Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1625. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.238
Cevap
601
Favori
6.481.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16231624162516261627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: doyc reloaded

en bilinen yer burasi INGILTEREhttp://www.hishairclinic.com/hair-clinic/london/

daha sonra Belcikahttp://www.prohairclinic.com/en/

Almanya icin
    http://www.s-thetic.de/de/
    http://german.dhiglobal.com/scalp-micro-pigmentation/
    Haarpigmentierung
    Envato - Haarpigmentierung
    http://haarpigmentierung.de/en

en iyileri bunlar. ingilizce yaz bir kac foto ekle her yönden, fiyat uygulama sekli konaklama seceneklerini sor, kac oturum gerektigini sor gerekli bilgileri verirler. bu adamlar TR deki amatör kan emiciler gibi calismaz. is alip verme isi temiz yapma ahlaklari vardir.

Birde vinci hair clinicvar hem saç ekimi hem pig beraber italyada sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkürler, ama ben kesin çözüm olsun diye saç ekimi düşünüyorum. Vücudumu ne idüğü belirsiz kimyasallarla kirletmek istemiyorum. Buradan okuduğum kadarıyla saç ekim merkezleri ve doktor paylaşımları hoş karşılanmıyor, ama biz bilgi sahibi olmayanlar için bu paylaşımlar çok önemli. Sonuçta sizler tavsiyelerinizi yazarsınız ve biz de doktorlara muayene olup sohbet ettikten sonra son kararı kendi irademizle veririz böylece kimse de töhmet altında kalmaz :-)

Sizlerden ricam, lütfen sizce iyi olan doktor ve merkez isimleri yazabilir misiniz?

Teşekkürler.
  • estehair nasıl ? bende önde yan taraflar açık sadece bu kadar genetik olarak önler ortaya kadar gidiyor tavsiyeniz?
  • Saç ekiminde fiyat ve kalite hemen hemen doğru orantılıdır. Piyasayı araştırdığınızda hemen hemen ortalama bir fiyat aklınızda oluşur bu fiyatın altında yapacağını söyleyenlerin ya akrabanız ya da yakın bir dostunuz olması gerekir. Eğer böyle bir durum yoksa bilin ki bu işte bi iş var ucuza saç ektireyim derken sıhatınızden olmayın derim. Bu konuda birçok tıp merkezi öne çıkmakta bunların içinden benim en çok duyduğum estethica diye bir yer istanbul'un Ataşehir ilçesinde bulunmaktaymış ara ara bende yaptırmayı düşünüyorum fakat henüz cesaret edemedim yaptırırsam muhtemelen sanırım estethica'yı tercih edeceğim. Ayrıca estethica saç ekimi ile ilgili sorularınıza canlı chat ile cvp verebiliyor isterseniz sizde soru sorabilirsiniz.http://goo.gl/N4VquF
  • Emphaire ile ilgili bilgi verebilecek var mi ? Bugun 3500 kok icin 3750TL fiyat aldim mart ayinin ortasina kadar gecerli bir kampanyaymis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcold1907 -- 26 Şubat 2015; 21:27:16 >
  • Empahair once ve sonrasi 5400 kok arkadaslar
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimcom

estehair nasıl ? bende önde yan taraflar açık sadece bu kadar genetik olarak önler ortaya kadar gidiyor tavsiyeniz?

