Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1642. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.238
Cevap
601
Favori
6.482.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16401641164216431644
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar. Vizyon hairtrans ile görüşme halindeyim. Tecrübesi olan arkadaşlar yorum yapabilirse cok sevinirim. Teşekkürler
  • dartanyan33 D kullanıcısına yanıt
    arkadaşım istersen birde buraya bak istersen, avcılardaymış. ekim yaptıranların yorumları falan, ön çizgisi ekim sıklığı beni çok etkiledi markaya çok takılmamak lazım, önemli olan bu işlemi yapan doktorun elbecerisi.. facebook.com/istanbulhairclub
  • ilam_erten İ kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskolnikow76 -- 12 Nisan 2015; 3:06:58 >
  • herkese selam, yaklasik 10 ay once son mesajimi yazip forumdan cekip gitmistim, cunku forumda kalip bazi insanlarla tartismak istemiyordum, ilk defa bugun girdim ve sayfa sayisi yanlis hatirlamiyorsam 550 kusur olmus, dayanamadim ve yazmak istedim. benim yaklasik 2 sene olucak, agustosta. yakinda fotoda atmak isterim size, umarim herkes istedigi sonucu almistir... saygilarla
  • beyler şu an en iyi yöntem hangisidir

fue ? fut ? kök hücre ?

ayrıca istanbulda en iyi neresi yapıyor saç ekimi?
  • Arkadaslar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Ama Malumunuz o kadar çok klinik varki araştıracak insanın başı dönüyor. Ben su an Vizyon hairtrans ve emphaire arasinda gelip gidiyorum karar noktasında. Bu iki klinikten herhangi biri ile alakali tecrübesi olan arkadaşlar mesaj atarsa sevinirim. Üçüncü bir alternatif düşünme durumunda değilim. Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okaja kullanıcısına yanıt
    Okaja kardeş. Nerde yaptirdin ekimi? Birde foto paylasirsan süper olur. Katkın için teşekkürler şimdiden.

• Saçların durumu bu sizce saç ektirmek için erken mi yaş 22. Saçları sağa yatırdığım için o taraf iyi gibi gözüküyor ama orası da aynı şekilde seyrek.

en iyi saç ekim merkezi neresidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gothic10 -- 13 Nisan 2015; 11:15:48 >
  • Abi sac ekiminde yeni trend nereler? Hala bu sitedeki bazi mallar ayni kazik markalari mi oneriyor? Hey millet, dolar olmus 2,65 hala bu heriflere gidenin aklina edeyim!

• Vizyon da ne a.k. Mc ye git bakirkoyde cok guzel bir merkez hem de kaziklamiyor. Dedigini eken zaten yok o yuzden endiseye de yer yok. Ama yok empaire gidip kafa derimi curutsunler dersen sorun yok!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikow76

arkadaşım istersen birde buraya bak istersen, avcılardaymış. ekim yaptıranların yorumları falan, ön çizgisi ekim sıklığı beni çok etkiledi markaya çok takılmamak lazım, önemli olan bu işlemi yapan doktorun elbecerisi.. facebook.com/istanbulhairclub

Birak bu reklamciligi artik!

• quote:

Orijinalden alıntı: Chris Murphy

quote:

Orijinalden alıntı: BVIIIX

Arkadaşlar bende 2012 yılında istanbul hair center de saç ekimi yaptırdım kampanyaya aldanıp sahte reklamlara kandım benim sadece on taraflara yanlarda dökülme vardı saçlar şekil almıyor diye yaptırmak istedim ekim günü gelince emine hanım operasyon na girecek diye bekledim ama asistan ları başladı çok güzel bi ekim olacağı nı söyledi bende umutlandım daha sonra emine hanım içeri girip 3000 bin kök ekilmesini söyledi çıktı arkasından ekim yapan arkadaş yaaa saat kaç kaç saatte bitireceğiz diye sanki ben orda yokmuşum gibi atar yaptı o an zaten bütün hevesim gitti kanal açmaya gelen bayan us tarafların sık olmasına rağmen komple daldı dur diyemedim yani eski saçlarımı mahvetti ler keşke yaptır masaydım dedim şimdi eskisinden daha pişmanım tekrar yaptırmak istiyorum kalem tekniği çok cazip geliyor iyice araştırıp aynı kazaya uğramak istemiyorum

Bu kadini lütfen mahkemeye verin magdurlari çok toplaşarak şikayet edin artik bu kardina dur denilmesi lazim Ahlaksiz kadim çok kişiyi mahvetti..

