Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (139. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.243
Cevap
601
Favori
6.482.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    istanbulestetica da ekimi kim yapiyor, yani gördügüm kadar bu Ekibte cerrah doktor yok herhalde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davulcum -- 19 Haziran 2011; 13:10:04 >
  • merhaba,

istanbulda ikamet ediyorum.oyuzden konaklama problemim olmadı.
    daha önce medhair'da Med Hair Dr. Serkan AYGIN tarafından ekim yapıldı. ancak kendısı ekim işleminde bulunmadı. sadece nasıl gidiyor diye bakmaya geldi. oyuzden kaç tane cerrah işe giriyor bilemiyorum. size kalmış. en son ektırmıs oldugum yer olan istanbul estetica daha önce televizyonlara çıkmış oldlgundan ve yapmış oldugu ekim işlemlerinden dolayı karar verıp buraya yaptırdım.

Dailymotion
    İstanbul Estetica - Dailymotion Video
    http://www.dailymotion.com/video/xiaovb_ystanbul-estetica_tech

• quote:

Orijinalden alıntı: davulcum

selam ergün79 kardes
    istanbulestetica da ekimi kim yapiyor, yani gördügüm kadar bu ekibte cerrah doktor yok herhalde?

Ekim yapan cerrah varsa beri gelsin. Çoğu tabelacı, ekim yapmadıktan sonra ekipte 10 tane cerrah olsa ne yazar. 8 saat hastanın başında duran cerrah varsa alnını öpeim. Esteteica cerrah bindirmesi yapmıyor en azından, iki liralık işi 5 liraya yapmıyor.
    Bu arada saç ekimi yapan doktorların branşalarınıda bi araştırın isterseniz, bi jinekolog yok galiba. Pratisyen bile var aralarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medunax -- 18 Haziran 2011; 16:33:54 >
  • kaanworld nasıl gidiyor araştırmalar ? 2 lıralık işi 5 liraya yapanlar dıyen arkadasım sen kolay mı sanıyorsun bu saç işini ?
  • ergun79 kardeş baya karizma olmuşsun :) maşallah diyelim.

Emre Çiçek' ten muzdarip bir arkadaşımız vardı. Ekimden 9 ay sonra bile hiç saç çıkmamıştı sanıyorum.
    Emre Çiçeğin savunması aşağıda. Aynen yapıştırıyorum.

Yılda 300- 350 saç ekimi operasyonunda bir veya iki tane memnun olmayan hasta olması kadar doğal bir şey yok kaldıki o hastamız 6. ay fotlarını yollamış biz 9.ayda saçların %90 ının çıkacağını her zaman belirtiiriz ve de her hasta ayrıdır kullanılan ılaçlar ve hastalıklarda bu ekim sürecini etkiler ve herzaman biz yaptığımız işin arkasındayız biz sizi memnun olan en az 100 tane hasta ile tanıstırabılır veya konuşturabiliriz mail atarken veya yazı yazarken daha saygılı ve dikkatli olmanızı öneririm
    Emre Çiçek
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolsusuzdeniz
    kaanworld nasıl gidiyor araştırmalar ? 2 lıralık işi 5 liraya yapanlar dıyen arkadasım sen kolay mı sanıyorsun bu saç işini ?

Onumuzdeki hafta ici medical parkta muayene olucam bakalim detaylari yazarim buraya dostum.
  • tamam kaanworld beklıyorus haberlerını medıcalpark nasıl bır yer sağlam araştırdın mı ? doktor kım?
    dr umar ve dr alvı armanıden görüş aldın mı ?
  • Ayrintilari yazarim buraya. Onlarla konusmadim gerekte yok zaten doktor ile gorustukten sonra belli olucak hersey ;)

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacekimuzmani -- 19 Haziran 2011; 11:48:12 >
  • romeo-ofa ---------hocam mesajını küçük harfle yazman gerekiyor.

sorunun cevabı kısmen burada var

goggle dan alıntı
    DHİ No touch technique saç ekimi
    No touch teknik saç ekimi;Türkçeye “ kökün canlı kısmına dokunmadan direk ekim” Olarak çevrilebilir.Alımda diğer tüm uygulamalardan farksızdır motorla yada manuel olarak kökler alınır biriktirilir ve ekimde kullanılan alet yardımıyla ekim gerçekleştirilir.Yöntemin özelliği en yaygın uygulanan FUT yöntemine benzer şekilde yapılan FUE den farklı olarak kökler canlı kısmına dokunulmadan aletin içine yerleştirilir ve yine alet yardımıyla köke dokunulmadan ekim gerçekleştirilir.

