Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1708. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.238
Cevap
601
Favori
6.481.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17061707170817091710
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende ayin 18 agustos da sac ekimi yaptirdim. 3. Gunu ilk yikamami yaptilar fakat tekrar bandaj sardilar kafama. Ekimin 1. Haftasinda son yikama ve bandajin cikacak dendi.burda gordugum kadariyla herkes 3. Gunden sonra bandajsiz geziyor. Bugun 5. Gunum ve alim yapilan yer baya ciddi kasiniyor. Onerisi gorusu olan varmidir ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar12. Günümdeyim, benim yıkamadan önceki kullandığımız bepanthol bitti, kabuklarda döküldü, şimdi yıkama yaparken bepanthol kullanmaya devam etmeli miyim? Yoksa sadece sebamed yeterli olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustang 76 -- 23 Ağustos 2015; 20:07:54 >
  • Bepanthole gerek yok artık kabuklar döküldüyse, krgmrk eğer fue ile ekim yapıldıysa bu işte bi gariplik var işin normali ertesi gün bandajın çıkması 48 saat sonra ilk yıkama 10 günden sonrada artık kabuklanmalardan kurtuluştur

• Muho7 M kullanıcısına yanıt
    tabi ekimden sonra 3. gün ilk yıkama olur ondan sonra 10 gün boyunca kremi her gün sürüp 1 saat kafanda beklettikten sonra yıkama yapıcaksın arkasından şampuanla köpürtüp durulama yapparsın 10 gün sonra kabuklar dökülmüş olması gerekiyor.. o sebepten hergün kremle yumuşatman lzm kabukları..
  • krgmrk K kullanıcısına yanıt
    dostum ilk yıkamadan sonra bandajın çıkması lzm alım yapılan bölgenin açık kalması gerekli hava alması lzm ki daha çabuk iyileşebilsin diye... kaşıntı herkezde oluyor dostum ama yapcak bişi yok sprey falan veriyolar bazen vermedilerse idare et geçer bi süre sonra..
  • ben şakak bölgesine saç ektirmeyi düşünüyorum yaş 26.
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

• merbd M kullanıcısına yanıt
    karar sizin tabi ama bence hiç gerek yok şakak açıklığı bir erkekte az da olsa olmalı olgunluk verir ki sizinkisi açıklık denmez bile bence :)
    Bu saça ekim olmaz. Yaparım diyen de para için yapar.
    Bencede kesinlikle gerek yok gayet iyi duruyor.

Hocam benimde ayni sizin gibi ve hafif seyrelme var ayni sizi. Gibi acilma ve diger bolgelerde eski gürluk yok bendemi ektirsem diyorum.millet kiziyor neyin var diyor.

• nefretli073 N kullanıcısına yanıt
    daha önceden kullandım ekim yapılalı 21. Gün oldu hala kullanıyorum; saç derisini daha az yağlandırıyor (saçlarım aşırı yağlı) birde saç tellerini kalınlaştırıyor karartıyor, vücutta kılkanma ve kararma yapıyor, birde çıksam mı çıkmasam mı derdindeki kılları çıkartıyor parmaklar kıl doldu 😁😁😁 şakaklarda tüylenme var ama pek saça döndüğü söylenemez

• Sakal ekimi yaptırdım 6.gunumdeyim doğrusu pek araştırmadan yaptirmak gibi bir salaklik ettim sakal bölgesine özellikle atilla kaya tekli kök olmasi gerekli olduğunu yoksa kötü bir görünüm vereceğini söylüyor bunu daha sonradan gördüm ve yüzümü kontrol ettiğim kadariyla biyik bölgesi neredeyse hepsi 2 3 koklu yanlarda da kok olup olmadigi belli degil kirmizi noktalar var ama kok var mi yok mu anlamadim belli olmiyor nedense acayip pismanim yaptırdığıma napicam bana bir fikir verin
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CenkEfe35 -- 24 Ağustos 2015; 14:41:45 >
  • sadrapper S kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar sizce ekim nasıl olmuş bir kaç yorum yapar mısınız? birde kafamdan yağ gibi birşey akıyor nedir acaba o ter gibi boncuk boncuk oluyor
  • nefretli073 N kullanıcısına yanıt
    10. yıkamaya kadarf dökülmesi lzm benimkiler tam dökülmediği için kliniğe gittim temizlediler...
  • sadrapper S kullanıcısına yanıt
    dostum ekimden pek bişey anlıyamazsın kabuklar döküldükten sonra anlaşılır... kafandan akan sıvı kafana iğneyle enjekte ettikleri anestezi ve şişirmeler akıyor normal bişey bende akanları görsen :)
  • RespecT54 R kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim reyiz.
  • arkadaşlar

saç ektireli 2 ay oldu aslında tam 9 haft

şok dökülme sonrası

ekilenlerin yüzde 30 anca çıktı onlar uzuyo diğerleri yok

sizce tutan mı bu kadar? geri kalan yüzde 70 öldü mü çıkmaz mı artık?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • okanses O kullanıcısına yanıt
    Hocam şok dökülmeniz ne zaman bitti ? herhangi bir ilaç kullandınız mı ?

• 0606Ahmet0606 0 kullanıcısına yanıt
    saç ektireli 9 hafta oldu

şok dökülme 3-5 hafta oldu bitti

yani lşok dökülmenin üstünden 4 hafta geçti

anca yüzde 30 u çıktı

normal mi?

yoksa kökler tutmadı mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • okanses O kullanıcısına yanıt
    Sizin açınızdan henüz çok çok erken değil mi ? Bende 21. günümdeyim yani sormak istediğim şok dökülme fix bir süre mi yoksa bünyesel değişebilir mi herkeste ? ortalama kaçıncı günde tamamen şok dökülme biter

• 
Sayfa: önceki 17061707170817091710
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.