Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1335. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41.245
Cevap
601
Favori
6.487.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13331334133513361337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amk hic mi aranizda memnun olan yok ekim isinden ya gercekten öyle ise bu kadar magdur varsa hicccc bosu bisuna ekime gerek yok kel dolasmak daha iyi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal198080

Amk hic mi aranizda memnun olan yok ekim isinden ya gercekten öyle ise bu kadar magdur varsa hicccc bosu bisuna ekime gerek yok kel dolasmak daha iyi bence

Aynen hic ugraşıp kendini sıkıntıya sokma
    Parandan ensenden olma
    Benim 72 inci gün amma şimdiden hiç ümidim yok
    Çünkü hiç memnun olan yok
    Forum içimi kararttı

• quote:

Amk hic mi aranizda memnun olan yok ekim isinden ya gercekten öyle ise bu kadar magdur varsa hicccc bosu bisuna ekime gerek yok kel dolasmak daha iyi bence

Ben memnunum memnun olan birsürü insan var ama forumlara girmiyorlar :D araştıranlar sıçıyor genelde ekim konusunda sonra toplanıp aynı adama gidiyorlar gittikleri adamlarda bunları biçiyor bak memnun olmayanların bi kısmı resul bi kısmı esteworld bi kısmıda ayşegül eski yorumları oku bunlar iyi diye muhabbet dönüyordu hep burda sacımtedavisinde falan sonra toplaşıp gittiler mutlu dönen olmadı.Bakalım şimdi de ilhan serdaroğlu furyası başladı erbay sayesinde baya bi ektiren oldu sonuçlar nolacak bakalım :D
  • Saç ekimi orucu bozar mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: EfS@Ne61

Saç ekimi orucu bozar mı ?

vücuda narkoz amaçlı uyuşturucu gireceği için bozar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: az sakallı dede

Selam beyler, saç ekiminden bu yana 2 ay geçmiş. hemen 60. gün resimlerimi bloğuma ekledim. Bilgilerinize...
    http://azsakallidede.blogspot.com.tr

paylaşımın için tşk.gayet güzel hazırlamışsın ,kime ktirmiştin alınan bölge gayet temiz çalışılmış harita gibi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: jcksprrw

teşekkürler kardeşim zaten koray erdoğana yaptırmayacam çünkü çok pahalı yine araştırmaya devam.. bence de çıldırmış olmalı bana en az 400 greft olsa işin içinden çıkamadım.. çok çok yüksek meblağ :((

herkes bu kadar övüyo koray erdoğanı bir sitede ektiren 2 kişi vardı birinin fena değildi diğerinin 5.ay dı sanırım bayağı kötüydü sonrada forumdan çıktı eleman diye hatırlıyorum bu kadar para alıyorsan işini yüzde 100 garantiyle yapması lazım değil mi?
  • arkadaşlar bu estehair erkut demirsoy var kendi saçını ektirmişti gayet güzel gözüküyo nasıl sizce bilgisi olan var mı birde fiyat olarak nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: selenga_68

quote:

Orijinalden alıntı: sertacokun

quote:

Orijinalden alıntı: gkn66

quote:

Orijinalden alıntı: sertacokun

144.gün.Daha sık bir görünüm olur ya da kalınlaşır inşallah :)
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

Kardesim saçlar kalinlasmis güzel görünüyor ekim oncesinide paylaş bence ayrıca kime ektirmistin???

Sağolasın kardeşim aynen belirtelim benim çok büyük bir döküklüğüm yoktu ağırlıklı şakaklara ve öne ekildi.Anca bu resmi bulabildim kardeşim ekim öncesi.Esenler avicennaya ektirmiştim.
    https://store.donanimhaber.com/5c/df/f5/5cdff5cf9ef047561b8771a069b9983e.jpg
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

ek madde kullanıyormusun hocam 6.aydan sonra çok daha iyi olur emin ol...

