Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1425. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.244
Cevap
601
Favori
6.483.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14231424142514261427
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Savaş@55@

quote:

Orijinalden alıntı: BORUBEY06

Selamlar,
    Arkadaşlar sıklaştırma işleminde normal ekim gibi saçları kazımıyorlar değil mi? Benim de bildiğim , ekim yapılacak gibi saç kökleri alınıp ara boşluklara ekiliyor. Sadece donör bölgesinde bir saç kısaltma oluyor diye biliyorum. Bu sıklaştırma yaptıran arkadaşlar bilgi verebilirler mi acaba?

İyi forumlar..

Kazıyorlar daha rahat boş alanı görebilmek için

Asıl problem şu
    Sıklaştırma ekimi zor bi iş
    100/90 Diğer mevcut saçların dökülür sonra çıkarmı çıkmazmı riski var
    Çıksada kalıcı olurmu ?
    Sıklaştırma yapan 1-2 kişi var forumda onlar daha iyi bilir

Kazıma değilde hafif kısaltarak mikromotor ile sanırım 0,5mm veya daha küçük tam bilmiyorum, aralara 3 - 4 saç telli greft atıyorlar. O yüzden sıklaştırma diyorlar , yoksa 2. ekim oluyor diğer adı saçları kazıtınca. Belkide ben yanlış okumuşumdur, tam bir bilgim yok bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liselte0640

Sargı uygulamadığı için yastık sırılsıklam oluo ilk gece biraz ağrı yanma ama 3 gün hepsi kabuk tuttu ağrı sızı sıfır ama hissizlik dewam edio resim için numaram 0531 279 01 10 whatsupla yollarım

Telefon numarası için sağol :) ama ben zaten ekim yaptırmıştım ve fotografların şu an pek işime yaramaz. Benim kastettiğim ekim yaptırmayan arkadaşlar için fotoğrafların karar vermelerinde çok yaralı olabilir geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelkaracalar -- 14 Ağustos 2014; 13:23:39 >
  • SLM ARKADAŞLAR BENİM BAŞIMI gelen savaş abimizin başına gelenle aynı bende esteworldun sözde profösörü olan dr.emir ali hamil oğlunun eserlerindenim benden tavsiye esteworldun önünden geçmeyin paranızı alırken güler yüz hiç eksik olmuyor,işleri tamamıyle kötü müzdarip oldum detayları açıklayayım ben ve savaş abi düştük siz düşmeyin bu para göz ve amatörlere
    12.3.. fotograflar ise tam 1yıl geçtikten sonraki fotograflardır
    2013.temmuz ayında yapmış olduğum saç ekiminde tamamen hüsranla sonuçlandı,5.500tl verdik birde.ben doktora dememe ragmen ve dönor bölgem gayet sık olmasına ragmen,emirali denen doktor resmen saçları tarlaya elle buğday serpermişcesine ekimi gerçekleştirdi,resmen eski halimi ara oldum,aylar aylar geçmesini bekle dediler tabii bu arada,bana minoksidile devam etmemi ve kesinlikle bırakmamayı söyledi,bende bir sağlıkcı olarak az çok minoksidilin nasıl etki mekanizması olduğunu biliyorum,madem minoksil kullanıp ayva tüyü siyah saç cıkaracaksa neden ekim yaptım dedim kendilerine,bana dedikleri acele etmeyin bir yıl olsun,bende dedim olmayan saç kökünün oldugu yerden saçmı cıkacak,neyse bir yılı tamamlayıp hiçbir gelişme olmadı ve soluğu esteworldde aldık birsene sonra,gittim bir güler yüz o çok iyi olmuş harika,dedim ki bu iyiyi olmuşsa benim saçıma neden tarak girmiyor ve seyrek,tabii sinirlendim nerdeyse ekran monitorunu doktorun kafasına geçirecektim,kızdığımı anlayınca ikinci ekim yaparız sana dedi dr.emirali artisi,peki dedim üçret tabii operasyon üçreti alacaklar,bende de alnımda kerizmi yazıyor dedim,eşek bir çukura bir defa düşer,bende dedim benim zararımı karşılayacaksınız tabii ilk önce hatalarını kan-bul etmediler gayet iyi olmuş,kendilerini uyanık zannediyorlar,bende bir yıl sonra gitmeden bir hafta önce farklı isimle saç ekimi yaptırmamı söyledim ve resim gönderdim tabii yaparız ....bey dediler ne kadar dedim 5000 tl dediler..gittiğimde gayet iyi olmuş bir saça neden ekim yapılır ben sizi aradım ve randevu aldım farklı isimle ve sonra dediler haklısınız artık..baktılar peşlerini bırakacagım yok..biz iade yapmayız,biraz tantana edince yarısını verelim dediler yok olmaz dedim ve paramın tamamını geri iade aldım..arkadaşlar sonuç para alma meselesi deği benim burda amacım kimse kimseyi enayi yerine koymasın,esteworld tamamen para dolabı ve özellikle bu dr.emirali artisi ekim yapmak bilmiyor alın ön çizgisini damla damla yapıp kendine stil yaratıyor sözde,sakın sakın bunlara yaptırmayın tecrübe ile sabit.merdiven altı bunlardan iyi yapar vallahi.şimdi açıyorum benim giden dönor bölgeme ve o kadar zaman ayırmama ve o sıkıntılı günleri çekmeme.arkadaşlarım diyor nereye saç ektirdin diye artık karar sizn ben düştüm siz düşmeyin,saç ekimi geriye dönüşü olmayan bir yol ,işin ehline bırakmam gerekir ve canlı örneklerini görmeden kimseye ekim yapmayın...
    detaylar için linke bakın arkadaşlar
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfa

SLM ARKADAŞLAR BENİM BAŞIMI gelen savaş abimizin başına gelenle aynı bende esteworldun sözde profösörü olan dr.emir ali hamil oğlunun eserlerindenim benden tavsiye esteworldun önünden geçmeyin paranızı alırken güler yüz hiç eksik olmuyor,işleri tamamıyle kötü müzdarip oldum detayları açıklayayım ben ve savaş abi düştük siz düşmeyin bu para göz ve amatörlere
    12.3.. fotograflar ise tam 1yıl geçtikten sonraki fotograflardır
    2013.temmuz ayında yapmış olduğum saç ekiminde tamamen hüsranla sonuçlandı,5.500tl verdik birde.ben doktora dememe ragmen ve dönor bölgem gayet sık olmasına ragmen,emirali denen doktor resmen saçları tarlaya elle buğday serpermişcesine ekimi gerçekleştirdi,resmen eski halimi ara oldum,aylar aylar geçmesini bekle dediler tabii bu arada,bana minoksidile devam etmemi ve kesinlikle bırakmamayı söyledi,bende bir sağlıkcı olarak az çok minoksidilin nasıl etki mekanizması olduğunu biliyorum,madem minoksil kullanıp ayva tüyü siyah saç cıkaracaksa neden ekim yaptım dedim kendilerine,bana dedikleri acele etmeyin bir yıl olsun,bende dedim olmayan saç kökünün oldugu yerden saçmı cıkacak,neyse bir yılı tamamlayıp hiçbir gelişme olmadı ve soluğu esteworldde aldık birsene sonra,gittim bir güler yüz o çok iyi olmuş harika,dedim ki bu iyiyi olmuşsa benim saçıma neden tarak girmiyor ve seyrek,tabii sinirlendim nerdeyse ekran monitorunu doktorun kafasına geçirecektim,kızdığımı anlayınca ikinci ekim yaparız sana dedi dr.emirali artisi,peki dedim üçret tabii operasyon üçreti alacaklar,bende de alnımda kerizmi yazıyor dedim,eşek bir çukura bir defa düşer,bende dedim benim zararımı karşılayacaksınız tabii ilk önce hatalarını kan-bul etmediler gayet iyi olmuş,kendilerini uyanık zannediyorlar,bende bir yıl sonra gitmeden bir hafta önce farklı isimle saç ekimi yaptırmamı söyledim ve resim gönderdim tabii yaparız ....bey dediler ne kadar dedim 5000 tl dediler..gittiğimde gayet iyi olmuş bir saça neden ekim yapılır ben sizi aradım ve randevu aldım farklı isimle ve sonra dediler haklısınız artık..baktılar peşlerini bırakacagım yok..biz iade yapmayız,biraz tantana edince yarısını verelim dediler yok olmaz dedim ve paramın tamamını geri iade aldım..arkadaşlar sonuç para alma meselesi deği benim burda amacım kimse kimseyi enayi yerine koymasın,esteworld tamamen para dolabı ve özellikle bu dr.emirali artisi ekim yapmak bilmiyor alın ön çizgisini damla damla yapıp kendine stil yaratıyor sözde,sakın sakın bunlara yaptırmayın tecrübe ile sabit.merdiven altı bunlardan iyi yapar vallahi.şimdi açıyorum benim giden dönor bölgeme ve o kadar zaman ayırmama ve o sıkıntılı günleri çekmeme.arkadaşlarım diyor nereye saç ektirdin diye artık karar sizn ben düştüm siz düşmeyin,saç ekimi geriye dönüşü olmayan bir yol ,işin ehline bırakmam gerekir ve canlı örneklerini görmeden kimseye ekim yapmayın...
    detaylar için linke bakın arkadaşlarhttp://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=11.0
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

