Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1811. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.259
Cevap
599
Favori
6.496.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
16 oy
Sayfa: önceki 18091810181118121813
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Serdar Gökrem in ekimleri iyi diyorlar.

Ankara da en iyi yerlerden biri diye bahsediliyor. Sizce nasıldır ? Greft başı ne kadar alıyor ? 3600- 3700 grefti ekimi ne kadara yapar ?

Birde Fehmi Arrman ile görüşen var mı . Genelde iki seansta yapıyorlarmış. 6000 tl civarı fiyat çıkarıyorlarmış.

Serdar Beyden yada Fehmi Armanda ekim yaptıran , fiyat alan var mı arkadaşlar ?

Pm den yada burdan yazarsa sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetera -- 25 Şubat 2016; 18:26:10 >
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
    ...
  • suku1984 S kullanıcısına yanıt
    bence o arkaları hafif seyrekleştirseniz daha güzel bir görüntü olabilir. şu an tamamen arkalar boş. en azından yeni dökülüo imajı verseniz bile daha hoş durabilir.
    BURADA BENİ ELEŞTİREN KİŞİ SADECE BENİ KARALAMAK İÇİN BURAYA GİRİŞ YAPMIS VE BANA SALLAMIŞTIR. HERKESİ GEÇ DEVLET SENİN BU DEDİKLERİNE İZİN VERİR Mİ ? BEN SAÇ EKİM UZMANIYIM VE SAĞLIKÇIYIM. SEN BELLİKİ BURADA SALLADIGIN İNSANLARIN İŞLERİNİ KISKANAN BİR FİRMANIN YALAKASISIN RAHAT OL HEPSİ ÖGRENECEK SAÇ EKİMİ NEDİR ÖGRENECEK BENİM HİÇ BİR SAÇ EKİMİ YAPTIĞIM KİŞİ ŞİKAYETÇİ DEGİL BİR KİŞİ SAÇIM ÇIKMADI DEMİYORDA SENİN KUYRUK ACIN NE BİLEMEDİM ÇOK GÜLÜYORUM SANA VE SİZİN GİBİLER... ŞÖYLEKİ ÇOK DELİKANIYSAN SEN VE BURAYA YAZACAK KADAR DELİKANLIYSAN BENİM TELEFON NUMARAM 0506 351 33 40 ARA BEKLİYORUM RİCA EDİYORUM ARA BANA KUYRUK ACIN NE SÖYLE BEN SÖZ VERİYORUM SEN DELİKANLI GİBİ ARA BEN BURADA PAYLAŞACAGIM ARAMA ZAMANINI DAKİKASINA KADAR AMA BİLİYORUM Kİ FAKE HESAP OLDUGUN GİBİ ADAMLIĞINDA FAKE YAPAMAZSIN BASKA FİRMALARIN KÖPEGİSİN BANA SALLAMAK İÇİN TUTMUŞLAR BİR COK OYUNCU FUTBOLCU SANAT SİYASET CAMİASI BİR ÇOK YABANCI UYRUKLU KİŞİ 81 İLDEN BİZİ TERCİH EDEN DÜNYANIN ÖBÜR UCUNDAN GELİP BİZİ TERCİH EDEN İNSANLARDAN BİR TANE ŞİKAYET YOK AMA SEN DAHA SAÇ EKTİRMEMİŞSİN SOMUT BİR ŞİKAYETİN YOK BANA SALLIYORSUN. SANA DEDİĞİM GİBİ BENİ ARA GERÇEKTEN YOLDA GEZERKEN BİRAZ ADAMIM DİYEBİLİYORSAN BENİ ARA..... BU FORUMDAKİ ARKADAŞLARDAN RİCAM BURADA İYİ NİYETLİ İNSANLAR OLDUĞU GİBİ KOTÜ NİYETLİ İNSANLARDA VAR BUNLARA İTİBAR ETMEYİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN EKTİRİP EKTİRMEMENİZ PROBLEM DEĞİL GELİN SADECE ÇAYIMIZI İÇİN BİZİ TANIYIN ... SERKAN AYDIN

@caveat1980
    saç ekimi yapanların ne kadar uğraştığını gördüm.sizin gibi bu konuyu bilenler olmasa bizler ekim yaptıramazdık.Siz de iyi ekimler yapıyorsunuz gördüğüm kadarıyla bu da size yeter .Saç ekimi yaptırmadan bu konuda konuşmak hakikaten biraz zor. uzun süren zahmetli bir iş eskiden igneyle kuyu kazmak diye bir deyim varmış saö ekimi bğyle bir şey.

