Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1846. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41.238
Cevap
601
Favori
6.482.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18441845184618471848
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3520 greft ekildiğini söylemişti doktor, garanti belgesi de vermişti hatta.. Sürece normal dese de rahatsız oldum, 12. ayı doldurunca görünüm değişmezse garanti belgesiyle gideceğim. Süreci tamamlayınca ekim yapan doktorun adını da paylaşırım.

Muttalip Keserle, Koray Erdoğanla ve Onur Gürbüzle yüz yüze, telefonla Sibel Ulaşana, gıda mühendisi hastane görevlisine ve hastanedeki estetik cerrahlara kadar görüşme sağlamıştım. Hepsinin de söylediği açık alanımın fazla olmadığı (ön çizgi gerilemişti) saç ekim için ideal biri olduğumdu. Beklentim yüksek bakalım 12. ayda ne göreceğiz, greftlerimi heba etmemiştir umarım.

8. ayını dolduranlar benimle irtibata geçerse memnun olurum, sonuçları karşılaştırırız.

Saçsız alan fazlaysa hiç uğraşmayın eziyet çekmeyin masrafa girmeyin kafa yapınız düzgünse sıfıra vurdurun derim en azından şimdiki yöntemlerle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeepBlue -- 2 Mayıs 2016; 22:48:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deepblue hocam 8. Ayda böyle olupta 12. Ayda çok fazla birşey değişmeyecek..sonuç bu kadar..

Standarrt bir yere ektirmişsiniz . Dediğim gibi ön çizgi hepsi aynı şekil yapıyor.. Fakat resime tepeden bakınca istenilen gürlüğü vermiyor.. Standart yerlerde durum bu.

Aynı ekimi koraya yaptırsaydınız şuanda saç dipleri saç derisi görünmezdi gürlükten.. Çünkü standart yerler rastgele delip rastgele kökleri yerleştiriyor.. Cm2 alana kaç kök hesabını bile yapmıyorlar.. Tabi korayda 10 bin euro herkes veremiyor malesef..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum.araştırırken kafayı yicem artık.sürekli farklı fikirler.yaptıran biriyle konuşmam lazım özelden resim falan görmem lazım.saç ekimi yaptırıp istediği görüntüye kavuşan mesaj atsın lütfen
  • ketoral K kullanıcısına yanıt
    benim çekindiğim de o... bana verdiği kağıtta da %90 ı 8.-9.aylarda çıkar yazıyor ama kendisine fotoları gönderdiğimde sonuç normal, yeni çıkacak saçlar ve mevcut saçların güçlenmesi ile süreç bir yılda tamamlanacak dedi. Bu olayın peşini bırakmam parasını geçtim saç köklerimi neden heba edeyim istediğim sonucu almayacaksam... Biraz daha bekler sonuç değişmezse garanti belgesini yapıştırırım.

Koray Erdoğan saç ekimini kendisi yapmıyor, ekibine yaptırıyor diye biliyorum. Benle görüşürken alt kattaki ameliyatı izliyordu. Gerçi bana ekim yapan da sadece kanal açımı ve PRP yi kendisi yapmıştı, ekimi biri erkek 2 hemşire yapmıştı.
    K. Erdoğanın kliniği ticarethane kokuyor, güzel kadın sekreterler, propecia denilen akla zarar ilacı bile euro ile satmaya çalışmaları... Ne kadar bilgili olsa da her ameliyata kontrol için bile girdiğini sanmıyorum. Yalnız bana o zaman 4500 greft ekeriz demişti, ektirdiğimden 1000 kök daha fazla yani. Bu durumda ilk ekimdeki ücretimi iade alarak 2. ekimi belki sıklaştırma amacında ona, M. Keser ya da Sibel Ulaşana yaptırırım, biraz daha süre geçtikten sonra.

8 ay ya da daha önce Sibel Ulaşana ekim yaptıran var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeepBlue -- 3 Mayıs 2016; 1:04:28 >
  • Ben 3. ayımdayım Sibel Ulusan'a yaptırdım . Ama bence sana 3500 den fazla gerekli gibi duruyor. Açık alan fazla gibi geldi ama saç tellerin de ince olduğundan yeterli sıklığa ulaşamamış olabilirsin. Bencen canını sıkma 8. aydan sonra da yüzde 10 kadar bir artış olur ama tabi doktor daha iyisini yapabilir gibi geldi bana.
  • Zekeriya kul ekimi kendisi yapıyor sanırım iyi sonuçlarını da gördüm onu da araştırmanızı tavsiye ederim . Ben de Ekim yaptırmadım daha ama düşündüklerim arasın da kul var.