Daha çok hemşirelerden oluşan kalabalık ekiple yapılan FUE saç ekiminde kökleri ekmek için önceden 1-2.5 mm eninde kesici aletle delikler açılır ve karşılıklı 2 hemşire aynı anda saçları köklerinden tutarak ciltte açılmış bu deliğe gömer.Kökün canlı kısmından tutmak kök ölümüne ve çıkacak saçta deformasyonlara neden olabilir ayrıca bu şekilde ekim daha büyük delikler açmayı zorunlu kılar.No touch teknikte ise kökler yerleştirilitken canlı kısmından tutulmadan alet yardımıyla cilde yerleştirilir bu sayede kök ölümleri daha az olmaktadır.

Her ne kadar DHI No Touch Technique yeni icat edilmiş gibi ifade edilip bu şekilde haber reklamlar çıkarılmış olsada belki Yunanistan için yada saç ekimine yeni başlayan birileri için yeni olabilir ama Türkiyede 5 yıldır tüm ekimlerini bu şekilde “kökün canlı kısmına dokunmadan ve önceden kanal açmadan direkt cilt altına yerleştirme şeklinde” yapan 3 doktor var.

Yine reklam amaçlı bu tekniğin bayanlarada uygulanıyormuş gibi ifade edilsede bayanlara saç ekimi yapılmamasının sebebi teknikle ilgili bir sorun değil dökülmenin patolojisiyle ilgilidir ve bayanlardada görülen “erkek tipi dökülmede” saç ekimi yıllardır yapılmaktadır.

Yöntemi “60-70 derece ile ekim yapılabilidği için artık çim adam görüntüsü olmamaktadır” diye tanıtmaktadırlar oysa Türkiyede bazı doktorlar “çim adam sorununu” 5 yıl önce aşmıştır hatta 30 dereceye kadar yatık kaş ekilebilmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiiin -- 19 Haziran 2011; 15:14:48 >
  • üstteki mesajı net olarak okuyamıyorum, biraz küçük olmuş, biraz büyütürsen forumca daha rahat okuyabiliriz...
  • hocam yazı boyutu yanlışlıkla oldu kusuruma bakmayın..

konuyla ilgili sitesindeki açıklamaları okumuştum ama güvenemedim açıkçası..

bu yüzden bu DHİ yöntemini uygulatan varsa ve tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim..

birde sizin söylediğiniz bu 3 doktor kimdir, isimlerini söylermisiniz ve nerelerde çalışıyorlar onlarıda değerlendireyim.

transmed hakkında bir fikriniz var mı acaba...

DHİ yöntemiyle ekim yaptıran arkadaşlar tecrübelerinizi aktarmanızı bekliyorum...

şimdidden değerli bilgileriniz için teşekkürler....
  • Arkadaslar merhaba,
    Bende sizin gibi sac ekimi konusunda aylarca kararsizca dolasip herbuldugu numarayi arayip, kliniklere mail atip biseylere karar vermeye calistim vve sonunda ektirdim. Eren cerrahi tip merkezinde yaptirdim 1 hafta kadar once. Simdilik eski halini yollayabliirim ancak size bundan 2 ay sonra ve 6 ay sonra (sac ekiminin basarilli yada basarisiz oldugunu gorecegim donemde) fotolari size gonderirim. Umarim iyi sonuc alirim bende..

• bu da operasyon sonrasi fotograf. On kisma da yaptirdim ama oranin resmi yok. Neyse umarim size tavsiye edebilecegim bir ekim olmustur..

