Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1412. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.259
Cevap
599
Favori
6.496.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
16 oy
Sayfa: önceki 14101411141214131414
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: savaş11

quote:

Orijinalden alıntı: karadayı25

Değerli arkadaşlar önerileriniz için hepinize çok teşekkür ederim hiç bilgim olmadığı bi konuda az çok bikaç şey öğrendim minnettarım . son olarak esteworld hakkında ne düşünüyorsunuz. yakın bir abimden öneri geldi.Size danışmak istedim
    saygılar..

Son yazılan yorumlara biraz baktım da , bazı kişiler saç ekimini tombala usulunde yapılmasında bir sıkıntı görmediklerini farkettim. Ben iki kez saç ekimi yaptıran bir kişi olarak , gercekten forumda bilgi almak isteyenlere tavsiyem kesinlikle hastane adı altında ekşm yapan yerleri cok iyi araştırmaları lakin burada ekim yapan kişilerin kim oldugunu ve tecrübelerini bilmenizin imkanı yok işiniz tombala cekmeye kalıyor. İlk ekimi gecen yıl esteworld dr. Emirali hamioğluna yaptırdım , adam aynı gün benimle beraber 3 kişiye ekim yapmış , kendi sadece kanal actı gerisini elemanları yaptı. 1 yıl sonraki sonuç rezalet , hatta dr. ve hastane yetkilileri ekimi başarı bile bulduklarını söyleyecek kadar pişkinlerdi. Sonucta hastane sahibi ve muhtarına ulaşarak hatalarını kabul ettirip paramın hepsinide iade ettiler. Sonuc olarak saç ekim işini herkez yapar düşüncesine inanmayın para gitsin lakin ziyan olan greftlerin geri gelme imkanı yokkkk ona göre araştırarak ekim yaptırın arkadaşlar. Esteworld hakkında bilgi almak isteyen arkadaş benim ekim sonucuna bakabilirsin buradan

savasta zekeriya kula yaptırmıstı güzel sonuclardan birtanesi insallah tamamı cıkar suan görüntü gayet iyi duruyor
  • Arkadaşlar ben saç ektirecegim bana güncel olarak neresini uygun görürsünüz. Lütfen yardımcı olun. Estehair nasıl. Esteworld hakkında iyi şeyler duymadım. Zekeriya kul ise biraz pahalli. Bildiğiniz iyi yer neresi var acaba..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boğaziçitip saö ektiren arkadaşlar varmı acaba? konuya yabancıyım. burada ektirmeyi düşünüyorum. hala görüşmedim ancak burada ektiren arkadaş varsa memnunmu değilmi ekimi nasıl gibi yardımcı bilgi verebilirmi.
  • S.a arkadaslar foruma bayadir bakmamistim ben bu ayin 18,19 olmak uzere kul dan rndvu aldim ekimi iki gunde yapacak 2500gref 2500euro yine bu ayin 13unde yuz yuze gorusmek icin bir randevum var eger olumlu olursa ekimi yaptirmayi dusunuyorum ama sizlerdende bilgi almak isterim reklamcilar uzak dursun benim icin yazacaginiz her harf icin cehennemde bin kere yanarsiniz inslh benim icin bu konu cok onemli bilgili arkadaslarin yorumlamasini rica ederim

Orijinalden alıntı: SümüklüSülo

quote:

Orijinalden alıntı: Savaş@55@

105 gün oldu ve hissediyorum igne gibi batiyor içten doğru
    bazı bölgeler gergin gibi
    4 tane sivilce çıktı
    Başladımı ? Uykudan kalkdılarmı nihayet ?
    Böyle mi oluyor
    Böylemi çıkıyor bu saçlar ?

Slm savas,

baya güldüm yazini okurken, Inek saban'in filmleri aklima geldi =)

Bende o dedigin belirti yok! Bende tek sorun orta alandaki az sac sayisi ve hatta yok sayilir! Ön cizgide baya sac var tepe zaten toparladi! Bos alan cok oldugundan zaten deri tabakasi saclarla dolmayacakti ama özellikle ön cizgide olusan saclanma ilk bakista hos duruyor fakat sonuc biraz daha iyi olmali! Benim yogunluk ilk günden oldugu gibi ön cizgiden ilk 5-6cm'lik yukarisina kadar ilerliyor ve bu alanda hem önde hem sakak ta 0,5-1cm'lik kökler cogaliyor! Tepeyi cözemiyorum aynaya bakinca pek göremiyorum ve kendi akisina biraktim! Ortadaki kanlanamdan dolayi en kötü ihtimal kücük bir takviye ekim gecirebilirim fakat su an bile son söz söylenmedi!