• mesut777: 1. yılı tamamladıktan sonra sonuçtan yine memnun kalmazsam paramı iade alacağım. Açık alanın kaç greftle kapanıp kapanmayacağını ben hesap edeceksem ekimi de ben yapayım :) bunlar doktorun yapması gereken şeyler... önemli olan sonuçtan memnun olmamız ve ben memnun değilim @ 8.ay... Muttalip Keser ameliyatta köklerine bakarım ona göre ekerim demişti ama tahminen 2000 greft, K.Erdoğan 4500 dedi ama çizgiye şakakları dahil etmişti.

Koray Erdoğan / ekibine dökülme tipi benzer ekim yaptırmış olanların 8. ay sonuçlarıyla kendiminkini kıyaslıyorum, çok fark var, oraya ekim yaptıranlarla aynı havayı soluyup yediğimiz içtiğimiz belli olduğuna göre :) farklılık ekibin yaptığı işten kaynaklanıyor gerçekten.
    Ameliyatım sonrasında donör alanda geçici de olsa şok dökülme olmasından bir terslik var demiştim.

Sibel Ulaşan'ın yaptığı ekimlerin 8 ay ve sonrasını merak ediyorum.

gothic10: Zekeriya Kul'a geçen sene mail atmış ve dönüş alamamıştım. Daha bilgi almak için ulaşamadığım doktora yaptırmam dedim ve listeden çıkarmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeepBlue -- 3 Mayıs 2016; 13:29:07 >
  •  en iyi saç ekim merkezi neresidir

• 10. ay ve cok kisa kestirilmis hali.

• tehlikes T kullanıcısına yanıt
    Ekim yaptıranlarla telefonda veya yüzyüze görüşsen çok iyi olur. Zaten forumda bu öneriliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: rotterdam25

10. ay ve cok kisa kestirilmis hali.

gayet iyi duruyor bence
  • Tesekkur ederim.Burada sacim hem kisa hemde gunesin altinda cekildim,sac derisine isik vuruyor,yoksa dahada dolgun gorunuyor aslinda.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeeepBlue

benim çekindiğim de o... bana verdiği kağıtta da %90 ı 8.-9.aylarda çıkar yazıyor ama kendisine fotoları gönderdiğimde sonuç normal, yeni çıkacak saçlar ve mevcut saçların güçlenmesi ile süreç bir yılda tamamlanacak dedi. Bu olayın peşini bırakmam parasını geçtim saç köklerimi neden heba edeyim istediğim sonucu almayacaksam... Biraz daha bekler sonuç değişmezse garanti belgesini yapıştırırım.

Koray Erdoğan saç ekimini kendisi yapmıyor, ekibine yaptırıyor diye biliyorum. Benle görüşürken alt kattaki ameliyatı izliyordu. Gerçi bana ekim yapan da sadece kanal açımı ve PRP yi kendisi yapmıştı, ekimi biri erkek 2 hemşire yapmıştı.
    K. Erdoğanın kliniği ticarethane kokuyor, güzel kadın sekreterler, propecia denilen akla zarar ilacı bile euro ile satmaya çalışmaları... Ne kadar bilgili olsa da her ameliyata kontrol için bile girdiğini sanmıyorum. Yalnız bana o zaman 4500 greft ekeriz demişti, ektirdiğimden 1000 kök daha fazla yani. Bu durumda ilk ekimdeki ücretimi iade alarak 2. ekimi belki sıklaştırma amacında ona, M. Keser ya da Sibel Ulaşana yaptırırım, biraz daha süre geçtikten sonra.

Hocam yanlış düşünüyorsun, koray bu işin türkiyedeki en iyisi. Adamın türklerle işi yok zaten ve ücreti pahalı.. Adam tüm ekim standartlarına uyuyor. Saç alımını ve kanal açımı en önemli durum bu kendisi yapıyor ve en önemli husus manuel kökleri mikromotor kullanmadan alıyor.. Kim ne derse desin mikromotor enseyi yıpratıyor ve köklerede alırken zarar veriyor..

