Bu pariteyi herkes kendi ölçekleri içerisinde değerlendirecek ve en uygun parite hangisine uyuyorsa kensisini ona yönlendirecektir.

herkesin bildiği ama belkide dile getirmeye çekindiği bazı gerçekler vardır.. İster saç ekimi ister başka bir alanda , hangi sektörde olursa olsun,ücret düştüğünde mutlaka başka alanda kısıtlamalar olacaktır.Buna ister fizik yasası ister tabiatın gereği ne derseniz deyin bu değişmezdir. Burad ayaşegül hanımı ve ekibini takdir ederim ki kendi alanında , bir çok kişinin beklentilerini yerine getirmekte, bir çok kişiyi de mutlu etmektedir.ama dediğim unutulmasın ki, ücret daha aşağılara çekildiğinde mutlaka başka alanllarda fedakarlıklar yapılması kaçınılmazdırZaten saç ekimini kafasına koymuş kişiler de bunun mutlaka bilincindedirler.. Nedir bu fedakarlıklar, yada göz göre göre görmezlikten gelinenler.isetsil arkadaşın dile getirdiği 3 yer keser, doğanay ve hlc ve ayşegül hanım kıyaslaması.
    ayşegül Hanım ve ekibi açısından ? : Denildiği gibi apartman dairesi veya benzeri bir ortam, doktor yok, dolayısı ile yasal olmayan bir ortam, .Vergi ve sağlık bakanlığı denetiminden uzak , maliyetlerin minimuma çekildiği bir ortam. Çok güzel işler de başarılabilir ki bir çok örnekleri var.kimse itiraz edemez.Kişi isterki kardeşim ben bunları biliyorum ve buna göre hareket ediyorum, o zaman o kişi buna göre hareket eder,sonucunda belki çok mutlu olur belkide olamaz..Mutlu olursa da olmaz ise de bu tür forum ortamlarında düşüncelerini paylaşır.
    Diğer doktorlar açısından? : Kimi kendi kliniklerinde kimisi de hastanelerde bu işlemi yapıyorlar. Sonuçta muhatap oldukları denetlendikleri bir sağlık otoritesi, varKendi başlarına buyruk hareket edemezler.Sıkı denetimleri var.sonuçta bir sağlık kliniği ortamı. herhangi bir acil müdahale gerektiğinde bile müdahala edebilecek bir doktor veya hastane ortamı var.Bu doktrorlardan da mutlu olanlar ya da olamayanlar elbette bu tür forumlarda düşüncelerini paylaşsınlar ki bilgi sahibi olalım
    Kişi bunları ölçer biçer , kendisine uygun olan ne ise ona göre karar verir.
    İnternet ortamında,adı bahsedilen 3 hekimin de saç ekimi sonuçlarını dobra dobra paylaştığı videoları var.

hlc kliniğin vidoları
    FueHairyoutube
    FUE Hair transplantation, Bodyhair transplantation, FUE, BHT 3280 GRAFTS
    http://www.youtube.com/watch?v=W707nnyKx3A

http://www.youtube.com/watch?v=JCF-j6IppbE

doktor doğanay ın saç ekimi sonucu videosu
    Saç Ekimi Hair Transplant Turkeyyoutube
    Saç Ekimi Öncesi ve Sonrası - Saç Ekimi Fiyatları
    http://www.youtube.com/watch?v=EG8WLqACLag

doktor keser in saç ekimi sonucu videosu

http://www.youtube.com/watch?v=eTHTfWVfGY4

doktor koray erdoğan videoları
    Istanbulhairyoutube
    www.haartransplantation-zentrum.com Dr. Koray Istanbul - 1250 FUE Grafts
    http://www.youtube.com/watch?v=asa1Kxatatk