Geçmiş olsun donörler geri gelmez ve çektiğin sıkıntıyıda çekmeyen anlamaz ama Allahtan paranı kurtarmışsın. Böyle doktor geçinen birde milleti aptal yerine koyan insanları Allah bildiği gibi yapsın.
  • arkadaslar benim ense tarafimi ve ust acidan resimlerimi gonderiorm acaba sac ekimine uygunmudur kac greft ekim gerekir yardimci olurmusnz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim85

arkadaslar benim ense tarafimi ve ust acidan resimlerimi gonderiorm acaba sac ekimine uygunmudur kac greft ekim gerekir yardimci olurmusnz

Donör bölge fena görünmüyor. Şakaklar ve tepe için 4000-4500 greft yeter gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelkaracalar -- 14 Ağustos 2014; 17:30:35 >
  • Yeni ögrendim
    Saç ekimi yaptırmış arkadaşlara gelsin
    Günde en az 5-10 tane kırmızı küçük TURP
    Yiyin
    Kan dolaşımını hızlandırır ve kandaki oksijen i
    Arttırır
    3 sabah 3öylen 3de akşam

Biotin le ilişkisi yok
    Biotinide kullanın

Saç kandan beslenir
    Ve en doğal çözüm kırmızı TURP

• 4500 greft alindiginda bu sefer donör bolgesinde kellik cekmezmiyim yucel kardes

• saç ekiminden sonra sigarayı bırakmassan saçın tutmazmı öyle bişey varmı ? tutanlardan veya tutmayanlardan birisi söyleyebilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: holywar21

saç ekiminden sonra sigarayı bırakmassan saçın tutmazmı öyle bişey varmı ? tutanlardan veya tutmayanlardan birisi söyleyebilirmi ?

Ekim'den sonra 12-15 gün nekadar az içersen okadar iyidir yani günde 5-6 tane

Sonrada abartma
    Süzme kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: kerim85

4500 greft alindiginda bu sefer donör bolgesinde kellik cekmezmiyim yucel kardes

İnternette bir doktor sağlıklı olan donörden 10000 greft alsalar bile saçlar uzadığında seyrelmenin gözle görülemeyeceğini söylüyor ve birde 2-3 kere ekim yaptıranlar var. Sadece ense bölgesinden alınmayacak bu arada. Benim önceki mesajlarımdaki fotograflarıma bakarsan arka bölgeden iki kulak arası ve yan bölgelerden kulak üzerindeki kısımdan alınacak greftler. Senin açıklığa bakarsak 4000 (yüzde 10 kayıp) anca kurtarır seni ama ben doktor değilim muayene olman gerek geçmiş olsun.
  • Arkadaşlar bu şok dökülme illa ki olmak zorunda mı? Yahu çok alışmıştım saçlı halime, kanlı, kabuklu hali bile beni değiştirmeye yetti.

Korkuyorum şimdi dökülecekte az veya seyrek çıkacak diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Arkadaşlar bu şok dökülme illa ki olmak zorunda mı? Yahu çok alışmıştım saçlı halime, kanlı, kabuklu hali bile beni değiştirmeye yetti.