Standart bir yer değil amerikada ispanyada saç ekimi nasıl yapılıyorsa oradaki usta doktorlardan hiçbir farkı yok aynı teknik..

Senin ektirdiğin ve birçok ekim merkezi bu şekilde sonuç veriyor. Ön çizgi ve saçların çıkış şeklinden bile anlaşılıyor standart bir ekim merkezi olduğu. Çünkü ekim şekilleri aynı..

Korayın resim sonuçlarına bakarsan zaten sonuçlar ortada ön çizgilere bakarsan adamın yaptığı ön çizgiyi kim yapabiliyor türkiyede, abd de hasson wong yapabiliyor aynı şekil..

Propecia şuanda bende kullanıyorum saç ektirmediğim halde.. Saç çok gidikse yapcak birşey yok insan kendisi bilir kullanıp kullanmamayı..

Bende forumda uzun zamandır bunu anlatmaya çalışıyorum standart yerler arasındada gür ve sık orjinal eken yer bulmalıyız. İki akrabamda senin gibi oldu tepe seyrek kaldı. Ön çizgi senin gibi.. Saç ekimcilere göre bu kadar sonuç bile başarı.. 2. Sıklaştırma yaptırcan diyorlar.. Adamlar esas ticarethane para peşinde.. Koray dan maximum sonuç alıyorsun belki 2. Ekime gerek bile kalmıyor ama adam pahalı işte..paramız yetmiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: ketoral

quote:

Hocam yanlış düşünüyorsun, koray bu işin türkiyedeki en iyisi. Adamın türklerle işi yok zaten ve ücreti pahalı.. Adam tüm ekim standartlarına uyuyor. Saç alımını ve kanal açımı en önemli durum bu kendisi yapıyor ve en önemli husus manuel kökleri mikromotor kullanmadan alıyor.. Kim ne derse desin mikromotor enseyi yıpratıyor ve köklerede alırken zarar veriyor..

Standart bir yer değil amerikada ispanyada saç ekimi nasıl yapılıyorsa oradaki usta doktorlardan hiçbir farkı yok aynı teknik..

Senin ektirdiğin ve birçok ekim merkezi bu şekilde sonuç veriyor. Ön çizgi ve saçların çıkış şeklinden bile anlaşılıyor standart bir ekim merkezi olduğu. Çünkü ekim şekilleri aynı..

Korayın resim sonuçlarına bakarsan zaten sonuçlar ortada ön çizgilere bakarsan adamın yaptığı ön çizgiyi kim yapabiliyor türkiyede, abd de hasson wong yapabiliyor aynı şekil..

Propecia şuanda bende kullanıyorum saç ektirmediğim halde.. Saç çok gidikse yapcak birşey yok insan kendisi bilir kullanıp kullanmamayı..

Bende forumda uzun zamandır bunu anlatmaya çalışıyorum standart yerler arasındada gür ve sık orjinal eken yer bulmalıyız. İki akrabamda senin gibi oldu tepe seyrek kaldı. Ön çizgi senin gibi.. Saç ekimcilere göre bu kadar sonuç bile başarı.. 2. Sıklaştırma yaptırcan diyorlar.. Adamlar esas ticarethane para peşinde.. Koray dan maximum sonuç alıyorsun belki 2. Ekime gerek bile kalmıyor ama adam pahalı işte..paramız yetmiyor..

koray erdoganın sonucları cok iyi görünüyor keşke ucuz olsada yaptırabilsek
  • rotterdam25 R kullanıcısına yanıt
    Güzel olmuş. Kim yapmıştı ekimi ?

• Koray Erdoğan'ın ekimleri paylaşılan fotolara göre gerçekten başarılı. 1. yılı doldurunca ihtiyaç duyarsam sıklaştıma için başvuracağım isimlerde ön sırada. Ekim yaptırmadan önce zaten kendisiyle görüşmüştüm, saçın kalınlığından uzun dönemde neler olabileceğine kadar saça dair profesyonelce yanıtlar aldım. Farklı forum sayfalarında paylaşılan ekim fotolarına bakıyorum gerçekten iyi sonuçlar çıkmış. Benim söylemeye çalıştığım saç kökleri Avrupadan ithal edilmediğine :) ve ilaçlar eczanelerde TL ile satıldığına göre doktorlar bu ülkede yaşayanlar için EUR fiyatlandırmayı bırakmalı.

