Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1514. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (6 Mobil) - 2 Masaüstü6 Mobil
5 sn
41.238
Cevap
601
Favori
6.481.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15121513151415151516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baboker

quote:

Orijinalden alıntı: pinkpanters

2 kafama takılan bırbaşka konu var peder 65 yaşında nerdeyse benım kadar sacı var acaba benım saclar bu sevıde kalırmı yoksa 36 yaşından sonra dökulme devam edermı yanı şimdi sac ekımı yaptırmam dogrumu (kalıtsal faktorlerden dolayı soruyorum)

saygılar

maalesef saç dökülmesi yaş ilerledikçe azalmaz, tam tersine artar.

yanlış bilgi veriyorsun.yaş ilerledikçe erkeklik hormonu değerleri doğal olarak düşeceği için dökülme hızı yavaşlayacaktır.
  • pinkpanters P kullanıcısına yanıt
    Hocam bence en iyi yaş bence yaşın dökülmenin sona ermesi bakımından en azından. Zekeriya hoca 35 den sonra dökülmenin bitceğini söylemişti bir arkadşımla yanına gittiğimizde oda aynı soruyu sorduğunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre-216

Hocam bence en iyi yaş bence yaşın dökülmenin sona ermesi bakımından en azından. Zekeriya hoca 35 den sonra dökülmenin bitceğini söylemişti bir arkadşımla yanına gittiğimizde oda aynı soruyu sorduğunda

saol hocam bu konu kafama takılmıştı bu ara araştırıyorum ankarada saglam bır yer arıyorum ama forumu okudukca insanların cok uç isteklerı mı var yoksa gercekten memmun olan yokmu anlayamadım ankarda iyi oldugunu düşündünüz yerler varsa o konudada bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı beklıyorum
  •  en iyi saç ekim merkezi neresidir

en iyi saç ekim merkezi neresidir

• quote:

Orijinalden alıntı: adler64

maşallah dayı. ben de aynı bölgeye ektirdim.120. gündeyim.gelişmem şu an için az.bana ümit ışığı oldun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun1984

quote:

Orijinalden alıntı: baboker

quote:

Orijinalden alıntı: pinkpanters

2 kafama takılan bırbaşka konu var peder 65 yaşında nerdeyse benım kadar sacı var acaba benım saclar bu sevıde kalırmı yoksa 36 yaşından sonra dökulme devam edermı yanı şimdi sac ekımı yaptırmam dogrumu (kalıtsal faktorlerden dolayı soruyorum)

saygılar

maalesef saç dökülmesi yaş ilerledikçe azalmaz, tam tersine artar.

yanlış bilgi veriyorsun.yaş ilerledikçe erkeklik hormonu değerleri doğal olarak düşeceği için dökülme hızı yavaşlayacaktır.

neyse vazgeçtim. sizlerle uğraşınca ceza alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E81FD3D -- 31 Ekim 2014; 23:35:47 >
  • kardeş artistliğin lüzumu yok.benle uğraşamazsın zaten.hormonlarla alakalı olarak düşüncemi söyledim.varsa senin tezinin dayanağı ortaya koy.biz de bilinçlenelim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun1984

quote:

Orijinalden alıntı: adler64

maşallah dayı. ben de aynı bölgeye ektirdim.120. gündeyim.gelişmem şu an için az.bana ümit ışığı oldun.

nereye ektirdiniz acaba
  • kuzgun1984 kullanıcısına yanıt
    nereye ektirdiniz acaba fena olmamış hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykut yılmaz

Ben demiyorum,adam pratisyen,bizzat görüştüm kendisiyle,başarısı da bu forumdan ibaret,farkında değilmisin koray-kul-keserkomedi dans üçlüsü gibi üçü anılıp duruyor,uyanın biraz ha bide göğüsçü erkan eklendi son zamanlarda,hani ektiren,resim paylaşan varmı ?kime ve neye göre iyi???

senin favorin kim peki aykut ben kararsız kaldım baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris Murhpy

Nedense bu m.keser hakkında bilgi yok pek neden arkadaslae

Genelde turistlere ekiyor.
    http://www.alopezie.de/foren/transplant/index.php/f/16/
  • quote:

Orijinalden alıntı: blufer

quote:

Orijinalden alıntı: Cris Murhpy

Nedense bu m.keser hakkında bilgi yok pek neden arkadaslae

Genelde turistlere ekiyor.
    http://www.alopezie.de/foren/transplant/index.php/f/16/

Çok pahaliya ekiyor birde garantisi yok ben 15 bin vericem bakalim nasil yapacak o yabancılara ekmeye devam etsin ben ya koraya yada erkana ektircem