İbrahim kardeş estehair fiyatı uygun olan kaliteli işlerde çıkartan bir yer. Bu forumda ben kötü yaptıkları bir ekime rastlamadım resim olarak. Varsada arkadaşlar paylaşım yaparlarsa sevinirim. Bizzat gidip görüştüğüm yerlerden birisi. Hatta oradaki doktorlardan biri yanlış hatırlamıyorsan Erkut Özdamar olması lazım. Saç ekimini estehairde kendi ekibine yaptırmış. O adamın saçları bence doğaldı. Bizzat kendisiyle konuştuğumda dikkat etmiştim. Bide orayla ilgili aklımda kalan bir olayı anlatayım. Ben hastalara randevu veren bayana doktor beyle görüşebilirmiyim dedim. Bayanda Erkut bey operasyonda biraz bekleyin bir boş zamanında sizinle görüşecek dedi. Daha sonra sekreter bayan Erkut beyin odasına geçin sizinle kısa bir görüşme yapacak dedi. Odaya geçerken operasyon yapılan yerin kapısı açıktı. İçeri baktım. Hastanın başında 2 hemşire hastaya saç ekiyorlardı. Erkut beyde onların başına oturmuş operasyonu yönlendiriyordu. Yani doktorun orada işin başında bulunması çok önemliydi bence. Bunu beğendim. Daha sonra ben doktora birşey demeden adam yüzüme baktı. Sizin saçınız sağa kaymış ,simetrisi bozulmuş. Sorun bumu dedi. Evet dedim. Hemen ölçtü. 1-2 cm geriye kaymış sağ taraf 1000-1100 greft ekim yaparız. Mevcut saçlara bir zararı olmaz dedi. Başka sorunuz yoksa operasyona geçiyorum dedi ve ordan ayrılıp saç ekimine geri döndü. Yani arkadaşlar esteleri beğenmiyor ama. Ben Estehair'ın çok seviyesiz ve çok alt düzeyde kurumsal olmayan yerlerden biri olduğunu düşünmüyorum. Estehair'ın diğer estelerle aynı kefeye konulmasını doğru bulmuyorum. Bence biraz araştır burayı. Canlı örneklerini gör. Nasıl bulacaksın bende bilmiyorum :) Ama doktorun ekimini orası yapmış o sana fikir verebilir. İnternette ekim örnekleri var. Yalnız perkutan tekniğini kullanmıyorlar. Lateral slitle kesi yöntemiyle ekim yapıyorlar. Bu mevcut saçlara zarar verir mi? Orası biraz kafama takılıyor. Ama doktorun bizzat işinin başında durduğu kurumsal yerlerden biri diye düşünüyorum.
  • Tuncay hangi amaca hizmet ediyosun anlamadim sen burda ne diye dolaşiyosun onuda anlamadım.Dikkat ediyorum bilgi peşinde değilsin ee daha ne işin var hayırmı yapıyosun?

• Salam Arkadaslar ,sizi Bakuden rahatsiz edirem,Turkiyede sac ektirmeye planiyorum ,ALP ARSLAN gorusdum ,nasil bir ekimci? yorumlarinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurturkei

Cevaplarınız için teşekkürler, ama ben kesin çözüm olsun diye saç ekimi düşünüyorum. Vücudumu ne idüğü belirsiz kimyasallarla kirletmek istemiyorum. Buradan okuduğum kadarıyla saç ekim merkezleri ve doktor paylaşımları hoş karşılanmıyor, ama biz bilgi sahibi olmayanlar için bu paylaşımlar çok önemli. Sonuçta sizler tavsiyelerinizi yazarsınız ve biz de doktorlara muayene olup sohbet ettikten sonra son kararı kendi irademizle veririz böylece kimse de töhmet altında kalmaz :-)

Sizlerden ricam, lütfen sizce iyi olan doktor ve merkez isimleri yazabilir misiniz?

Teşekkürler.

Öncelikle ben teşekkur ederim biliyorum kafaniz karişik doğal şunu soyleyim sıkı arastirman lazim kim buradan bir kişiyi tavsiye ederse ben de dahil sırf tavsiye edildi diye gitmeyiniz.ben kendi listemi yaziyorum bizzat mayis başi gideceğim

Saçin seyrek olduğu için bende bizzat bu sorunu yasiyorum uzun araştirmalarimda seyrek saça bunlar iyi iş cikarabiliyor ama seyrek saç olduğu için mevcut saçlarina zarar gelebileceğini söylerlerse ektirmeyin.

Benim listem.erkan demirsoy,sibel ulusan,koray erdoğan,hlc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chris Murphy -- 27 Şubat 2015; 15:05:07 >
  • Arkadaslar birde saçlı bölgeye seyrek ama kalın saçlı arkadaslar olabilir yada seyrek saçını kaybetmek istemeyen bunun üçin tek çare iğne mi? Lateral olmazmı buna?mesale 2. Ekim sıklarırmaları vb?

• empahaire bildiğim bir kurum arkadaşlarım ektirdi türkiye içi çalışıyor arap hastaları yok bu yorum yalan ve yanıltıcı bu tip yanıltıcı yalan idalarda bulunmak haktır arkadaşalar ayıp!!
  • blackcold1907 kullanıcısına yanıt
    Emphaire bence en doğru seçim hem tecrubeli hemde eğlenceli bir ekibe sahipler Acıbadem Hastanesinde olması kalitesini gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi araştırıcıyız -- 27 Şubat 2015; 18:16:46 >
  • BATAL_GAZİ B kullanıcısına yanıt
    tuncay denen herif nerede çalışıyorsa nere hizmet diyorsa oraya gitmek gerek galiba adama hayır kurumu babına millete yazmadığını bırakmıyor bu çok bilmişlikte vardır elbet bir hayır yazıktır kale almayın böyle insanları arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Murphy

quote:

Merhaba,

Ben babamla birlikte bir an önce saç ektirmek istiyorum. Bir sürü yorum var ve açıkcası konu başlığının dışında muhabbetler de olduğundan okumaktan sıkıldım :-)
    Konu başlığımız da en iyi saç ekim merkezi olduğuna göre, saç ekimi tecrübesi yaşamış arkadaşlar, konuyu araştırıp ciddi oranda bilgi toplamış arkadaşlar ve eşinden dostundan saç ekimi yaptırıp iyi sonuçları gören arkadaşlar bize klinik ve doktor ismi önerebilirler mi acaba? İstanbul'a çok yakınız ama başka şehirlerde de bu işin erbabı doktorlar varsa tabi operasyonu orada da yaptırabiliriz.

Ps. Bunlar benim resmim, babamın durumu daha da kötü ama tamamıyle kel değil :-)

Teşekkürler.
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

Öncelikle geçmiş olsun bu saça bir çok ekim merkezi sana sac ekmek istemeyecektir çünkü saclarin seyrekliği sık ben de bu sıkıntıyi yasadigim için bunları söylemek istiyorum.Ayrıca bu saca herkes ekim yapamaz sıklastirmayi iyi yapan doktorlarlari araştirmalisiniz.

Hocam neden bu saca ekim yapilmaz? Benim saclar da benzer sekilde, ben de yeni arastirmaya basladim ektirmeyi. Biraz bilgi verebilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur23 -- 27 Şubat 2015; 19:04:18 >
  • Antalya'da sac ekim merkezi tavsiye edebilecek olan var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur23

quote:

Orijinalden alıntı: Chris Murphy

quote:

Merhaba,

Ben babamla birlikte bir an önce saç ektirmek istiyorum. Bir sürü yorum var ve açıkcası konu başlığının dışında muhabbetler de olduğundan okumaktan sıkıldım :-)
    Konu başlığımız da en iyi saç ekim merkezi olduğuna göre, saç ekimi tecrübesi yaşamış arkadaşlar, konuyu araştırıp ciddi oranda bilgi toplamış arkadaşlar ve eşinden dostundan saç ekimi yaptırıp iyi sonuçları gören arkadaşlar bize klinik ve doktor ismi önerebilirler mi acaba? İstanbul'a çok yakınız ama başka şehirlerde de bu işin erbabı doktorlar varsa tabi operasyonu orada da yaptırabiliriz.

Ps. Bunlar benim resmim, babamın durumu daha da kötü ama tamamıyle kel değil :-)

Teşekkürler.
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

Öncelikle geçmiş olsun bu saça bir çok ekim merkezi sana sac ekmek istemeyecektir çünkü saclarin seyrekliği sık ben de bu sıkıntıyi yasadigim için bunları söylemek istiyorum.Ayrıca bu saca herkes ekim yapamaz sıklastirmayi iyi yapan doktorlarlari araştirmalisiniz.

Hocam neden bu saca ekim yapilmaz? Benim saclar da benzer sekilde, ben de yeni arastirmaya basladim ektirmeyi. Biraz bilgi verebilir misin?

saçlar seyrek olduğu için aralara girildiğinde mevcut saça zarar gelebiliyor ve açıkcası bazı doktorlar az grefde ekeceği için riskede girmiyor..
  • merak ettiğim bişey var. benim ekilecek alan çok ve donör bölge az. vücudumdaki diğer tüm kıllardan feragat etsem, bacak göğüs göbek bölgesi epey kıllı, onlar kafaya ekilir mi? bu şekilde çalışan merkez var mı? sonuç nasıl olur?
  • EMIL09 E kullanıcısına yanıt
    Emil qaqa.Ankarada Serdar Gökrem var.onun yanına get.meslehetdi.

• Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Aylardır yapmış olduğum araştırmalar sonucu sadece kafamın daha çok karışmasına sebep oldum :) en az 8-10 yerden bilgi aldım ve hepsi 3000-3500 greft in uygun olduğunu söylediler.Sizlerden istanbulda olan iyi önerilerinizi bekliyorum..
    not : üzerinde durduğum seçenekler dr kul ve estepol. bilgileriniz varsa çok memnun olurum :)
  • 
Sayfa: önceki 16231624162516261627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.