Saç ekimden 1-2 ay sonra donör alanda da şok dökülme yaşamıştım, doktor hatası ya da mikromotorun olası yan etkisi olabileceğini düşünüyorum.

Saç ekim operasyonları için ülkede bir standart yok sorun zaten burada... ben de alelade, merdiven altı bir yere ektirmedim, doktor / hemşire tandığın tavsiyesi ile gittiğim yerde 10 yıldır saç ekimi yaptığını hatta ekranlarda gördüğümüz bazı ünlülere ekim yaptığını söyleyen doktora yaptırdım.

Propecia/ proscar yan etkilerine dikkat etmek lazım, ilacı bırakmasına rağmen bazı kişilerde uzun süreli yan etkilerin görüldüğünü okumuştum, ennayetinde prostat ilacı yani saç dökülme için geliştirilmemiş. Kullanmak isteyen zaten kullanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeepBlue -- 3 Mayıs 2016; 18:45:11 >
  • arintoktas kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim.Ilhan serdaroglu.

• quote:

Koray Erdoğan'ın ekimleri paylaşılan fotolara göre gerçekten başarılı. 1. yılı doldurunca ihtiyaç duyarsam sıklaştıma için başvuracağım isimlerde ön sırada. Ekim yaptırmadan önce zaten kendisiyle görüşmüştüm, saçın kalınlığından uzun dönemde neler olabileceğine kadar saça dair profesyonelce yanıtlar aldım. Farklı forum sayfalarında paylaşılan ekim fotolarına bakıyorum gerçekten iyi sonuçlar çıkmış. Benim söylemeye çalıştığım saç kökleri Avrupadan ithal edilmediğine :) ve ilaçlar eczanelerde TL ile satıldığına göre doktorlar bu ülkede yaşayanlar için EUR fiyatlandırmayı bırakmalı.

Saç ekimden 1-2 ay sonra donör alanda da şok dökülme yaşamıştım, doktor hatası ya da mikromotorun olası yan etkisi olabileceğini düşünüyorum.

Saç ekim operasyonları için ülkede bir standart yok sorun zaten burada... ben de alelade, merdiven altı bir yere ektirmedim, doktor / hemşire tandığın tavsiyesi ile gittiğim yerde 10 yıldır saç ekimi yaptığını hatta ekranlarda gördüğümüz bazı ünlülere ekim yaptığını söyleyen doktora yaptırdım.

Propecia/ proscar yan etkilerine dikkat etmek lazım, ilacı bırakmasına rağmen bazı kişilerde uzun süreli yan etkilerin görüldüğünü okumuştum, ennayetinde prostat ilacı yani saç dökülme için geliştirilmemiş. Kullanmak isteyen zaten kullanır.

Hocam işte adam zaten türkiye ile alakası yok , korayın sitesinde türkçe dil bile yok zaten adam abd ispanya italya standartında ekim yapıyor ve hastaları hep bu ülkelerden. Açıkcası türklere hiç bulaşmıyor bizim millet bıktırır insanı 3-5 tl nin lafını yapar.. Ben bu işi 2009 dan beri takip ediyorum 2 akrabam ektirdi ben son anda caydım ekimi doktorun yapmadığını öğrendim ve vazgeçtim 2012 de..

Şimdi burdan kimse zarar görmesin diye mesajlar atıyorum krndiminde saç sorunu var ektiricem yakında..çünkü 2 akrabamın önden bakınca güzel ama tepeden bakınca seyrek saç derisi gözüküyor. Yani türkiyedeki standart yerler meğersem bu kadar sonuç veriyormuş adamlar bunu saç ektim başarı olarak görüyorlar. İşte standartı yok yüzde 95 i bu şekilde işte plastik cerrah olsun isterse 10 yıldır ekiyor olsun.. Adamlar enseden alıyor rastgele deliyor kafayı kökleri yerleştiriyor.. Sonuçta herkesin bir saç teli kalınlığı var açık alana cm2 hesabı en az 30-40 kök konmalıki gür dursun. Bunun hesabını yapan yer benim bildiğim koray ve hlc.. Diğer 3-5 bine ekenler rastgele ekiyor.. Sonuçta işte bir iyi bir kötü genelde orta halli oluyor.. Ön çizgiler çoğunun aynı..