Gözlemlerime göre yaklasik %30-35 saclanma olusmus durumda ve daha 103 gün oldu ekim yaptirali! En sevindigim olay sakak ve ön alanin az cok saclanmasi! Inan su ana kadar bile memnunum ve ilerleyen haftalarda bence %25 sac ciksa bile simama yakisan bir sac orani olusmus olacak.

selamlar

Slm sülo

Ya sülo yapma şimdi
    Hiçbirşey hissetmiyormusun
    Saç çıkınca anlıyorsun
    Eğer uyumuyorsan veya hala uyuşukluk yoksa
    Sende anlaman lazım bişeyler
    Tuturdun bi ön çizgi :-)
    Siyah Tabaka
    Gönder resimleri bi bakalım

Orijinalden alıntı: simsek2525

S.a arkadaslar foruma bayadir bakmamistim ben bu ayin 18,19 olmak uzere kul dan rndvu aldim ekimi iki gunde yapacak 2500gref 2500euro yine bu ayin 13unde yuz yuze gorusmek icin bir randevum var eger olumlu olursa ekimi yaptirmayi dusunuyorum ama sizlerdende bilgi almak isterim reklamcilar uzak dursun benim icin yazacaginiz her harf icin cehennemde bin kere yanarsiniz inslh benim icin bu konu cok onemli bilgili arkadaslarin yorumlamasini rica ederim

Hocam, sanırım şakaklarda ve tepede biraz açılma var sizin?

Birde 3000 ve üzeri olanlar 2 gün sürüyor 2,500 için dr kul 2 günde yapacak ise baya özeniyor sanırım.

Sanırım bu adam hiç bir şekilde fiyat kırmıyor?

söylediklerinizi gayet iyi anlıyorum ve bizleri aynı duruma düşmemek için uyarmanızda mükemmel bir karakter örneğidir. bu konu hakkında 15 gündür araştırıyorum ekim merkezleriyle görüşüyorum bilgi alıyorum ama onların saatlerce anlattıklarındansa sizin 1 dadikalık yazınız kat be kat üstündür. esteworld denilen yerin ne derece iğrenç olduğuna birçok kez tanık oldum sizin yaşadıklarınız gibi. üstelik tombala değil araştırma

Orijinalden alıntı: sates9

quote:

Orijinalden alıntı: sates9

Ekimden önce ve 63 gün sonra
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

84.GÜN
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

97.GÜN
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

Orijinalden alıntı: KralYLMZ

arkadaslar yine ekim yaptirmis olanlara danismak istedigin bisey var

sac ekimim yapildiginda kafa da sifirdi nereye ekim yapildigi tek tek gozukuyodu ve gayet sık duruyodu ama simdi uzadikca ve kabuklandikca bosluklu gibi hissediyorum ama yikama yapmadan once losyon surunce altindan gozuken kokler tam istedigim gibi mukemmel gozukuyo cok sık

bu duruma bi anlam veremdim bi turlu sizlerde de boyle dusunceler oluyo mu/muydu oluyoduysa sonuc nasil oldu

Selam ben bu konuya hiç dikkat etmedim valla sen buraya yazınca baktım kafaya. Gün içinde kabuk bağladıgından gözükmüyo muhtemelen. Losyonu sürünce kabuk biraz yumuşuyo ve kökler görünmeye başlıyor, yıkadıktan hemen sonra zaten rahat rahat görürsün kökleri ama gün içinde kabukla bağlandığından görmen zor. Adam gibi bir ekim yaptırdıysan, ekim sonrası bakımada dikkat ediyosan çok ilgilenme bunlarla zaten tutucak kökler ve zamanı geldiklerinde çıkıcaklar sen yeterki prosedüre uygun davran gece saçla yatıp sabahda saçla kalkma rahat bırak greftleri büyüsünler :).