2-3haftadır biotin kullanıyorum abi , öncesinde başka bir şey kullanmadım

• Arkadaslar resul yamanin sitesine baktim baya guzel ekimleri varmis sok oldum resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: stapleton

quote:

Orijinalden alıntı: az sakallı dede

Selam beyler, saç ekiminden bu yana 2 ay geçmiş. hemen 60. gün resimlerimi bloğuma ekledim. Bilgilerinize...
    http://azsakallidede.blogspot.com.tr

paylaşımın için tşk.gayet güzel hazırlamışsın ,kime ktirmiştin alınan bölge gayet temiz çalışılmış harita gibi değil

Evet dönor alan çok temiz. Daha 2 ay oldu, tam yorum yapamam ama şimdilik ekimden memnunum, ümitliyim Tekrardan sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rehinekimcisi

Arkadaslar resul yamanin sitesine baktim baya guzel ekimleri varmis sok oldum resmen

ben şimdi baktımda da çok beğenmedim ekimleri birde hep ekimciler karanlık ta çekiyolar ,kendi saçlarım için seyrekte olsa sçalarım var bilirdim aydınlıkta çekmeye çalıştım bir fotomu resmen keltoş hissettim çok farkediyo,birde resul yamanın tipini görünce soğudum herif tam bir kekoya benziyo :)hacı yağı kullanan tip var :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savaş@55@

quote:

Aynen hic ugraşıp kendini sıkıntıya sokma
    Parandan ensenden olma
    Benim 72 inci gün amma şimdiden hiç ümidim yok
    Çünkü hiç memnun olan yok
    Forum içimi kararttı

Sen çok dertlisin kardeş ya kime ektırdın ?

• quote:

Sülo İlhan,a maıil attım öncesi sonrası bu fotoları yolladı doğru ise senin saclar cosar bilimsel olarak:-)

en iyi saç ekim merkezi neresidir

bayağı iyimiş erbay :)ben bu ilahanla birebir görüşmeyi düşünüyorum gerçi kasap diyolar onada ama kime inanıcağımızı şaşırdık böyle ızdırabın...:)
  • quote:

Sülo İlhan,a maıil attım öncesi sonrası bu fotoları yolladı doğru ise senin saclar cosar bilimsel olarak:-)

Bu kişilerden izin alınarak mı paylaşılıyor bu fotolar ? izinsizse etik değil !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oktayyavuz -- 1 Temmuz 2014; 18:24:46 >
  • para alan herkes işini iyi yapmalı mesleği neyse en iyisini vermek için çalışmalı haklısın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rehinekimcisi

Arkadaslar resul yamanin sitesine baktim baya guzel ekimleri varmis sok oldum resmen

fransalı alem adamsın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selenga_68 -- 4 Temmuz 2014; 21:29:19 >
  • 4 ay 15 gün hala yeni saç çıkışı var
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • arkadaşlar resul yamanla konuştum 4500 greft 4bin 500 tl dedi.ama ortalar seyrek kalırmış biraz.tek seansta 4500greft olur dedi. tecrübeli olan arkadaşlar ne diyor acaba yardım edebilir misiniz? yaptırayım mı bilemedim..
  • arkadaşlar fotoğraflarımı bir kaç yere gönderdim dr.alp arslanla birebir telefonda görüştük 3500-4000 greft 4500 tl dedi transmed 2000-2500 greft 7000 tl dedi o da temmuz kampanyası olduğu için donör bölgemin uygun olduğunu söylediler transmed flşasız fotoğraf istedi benden sıklaştırma yapılacağını yapılacağını söylediler ilhanserdaroğluna evim yakın olduğu için birebir görüşme için bu hafta gideceğim bakalım kendisi ne söyleyecek sanırım 1 yıl daha bekleyeceğim yaş 35 ama saç her zaman dökülüyo malesef biraz daha dökülürse belki daha kararlı olurum ama araştırmaya devam edeceğim beni tek düşünderen olay saçlarımı hep 3 numara yaptığım için eğer tutmazsa bir daha şansım olmayacak ve hayatım boyunca 0 a vurdurmak zorunda kalacağım tek korkutan o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osaosa -- 1 Temmuz 2014; 17:50:50 >
  • 
Sayfa: önceki 13331334133513361337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.