Şok dökülme genelde 2.ci hafta başlar 6.cı haftaya kadar devam eder. İllaki ekilen saçlar şok dökülmeye uğrar diye bir durum yok ama saç ektirenlerin %2 sinde olmuyor :). Şok dökülmeyi azaltmak mümkün. Saçların sağlıklı çıkması ve görüntü açısından çok iyi birşey çünkü şok dökülmeye uğrayan saçların bir kısmı çıkmayabiliyor. Nasıl azaltabileceğimize gelirsek, netten araştırdım ve doktora danıştım şu ilaçları(biotin ve xpecia) kullanıyorum. Bugün 20.ci günüm bende yolun başındayım. Şakaklara ekilenlerin bir kısmı döküldü diğer bölgelere ekilenler iyi durumda inşallah dökülmez.

Not: Bu arada fotograf istiyoruz yöneticimiz :) olarak sizden. Nerde yaptırdınız, kaça patladı memnunmusunuz vs. Biz foruma katkıda bulunuyoruz sıradan kullanıcılar oalrak sıra sizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelkaracalar -- 15 Ağustos 2014; 11:43:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelkaracalar

quote:

Arkadaşlar bu şok dökülme illa ki olmak zorunda mı? Yahu çok alışmıştım saçlı halime, kanlı, kabuklu hali bile beni değiştirmeye yetti.

Şok dökülme genelde 2.ci hafta başlar 6.cı haftaya kadar devam eder. İllaki ekilen saçlar şok dökülmeye uğrar diye bir durum yok ama saç ektirenlerin %2 sinde olmuyor :). Şok dökülmeyi azaltmak mümkün. Saçların sağlıklı çıkması ve görüntü açısından çok iyi birşey çünkü şok dökülmeye uğrayan saçların bir kısmı çıkmayabiliyor. Nasıl azaltabileceğimize gelirsek, netten araştırdım ve doktora danıştım şu ilaçları(biotin ve xpecia) kullanıyorum. Bugün 20.ci günüm bende yolun başındayım. Şakaklara ekilenlerin bir kısmı döküldü diğer bölgelere ekilenler iyi durumda inşallah dökülmez.

Not: Bu arada fotograf istiyoruz yöneticimiz :) olarak sizden. Nerde yaptırdınız, kaça patladı memnunmusunuz vs. Biz foruma katkıda bulunuyoruz sıradan kullanıcılar oalrak sıra sizde.

Değerli bilgileriniz için çok teşekkür ediyorum.

Ben de bol kan yapsın diye pekmez falan yiyorum, şu an bize lazım olan en değerli şey kan diye düşünüyorum.

Bugün benim 7. gün oldu ve sanki ekilen saçlar uzamaya başladı.
    İlk gün elime sadece batarlarken şimdi hafif elimi gezdirince üstlerinde uzamış gibi hissediyorum ve kafamda karaltı olmaya başladı, kapanıyor yani sanki açıklar.
    Bir de sarışın olmama rağmen bu karaltıyı herkes hissediyor.
    Bu iyi midir, kötü müdür? Dökülecek diye bekliyoruz büyümeye başlıyorlar, biraz garip gelmedi değil. Psikolojik de olabilir belki aynı duruyorlar, kolay da bir işlem değil sonuçta etkileri büyük. :)

Ben de doktorumu arayıp danışayım bakalım ilaçlar hakkında ne diyecek. Ne kadar kurtarsak kardır sonuçta.

Notunuza istinaden: Fotoğraflık bir şey yok ki şu an, kanlı kabuklu duruyorlar sonuçta.
    Doktordan öncesi resimlerini vs alayım öyle paylaşmam daha doğru olur.

Sonuçlara göre doktor, ve yer ismi söyleme taraftarıyım.
    Doktorum çok iyi bir insan ve her haraketiyle doktordan çok, bir arkadaş gibi davrandı bana ve o insanın karalanmasını istemem.

En azından bir 3 ay geçsin, şok dökülmem olsun ak koyun, kara koyun meydana çıksın.