Istanbulhairyoutube
    www.haartransplantation-zentrum.com Dr. Koray - 2400 FUE Grafts
    http://www.youtube.com/watch?v=NoyfXnUduYA

bu videoları da seyrettikten sonra ayşegül hanım ya da başka yerlerin adeta gözümüzün içine soka soka paylaştığı görüntüler varsa lütfen arkadaşlar bunları da paylaşsın. ( foto flaş oyunları ile hilelere gerek kalmadan eklenen resimler de olur )..
    bütün bunlara göre de buradaki forumdaş olan arkadaşlar da kendilerince fikir edinirler.

edindiğim sonuç ? en pahalı olan yer en iyi yer olmayabilir.. en ucuz yer de en ekenomik yer olmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iflus1 -- 18 Kasım 2011; 8:43:37 >
  • arkadaslar melike hanımı bilen yokmu??????
  • Merhaba Arkadaşlar

saç alımı yapılan bölgede tekrardan (kök alınınca) saç çıkar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglarorhan

Merhaba Arkadaşlar

saç alımı yapılan bölgede tekrardan (kök alınınca) saç çıkar mı ?

çıkmaz
  • bugün estehair memorial hastanesinde saç ektirdim. yeni geldim eve. yemeğimi yedim verdikleri antibiyotiği alacağım şimdi.

2700 graft eklediklerini tahmin ediyorum. 3 doktor girdi 3 hemşire
    işlemleri hemşireler yaptı. çizimi doktor yaptı, kanal açma işleminde doktor da vardı.
    vardiyalı girip çıktılar işlem esnasında.

8 saat sürdü. yemek molası verildi. ortam güzeldi, nezihdi. film izledim , müzik dinledim.
    ağrı acı yoktu. sadece çok sıkıcı 10 saat bir yerde dikilmek.

işlem öncesi, iğneye hassasiyetim var bayılıyorum tansiyonum düşüyor dedim , bana sıvıya karıştırılmış sakinleştirici verdiler.

resim ekliyorum, siz yorumlayabilirsiniz. ben şu an hiç birşeyin farkında değilim çünkü

gelişmeleri yazarım ileride
     en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bohem74

bugün estehair memorial hastanesinde saç ektirdim. yeni geldim eve. yemeğimi yedim verdikleri antibiyotiği alacağım şimdi.

2700 graft eklediklerini tahmin ediyorum. 3 doktor girdi 3 hemşire
    işlemleri hemşireler yaptı. çizimi doktor yaptı, kanal açma işleminde doktor da vardı.
    vardiyalı girip çıktılar işlem esnasında.

8 saat sürdü. yemek molası verildi. ortam güzeldi, nezihdi. film izledim , müzik dinledim.
    ağrı acı yoktu. sadece çok sıkıcı 10 saat bir yerde dikilmek.

işlem öncesi, iğneye hassasiyetim var bayılıyorum tansiyonum düşüyor dedim , bana sıvıya karıştırılmış sakinleştirici verdiler.

resim ekliyorum, siz yorumlayabilirsiniz. ben şu an hiç birşeyin farkında değilim çünkü

gelişmeleri yazarım ileride
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

Hayırlı olsun , güzel olmuş, kafanı öne egme :)
  • gerçekten güzel olmuşmu ? ben pek farkında değilim şu an ne oldu ne bitti kendimde değilim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolsusuzdeniz

quote:

Orijinalden alıntı: defro

www.hdc.com.cy
    HDC - Hair Transplant, Restoration and Treatment Centre
    http://www.hdc.com.cy/index.php?bws&pageid=24&pagenum=0

ALIN BEN SİZE GÜNEY KIBRISTA SAÇ EKEN yerin örneklerini koyuyorum . yakında arkadaşlar 2.5 saatlik yol ingilizcesi olan bi fiyat alsın benim kafama yattı fiyatıda uygunsa gidip burda ektirmek lazım.

kardeş bu dediğin yer 3.5 4 euroya yapıyor.değmez....örnekleri çok güsel ama fiyatıda aşırı pahalı aynı kalitede hatta daha ıyisini daha ucuza yapan yer ülkemizde çok var gerek yok.......

