Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1658. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.244
Cevap
601
Favori
6.483.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16561657165816591660
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sizce Zekeriya Kul mu, Erkan Demirsoy mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Biri Bana cevap verebilir mi? Arkadaşlar bugün saçımı taradım tam 150 adet saçım döküldü. bilmiyorum belki mevsimsel zatenseyrek saçlarım ama, internette okuduklarımdan xpecia, tablet mi yoksa proscar mı minox ile birlikte bana bu konuda yartımcı olur musunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazotali

İkiye indirseniz seçenekleri...

Sizce Zekeriya Kul mu, Erkan Demirsoy mu?

İkisine de ektirme kardeşim bu gün follicept resimleri paylaşacak sacekimci kam emicilere para kaptirmayin artik

• atabr kullanıcısına yanıt
    Merhaba Nerede ektirdiniz. şimdilik açıları güzel gözüküyor ama en az 4-5 ay daha beklemek lazım. hangi şehirde kaç greft ve ne kadara ekim yaptırdınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Murphy

quote:

Orijinalden alıntı: murat__124

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alp Er Timur

quote:

quote:

quote:

Uzun araştırma sonucunda follicept firmasinin dogru cü olduguna karar verdim yaniladabilirim ben umutluyum fakat kotu haberim var vermek istemezdim ekimci ve saç ürünlerini pazarlayan firmalar devonu yani follicept müdürünü tehdit ettiklerini öğrendim bunu bekliyordum fakat belki olmaz diyordum büyük ihtimal ürünler piyasaya çikmayacak.Umarim tehdit edenler kendi çöplüğünde ölürler..

Çıkar hocam çıkar sen kağanı yorma.

Hocam birde devon un tehdit edildiğini nereden ogrendiniz acaba. Birkaç gündür boyle bir söylenti var kendisi mi söyledi acaba.

Ayrıca replicel şöyle bir video göndermiş mail olarak.

https://m.youtube.com/watch?utm_campaign=d78a775ee8-May_11_2015_Newsletter5_11_2015&utm_term=0_c3bf8bf6e4-d78a775ee8-12749793&utm_source=RepliCel+Mailing+List&v=oKRwlNuDMU0&utm_medium=email

kendisi demiş bir forumda bir arkadaş dedi kendisiyle yazışmış eğer bu doğruysa ben sen kadar umutlu değilim kesin engellenecektir. olanda bize olacak anlayacağın..

Ben inanıyorum engelleyemeyecekler

umarım dediğin gibi olur kurtuluruz yarını iple çekiyorum 20,40 ve 2 tane 60 yaşındaki adamlar yayınlanacak bakalım neler olacak :)

Chris bu bahsettiğin ilaç tam olarak ne Spray mi yoksa hap olarak mı satılacak nedır bu bir anlatsana

Bu losyon kafana süreceksin şuan deneme aşamasında yarın bazı sonuçların açıklanması bekleniyor sonbaharda çıkarılmayı planlanıyor üründen umutluyuz bazı yabancı forumların bazılarıda güveniyor boş ürüne benzemiyor sabırla bekleyip sonuçları görmemiz gerekiyor.Biraz detaylı anlatayım buradaki bazı insanlarda bilgilensin IGF-1 saç regrow için ideal bir yol olduğu,saç köklerinin, güvenli, küçük dozlarda IGF-1 sunma problem çözme olanağı taşıdığını iddia ediyorlar çekirdek teknolojisi ile ,Florida Üniversitesinde gerçekleştiryorlar. Saçın yapısı farketmezsisizin tüm yaşlar için olacak.Rogaine benzer maliyet koymak istiyorlar bu çok iyi bir şey ayrıca kadınlarda da aynı etkiyi göstereceğini iddia ediyorlar.

Chris bana biraz züğürt tesellisi gibi geliyor ama inşallah senin dediklerin doğrudur

Biraz arşivleri araştır bu rogaine denilen ilacında piyasaya ilk sürülüşünde bu şekilde tanıtılıp ve reklamı yapıldığını görürsün ama ne oldu sonuç fiyasko.