Vallahi benim beklentim çok yüksek değildi, doktorumla da aynı böyle görüştüm, dedim beni şapka takmaktan kurtarın, ön kısım az biraz kapansa kardır.
    Ensem incelendi çok iyi durumda olmadığını söyledi, + sarışın ince telli saçlarım, en kötü hasta profili yani.
    Valla ben bu halinden bile memnunum, çünkü beklentilerim çok yüksek değil anlatabiliyor muyum.
    Yani önceden saçım yoktu artık var, bu benim için büyük mutluluk.
    Çoğu arkadaşımız fırça gibi lüle lüle saçlar istiyor bu yüzden mutsuz oluyorlar, ben tam tersi aza kanaat etme tarafındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gny* -- 15 Ağustos 2014; 12:15:13 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yucelkaracalar

quote:

Değerli bilgileriniz için çok teşekkür ediyorum.

Ben de bol kan yapsın diye pekmez falan yiyorum, şu an bize lazım olan en değerli şey kan diye düşünüyorum.

Bugün benim 7. gün oldu ve sanki ekilen saçlar uzamaya başladı.
    İlk gün elime sadece batarlarken şimdi hafif elimi gezdirince üstlerinde uzamış gibi hissediyorum ve kafamda karaltı olmaya başladı, kapanıyor yani sanki açıklar.
    Bir de sarışın olmama rağmen bu karaltıyı herkes hissediyor.
    Bu iyi midir, kötü müdür? Dökülecek diye bekliyoruz büyümeye başlıyorlar, biraz garip gelmedi değil. Psikolojik de olabilir belki aynı duruyorlar, kolay da bir işlem değil sonuçta etkileri büyük. :)

Ben de doktorumu arayıp danışayım bakalım ilaçlar hakkında ne diyecek. Ne kadar kurtarsak kardır sonuçta.

Notunuza istinaden: Fotoğraflık bir şey yok ki şu an, kanlı kabuklu duruyorlar sonuçta.
    Doktordan öncesi resimlerini vs alayım öyle paylaşmam daha doğru olur.

Sonuçlara göre doktor, ve yer ismi söyleme taraftarıyım.
    Doktorum çok iyi bir insan ve her haraketiyle doktordan çok, bir arkadaş gibi davrandı bana ve o insanın karalanmasını istemem.

En azından bir 3 ay geçsin, şok dökülmem olsun ak koyun, kara koyun meydana çıksın.

Vallahi benim beklentim çok yüksek değildi, doktorumla da aynı böyle görüştüm, dedim beni şapka takmaktan kurtarın, ön kısım az biraz kapansa kardır.
    Ensem incelendi çok iyi durumda olmadığını söyledi, + sarışın ince telli saçlarım, en kötü hasta profili yani.
    Valla ben bu halinden bile memnunum, çünkü beklentilerim çok yüksek değil anlatabiliyor muyum.
    Yani önceden saçım yoktu artık var, bu benim için büyük mutluluk.
    Çoğu arkadaşımız fırça gibi lüle lüle saçlar istiyor bu yüzden mutsuz oluyorlar, ben tam tersi aza kanaat etme tarafındayım.

Şok dökülme olmaması iyi. İnşallah güzel bir sonuç olur ve arkadaşlarla paylaşırsın geçmiş olsun.
  • ben bu forumlardan yola cikarak kafamda bi isim olusturdum ilk defa bi gorusmeye gittim ondada ekim icin ikna oldum hatta 25 agustosta ekim icin gun aldim bakalim sonuclari nasil olucak forumlardaki arkadaslarin paylasimlarindan fikir sahibi oldugum icin burdakilerede faydali olmayi bi borc goruorm kendime o yuzden butun detaylari burdan paylasicam insallah.Dualarinizi bekliorm
    insallah guzel sonuc alirim.Geri donusu olmicagi icin iyi dilekleriniz onemli bnm icin.

• zekeriya kulla gorusmemde bana donör bolgemin zayif oldugunu soledi en fazla 3000 greft alabilecegini ve on bolgeye ekim yapacagini arkaya yapamicagini soledi onun icinde 2.500-2.700 greftin yetecegini soledi.4.0004.500 greft aliminda donör bolge zayif kalicagindan tavsiye etmedi zaten on bolge icinde 2,500 greft yeterli dedi bakalim nasil bi sonuc olucak,, gorusmemizden ben cok olumlu ayrildim insallah ayni sekilde ekimde olumlu olur

• hatta on cizgiyi belirleme komusunda kendisine resmimin uzerinde bikac tane photoshopla cizdirecegimi ve on sac cizgisinin olucagi sekli birebir getircegimide soledim kendiside buna sicak bakti hem sac cizgisini yaparkende kendisine faydali olacagini soledi