en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • Sevgili dostlarım burası dehliz olmuş. İçine düşen boğulur. Buradan araştırıp saç ekirmek usta işi. Bu forumda bence çoğu reklam yapıyor ama eğer isteyen varsa reklam yapmadan sizlere yardımcı olmak isterim. Benim önerim belli, bu işi yapan PLASTİK CERRAH sayısı kısıtlı ve onların arasından hangisi doğru seçim karar vermek zor. İSTEYENLERE ÖZELDEN YARDIMCI OLACAОIM. Ama buradan kesinlikle isim vermem.

ya arkadaş sac ektirenler durumlarını fiyatlarını paylassın

su dhi kalem iöplanter teknigi ve perkutan teknigi ile ektiren bi yarrdım etsin bilgisini paylassın

10 kişi olduk nerdeyse cogalıyoruz ekim yaptıraaz ayz geldi karalamayan forumu yeter yaa

serkan aydın hic sikayet yok sizden biliriz saygılar ama cok uzadı bu iş bi kişi laf atmış takıntı yapmaa gerek yok istanbulda manyakmı bitmez sanki

su dhi hakkında bilgi verin

slit ve bıcak ile acılan kanallarda sacın dibinde cukur olusuyo buda ekim oldugu anlasılıyo

cunku ister istemez yara olusuyo ve sac kökünün etrtafı hacim kazanıyo

ama bu dhi sac ekimi choi kalem implanter tekniginde igne ile ekildii icin 15 günde iyilescene iki günde iyileşiyo yani yara kücük oluyo ve

sac kökünde iz brakmıyo koraya ekilenlere bile baktım sac diplerinde bi genislik var ama

dhi ektiren arkadas acısını macısını bilmem sacın dibi aynı orjinal benim sacım dibi gibi

hatta ebnim on seyreldi ekim gibi duruyo buna yardım et acılayım senrkan aydın hocaaaaaa
    ulan arkadas bu dhi ektirenler neden foruma girmez anlamam yaa

sibel ulusana ektiren arkadas hayırlu olsun cok duyduk sibeli perkutanı ama 12 saat suruyo dedi

sac kökleri ölmezmi o kadar saat anlatsana nasıl gecti
  • Sevgili dostlarım burası dehliz olmuş. İçine düşen boğulur. Buradan araştırıp saç ekirmek usta işi. Bu forumda bence çoğu reklam yapıyor ama eğer isteyen varsa reklam yapmadan sizlere yardımcı olmak isterim. Benim önerim belli, bu işi yapan PLASTİK CERRAH sayısı kısıtlı ve onların arasından hangisi doğru seçim karar vermek zor. İSTEYENLERE ÖZELDEN YARDIMCI OLACAОIM. Ama buradan kesinlikle isim vermem.

Cerrah olduğunu belirten doktor arkadaş en doğruları söylemiş diyemem ama genel hatları ile vurguladıkları doğru. Yanlız ekip liderinin hiç bir şey yapmıyor görünse de PLASTİK CERRAH olması hem YASAL hem de HASTA SAĞLIĞI ve GÜZEL SONUÇ açısından ÇOK ÇOK ÇOK önemi var. Orada yanılıyor!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mefta arkadaş maaledef bu iş çok zor .

Yıllardır donanımhabere üyeyim. lk kez işime yarar bir bölüme girdim dedim ama yazıları okudukca insanın içi kararıyor.

Yazılan yazıların yarısını okudum. Çoğu reklam bu bölümün. Kimse doğru cevap yazmıyor. Herkez birbirini karalıyor...

Buradaki çoğu arkadaşın üyeliği fason ....

Bikaç arkadaş ( cetera, vatansever, x-ray, iyll ) çabalıyoruz güzel bi yer bulurmuyuz diye ama nafile %80 reklam peşinde. Bu formda zor bu iş anlayacağın....
    Yaradan kanar mı bunlara?
  • Evvela , yazdıklarının hepsine katılıyorum....
    Donanımhaberde 10 yıllık kullanıcıyım. Fakat ne hikmetse bu bölüm hep yeni kullanıcıalrla dolu. En iyisi google ye yazıp aratmak ordan çıkan firmalarla tek tek konuşmak... Bu bölümmm çıkmaza girmiş.... :(