Ayrıca ben şuna inanıyorum en etkili bulunacak ilaç bile ancak dökülmeyi yavaşlatır velki ama kesinlikle ve kesinlikle dökülmüş şaçın yerine tekrar yeni şaç çıkartamaz ölmiüş olan hiç bir şey geriye getirilemez zaten bu yaradlış mantığına aykırı.

Ben tek çözümün ekim olduğuna inanıyorum ama o da kesin değil çünkü ekilen saçlarda zamanla dökülüyor belki 5 -10 sene kellikten yırtarsın ama sonuç yine kellik.

Mantık çok basit ekilen saç kökleri nerden alınıyor Donör bölgeden o bölge zaten dökülmeye genetik olarak kodlanmış bu kodlanan kökler ekledikten sonra yine dökülmeye kodlu olduğu için zaman içersinde ekildikten sonra ekilen yerde de dökülecektir Sadece donörde ömür boyu kalan az da olsa biraz sac kalıyor işte bu köklerden ekilenker kalır sadece yani 3500 gref ekimin 10 sene sonra en az 2000 grefi yine dökülür

Kellik kader bunu kabullenmek lazım dediğim gibi ekşm işi ile mevcut durumu biraz düzeltirsin ama bu da kalıcı olmaz .

• kalibree kullanıcısına yanıt
    Konyada ektirdim bir tanıdığım orada ektirdiği için istanbuldan konya ya gittim 2 seans 3000 er greft toplam 6000 e yakın.
    Çekimlerde arkası gözükmüyor biraz arkada da ekildi birde prp uyguladılar her ne kadar etkisi olmayan birşey densede kampanyaları dahilinde varmış 2 x 1500 TL maliyeti oldu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Uzun araştırma sonucunda follicept firmasinin dogru cü olduguna karar verdim yaniladabilirim ben umutluyum fakat kotu haberim var vermek istemezdim ekimci ve saç ürünlerini pazarlayan firmalar devonu yani follicept müdürünü tehdit ettiklerini öğrendim bunu bekliyordum fakat belki olmaz diyordum büyük ihtimal ürünler piyasaya çikmayacak.Umarim tehdit edenler kendi çöplüğünde ölürler..

Çıkar hocam çıkar sen kağanı yorma.

Hocam birde devon un tehdit edildiğini nereden ogrendiniz acaba. Birkaç gündür boyle bir söylenti var kendisi mi söyledi acaba.

Ayrıca replicel şöyle bir video göndermiş mail olarak.

https://m.youtube.com/watch?utm_campaign=d78a775ee8-May_11_2015_Newsletter5_11_2015&utm_term=0_c3bf8bf6e4-d78a775ee8-12749793&utm_source=RepliCel+Mailing+List&v=oKRwlNuDMU0&utm_medium=email

kendisi demiş bir forumda bir arkadaş dedi kendisiyle yazışmış eğer bu doğruysa ben sen kadar umutlu değilim kesin engellenecektir. olanda bize olacak anlayacağın..

Ben inanıyorum engelleyemeyecekler

umarım dediğin gibi olur kurtuluruz yarını iple çekiyorum 20,40 ve 2 tane 60 yaşındaki adamlar yayınlanacak bakalım neler olacak :)

Chris bu bahsettiğin ilaç tam olarak ne Spray mi yoksa hap olarak mı satılacak nedır bu bir anlatsana

Bu losyon kafana süreceksin şuan deneme aşamasında yarın bazı sonuçların açıklanması bekleniyor sonbaharda çıkarılmayı planlanıyor üründen umutluyuz bazı yabancı forumların bazılarıda güveniyor boş ürüne benzemiyor sabırla bekleyip sonuçları görmemiz gerekiyor.Biraz detaylı anlatayım buradaki bazı insanlarda bilgilensin IGF-1 saç regrow için ideal bir yol olduğu,saç köklerinin, güvenli, küçük dozlarda IGF-1 sunma problem çözme olanağı taşıdığını iddia ediyorlar çekirdek teknolojisi ile ,Florida Üniversitesinde gerçekleştiryorlar. Saçın yapısı farketmezsisizin tüm yaşlar için olacak.Rogaine benzer maliyet koymak istiyorlar bu çok iyi bir şey ayrıca kadınlarda da aynı etkiyi göstereceğini iddia ediyorlar.