Benim bahsetmek istediğimde elbet bu 3-5 bine ekenler arasıdada iyi sonuç veren vardır onları bulmak mesele.

• ketoral K kullanıcısına yanıt
    Geçen sene Asmed'in Türkçe ana sayfası vardı, siteyi yeni değiştirdiler sanırım. Avrupalı 3-5 in hesabını daha çok yaptığı için buraya geliyor yalnız :) çünkü onlar EUR maaş alıyor ve gelirleri yüksek. Onlar için kaba hesapla 7000 EUR 7000 TL demek, bizim içinse 23000TL :)

Ben ilk olarak 8 sene önce saçım daha fazlayken Transmedle görüşmüştüm, güven vermeyince iptal etmiştim. Geçen sene başında tekrar araştırmalara başladım ilk Muttalip hocayla görüşmüştüm, çevremdekiler 20-30000 e saç ektirilmez vs diyince araştırmayı genişlettim. Uygun fiyata düzgün yapan yer bulmak zor İstanbulda, kafası karışıyor adamın.

Bu arada Muttalip hoca haricinde ekimi sadece kendisi yapan doktor yok bildiğim kadarıyla. Doktorlar en fazla kanal açıp PRP yapıyor... yani ekimi doktor yapsın sadece istiyorsanız alternatif zaten pek yok. Asmed ekibi iyi olduğu için ve doktor ekibi iyi yönettiği için bu kadar başarılı sonuçlar veriyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeepBlue -- 3 Mayıs 2016; 19:19:29 >
  • quote:

Geçen sene Asmed'in Türkçe ana sayfası vardı, siteyi yeni değiştirdiler sanırım. Avrupalı 3-5 in hesabını daha çok yaptığı için buraya geliyor yalnız :) çünkü onlar EUR maaş alıyor ve gelirleri yüksek. Onlar için kaba hesapla 7000 EUR 7000 TL demek, bizim içinse 23000TL :)

Ben ilk olarak 8 sene önce saçım daha fazlayken Transmedle görüşmüştüm, güven vermeyince iptal etmiştim. Geçen sene başında tekrar araştırmalara başladım ilk Muttalip hocayla görüşmüştüm, çevremdekiler 20-30000 e saç ektirilmez vs diyince araştırmayı genişlettim. Uygun fiyata düzgün yapan yer bulmak zor İstanbulda, kafası karışıyor adamın.

Bu arada Muttalip hoca haricinde ekimi sadece kendisi yapan doktor yok bildiğim kadarıyla. Doktorlar en fazla kanal açıp PRP yapıyor... yani ekimi doktor yapsın sadece istiyorsanız alternatif zaten pek yok. Asmed ekibi iyi olduğu için ve doktor ekibi iyi yönettiği için bu kadar başarılı sonuçlar veriyor sanırım.

Hocam hep fiyat yüzünden işte gidip normal bir yere ektiriyoruz.. Benim aktabalarım 5 bin tl maaş alıyorlar .. Ben paranız var sizi sarsmaz gidin oraya dedim ama adamlar 4-5 bin tl ayırıp herkes ektiriyor bizde ektiririz nolcak dediler ve sonuç orta halli oldu..

Şimdi keşke senin dediğin yere gitseydik diyorlar şuanda hala saçı dökük muamelesi görüyorlar çevrelerinden..

Valla 10 bin euro verecek param klsa koraya veya hlc özgür öztana giderdim..

Birde seyrek saçta gidip nasıl güveneyim kasap gibi deliyor adamlar var olanada zarar verirler. Yani sıklaştıtma işi daha zor.. Adamlar özel gözlük bile takmıyor ekerken veya kanal açarken.. Gözlük benim gördüğüm kullanan yok..

Şu zamana gördüğüm 3-5 bin tl ye ekenler arasında en beğendiğim ilhan serdaroğlu.. Bir arkadaşımda izmirde sibel ulusana ektirdi 4. Ayında onuda görücem bakalım .. Yani karar verirken çok dikkat etmek lazım..

• 
Sayfa: önceki 18441845184618471848
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.