Not: Boşluklar ve damarlanma bendede var. Damarlarda sanki saç kökü yok gibi görünüyor. Başka birine baktırdığımda damarlarda kök olduğunu söylüyorlar. Bu durum bence normal takılmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelkaracalar -- 5 Ağustos 2014; 13:21:25 >

quote:

Orijinalden alıntı: yucelkaracalar

quote:

arkadaslar yine ekim yaptirmis olanlara danismak istedigin bisey var

sac ekimim yapildiginda kafa da sifirdi nereye ekim yapildigi tek tek gozukuyodu ve gayet sık duruyodu ama simdi uzadikca ve kabuklandikca bosluklu gibi hissediyorum ama yikama yapmadan once losyon surunce altindan gozuken kokler tam istedigim gibi mukemmel gozukuyo cok sık

bu duruma bi anlam veremdim bi turlu sizlerde de boyle dusunceler oluyo mu/muydu oluyoduysa sonuc nasil oldu

Selam ben bu konuya hiç dikkat etmedim valla sen buraya yazınca baktım kafaya. Gün içinde kabuk bağladıgından gözükmüyo muhtelemelen. Losyonu sürünce kabuk biraz yumuşuyo ve kökler görünmeye başlıyor, yıkadıktan hemen sonra zaten rahat rahat görürsün kökleri ama gün içinde kabukla bağlandığından görmen zor. Adam gibi bir ekim yaptırdıysan, ekim sonrası bakımada dikkat ediyosan çok ilgilenme bunlarla zaten tutucak kökler ve zamanı geldiklerinde çıkıcaklar sen yeterki prosedüre uygun davran gece saçla yatıp sabahda saçla kalkma rahat bırak greftleri büyüsünler :).

Not: Boşluklar ve damarlanma bendede var. Damarlarda sanki saç kökü yok gibi görünüyor. Başka birine baktırdığımda damarlarda kök olduğunu söylüyorlar. Bu durum bence normal takılmamak lazım.

dogru diyon hocam oyle cok takmiyorum kafama da dikkatimi cekince de fikirleri almak istiyorum:) bir de dun biraz canim sikildi yegenim kafama carpti kucuk bi bolgede hafif bi aci ve kisa sureli de bi uyusukluk olustu ekimin cok sık oldugu da bi bolgeydi biraz pinpiriklendim 11 gun sonra olan bu durum etkiler mi ne kadar etkiler diye dusunurken bi de buna takildi iste kafam:)

notunu da simdi gordum hocam sagol bilgilendirme icin bana da aynisini soyluyorlar:)

İnternette bir doktorun yazdıklarına göre kökler 5-7 gün içersinde zaten tutuyor. Kafa çarpma, sürtme vs. gibi olaylar içinse eğer kanama olmadıysa köklerin zarar görmediğinden bahsediyo doktorlar ama sen yinede elinden geldiğince dikkat et kabuk atılana kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadayı25 -- 5 Ağustos 2014; 14:28:39 >

Orijinalden alıntı: karadayı25

kesinlikle öyle. arkadaş yapacaz birkezolacak bişey bu. başlarım ilhanına serdarına 2-3 ay erteyip koraya yada gidiyorum . sonuç bu.7000 tl ama değer!!

bence zekeriya kula git dünyanın en ünlü doktoruyla calısmalar yapıyor her yıl brezilyada dünyada en cok estetik brezilyada yapılıyor ameliyat merkezi gibi bi yer :D
  • Arkadaslar sac ekiminin 7 ayindayim ekilen saclarimda ve mevcut saclRimda bi dokulme basladi hatta sakak kisminda ekim yapilan saclarim bizuk para boyuklugunde acildi arastirdihim kadariyla don.degisimi diyenler var sok dokulme gibi..bu durumla alakali bilgisi olan arkadaslardan yRdim bekliyorum

Basta ekilen saclar dokulmustu ve izler vardi ama suan mukemmel gorunuyorlar. (arkadaslarimin yalancisiiym=)))

Sac ekimini soep te yaptırdım...

İsteyen olursa resimlerimide ekleyebilirim.

ilgileneler icin link: SO-EP

Orijinalden alıntı: m_akyurek

arkadaslar, selemlar,
    Ben Belcika da yasiyorum. Bu sene subat ayinda kayseride sac ekimi oldum. Sonuclar netlesinceye kadar bekledim. Su an cok mutluyum.

Basta ekilen saclar dokulmustu ve izler vardi ama suan mukemmel gorunuyorlar. (arkadaslarimin yalancisiiym=)))

hosgeldin,
    öncesi sonrasi fotolari ön üst ve arka bölge seklinde eklersen yardimci olabilirsin hocam. saolasin.