Yapılan işlem kesnlikle uzun bi süreç Kesinlikle el emeği. Zor bir iş. Fakat ne dir kardeşim 4000 tl ler 5000 tl ler. Bu işte deli para var.
    Bi firma her gün 2 ekim yapsa. Ayda 250 000 - 300 000 tl kazanç . Birleşip yr açsak daha iyi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetera -- 27 Şubat 2016; 0:45:39 >
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
    ...
  • o dhı yapmıyor iğneyle yapıyor fiyat 1 euro greft başı...benim saçı ekmedi saçların duruyor medikal başla bu sçlar kurtulur dedi proscar biotin ve minoxil yap dedi yazık günak ben bu saça ekim yapsam dedi
  • Ben 16 yasindayim saclarim baba tarafindan genetik dokulmeden dokuluyor. Saclar genetik olarak kodlandigindan kel kalacağımı biliyorum. Suan ki dusuncem 18 yasinda sac ektirmek.Ben Bulent Cihantimurun organik sac ekimini dusunuyorum simdilik. Yaptiran varsa kac greft ve ne kadara yaptirdi bilgi verebilecek olan varmi? Bide Estetik İnternational hakkinda düsunceleriniz ne ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

lan gidin reklamınızı başka verde yapın. veya donanımhaber site sahiplerine ulaşın adam gibi ücretini ödeyerek reklamınızı yapın burayı kirletmeyin yeter yahu.

soru soruyoruz bilgi alış verişi yapıyoruz herifler araya giriyor.

kaç kez yazdım sen bu işte iyisen en iyi reklamı zaten memnun müşterin yapar o da açık açık yazmaz öncesi sonrası resmini koyar beğenen merak eden özelden msj atar sorar öğrenir.

ama yok paşaların büzük yemiyor illa forumu kirletecekler az ötede oynayın.

gerçekten bizim gibi saç ektirenler veya ekim düşünenler faydalansın.

valla herkim ki burada doğrudan ekim merkezi ismi doktor falan yazıyor kesin reklam. zaten bakıyosun herifin profiline başka mesajı yok yani yalandan milleti kekliyorlar.

dediğim gibi ekim yapılan memnunsa koyar önceki sonraki resimlerini der ki arkadaşlar ben yaptırdım bakın görün. işine gelen arar öğrenir.

artık ciğerinizi biliyoruz kim reklam amaçlı kim samimi.

anladık bu işte .ok gibi para var ama sağlık işi lan bu. hemde eşek yüküyle para ödüyoruz. ayıptır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverdagger -- 27 Şubat 2016; 12:42:12 >
    Hâcı kangalx ne.iğnesi o perkutan yöntemini 1 euro ne ekıyo hacı paraya bak ya hasta yatağında opulurmus bu günde 30 ,ılyar kazanan hatta iki ekiple 60 milyar kazanan Koray gibi ulan eskisi gibi mafyalar dısarda olsaydı ne cokerlerdı bunlara seytan dıyo hepsini haraca bagla ah be Çakıcı ağabey. Keltos kanı emdıler halada devam edıyolar gozunuz doysun ıgneler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu işte büyük paralar dönüyor. Bence en iyi yerin bile alacağı en fazla 3000 tl olmalı. Çok büyük paralr dönüyor bu işte.

Araştırdığım kadarı ile ortalama bi yerinde 2000 tl ye bu işi yapması lazım. Bence büyük paralar isteyen yerlere yaptırmayın arkadaşlar. Bakın o zaman fiyatlar nasıl aşağı çekiliyor.

Arkadaşlar PM den yazalım . Gittiğimiz yerleri Sonrasında burda adam gibi paylaşırız. Ekim resimlerimizide yaptırdığımız kliniğide. Umarım kısa zamnda bu işi hallederiz...

(silverdagger ) , çok haklısın kardeşim . Maalesef reklam sayfası olmuş burası...

(Mefta ) arkadaş . sende ektirmeyi düşünüyoorsan , görüştüğün yerleri pm den yaz.

(Vatansever) arkadaş da bu konuda bayağı araştırma yapıyor. sağ olsun...

(xadamx) (iyll ) (ikm_27) de bizden galiba...

Şu an sanırım 6- 7 kişi varız saç ektirecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evvela -- 27 Şubat 2016; 19:41:41 >
    Yaradan kanar mı bunlara?
  • evvela kardeş haklısın aynen iyi araştırın birlikte yaptırırsanızda fiyat uygun olur.

bu arada ekim sonrası doktorum Xpecia tablet önerdi yarından itibaren kullanacağım. kullananlar bilgi verebilir mi?

ayrıca 45.gün sonrası 3 seans PRP yaptırmamı önerdi. zaten operasyon esnasında bir seans prp yapmıştı.

şok dökülme ise şuan için tahmin ettiğimden daha az gibi (bugün 25.gün)

bu arada dün tesadüfen 5 yıldır görmediğim bir arkadaşımı gördüm şaştım kaldım adam epey keldi yani üst tepe epey açıktı. baktım baya güzel saçı var konuştuk sohbet ettik 4 yıl önce yaptırmış 3750 greft ekmişler epey başarılı buldum o da farklı bir yere yaptırmış. valla moralim düzeldi hani benimkide iyi giderse üstelik 4000 greft ekildi baya baya kapatıyor.

inşallah beklediğim gibi olur. arkadaşı görünce iyice sabırsızlandım bir an önce çıksa uzasa diye:)
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.