Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1200. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.259
Cevap
599
Favori
6.496.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
16 oy
Sayfa: önceki 11981199120012011202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sfx

quote:

Orijinalden alıntı: winday

Saç ekimin s sindem haberin yok sallayıp duruyorsun senin saldırganlıktan anladığın buysa bence sen bi doktara görün bir resim koymuşun herşeyin bir oluru olmazı vardır matematikten de anlamıyorsun anlaşılan tepki gösterince şakaklara ekimden bahsediyorsun zaten bunu yapıyolar ya göründüğün gibi ol ya olduğun gibi görün kıvırma ya

off off cümle kuramıyorsun, dar görüşlüsün, ona buna saldırıyorsun, üslup yok adap yok, bana cevap verdiğini sanıp diğer arkadaşa cevap yazmışsın, senin saçlar kesin stresten dökülüyor ekimi boşver yoga yap

mevlananın bi sözüyle bitiriyorum

cahille girme münakaşaya. ya sinirini zıplatır tavana yada yazık olur adabına

bilmeden araştırmadan mantık kurmadan saçma sapan yorumlar yapmayın şakaklara ekim filan ,olmadı murat göğebakan gibi sabri sarıoğlu gibi alın çizgisi yaptırın:))sadece yanların açıksa olur olmaz diye bir şey yok ama ön gitmiş tepe gitmiş yanlar gitmiş birde alın çizgisi iste belki o da olur ama hayatınız boyunca 70 yaşına geldiğinizdede yanlar Raul Meireles gibi olmayı kabul ederseniz:)))))))))
    neredeyse 6 ay olmuş biraz daha gelişecektir 2 ay daha kadar beklemekte fayda var.Şuanki görünüm sizinde gördüğünüz üzre seyrek biraz.Aslında saçlarınız kalınmış ve açık alan az daha iyi bir sonuç alınabilirdi gibi duruyo.Kaç greft ekildi nerde ektirmiştin ve İlaç kulllanıyomusun ?

Orijinalden alıntı: ejder2

neredeyse 6 ay olmuş biraz daha gelişecektir 2 ay daha kadar beklemekte fayda var.Şuanki görünüm sizinde gördüğünüz üzre seyrek biraz.Aslında saçlarınız kalınmış ve açık alan az daha iyi bir sonuç alınabilirdi gibi duruyo.Kaç greft ekildi nerde ektirmiştin ve İlaç kulllanıyomusun ?

2000 greft ilaç kullanmıyorum esteworld
    biotin kullanın saçlarını kalınlaştırır.O görüntünün daha iyisi gelecektir kafanızı takmayın 8.-9.aylarda.Kapanır diye tahmin ediyorum seyrek görünen yerler çünkü saçlarınız kalın kendi kalınlıga gelsin yeter;)
    duygularıma tercüman oldun arabayı satacam galiba:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selenga_68 -- 2 Mayıs 2014; 15:00:46 >
    abi 3 ay üzerinden sanırım sadece çizgi açı ve donor yorumlanabilir.Bence çok güzel görünüyo daha %90 ı çıkmamıştır..Siyahlıklardan yorum yapıyoruz.Sol şakagın arayı kapattırmıştın bak nasıl kapatmış.Sonuç çok güzel olacak inşallah.Da bişey gözüme çarptı abi sağ şakagı indirtmemişmiydin aşagı? Birde öncesi fotolarıda link e ekleseydin bilmeyenler için

abi 3 ay üzerinden sanırım sadece çizgi açı ve donor yorumlanabilir.Bence çok güzel görünüyo daha %90 ı çıkmamıştır..Siyahlıklardan yorum yapıyoruz.Sol şakagın arayı kapattırmıştın bak nasıl kapatmış.Sonuç çok güzel olacak inşallah.Da bişey gözüme çarptı abi sağ şakagı indirtmemişmiydin aşagı? Birde öncesi fotolarıda link e ekleseydin bilmeyenler için

6 aydan önce pek paylaşmaya niyetim yoktu ama bikaç arkadaş ısrar etti o yüzden paylaştım 2 taraftan da şakak ve şakak alt kısımlarında da ekim var sağ ve sol arasında ufak bir açı farkı var fotolardan belli olabilir ama günlük hayatta çok da belli olacak bi fark gibi durmuyor sanki uzayınca görücez bakalım.
    bu da ekim sonrası ve öncesihttp://forum.donanimhaber.com/m_34243025/mpage_337/f_//tm.htm#86934406

rpt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whouse -- 2 Mayıs 2014; 15:24:16 >
  • ejder2 E kullanıcısına yanıt
    teşekkür ettim dostum sağolasın bekleyip görücez bakalım