Orijinalden alıntı: Gökhan Cem

quote:

Orijinalden alıntı: m_akyurek

arkadaslar, selemlar,
    Ben Belcika da yasiyorum. Bu sene subat ayinda kayseride sac ekimi oldum. Sonuclar netlesinceye kadar bekledim. Su an cok mutluyum.

hosgeldin,
    öncesi sonrasi fotolari ön üst ve arka bölge seklinde eklersen yardimci olabilirsin hocam. saolasin.

Alıntıları Göster
    arkadaslar sac ekiminden sonra saci kazitmak icin en az 6 ay beklemek gerek diyorlar internette genelde cogu ekim yapan hastane klinik doktor vs, ve diyorlarki birde sac ekiminde 15 gun sonra sacini boyayabilir fon cekebilirsin,boyle bir sacmalik varmi ( kafana her turlu kimyasali surebilirsin diyorlar kisaca) biri mantikli bir sekilde beni aydinlatabilirmi, bana gore sac kazitmada herhangi bir sorun olmaz ekimden bir ay sonra, ve kafayi kazitmaya karar verdim bugun tam bir ay oldu

Orijinalden alıntı: alekistevej

arkadaslar sac ekiminden sonra saci kazitmak icin en az 6 ay beklemek gerek diyorlar internette genelde cogu ekim yapan hastane klinik doktor vs, ve diyorlarki birde sac ekiminde 15 gun sonra sacini boyayabilir fon cekebilirsin,boyle bir sacmalik varmi ( kafana her turlu kimyasali surebilirsin diyorlar kisaca) biri mantikli bir sekilde beni aydinlatabilirmi, bana gore sac kazitmada herhangi bir sorun olmaz ekimden bir ay sonra, ve kafayi kazitmaya karar verdim bugun tam bir ay oldu

hocam ekimden sonra 6 ay a kadar kazitmak skinti olabilir. sebebi ise; kazima islemi derideki yararli maddeleri yok ediyor ve deriyi tahris ediyor. kimyasal sürme islemi icin de bir iki ay gecmeli bence kökler tam oturmali kafaya. sen en iyisi kazitmak yerine cok dikkatli bir sekilde deriyi tahris etmeden 3-4 numara yaptir.
    Gokhan Cem, cevabin icin cok tesekkur ederim, benim tam bir ay oldu, mantik olarak bu internette anlatinlan safsatalara inanmak gelmiyor icimden, teori tarafindan bakarsan, cilt cok guzel dizayn edilmis kendi kendini tamir edebilen yada yenileyebilen muthis bir organ ( bir kac koruyucu krem takviyesi de gerekebilir buda bebeklik ve yaslilik donemlerinde gerekli arti birde sac ekiminden sonra), bir kac doktor arkadasa danisdim, onlarda bir masur olmayacagini soylediler, tek problem cok asiri sicak ve cok asiri sogukdan korudugumuz surece problem olmaz diye dusunuyorum, sok dokulme sonucu igren bir goruntu cikdi ortaya sonunda kafayi kazidim cok dikkatli sekilde ve bir de krem surdum kafaya deriyi besleyen bepanthen tarzi bir krem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alekistevej -- 5 Ağustos 2014; 20:56:40 >

Orijinalden alıntı: alekistevej

Gokhan Cem, cevabin icin cok tesekkur ederim, benim tam bir ay oldu, mantik olarak bu internette anlatinlan safsatalara inanmak gelmiyor icimden, teori tarafindan bakarsan, cilt cok guzel dizayn edilmis kendi kendini tamir edebilen yada yenileyebilen muthis bir organ ( bir kac koruyucu krem takviyesi de gerekebilir buda bebeklik ve yaslilik donemlerinde gerekli arti birde sac ekiminden sonra), bir kac doktor arkadasa danisdim, onlarda bir masur olmayacagini soylediler, tek problem cok asiri sicak ve cok asiri sogukdan korudugumuz surece problem olmaz diye dusunuyorum, sok dokulme sonucu igren bir goruntu cikdi ortaya sonunda kafayi kazidim cok dikkatli sekilde ve bir de krem surdum kafaya deriyi besleyen bepanthen tarzi bir krem

:D hocam kazidiysan hayirli olsun artik. ama sana bir tüyo vereyim sizin sular da muhtemelen mineralli asitli sudur. aksamlari musluk suyu ile degil mineralli su ile kafaya hafif masaj yapmani tavsiye ederim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.