• Beyler sac ekimin sırasında acı oluyormu

• Senin gibi konusan bi selenga ve gkn66 vardi,,forumda yazarlarken mangalda kül birakmiyolardi,,simdi her ikiside kaderlerine boyun egip yasamlarina devam etmeye calisiyolar,,,biri tamamen silindi piyasadan digeri ise halen buralarda saklabanlik yapiyor..ama tabi su var her insan bir degil..hatirlarsaniz aysegül sevinc magduru bi cocuk vardi,,ismi kitapkurdu yada yurdu falan gibi bi nicki vardi..cocugun saclar cikmayinca hic unutmuyorum foruma bi yazi birakti..aysegül birazdan yanina geliyorum sana kendimi demekki iyi tanitamamisim falan dedi..aradan bi kac saat sonra cocuk foruma tekrar geldi ve parasini iade ettigini söyledi aysegulun,,hatta özür falanda dilemis..sanirim bu sac ekim yapan kisiler insanlarin psikolojisinden cok iyi anliyolar..bizim teknikerden örnek vereyim..kendisi aysegülün karsisinda utangac bi tavir sergilemis..utangac adamda malum tehlikeli olmaz olamaz..aysegülde bunun bilincinde oldugu icin teknikerin parasini iade etmemis...fakat kitapyurdu denilen cocugun psikopat biri oldugu yazilarindan belliydi...adamin paylastigi fotolarda bile psikopatlik kokuyordu,,yüzündeki sert ifade ve hafif odun olusu zaten ne karekterde bi adam oldugunu anlatiyodu..mesala bizim fransaliyi düsün..kendisinde saban tipi var..adam her fotosunda gülüyo..böyle bi sabanin parasini iade edermi fatih dagdelen? etmez tabiki..cünkü tehlike sacmiyor..bu forumda tehlike sacacak adamin ben tipinden anlarim..

Gecenlerde Aysegülün esi hatirlarsaniz bana o.c tarzinda küfürler etti..mesala ben o gün istanbulda olsaydim aysegülün o zübbe 50 kiloluk sevgilisini yapimi devam eden 3.cü köprünün ayaklarina kulaklarindan asardim..bence aysegül ve sevgilisi Dûnyanin en sansli insanlari..cünkü o gün istanbulda degildim..

Sakin ama sakin ekim merkezleri sac ektikleri her kisiyi gariban biri gibi görmesin..ummadik tas bas yararmis diye bosuna dememisler..
  • valla alemsin lahmacun,,bi kac foto koy dedik , evdeki resim albümünü buraya eklemisin))...bencede sana sac ekimi olmaz..uyguladigin yöntemlerle 3-5 sene rahat idare edersin..bu arada repliceli beklemende hosuma gitti..sahsen ayni düsünceler bende var..fakat belki sakaklara 1500 greft ektirebilirim..2015de ektirmezsem repliceli beklerim gibi geliyor bana..bakalim zaman ne gösterecek..bu arada senin donörde baya saglam görünüyor..bence senin saclari geri getiren proscar oldu..digerlerinde faydasi mutlaka olmustur fakat ana aktör proscar bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erbay-

Senin gibi konusan bi selenga ve gkn66 vardi,,forumda yazarlarken mangalda kül birakmiyolardi,,simdi her ikiside kaderlerine boyun egip yasamlarina devam etmeye calisiyolar,,,biri tamamen silindi piyasadan digeri ise halen buralarda saklabanlik yapiyor..ama tabi su var her insan bir degil..hatirlarsaniz aysegül sevinc magduru bi cocuk vardi,,ismi kitapkurdu yada yurdu falan gibi bi nicki vardi..cocugun saclar cikmayinca hic unutmuyorum foruma bi yazi birakti..aysegül birazdan yanina geliyorum sana kendimi demekki iyi tanitamamisim falan dedi..aradan bi kac saat sonra cocuk foruma tekrar geldi ve parasini iade ettigini söyledi aysegulun,,hatta özür falanda dilemis..sanirim bu sac ekim yapan kisiler insanlarin psikolojisinden cok iyi anliyolar..bizim teknikerden örnek vereyim..kendisi aysegülün karsisinda utangac bi tavir sergilemis..utangac adamda malum tehlikeli olmaz olamaz..aysegülde bunun bilincinde oldugu icin teknikerin parasini iade etmemis...fakat kitapyurdu denilen cocugun psikopat biri oldugu yazilarindan belliydi...adamin paylastigi fotolarda bile psikopatlik kokuyordu,,yüzündeki sert ifade ve hafif odun olusu zaten ne karekterde bi adam oldugunu anlatiyodu..mesala bizim fransaliyi düsün..kendisinde saban tipi var..adam her fotosunda gülüyo..böyle bi sabanin parasini iade edermi fatih dagdelen? etmez tabiki..cünkü tehlike sacmiyor..bu forumda tehlike sacacak adamin ben tipinden anlarim..

Gecenlerde Aysegülün esi hatirlarsaniz bana o.c tarzinda küfürler etti..mesala ben o gün istanbulda olsaydim aysegülün o zübbe 50 kiloluk sevgilisini yapimi devam eden 3.cü köprünün ayaklarina kulaklarindan asardim..bence aysegül ve sevgilisi Dûnyanin en sansli insanlari..cünkü o gün istanbulda degildim..