• Arkadaşlar tekrardan selamlar 1 haftalık bir dinlenmeden sonra saç ekimi ile ilgili deneyimimi paylaşmanın zamanı artık geldi sanırım, dilimin döndüğünce saç ekimi deneyimimi paylaşmaya çalışacağım. 2 senedir pasif son 6-7 aydır hiper-aktif olarak saç ekimi araştırmalarımın sonunda ağustos ayında askere gitme planı yaptığımdan dolayı haziranın 13 ünde saç ektirdim, ekim merkezi araştırmasında görüştüğüm baya bir yer oldu, sırasıyla Ayşegül sevinç, Alp Arslan, Esteworld ile yüzyüze Atilla Kaya, Hakan Doğanay, İlhan Serdaroğlu ile mail ve telefon yoluyla iletişime geçtim. neden bu isimleri elediğimi tek tek anlatmayacağım, sadece Hakan Doğanay'ı diğerlerinden ayıran sebep Maddi olarak çok pahalı olmasıydı yoksa tercihim orası olurdu. Benim saç ekimi tercihim Esenler- Ensar Hastanesi oldu bunun en temel sebebi benim için doğallık birinci sırada sıklık ikinci plandaydı kesinlikle anlaşılmayacak bir ekim olmasını istedim, ve en doğal ekimi Ensar Hastanesinin yapacağına karar verdim.

Hamdi beyle bir hafta öncesinde görüştüm ve 13 Haziran Pazartesi günü ekim tarihini kararlaştırdık.

Saç ekimi öncesi resimlerim tam olarak böyle bişey, (daha önceki postlarımda başka resimlerimde var);

http://i1106.hizliresim.com/2011/6/19/8637.jpg
    http://i1106.hizliresim.com/2011/6/19/8688.jpg
    http://i1106.hizliresim.com/2011/6/19/8719.jpg

Pazartesi sabah 8:30 da Hastaneye gittim, ilk olarak alt katta bir kan testi yapıldı, parmak ucuna iğne sokularak kan çıkarılıyor ve ne kadar sürede kanın durduğuna bakılıyordu, süre normaldi sonra yukarıya çıkartıldım, ve ekimin yapılacağı odaya girdim karşımda bir bayan 4 tanede izbandot gibi adam vardı eywah dedim yandım, bunlarmı ekim yapacak. Neyseki o arkadaşlar hasta bakıcıymış ameliyat elbisesi giymeme ve çantamı falan yerleştirmeme yardımcı oldular, sonra yeniden ekim alanına geçtik burada serum takıldı ve küçük bir hap verildi, ekimin hastanede olmasının insanı psikolojik olarak rahatlattığını düşündüm o an, sanırım bu ilaç sakinleştirici tarzında bişeydi, sonrasında saçlarım 1 numaraya vuruldu ve ekim için hazır hale getirildim, tam olarak böyle bişeydi.

http://i1106.hizliresim.com/2011/6/19/8740.jpg

Saat 9:40 da ilk iğneler yapılmak süretiyle operasyon başladı, iğneler gerçektende yakıyor, ama dayanılamayacak bir acı değil eli hafif birinin iğne yapması sizin şansınıza olacaktır, 5 dakika sonra hamdi bey geldi ve lokal anestezi iğnelerini kendi yaptı ne yalan söyliyim onun eli daha ağırdı ama sürekli özür dilerim tamam bitti diye insanı motive ediyordu, anestezi bittikten sonra kafaya hafif iğneler saplanıyor ve acıyormu diye sordular eğer acı varsa o bölge uyuşmamış demektir ve anestezi iğnesi vuruluyor o bölgeye, greft toplanacak tüm bölgeye bu işlem devam ediyor, sonrasında greftler toplanmaya başlandı. saat 12:50 gibi greft toplama işlemi sonra erdi bu işlem 3 saat civarı sürdü, toplama esnasında saçlarımın seyrek olduğu ama greftlerin güzel çıktığını söylediler, ekim öncesindede hamdi beyin kafasını çok ağrıtmıştım açıklığımın fazla olduğunu ve az greft çıkarsa bıyık gibi kalacağını söylemiştim oda bana çıkartabileceğimiz kadar çıkartacağız sözünü vermişti, greftlerin toplanmasından sonra öğlen yemeği arası verildi, bi tabldotta bana geldi, menüde çorba, ıspanak, makarna ve yoğurt vardı greftlerin sayılması bittikten sonra çok sevinmiştim çünkü tam 3270 greft çıktı.