Chris bana biraz züğürt tesellisi gibi geliyor ama inşallah senin dediklerin doğrudur

Biraz arşivleri araştır bu rogaine denilen ilacında piyasaya ilk sürülüşünde bu şekilde tanıtılıp ve reklamı yapıldığını görürsün ama ne oldu sonuç fiyasko.

Ayrıca ben şuna inanıyorum en etkili bulunacak ilaç bile ancak dökülmeyi yavaşlatır velki ama kesinlikle ve kesinlikle dökülmüş şaçın yerine tekrar yeni şaç çıkartamaz ölmiüş olan hiç bir şey geriye getirilemez zaten bu yaradlış mantığına aykırı.

Ben tek çözümün ekim olduğuna inanıyorum ama o da kesin değil çünkü ekilen saçlarda zamanla dökülüyor belki 5 -10 sene kellikten yırtarsın ama sonuç yine kellik.

Mantık çok basit ekilen saç kökleri nerden alınıyor Donör bölgeden o bölge zaten dökülmeye genetik olarak kodlanmış bu kodlanan kökler ekledikten sonra yine dökülmeye kodlu olduğu için zaman içersinde ekildikten sonra ekilen yerde de dökülecektir Sadece donörde ömür boyu kalan az da olsa biraz sac kalıyor işte bu köklerden ekilenker kalır sadece yani 3500 gref ekimin 10 sene sonra en az 2000 grefi yine dökülür

Kellik kader bunu kabullenmek lazım dediğim gibi ekşm işi ile mevcut durumu biraz düzeltirsin ama bu da kalıcı olmaz .

ben açıkcası koraya olan randevuyu bir gelişme görürsem iptal edeceğim folliceptte,ekim tam olarak çözüm değil mevcut saçlarının dökülmesini ilaçlarla geçiktirebilirsin ekim sadece kısa bir çözüm söylenenler olursa kökten kurtuluşumuz olacak rogainenden tamamen farklı bir ürün özelliklerini yazmanın pek anlamı yok bekleyip görelim bu sefer farklı bir şey geliyor gibi benim umudum var.Kellik kaderimiz olsaydı kabullenseydik bu gibi forumlarda olmazdık yılmak yok :)
  • Arkadaşlar ekim yaptırmanın bir faydası olur mu?Aynı açıklıkta ekim yaptıran var mı?

en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzadkiel -- 12 Mayıs 2015; 18:58:43 >
  • beyler formda yeniyim bir süredir takip ediyorum 3 yıl minox kullandım 4 aydır bıraktım dökülme devam etmeye ve saçlar incelmeye başladı bu saçlara ekim olur mu yada nasıl adam olur
     en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • acm_fb A kullanıcısına yanıt
    Benim saçlara benziyor gibi bir sayfa öncede resmim var saç uzun olduğundan biraz fazla gözüke bilir bende Ekim yaptıralı 2 hafta oldu net sonuç Söylemek zor donör bölgen iyiyse iyi bir Ekim yeri 4500 kökle filan halleder bana 6000 ekildi dendi ama netde 4000 ekilen Kişilerin sıklığını görünce emin olamıyorum gerçi ben biraz koca kafalıyım alan fazla belki Ondandır :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • atabr kullanıcısına yanıt
    evet benzerlik var artık senin sonuçları bekliyorum :) olumlu olursa konyadayım :)
  • FOLLİCEPT ne oldu salı günü güncelleme yapacaklar diyorlardı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion_34

