Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1868. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.245
Cevap
601
Favori
6.487.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18661867186818691870
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankarada Hlc birde muttalip keser vardır bir görüş istersen hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İSA_1

quote:

Orijinalden alıntı: toxoplazma

quote:

Orijinalden alıntı: İSA_1

quote:

Orijinalden alıntı: toxoplazma

quote:

Orijinalden alıntı: janti007

Mustafa ceceli bir merkezde iki seans saç ekimi yaptırdı dostum.Önlere iki seans saç ektirdi.Kendim gördüm merkezde bizzat.Bende protez sanıyodum.

Bu saç bariz protezdir bu arkadaş sizleri saç ekimi yaptırmanız için yanlış yönlendiriyor. Ekim yaptırsa da işe yaramamış protezi kafasına taktırmış. Fotoğraftan protez olduğu bellidir. Saç ekimiyle asla bu şekilde sık ve gür saç elde edilmez hayal görmeyin. Paranıza kıymayın yazık günah.

sende protez satıcısısın o zmn,hem kim uğraşacak protezle bakımı cartı curtu var.gusul abdest sorunu var.ama ekimde öyle bir dert yok başarılı ekim yaptıranlarda var.he çok aşırı saçı olmayanda yaptırmasın olacak şekilde olan yaptırsın.

Ben sıradan bir vatandaşım. Saç dökülmesi konusunda ise başıma da geldiği için az çok bilgim vardır. Hangi saç protez hangi saç ekim bunu genellikle farkederim. Ben burada sizi protez takın diye reklam yapmıyorum. Dediğim şu size gür saçlı fotolarla gösterilen kişilerin saçları protezdir. Cecelinin saçları protezdir.

olabilir protez olabilir o onun sorunu ama protez saç ektirmekten daha kötü dediğim gibi bir bir sürü sorunları var bakım,gusül vs. uğraşılacak gibi değil ve sanki sen ekim kesinlikle yapmayın yapacaksanız protez alın gibi yazıyorsun yorumlarında .he ekimdede her işte olduğu gibi başarısızlıklar olacaktır.kimse işini dört dörtlük yapamaz. kafasında nerdeyse saç kalmamış insanlar ektirmesin,donör bölgesi güçlü ve saçı fazla kel olmayanlar yaptırabilir.

Kardeşim nerede ben size protez alın dedim? Sen okuduğunu anlamıyorsun ve bu yüzden beni suçluyorsun. Saç ekimi açık alanları kapamak için başarılı bir işlem değildir, boşuna hayal kurup ekime milyarlar ödemeyin diyorum. O gür saçlılar protez, ekim değil diyorum. Kafamdaki saçlar sık olmasa da olur yeter ki 3-5 tel olsun taramayla toppikle kapatırım diyorsanız saç ekimi yaptırın.

• Arkadaşlar istanbuldayim özel hastaneler yeterli olur mu
    Doktorun adi cagri ejder gop hastanesi lutfen yardimci olun

• arkadaşlar merhaba ben de bir kel adayıyım ve sanırım önümüzdeki yaz ekim yaptıracağım.zira önceden 4 ay giden toppikler şimdi 2 ayda bitmeye başladı.Araştırdığım isimler arasında Serkan Aydın Ve Sibel Ulusan ön plana çıkıyor ama arkadaşlara buradan birkaç bilgi vereyim :

1- Yaklaşık 6 yıldır toppik kullanan biri olarak söylüyorum ki Serkan Aydın'ın ekim resimlerinde ön bölgeler dikkat ederseniz fönle yukarı taranmış ve %100 TOPPİK DESTEĞİ VAR.Bunu inkar eden kişi ya hiç toppik kullanmamıştır ya da gözlerinde sorun vardır.