http://i1106.hizliresim.com/2011/6/19/9100.jpg

Bu beni çok mutlu etti çünkü sıklık benim için ikinci plandaydı ama açık alan fazla olduğu için ne kadar sık olursa o kadarda iyi olacaktı, sonrasında ekim için planlama yaptık, hemşire hanımın çizdiği alana itiraz etmedim benim kafamdada böyle bir çizgi vardı zaten, hamdi bey geldi çizgi için, oda onayladı, hamdi bey sık sık ekim alanına geliyordu ve kontrol ediyordu. saç ekimi çizgisi tam olarak şöyleydi

http://i1106.hizliresim.com/2011/6/19/8935.jpg

Daha sonra kanalların açılması aşamasına geçildi, yine kanal açma işlemide bir 3 saat civarı sürdü saolsun cemile hanım baya bi ter döktü, hatta kendisine yorulduysa çay içebileceğini söyledim çünkü bende yorulmuştum ama kanal açma işlemi bitmeden rahat edemeyeceğini söyledi, 3-3.30 civarı kanal açma işlemi bitti ve iki hemşire hanım saçları ekmeye başladılar ekim işi en uzun süren işlem oldu hamdi bey yine bu sıra sürekli gidip gelip duruma bakıyordu, ekim işlemi sürerken bir yandan kullanacağım ilaçlar hasta bakıcı tarafından getirtildi, ve saat 20:00 civarı saç ekimi işlemide tamamlandı ekimden sonra tekrardan bi tabldot yemek getirildi afiyetle yedim, hamdi bey geldi ve beni müşaade odasına çıkardılar yapmam gerekenleri- yapmamam gerekenleri anlattı, telefonunu verdi ve herhangi bir durumda istediğim zaman arayabileceğimi söyledi, 1 saat kadar müşaade altında kaldıktan sonra hastaneden ayrılabileceğim söylendi, ilgi alaka gerçekten üst seviyedeydi ve 11 saat boyunca saolsunlar gerçekten çok büyük emek verdiler bütün ekim yapan arkadaşlara teşekkürü borç biliyorum.

Ben istanbulda ikamet etmeme rağmen ilk yıkamaya kadar bayrampaşa otogarda bulunan bir otelde kaldım, Ekim sırasında ve sonrasında hiç bir ağrı, sızı, şişme, morluk yaşamadım, ilk 3 gün kafamı öne eğmemeye azami çaba gösterdim, yaşadığım bir olumsuzluğuda anlatayım size ekimin ikinci günü otelde kaldığımdan lahmacun sipariş ettim, 3 saat geçmesine rağmen midemdeki şişlik inmedi ve mide ağrıları başladı sonra midem bulandı, istifar falan ettim, lahmacundan zehirlendiğimi düşündüm üçüncü gün yine yoğurt falan yememe rağmen bulantı ve kusma devam edince hamdi beyi aradım, ve ilaçtan olabileceğini söyledi ilacı kesmemi istedi hatta ilacın adınıda yazayım bilgilendirme olur ilacın adı "prednol" 3 günüm bu yüzden zehir oldu, hala çok hafif ağrı oluyor bu durum haricinde herşey çok iyi ve rahattı. sonrasında, ertesi gün sabah hastaneye geldim tekrar hamdi bey henüz gelmemişti, telefonla aradım mide ağrısı için asit dengeleyeci fomadin adlı bir ilaç almamı istedi ayrıca yıkama için sebamed şampuan ve losyon aldım, bunlarda 45 lira civarı tuttu.

Ekimin 2-3 günleri

http://i1106.hizliresim.com/2011/6/19/9140.jpg
    http://i1106.hizliresim.com/2011/6/19/9157.jpg

Ekimden sonra 6. gün

http://i1106.hizliresim.com/2011/6/19/9201.jpg

6. gün ense durumu
    http://i1106.hizliresim.com/2011/6/19/9228.jpg

Şu an itibariyle ekimden memnunum, artık bi an önce saçların dökülmesini ve normal hayata dönmeyi istiyorum, askerde olacağım için beklemek benim için sıkıntı olmayacak, inşallah doğal bir ekime kavuşurum, Son olarak birşeyi belirteyim arkadaşlar İlk zamanlar Ensar hastanesinde ektirmek aklımın ucundan blie geçmiyordu, ve görüştüğüm bazı arkadaşlara orda asla yaptırmam diyordum ama özellikle bu saç ekiminde büyük lokma yiyip büyük söz söylememek gerekiyor çünkü son ana kadar fikriniz değişebiliyor, o yüzden çok iyi araştırın benim fikrimi sorarsanız ensar hastaneside ekim için düşüneceğiniz merkezlerinden biri kesinlikle olsun, zaman zaman ekim fotoğraflarımı yayınlamaya devam ediceğim, herkese bol taraklı günler dilerim.
  • sakiiin hocam cevap bekliyorum!!!!

