Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1860. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.243
Cevap
601
Favori
6.483.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18581859186018611862
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SVSTRGMR

Konya Ftm Saç Ekim Merkezi

tavsiye etmem
    kesinlikle uzak durun

Tamamdır teşekkür ettim hocam.
  • Üç ay biotin tab öneririm. Ben kullanmıştım. Prp de iyi olur ama iyi bir yerde yapılmalı.
    Bana dr sibel ulusan biotini de çok uzun süre önermedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar bu formu 8-9 aydır takip ediyorum. Bu forma vefa borcum olduğunu düşünüyorum.Sonunda bende bugün silivride ki Medical park hastanesi Doğan Turan hocaya dhi (kalem yöntemi ile) ilk seans ekimini yaptırdım.Şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim tam 1 yıl burada paylaşın yapacağım sözüm söz. İlk seans 2420 greft ekildi yarında ekim yapılıp 4000 grefte tamamlanacak. Fotoları sık sık güncellerim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevenlve2260 -- 15 Haziran 2016; 18:28:39 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E7BB7F0A3 -- 19 Haziran 2016; 22:13:04 >
  • H

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E7BB7F0A3 -- 19 Haziran 2016; 20:03:07 >
  • ben 5 mg 3 ay kullanmıştım günde 1 tane içmiştim kalınlaşmaya ve greftlerin daha çabuk büyümesine yardımcı oldu.
  • Selamlar 2. Seansda yapıldı toplamda 4165 greft ekildi. Emeği geçen Dr. Doğan beye, serkan beye, esma hanıma ve ezgi hanıma emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Bundan sonra süreci en iyi şekilde atlatıp güzel bir sonuç almak istiyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar.
    Bu mesaja eklenen görseller:

en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

• quote:

Orijinalden alıntı: onuraydn

Arkadaşlar herkese merhaba. 1 ay kadar araştırdım. Bu 1 aylık süreçte Hakan DOĞANAY (Antalya) - Ensar Hastanesi (Hamdi Osmanoğlu) - Zekeriya KUL - Transmed (C.Melike Köksüz)- EsteCerrahi Alp ASLAN Bey (Nişantaşı) ile görüştüm.
    Dün EsteCerrahi'de 2000 greft önlere,700 greft tepeye olmak üzere 8 saat süren bir ekim yaptırdım. Benim sıkıntım ön taraf şakaklara doğru açılmıştı ve tepem seyrelmişti. Sizlere fotoğraflar yükleyerek yardımcı olmaya çalışacağım.

ne kadar ödediniz peki hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail.kyl

donör bölge şu andaki durumu nasılsa öyle gider.biraz uzatırsın idare edersin çok önemli değil. ekilenler de güzel çıkıyor . biraz takip edelim

Hocam donör bölgeden alınan saçlar tekrar çıkmıyor mu? Ben anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihtimall

Merhabalar, hocam şimdi nasıl anlatayım Alp bey ile ilgili bi problemim yok şuan için. Geçen 11. Günde falan sacımda bi seyrelme farkettim arayıp sormadım yine whatsapptan resim attım ertesi gün bir bayan dönüş yapıp bilgilendirdi. Saç ektirdikten sonraki gidislerimde ikinci sınıf insan muamelesi görmedim yani ilgi alaka değismiyor. İlgi alaka yönünden bi problem yok. Ama buna bakmamak lazım sonucta işini iyi yapan her ekimcinin buna sahip olması gerek. İlgi alakanın göz boyamaması gerek. Alp hoca zaten benim saç ekiminden beklentimi oldukça düşürmüştü ekimden öncede. Ki belli bisey zaten saç yapım iyi değil alım yapılırken alp hoca geldi nasıl dedi alımı yapan kiside tekli greft cok geliyor dedi. Saclarımda cok ince ve sağlıksız zaten. Herkesin beklentisi farklı. Benim saç ekiminden beklentim ileriye pek dönük değil. Yasım 21 suan sacsızlık cok zor biseydi benim icin ve tarayabileceğim saclarım olsun istiyodum en azından öğrencilik hayatım bitip evlenene kadar o yüzden ekim yaptırdım hani bi 8 10 sene sonra ben kelliği önemsemem. Sac yapımda ekime çok uygun değil. Alp bey norwood 7 haricinde donör bölgeye hic bi zaman tüketmiyor. Benim dönörümde komple alımda cıkıcak yine 4000 5000 greft. Ben istiyodum ki suanda dökülmeyen saclarım yokmus gibi sayıp yüksek greftler ektirim bidada ekim yaptirmim. Çünkü şu öğrenci halimle maddi açıdan büyük zorluklar çekicem. Belkide bu yüzden yine saçlarım dökülcek Ama nuh dedi peygamber dedi 3000 binden yukarı cıkmadı Alp hoca. Senin dediğin sekilde olursa sağlam saclara zarar veririz dedi. Sen ilerde ikinci ekime geleceksin illaki dedi o sacların dökülcek dedi o yüzden donörde azda olsa bırakmalıyız dedi. Ön kısmımın orta sıklıkta arkanın seyrek olucağını falan söyledi bende güvendim yani iste. Daha önceki mesajlarımda bahsettiğim gibi yani olsaydı sağlam saclarım sağlam greftlerim beklentimde ona göre olaacaktı. Ekimdeki kabuklarım bile burda resimlerini gördüğüm ekimlerden daha inceydi hayırlısı olsun artık ben diyorum ki en azından psikolojik olarak üzerimden attım. Son çare ekim onuda yaptım. Yinede iyi sonuc olmazsa hani derimki ulan en azından herseyi yaptım olmadı