2-Mustafa Ceceli'nin saçları konusunda ben net bilgiyi vereyim : Saçlarının üst-ön bölgeleri PROTEZ.Bunu nereden mi biliyorum ? Hemen kaynağımı söyleyeyim : Kuzenim yaklaşık 3 yıldır yaz stajlarını çeşitli kanallarda yapıyor ve bir ceceli hayranı.Kendisi 2014-2015-2016 yıllarında her staj döneminde Ceceli ile fotoğraf çektirme (yakından) imkanı buldu ve ikimizin de dikkatini şu çekti : 2014'te neredeyse ön saç diplerinin arası görünen ceceli 2015 resimlerinde resmen aslan yelesi halini almış saçları ile kuzenimle resim çektirmiş.Bu saç ekim olsa ASLA AMA ASLA bu şekilde kalın kalın saç telleri oluşmaz.Cecelinin saçlarının tamamı değil ama tekrar söylüyorum üst-ön bölgesinde kısmı protez vardır ve dikkat ederseniz 2 yıldır saçları hep önden fönlenmiştir.

3-Bir öğretmen ve ekim adayı olarak şunu söyleyebilirim saç ekiminde mucize beklemeyin.Kısmet olursa ben de ektirecem ama aslan yelesi gibi bir saç asla hayal etmiyorum.Ön çizgim aşağıya insin,saçlarımın sayısı artsın benim için yeter.
  • janti007 J kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardesim sagolasin bi arastirayim

• Bende sibel ulusan ike serkan aydin da kararsızim tavsiyeniz nedir arkadaşlar

• 21. Gün şok dökülme başlamadı.
    Bu mesaja eklenen görseller:

en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

• Dostum saçlar güzel olmuş sık duruyor .Ben resim atamadım bir türlü siteye

• Konu başlığına uygun olarak şu soruyu sormak istiyorum

Saç ekimini turkiyede en iyi yapan yerler nereler ? İlk on neresidir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mapavrili32

Dostum saçlar güzel olmuş sık duruyor .Ben resim atamadım bir türlü siteye

Teşekkürler. İnşallah sizinde iyi olur

• Hocam siz sibel hanimda yaptirdiniz sanirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogun2006

Hocam siz sibel hanimda yaptirdiniz sanirim.

Sanırım bana söylüyorsunuz. Ben doğan hocaya ektirdim.

• seven_050 kullanıcısına yanıt
    Kardeş ben 1 oldu sibel hnm a sac ektireli Sibel hnm a gıtmeden once facebooktan ektuiği orneklere baktım ve ekim yapılan kişilerın tel noları var rast gele 2-3 kısıyi aradım öyle karar verdim sonuçlar çokiyşydı benım şuan 1.ayım yenı doldu 15.gun şok dokulme başladı halen devaam edıyor ama %70 ı dokulmustur ama aradan 15 gün geçti ilk dokulenler sırayla siyah nokta şeklinnde uç vermeye başladı yanı çıkmaya ama bunların uzaması yıne enaz 1,5 ayı bulur bıotın 5 mg kullanıyrm günlük yani tavsiye ederım işallah dığer ekimm yaptıkları gıbı olur benımkı de

• sevenlve2260 S kullanıcısına yanıt
    Benımde bugün 1.ayım sana yakındı goruntu 15.gunlerde ama 18.gun şok dokulme bir başladı pir başladı 12 gün boyunca nerdeyse %70 ı dokuldu gıttı ,sonra hmn sıyah uç şeklinde çıkmaya başladı tabı dokulme sırasına göre gün be gün sırayla hepsi çıkar işallah ama uzamaları yıne de 1,5 -2 ayı bulur umarım sende şok dokulme olmaz ve olursa az dokulur ekumın çokiyii duruyor kıme ve kaç greft ektırmıstın ben de Sibel hnma 3600 greft ektırmustım

• Ekiminiz hayırlı olsun iyi duruyor önleri merak ediyorum umarım doğal durur yoksa bi anlam ifade etmez alın çizgisi

• quote:

Orijinalden alıntı: kustahyosun

Benımde bugün 1.ayım sana yakındı goruntu 15.gunlerde ama 18.gun şok dokulme bir başladı pir başladı 12 gün boyunca nerdeyse %70 ı dokuldu gıttı ,sonra hmn sıyah uç şeklinde çıkmaya başladı tabı dokulme sırasına göre gün be gün sırayla hepsi çıkar işallah ama uzamaları yıne de 1,5 -2 ayı bulur umarım sende şok dokulme olmaz ve olursa az dokulur ekumın çokiyii duruyor kıme ve kaç greft ektırmıstın ben de Sibel hnma 3600 greft ektırmustım

Selamlar şok dökülme olmasa saç ekiminde süper olacak ama bunun kaçarı yok az yada çok dökülecek. Ben Doğan turan hocaya kalem yöntemi ile ilk gün 2420 greft, ikinci gün 1755 greft toplamda da 4175 greft ektirdim. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: seven_050

Ekiminiz hayırlı olsun iyi duruyor önleri merak ediyorum umarım doğal durur yoksa bi anlam ifade etmez alın çizgisi

Önler iyi hocam sıkıntı yok kalem yöntemi ile ekildiği belli olmuyor. Bende sizin gibi doktora sordum zig zag olmadı sıkıntı olmaz mı diye oda kalem uçları ile zig zag yapıyoruz büyüdüğü zaman doğal duracak şimdi çok belli değil demişti. Zig zagı aynaya çok yaklaşarak görebiliyorum.Düz değil yani

• quote:

Orijinalden alıntı: teacher_33

arkadaşlar merhaba ben de bir kel adayıyım ve sanırım önümüzdeki yaz ekim yaptıracağım.zira önceden 4 ay giden toppikler şimdi 2 ayda bitmeye başladı.Araştırdığım isimler arasında Serkan Aydın Ve Sibel Ulusan ön plana çıkıyor ama arkadaşlara buradan birkaç bilgi vereyim :

1- Yaklaşık 6 yıldır toppik kullanan biri olarak söylüyorum ki Serkan Aydın'ın ekim resimlerinde ön bölgeler dikkat ederseniz fönle yukarı taranmış ve %100 TOPPİK DESTEĞİ VAR.Bunu inkar eden kişi ya hiç toppik kullanmamıştır ya da gözlerinde sorun vardır.

2-Mustafa Ceceli'nin saçları konusunda ben net bilgiyi vereyim : Saçlarının üst-ön bölgeleri PROTEZ.Bunu nereden mi biliyorum ? Hemen kaynağımı söyleyeyim : Kuzenim yaklaşık 3 yıldır yaz stajlarını çeşitli kanallarda yapıyor ve bir ceceli hayranı.Kendisi 2014-2015-2016 yıllarında her staj döneminde Ceceli ile fotoğraf çektirme (yakından) imkanı buldu ve ikimizin de dikkatini şu çekti : 2014'te neredeyse ön saç diplerinin arası görünen ceceli 2015 resimlerinde resmen aslan yelesi halini almış saçları ile kuzenimle resim çektirmiş.Bu saç ekim olsa ASLA AMA ASLA bu şekilde kalın kalın saç telleri oluşmaz.Cecelinin saçlarının tamamı değil ama tekrar söylüyorum üst-ön bölgesinde kısmı protez vardır ve dikkat ederseniz 2 yıldır saçları hep önden fönlenmiştir.

3-Bir öğretmen ve ekim adayı olarak şunu söyleyebilirim saç ekiminde mucize beklemeyin.Kısmet olursa ben de ektirecem ama aslan yelesi gibi bir saç asla hayal etmiyorum.Ön çizgim aşağıya insin,saçlarımın sayısı artsın benim için yeter.

Nihayet benim gibi düşünen biri çıktı. Cecelinin saçının protez olduğunu 10 numara miyoplar bile anlar. Tarkanın saçı da protez ama anlaşılması biraz daha zor.

• seven_050 kullanıcısına yanıt
    İkisi ile de yüzyüze görüş. Ekim örneklerindeki kişileri ara. Sonra içinden geleni seç derim

• teacher_33 T kullanıcısına yanıt
    Cecelinin protz olabılır ama Tarkanın sanmam çünkü 3 numara vurulmuş halide vardı

• 
Sayfa: önceki 18661867186818691870
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.