Orijinalden alıntı: Erbay-

Hlc sac merkezi hakkinda hic bir bilgim yok hatta kendilerinin para hokkabazlari olduklarini düsünüyorum. Kesere gelince o adamin nor7si olan birine ekim yaptigina rastlamadim ama benim gözümde Tûrkiyenin en iyi ekimcisidir diyebilirim cünkü kendisini 10 yili askin bi süredir tanirim takip ederim. Baya bi soru sormussun dreamboy, yazilarindanda anliyorumki beni diger taraftada baya bi takip etmisin cünkü benim paylastiklarimi bazen senin yazilarda görebiliyorum buda sevindirici tabiki, demekki bilgi paylasinca isteyene ulasiyormus. Türkiyede mikroyu kullanan cok iyi hocalar var , acik konusmak gerekirse zekeriya kul benim cokta favorim degil nedenine gelince söyle özetleyim, fuenin mucidi kimdir? kim kesfetmistir? nerde yayginlasmistir ve nerde egitimi verilir? bunlari arastirinca göreceksinki Dünyada en iyi fue egitimi veren ülkelerin basinda israil amerika ve isvec geliyor. Genelde bir cok plastik cerrah doktor yada dermatologlar bu ülkelere gidip paraya kiyip egitimini aliyor. Zekeriya kulun fue egitimini nerden ögrendigine dair hic bir bilgi yok benim elimde, sende varsa paylas .. her plastik cerrah sac ekiminden anlicak diye bi kural yok cünkü FUE egitim gerektiren bir estetik operasyon. Zekeriya kulu cekici yapan etkenlerden biriside tüm islemi kendi yapiyor olmasi fakat ben burdada size katilmiyorum. Ben toplanan greftlerin zaman gecirilmeden yuvalarina yerlestirilmesinden yanayim ayrica o adamin yanina elaman almamasinida baska nedenlere bagliyorum, belki isi baskasina ögretmemek, belki yalniz daha konsantre oluyor isine ... fue operasyonu kesinlikle bir grup isidir.. bizim sümüksülo bile bunu anladi sen anlayamamisin dreamboy)))))))

bu arada bht hakkinda bi kac yazini okudum..bht tamamen özel bir bilgi gerektiren ekim islemidir, Dûnyada yanlis hatirlamiyosam bunu ilk kesfeden hindistanli bi doktordu hatta bu doktorun ögrencilerinden biride umardi,,umar simdi hocasindan daha ünlü ve söhret tabi burda internet ve youtubede buyuk bir etken ama ben hindistanli yasli birinden ögrendigini okumustum hatta adamla ilgili dosyada vardi bilgisayarimda nedir necidir nerdedir falan gibisinden köseye atmistim yarin bigun lazim olur diye,,o hindistanli hocanin dedigine göre bht yani bodyden yani vucuttan alinan killar cok riskli ,,gögüs kol bacak gibi yerler kimilerinde tutabilse bile bi süre sonra tekrar dökülebiliyormus bu nedenden dolayida sakali tercih ediyormus, sakaldada ufak risk varmis ama kafadaki killarin boyutuna en yakin sakal kili oldugu icin sakali tercih ediyormus,,yani gogusten koldan bacaktan götten kil aldirmak isteyenler varsa hic bosuna maceraya atilmasin..ha bu arada zekeriya kulun sakaldan ekimleri tutarmi diye soracak olursan 100 tane greften 20sini tutturabilir ama kesinlikle genel anlamda bi basari saglayamaz, gecenlerde biri ektirmis sakaldan,,eger bana inat yapmazsa( ufak bi tartismam olmustu o kisiyle) ve dogrulari paylasirsa göreceksinizki o adama sakaldan ekilenlerin bi cogu cikmayacak. Bekleyelim görelim..

Unutmadan birde sac cizgisiyle ilgili bisi belirtim, sac cizgisinin öne cekilmesi( senin gibi ön düz cizgi isteyen baya bi arkadas var forumlarda o acidan yaziyorum) icin nor2den yukari kelliginiz olmamasi gerekir,,ayrica cizginin dümdüz olmasi sadece kellik orantinizla alakali degil ayni zamanda sacli bölgelerdeki SIKLIKLADA alakali bi durum. Norwood2 si olanlar ektirecegi merkeze cetvel gibi ön cizgi cektirebilir no problem ama nor3-4-5-6-7 si olan birinin öyle bi cizgi istemesi hem sacma hemde gelecegi adina tehlikeli olabilir cünkü ilerde kafanin heryerinde seyrelme yasayabilirsin , erkeklerde sac dökülmesi 60 yasina kadar devam edebiliyor, herkes ekimden sonra mutlaka kafasinda 3-4 bin greft miras birakmali ve saclarina cok iyi bakmali..