Zannetmiyorum o kadar istesinler zaten adamlar batmak üzere, en fazla istiyeceği 2 euro olur oda verilmiyecek bi mevla değil
  • Arkadaşlar şunu farkettim bu ekim işinde 100 kişi yaptırıyorsa 3-5 kişi mutlu. çoğu kişi (en iyi yerde yaptıranda dahil) keşke yaptırmasaydım diyor. Sonuçlar sık ve güzel değil

Bence arkadaşlar boşverin ekimi sonradan pişman olacaksınız gibi geliyor. Ben Koray hocaya gittim o bile dedi ki fazla sık ekim bekleme, burdaki bi çok kişiden daha cok saçım vardır ama bana bile bu dendi. sık olmayan ekim içinde milyarlarca para vermeye değmez.
  • ARKADAŞLAR EKİM DIŞINDA KULLANDIĞINIZ NELER VAR ? MiNOKSiDiL PROPECİA BIOTIN VB KULLANIP YARAR GOREN VARMI ? CEVAP YAZANLARA SIMDIDEN TSKRLER

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında bazı arkadaşlar haklı ayşegül hanımın ektirdiği bir kaç ekim iyi diye ayşegül hanım bir numara diyemeyiz,belkide burası onun ajanlarıyla dolu olduğundan bize iyi gibide gösteriliyor olabilir çünkü ayşegül hanım ta 2.sayfada(sanırım başlarda) bu forumu keşfedip reklamını yapmış muhtemelen ajanlarıda buradadır.işin aslı ekimi bir yılı aşmış kişilerin forumda bulunmamasıda bir dezavantaj,adam yeni ekim yapmış soruyor nasıl diye e kötü olacak değil heralde bir yıl sonrası önemli.
    bende tüm genel yapılan ekimlere baktığımda aslında istenilen ekimlerin yapılmadığını hep sorunlu ekimlerin yapıldığını gözlemledim ve ekim işini askıya aldım,eğer ekim yapacaksam seyrek bir kafada olsa saçım olsun ümidiyle ekim yapmaktan başka çarem olmağını anladım kimsede eski saçlarıma kavuşurum ümidi olmasın çünkü öyle bir şey yok adamlar 1000 kişiye ekim yapıyor içlerinden çıkıyor 10 tane düzgün onlarıda reklam olarak kullanıyor saç nakli işi hala tam çözüm değil ne yazıkki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssdsadas -- 18 Kasım 2011; 22:32:13 >
  • Merhabalar...

Bu forumu saç ekimi düşündüğüm günden bu yana takip ediyorum ve okumaya en baştan başladım ve sabırla okudum bende acaba en ekim yapan yer nesi diye merak ediyordum...ve bu sitede bazı arkadaşlarında düşündğü gibi bende ajanları olduğunu düşünüyordum. ama ektirmeye karar verdiğimde bir kaç yer gezdim ama sonunda AYŞEGÜL HANIMA karar verdim ve orada bu sitede yazan arkadaşlarla tanışdım ve ekim yapılmış hallerini gördüm bu gün saç ekimi yaptıralı 21 gün oldu...bunları neden söylüyorum ajanda olsa gerçek ekimleri göreün ve sizlerde içinize yatan yerde ekim yaptırın.

3900 greft
    istanbul estetica..

Teşekkürşer...
  • Ben estewordde ektirdim, şimdilik memnunum
    en yakın arkadaşım benim tavsiyemle kemal aytuğluda ektirdi oda şimdilik memnun
    forumuda 1,5 seneye yaklaşık okuyorum
    bana görede 2500 tl ye en iyi yer ayşegül hanımın yeri
    ben niye orada değil hastahanede yaptırdım, bedevinin önde gideniyim
    o igneler birine bişey yapıyorsa (alerji vb) o kişi ben olurum diye :))
  • 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.