Bugüne kadar hic etkili ilac kullanmadim. Ön kısımda ekim cizgisinin altina doğru bile saclarım var. O ýüzden benim ekikim sık görünyo, yoksa 2000 greftle resimlerde attiğim sıklık yakalanamaz. Benim ekimim ekim değilde bir nevi sıklastırma operasyonu gibi oldu. Simdi mesela bazı arkadaslar ön cizginin geriden oldugu söyledi dogru geriden oldu. Ama ön cizgiyi 1 cm öne almak demek 1000 greft gitti demek. Yarın birgün orta ve arka taraf iyice acıldığımda nasıl kapatacaz peki :) ensede az greft kaldı. Bunu düşünüp idareli kullandım. Bundan sonra iste minox ile tutmaya calisicam sacları. Benim icin süreç böyle geçicek.

Serkan aydına gelince, ne kimseyi övme nede kimseyi karalama kampanyası yapmak istemiyorum. Ve çok iyi sonuclar alsam bile kimseye şurası cok iyi diyemem hocam. Serkan aydın 5000 greft icin bile daha uygun rakam vermisti bana. 5000 greft demek benim ici daha iyi sonuc demekti. Ama öyle olmuyor iste. O yüzden doktorlar hakkındaki yorumumu özel mesaj ile sorabilirsiniz.

Adam akıllı burda gelip 3 5 sayfa okuyup saç ekiminin ne olduğunu nasıl olacağını öğrenen bilen biri zaten benim gördüğümü görecektir

Hocam donör alandan alınan saçların yerine yenisi çıkmıyor muymuş? Bu arada 3000 greft için ne kadar ödediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm1986

bu ekimin ertesi günü
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

Hocam hayırlı olsun. Donör alanı da gösteren bir fotonuz var mı? Bu arada ne kadar ödediniz 4500 greft için?
  • Arkadaşlar günaydın
    Başlıkta uzun uzun aratmama rağmen maalesef aradığım yanıtı bir türlü bulamıyorum

ADANA da bu işin ehli olan önereceğiniz bir doktor var mı? Yaptıranların özellikle tecrübelerine ihtiyaç duymaktayım.
  • Arkadaşlar izmir sibel ulusan da saç ektirip memnun kalmayan var mı?
    Bilgilerinize ihtiyacım var.
  • emlcvdv E kullanıcısına yanıt
    tabiiki çıkmıyor eğer ense bölgen sık ise alınanların yerı dolmasa da sırıtmıyor zayıf bir ense bölgen varsa o zaman alınan bölge biraz seyrek kalabiliyor .bunu doktora sormalısın
  • kardeş foto paylaşırmısın. önceki halinle şimdiki halini. bir görsek . ben de konyadayım.oraya ektirmeyi düşünüyom. bir arkadaş ektirdi süper olmuştu. ftm ye
  • blue64 kullanıcısına yanıt
    Ben daha memnun olmayanı görmedim sibel ulusandan.

• mordal M kullanıcısına yanıt
    Fena sayılmaz ama ben daha özenli bir ekim bekliyordum

öncesi
    before

8 ay
    sonrası
    after

Ben Konya Ftm Saç Ekim Merkezi'nden memnun kalmadım ve tavsiye etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 18 Haziran 2016; 2:11:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: supersport87

tabiiki çıkmıyor eğer ense bölgen sık ise alınanların yerı dolmasa da sırıtmıyor zayıf bir ense bölgen varsa o zaman alınan bölge biraz seyrek kalabiliyor .bunu doktora sormalısın

Tamamdır teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm1986

Sağolasın usta iyi dileklerin için.Esenler avisenna hastanesinde yapildi göruldugu gibi komple ust bolge ve tepeye yapildi 4500 greft 3000tl ekim 6 seans prp 1200tl toplam 4200 tlye gelicek.İnsAllah guzel sonuclar aliriz.

Hocam hayırlı olsun maşallah çok güzel görünüyor. Benim bir sorum olacak. Bu fotoğraflar prp yapılmamış hali mi? ve prp yapmak zorunlu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dehsetilyo

02-01-2016 da 3450 greft ektirdim
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

Hayırlı olsun hocam. Nerede ektirdiniz ve ne kadar ödediniz öğrenebilir miyim?
  • 
Sayfa: önceki 18581859186018611862
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.