Erbay tabikş ekin işi yalnız teknisyen ve ya heşirenin işi saç ekimi diil greftleri dizmek saymak olmalı ve ekip demişken hlc de 1 ekime 2 doktor giriyor ve manuel alımla günd sadece 800 1000 greft ekiyorlar ve işne ile ekim mükemmel degimi sence kök ölümümaz olmazmı? Sadece doktor ekerse Kök ölümü olur meselesine gelince eger motor kullanılıyorsa sınır 1000 1500 manuel olursuda günlük sınırb600 800 tutulur ve ekim 3 4 güne yayılırsa bence sıkıntı olmaz hlc nin norwood 5 e 7bin graftlik ekimleri var bht de zaten ilk 10 kök falan ekip bekliyorlar cıkarsa devam ediyorlar ve umarın stesinde saç çizgisi için bacak kıllarının en iyi alternatif oldugu yazııyor (tekli oldukları ve nispeten kalıb oldukları için) zaten hollywood un sırrını leg hair and haşrtatoo diye özetliyor demem oki kalın ve fox testşyle pozitif çıkan vücut kıllarının çıkmaması mümkün degil bknz. Dr ferudini dr umar dr arvind poswal, kısmen hlc, kısmen atilla kaya, türkiyede bht nin cok tutmaması bizim kasaplardan dolayı örnegin umar gibi norwood 5 e bir haftanı ayırır 13000 bin greft ekersen olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Savaş@55@

Erbay kardeş bu konuyu iyi biliyorsun
    Sana bir /iki sorum olacak
    Kanalları önce açıp kökleri sonra alıp yerleştirme yapılamazmı ?
    Genelde kök alıp sonra 2-3 saat kanal açma yapılıyor
    Öyle yemeği veriliyor köklerin bekletilmesi ?
    Zaman kaybı değilmi ?
    Minoxil i bıotını Avrupa'da ki pahalı (garantili) yerlerde öneriyor forumda hep tersi yazılıyor

Yapılmamalı ya kök alınmalı kanal açılıp ekilmeli yada kökler alındıktan sonra bir kök cımbızla tutlup kanal açlıp ekilmeli sonra digeri .... Ama kanalları toptaan açmak cook tehlikeli çünkü bekleyen kanallar kanla doluyor kökü iyi sarmıyor o yüzden kanal yerine iğne perkutan teknigi diyoruz

Orijinalden alıntı: Savaş@55@

Erbay kardeş bu konuyu iyi biliyorsun
    Sana bir /iki sorum olacak
    Kanalları önce açıp kökleri sonra alıp yerleştirme yapılamazmı ?
    Genelde kök alıp sonra 2-3 saat kanal açma yapılıyor
    Öyle yemeği veriliyor köklerin bekletilmesi ?
    Zaman kaybı değilmi ?
    Minoxil i bıotını Avrupa'da ki pahalı (garantili) yerlerde öneriyor forumda hep tersi yazılıyor

Sıralama bir kök alınır iğne ile kanal açılır ekilir üzeri gazlı bezle basılır( en iyisi ama. Çok zahmetli ,dr keser)> kökler toplanır sınır manuelde 600 800 tutulur mikroda 1000 bin500 toplanan kökler ekime geçilirken kanallar tek tek açılır tek kanal kök sonra 2.kanal 2.kök sonra3. Kanal 3.kök (birazdaha kısa sürer yine zahmetlidir ama 1. Yöntem gibi diil( kul hlc eskiden atilla kaya)>>3. Yöntem : kanal önceden bi güzel açılıır sonra bizim estetik cerrah kaybolur kanallar bi güzel kanla dolar kara delik gibi olur sonra UZMAN hemşireler gelir ne uzman ama be! Saçları ekerler olay biter..... Sonuc ilk 2 yöntem den biri tercih edilmelidir 3. Bir cinayettir işte 3. Ekimler 4000 graft 2.500 tl olanlardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.dreamboy -- 2 Mayıs 2014; 16:16:55 >

Orijinalden alıntı: denixex

merhaba benim yaş 19 , saçlarım ince telli ve seyrek bu yüzden sanırım ilerde bende saçlarımı kaybedeceğim gerçi şuanda fazla bir dökülme falan yok ama zaten genetik olarakta pek şanslı değilim , babamın saçlar 35 yaşında önlerden epey gitmiş , orta ve arkadaki saçları hala durur ama önler gitmiş , şuan için saç ekimleri ne kadar başarılı oluyor ve herhangibir sıkıntısı oluyor mu birde 7-8 sene sonra acaba bu durum hakkında iyi gelişmeler olur mu ?

artık şu genetik dökülmenin önüne geçselerde bizde rahatlasak ya

Dostum saçları 3 e vur minoksil i bas baska çaren yook onaylı sadece min ve finadteride var finasta bu yasta riskli

Orijinalden alıntı: whouse

teşekkür ettim dostum daha güle güle kullanacak kıvama gelmesine var ama :)

yok yok güzel iş çıkarmış dr. neredeyse ydışında yapılan ekimlerin kalitesine yaklaşılmış.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.