Sakin ama sakin ekim merkezleri sac ektikleri her kisiyi gariban biri gibi görmesin..ummadik tas bas yararmis diye bosuna dememisler..

erbay yazdıklarına kendinde inanmıyorsun ya neyyse D:D senin işin gücü alavere dalavere kürt mehmet nöbete.:D:D ayşegülün kocasımı varmış:D.sende sabah programlarındaki dedikoducu karılar gibi herşeyden haberin oluyor.en iyisi sen müge anlıya çık yüzünede bi tane kese kağıdı tak mağdurum saç ektirmek istiyorum bir tane doktor bulamadım de sana söz bağış yapacam elimizden geldiği kadar kele yardım kampanyası :D:D:D erbay sen bu forumdan hiç gitme tamammı sen olmazsan inan gülecek bişey bulamıyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selenga_68 -- 1 Kasım 2014; 12:23:57 >
  • quote:

valla alemsin lahmacun,,bi kac foto koy dedik , evdeki resim albümünü buraya eklemisin))...bencede sana sac ekimi olmaz..uyguladigin yöntemlerle 3-5 sene rahat idare edersin..bu arada repliceli beklemende hosuma gitti..sahsen ayni düsünceler bende var..fakat belki sakaklara 1500 greft ektirebilirim..2015de ektirmezsem repliceli beklerim gibi geliyor bana..bakalim zaman ne gösterecek..bu arada senin donörde baya saglam görünüyor..bence senin saclari geri getiren proscar oldu..digerlerinde faydasi mutlaka olmustur fakat ana aktör proscar bence..

yae erbay replicelin gelmesine var en az 5 sene,hadi o çocuk 23 yaşında.Sen 5 sene sonra gelecen 40 yaşına,sen artık fosil sayılacan,bir gün bir kel müzemiz olursa,seni oraya koyarız :)

boşvers en klonu mlonu onlar daha gelmez,sen fosil sayılırsın git erkana ektir :)

for you :)
    http://www.youtube.com/watch?v=PDAmXKSvCe0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ejder2 -- 1 Kasım 2014; 17:55:17 >
  • EMİRALİ HAMİLOĞLU lütfen bu adamdan uzak durun ... transmed kliniginede verdiğim para haram olsun ....
  • quote:

Senin gibi konusan bi selenga ve gkn66 vardi,,forumda yazarlarken mangalda kül birakmiyolardi,,simdi her ikiside kaderlerine boyun egip yasamlarina devam etmeye calisiyolar,,,biri tamamen silindi piyasadan digeri ise halen buralarda saklabanlik yapiyor..ama tabi su var her insan bir degil..hatirlarsaniz aysegül sevinc magduru bi cocuk vardi,,ismi kitapkurdu yada yurdu falan gibi bi nicki vardi..cocugun saclar cikmayinca hic unutmuyorum foruma bi yazi birakti..aysegül birazdan yanina geliyorum sana kendimi demekki iyi tanitamamisim falan dedi..aradan bi kac saat sonra cocuk foruma tekrar geldi ve parasini iade ettigini söyledi aysegulun,,hatta özür falanda dilemis..sanirim bu sac ekim yapan kisiler insanlarin psikolojisinden cok iyi anliyolar..bizim teknikerden örnek vereyim..kendisi aysegülün karsisinda utangac bi tavir sergilemis..utangac adamda malum tehlikeli olmaz olamaz..aysegülde bunun bilincinde oldugu icin teknikerin parasini iade etmemis...fakat kitapyurdu denilen cocugun psikopat biri oldugu yazilarindan belliydi...adamin paylastigi fotolarda bile psikopatlik kokuyordu,,yüzündeki sert ifade ve hafif odun olusu zaten ne karekterde bi adam oldugunu anlatiyodu..mesala bizim fransaliyi düsün..kendisinde saban tipi var..adam her fotosunda gülüyo..böyle bi sabanin parasini iade edermi fatih dagdelen? etmez tabiki..cünkü tehlike sacmiyor..bu forumda tehlike sacacak adamin ben tipinden anlarim..

hikaye anlatır gibi ne güzel anlatıyon hep yaz ben böyle okurum :) ayşegülle ne isim olur benim zekeriya icin para biriktiriyorum 1 yıldır forumdayım az cok kim iyi kim kötü artık biliyorum. iyi insana can feda her türlü hörmeti yaparım ama iyi gözüküp karaktersiz insanlarından hakkından gelirim yürek önemli onlar insanları kandırıp paralarını alıp kandırıyolar bu bir zalimliktir bende haksızlıga zalimlige karsı elbet durusumu belli ederim ki öyle bi durum olursa ins olmaz.
  • Arkadaşlar saç ekimi için Dr. Fatih Dağdelen hakkında düşünceleriniz nedir? İnternette çok videpları var. Tv programlarına katılmış ama yaptığı işlerle ilgili örnek yok. Bu doktora saç ektirmiş olan arkadaşlar varsa resimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim. İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 15121513151415151516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.