Sadece emine sayki deneni degil istanbul hair adli batakhaneyi de sabim 184 e sikayet edelim arkadaslar. Ayrica starhair, megahair, vizyonhair, arenamedhair,vb gibi dolandirici bozguncu att112 ci takimini da sabim e direkt sikayet edin. Arkadas artik buralara kimse gitmesin! Ayrica acibadem fulya-maslak ve estethica levente giden att ve 112 takimi yaninda ne idugu belirsiz bir takim tipler car buralarda KASAPlar dolu. DİKKAT!!!!! Benden uyarmasi dostlarim. SABİM 184 Saglik Bakanligi Sikayet telefonu ucretsiz!

• Merhaba arkadaşlar,

Bende saç ektirmeye karar verdim. İstanbulda oturuyorum, bikaç merkezle görüştüm. Aşağıdaki gibi söylemler oldu kafam biraz karışmadı desem yalan olur;
    İlhan serdaroğlu 2800- 3000 greft yeterli dedi, ancak ameliyat randevusunu yakın tarihe veremiyor, sadece saç alımını yapıyor, ekimi asistanlar yapıyormuş,
    Marmara Hair, Deniz Yıldırım adında biriyle görüştüm. 4000 ve üzeri greft ekileceğini söyledi randevu tarihi güzel, ekimi ve alımı kendi yapacağını söyledi,
    Çevre hastanesi, görüştüğüm kişiyi hatırlamıyorum ancak çok ilgili değillerdi, maksimum greftle çalıştıklarını söylediler, ekimi oradaki hemşire yaptığını söyledi,
    Boğaziçi tıp merkezi, doktor ile görüştüm ve yine ekimi oradaki ekibin yaptığını doktorun sadece tüm ekipleri kontrol ettiğini söyledi. 3500 civarı greftin yeterli olduğunu söyledi,
    Rumeli Hastanesi, Mitat Hanbaba diye biriyle görüştüm. Bir arkadaşım gitmemi önermişti ancak o da ekim yaptıralı daha 2 ay olduğundan tam bir performans göremedim. 4250 greft ekeceğini söyledi. Ekimi kendi yaptığını bildirdi.

Tüm yaptığım görüşmelerde fiyat aşağı yukarı aynıydı ancak greft sayısında değişimin bu kadar olması ben şaşırttı. Aşağıda resimlerimi de ekliyorum. Sizce ne kadar greft ihtiyacım olur ve bunların arasından ya da bunların dışında nereyi de hesaba katmamı önerirsiniz.

Şu an kafam iyice karıştığından dolayı yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergy -- 13 Nisan 2015; 22:47:22 >
  • Arkadaslar ben başka ekim merkezlerinin reklami haricinde doğru dürüst bir yorum alamadım Vizyon ve Emphaire ile alakalı. Alakasız yorumlar geliyor. Bu iki ekim merkezinden herhangi birine ekim yaptırıp olumlu yada olumsuz deneyimlerini paylasabilirlerse ilgili arkadaşlar çok sevinirim. Teşekkürler

Kardes birak boyle yerleri pahali olmayan bir suru iyi ekim yapan plastik cerrahlar var ilhan serdaroglu, Alp aslan, Alper Tuncel, Ali mezdegi en azindan bunlarla gorus yani butcen az ise iyileri zaten duymussundur muttalip keser, koray erdogan, erkan ve zekeriya...

• Muho kardeş, bu önerini acarmisin? Pahalı derken kastın kaç TL civari. Birde verdiğin isimlerle alakali genel deneyimler nedir? Biraz daha bilgi verirsen sevinirim. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Muho7

Kardes birak boyle yerleri pahali olmayan bir suru iyi ekim yapan plastik cerrahlar var ilhan serdaroglu, Alp aslan, Alper Tuncel, Ali mezdegi en azindan bunlarla gorus yani butcen az ise iyileri zaten duymussundur muttalip keser, koray erdogan, erkan ve zekeriya...

Arkadaşlar bu ilhan Serdaroğlu çok iyi bir doktor mu ?ben bugün kendisine telefon ettim randevuyu ancak 15 Haziran'a verebilirim dedi 15 Haziran'a kadar dolu işleri bu kadar yoğun çok iyi bir doktor mu acaba?

• Muho7 M kullanıcısına yanıt
    erkan dediğinin soyadı nedir?
    Pahalı dedigim euro ile calısıyorlar zekeriya kul greft bası 1 euro erkan demirsoy greft bası 1,25 euro, koray erdogan 2,5 euro muttalip keser 3,50 euro ama bunlar üst sınıf doktorlar ve yani internette birsürü basarlıl ekimleri mevcut benim tanıdıgım arkadaslarda var bunlara yaptıran iyi doktorlar paran varsa bunlardan birine git

• murat__124 M kullanıcısına yanıt
    Valla kardes önceki ekimleri güzeldi cok övüyorlardı kendisini ama sonra hep nekroz vakası olustu yani bilmiyorum ektiren adler var forumda ona bi sor derim

• 
Sayfa: önceki 16401641164216431644
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.