• sacimin hali bu arkadaslar 2.500 3.000 greft artik ne cikarsa sadece on bolge
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

• quote:

Orijinalden alıntı: savaş11

quote:

Orijinalden alıntı: SümüklüSülo

quote:

Orijinalden alıntı: savaş11

Dr. Zekeriya kul'a yaptırmış oldugum saç ekiminin 108. Gün fotoları http://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=19.0 yaklaşık 3.5 ay oldu lakin gercek sonucu 6-7 ayda görecegim için için sürecin şimdilik iyi gittigini düşünüyorum. İleride beklentimi karşılarmı karşılamazmı insAllah diyerek beklemekten başka yapılacak birşey olmadıgınıda biliyorum. Link vererek süreci paylaşmamdaki nedense , gercekten insan olan ve ekim yerleri hakkında iyi- kötü bilgi almak isteyen arkadaşların kolaylıkla takip edebilecekleri bir sitede paylaşarak süreci görmeleri.

Slm savas,

110 gün icin az cok bir sac var ama uzun oldugundan bunun disinda bir sac cikiyormu veya bir gelisme var mi pek görülmüyor! Benim sacimin su an 1cm gibi ve dip kisimlari iyi görünüyor ekimin basindan beri ön kisim yaklasik 3-4 parmaklik genislikle en göze batan alan oldu! Son bir haftadir hic olmayan cok az sayisada da olsa saclar cikmaya basladi! Artik kel olmadigimi biliyorum zaten ekim bir seyler simdiden getirdi ama biraz daha sac cikarsa gercekten cok hos olacak! Sacin inan esas orani benim gibi 1cm kisaltinca daha net ortaya cikiyor benim saclar 4-5 cm uzasin kafami kesin kapatir diye düsünüyorum su anki haliyle özellikle ön alan bütün kafayi kurtariyor ortadaki bosluk sag ve sol sakaklardan gelen saclarla kücülüyor ve son bir haftadir hic olmayan saclar cikmaya basladi! Ekimden beri ilk kez saclar cikmaya basladi (su ana kadar saclari pek takip etmedim nerden geldi azmi sok dökülme oldu v.s.) orta kisim ön cizgi gibi olsaydi 110 günde isi bitirmis olurdum tahminimce 5-6 aya kadar cok iyi bir sonuca gidecegim ve 2.500-Grift'lik en iyi ekimler bile 5. ayda ancak deriyi kapatiyor ve cikmayada az cok devam ediyor.

Selamlar

A.S sülo kardeş, dediğin gibi sacı kısaltıp görmek daha dogru lakin benim gecen yılki ekimde dönör alanın içine ettikleri için sacı kısa kestiremiyorum. 15-20 gün içerisinde yeni cıkan saçlar oldu diplerden yeni cıkanlarda görülüyo ama ön cizgide tam olarak cıkışların olmadıgını düşünüyorum lakin arka ve orta kısımlarda cıkan saçlar daha tatmin edici .. Senin ekimin son halini sen daha iyi biliyorsun yani cıkışlar devam ediyorsa cok iyi, insAllah istediğin sonucu alırsın kardeş. Buradaki bazı dallamaların söylediklerine takılma stres sacına daha olumsuz etki edecegi için, resimleri keyfin nezaman isterse ozaman paylaş. S.A

Slm Savas,

sacimi dün iyice kisalttim! Enseyi sifirlarim Makina ile tepe ve sakaklar 2mm ön taraf yaklasik 5mm! Son günlerde ilk kez cikan saclar görüyorum orta alanda pek sac cikisi yok sari tüyler cikmaya basladi bazi yerlerden!

Saclarin cikmasi ve su ana kadar ki sac orani yeterli degil ama artik kel bir kafam yok! Kesinlikle yogunlasma daha da artmali ama eski halimle su anki durum bile cok farkli! Bu günlerden itibaren saclarimin daha cok cikacagini düsünüyorum zaten ilk kez diplerden saclar cikmaya basladi diyorum.

selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SümüklüSülo -- 16 Ağustos 2014; 4:22:57 >
  • 
Sayfa: önceki 14231424142514261427
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.