1800 greft 6 bin euro olur mu yeni bi kafa mı takıyor bu adam

ben pazartesi 3-4 yer ile görüştüm. kararımı da verdim gibi.
    dr gökhan gür hoca ile sen de bir görüş istersen.
    bana 3000-3400 arasi greft dedi. örnekler gösterdi. 5900 TL fiyat dedi.
    senin 1800 greft çok daha hesaplı olabilir.
    bana 30 dakika zaman ayırdı. çok doyurucu bilgiler aktardı. örnekleri de çok tatmin edici. fiyat da benim istediğimden biraz yüksek ama heralde bu doktorda yaptıracağım. ameliyata kendi giriyor. benim şeker biraz yüksek, 150 civari, sorun olmaz biraz fazla antibitoik vereceğiz dedi.
  • Follicept ikinci hafta sonuçları fiyasko ileriki haftalar için ne değişir bilmem yalnız biraz zamanlara ihtiyaçları var henüz 2 haftada zaten bir mucize beklemek anlamsız.
  • quote:

Follicept ikinci hafta sonuçları fiyasko ileriki haftalar için ne değişir bilmem yalnız biraz zamanlara ihtiyaçları var henüz 2 haftada zaten bir mucize beklemek anlamsız.

Fiyasko derken ? Hocam daha 15 gün oldu ne bekliyorsun 15 günde 15cm sac mi bekliyorsun. Ciddi olalilm lütfen.

• quote:

quote:

Follicept ikinci hafta sonuçları fiyasko ileriki haftalar için ne değişir bilmem yalnız biraz zamanlara ihtiyaçları var henüz 2 haftada zaten bir mucize beklemek anlamsız.

Fiyasko derken ? Hocam daha 15 gün oldu ne bekliyorsun 15 günde 15cm sac mi bekliyorsun. Ciddi olalilm lütfen.

15 günde vaadedilenin sonucu bu değil o yuzden fiyasko ben gayet ciddiyim sen galiba dedigimi iyi okumadin mucize beklemeyelim diyorum zaten

• quote:

quote:

quote:

15 günde vaadedilenin sonucu bu değil o yuzden fiyasko ben gayet ciddiyim sen galiba dedigimi iyi okumadin mucize beklemeyelim diyorum zaten

Neyse hocam ektirmek isteyen ektirir. Devon zaten 15 günün insan icinnl cok erken olduğunu söylemişti. Ektirmek isteyen çektirebilir bennbekliyorum şahsen.

• quote:

quote:

quote:

Chris ben dedim hocam size zügürt tesellisi inanmayin bu fasafisolara hic bir ilac dökülen saciiii cikarmazzzzzzz.Cözüm ekim o da dedigim gibi en fazla 10 senelik bir cözüm bunu bilir bunu söylerim.

Ama klonlama yöntemi İlerde gelişir donörden bir tek sağlam saç kökünden 10 binlerce saçı üretilebilecek kullanabilecek bir seviyeye teknık geldiğinde ,o zaman ancak kalıcı çözüm olur.

• birisi bu ürünlerle ilgili açık bir bilgi verebilir mi? Follicept nedir nasıl bir ürün veya uygulamadır? Aynı şekilde Davon...

Açıklarsanız hem kendi adıma hem de forum çok faydalı olmuş olacak
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Chris ben dedim hocam size zügürt tesellisi inanmayin bu fasafisolara hic bir ilac dökülen saciiii cikarmazzzzzzz.Cözüm ekim o da dedigim gibi en fazla 10 senelik bir cözüm bunu bilir bunu söylerim.

Ama klonlama yöntemi İlerde gelişir donörden bir tek sağlam saç kökünden 10 binlerce saçı üretilebilecek kullanabilecek bir seviyeye teknık geldiğinde ,o zaman ancak kalıcı çözüm olur.

2 ay 3 ay da net konuşmak gerek.

• 
Sayfa: önceki 16561657165816591660
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.