özellikle bu üç isim kimdir onları merak ediyorum..

ve arkadaşlar Transmed de saç ektiren yok mu???

ve DHİ yöntemini kullanan Dr ceyda hanım hakkında bilgisi olan varmı???

arkadaşlar bu iki yer hakkında tecrübe sahibi olan arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var. bende bıktım artık araştırmaktan yaptırıp bu işi sonlandırmak istiyorum... :(

bekliyorum cevapları,, iyi günler...
  • nod35 ve erdemmli ; teşekkürler, ekimden önce minoxidil kullanıyordum hala da devam ediyorum. Ekim dışındaki saçları korumak için.

ergun79 ekimin güzel görünüyor güle güle kullan :) daha yakından net çekilmiş resim ekleyebilrimisin.

romeo_ofa, DHI konusunda biraz bilgim var. çünkü, ben antalyada doktor hakan doğanay ın uyguladığı kalem tekniğiyle saç ekiminin ta kendis.Ben de orda yaptırdığım için biliyorum Ama hakan hoca buna hiç DHI demiyor. Bu yöntemin asıl kökenide Yunanistan falan değilmiş uzak doğu Güney Kore imiş. 2000 yılından den önce bile varmış FUT ekimlerinde bile kullanılıyormuş Bu kalem oradan bütün dünyaya yayılmış İz kalmıyor evet kendi saçından ayırmak zor. Tabi benim şu anda 5 ay civarında daha sonuç benim için erken
    Özel kalem gibi bir alet var o kalemlerin içine saç köklerini hemşireler tek tek yerleştirdiler, hakan hocada tek tek ekti. No touch denilen şey de saç köküne temas etmeden dokunulmadan yapılan ekim demekmiş. Saç köküne enaz temas, saça en az travma demekmiş bu da saç köklerinin ekildiği alanda canlılığını devam ettirmeleri konusunda önemli imiş. Sakiin arkadaşın dediği 3 doktordan biri hakan hocamı okonuda bilgim yok.
    Ama bu kalemle ekim yöntemi konusunda hakan hocanın youtube de bir cok videoları vardı araştırsan bulursun heralde. o videolardan ikisinin youtube adresi ; bu kalem tekniğini gösteriyor

Saç Ekimi Hair Transplant Turkeyyoutube
    Saç Ekimi Kalem Tekniği & Hair Implanter Technique
    http://www.youtube.com/watch?v=GgHBJTJFdqs

Saç Ekimi Hair Transplant Turkeyyoutube
    Saç Ekimi FUE Hair - Hair Transplant Surgery Video
    http://www.youtube.com/watch?v=7EQYdloUdhk

**english ali resimleri paylaşımın için teşekkürler hayırlı olsun inşallah istediği sonucu sen de alırsın.
  • inşallah beklediğin sonucu alırsın hocam...

hakan hoca antalyada çalışıyo galiba doğru mu??

istanbulda bu tekniği kullanan doktor kim var tanıyomusun???

biri ceyda hanım ama hiç yorum göremiyorum hakkında!!

bir de Atilla kaya var bu doktor un kullandığı tekniği ve yorumlar nasıl??

sorular çok oldu ama artık çok sıkıldım karar vermek istiyorum.. yardımm arkadaşlar..

alternatifler : ceyda hanım, atilla kaya , hakan doğanay (istanbula geliyomu??) ,, transmed
  • @kaanworld

teşekkürler hocam. 1 greft 4 dolar bayağı pahalıymış doğruysa O.o

sana da kolay gelsin:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: davulcum

Merhaba Arkadaslar
    ben kismet olursa Eylül ayinda Cevre Hastanesinde-Fatos Can ve ekibinde Sac ektirecegim.Benim sizden ricam acaba oraya Sac ekimi yaparmiydiniz, veya orasi ile olumlu veya olumsuz bilgileriniz varsa, bunu lütfen benle paylasirmisiniz

çevre hastanesi ile ilgili olumsuz bir yorum okumuştum saç ekimi forumlarının birinde ama ne kadar doğrudur bilemem.
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.