Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1187. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41.238
Cevap
601
Favori
6.481.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11851186118711881189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    @savaş11 benim öyle yüz yüze görüşme imkanım yok bir ay sonra istanbula gidicem bir aylık araştırmalarım sonucu dediğin gibi kafamda o şekilde bi kaç kişi belirleyip o zaman gidip yüz yüze görüşücem. önerilerin için teşekkürler dikkate alıcam
  • beyler fınasterd yanı propecia dıe bı tablet varmış DHT yı % 90-95 oranında azaltıp saç dokulmesıne kesin çözüm sunuyormuş ama yan etkısıde var mesela erkeklık te ıktıdarszılık vs ... bunun hakkında ne dıyorsunuz ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: savaş11

quote:

Orijinalden alıntı: pesimisty

savaş11 çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.. arkadaşımdan dolayı scak bakıyodum oraya, gerçi o da yeni ektirdiği için sonuç ne olur belli değil ama bu kadar uzunca açıklayıp bilgilendiğin için kesn kararımı gitmemek yönünde değiştirdm ekim için başka alternatiflere bakıcam bir ay sürem var bir aylık araştırma sonucunda forumdaki tecrübeli arkdaşların da önerilerini değerlendirip öyle gidicem nasip kısmet olursa.

Hocam ben gecen yıl esteworldde ekim ysptırmadan önce bu işi fazla araştırmadım yani buyuk bir hastane adı ve reklamını yapan yerlerin ekim konusunda en iyileri oldugunu düşünüyodum , lakin bunun böyle olmadıgını yasadıktan sonra öğrendim malesef.. Bu tür yerlerde iyi ekimde oluyodur ama hangi dr ce ekibine düşecegin belli degil.. Burada cakal cok var özelden msj yazıp yardımcı olmak isteyen cok iyi niyetli arkadaşlara denk gelebilirsinde :) benden sana tavsiye ekim yaptıracagın yerde görüşmeyi yapan kişi haricinde pazarlamacı , saç ekim kordinatörü ( hernedemekse anlamış degilim ) aracı ,baglamacı vb. yerlerden uzak dur ve imkanın varsa kafanda belirlediğin yerlerle yüz yüze görüşme yap öyle karar ver....

bu arada fotoğraflarımı İlhan SERTOĞLU na gönderdim 2003 ten beridir saç ekimi yapıyorum senin saçların ekilmez ve ekilmemeli mevcut saçlarınada zarar görür dedi. aslında tam da korktuğum nokta oydu mevcuz saçlarımda zarar görür düşüncesi ama sıklaştırma yapanlarda çok fazla şuan nasıl bi yol izlicem hiç bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtalip

quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

@Muhrm

Cok cok güzel duruyor...
    Dikkatimi cok güzel bir ayrinti cekti.Asagidada belirttigim Yerlerde operasyondan once zaten saciniz varmis(SIK olmasada). Ve bu isaretledigimm yerlerle Ön saclariniz arasinda Fark yok gibi su anda.Ve bu resimleri Florasan altinda Yada Camera Flash altinda cekmissiniz. Saci dökülmemis olan Baska bir kisi Su sekilde Resim cekse Eminimki BUndan hicbir farki olmaz..Ben Sonraki resimleri (Operasyondan 1-2 gün sonraki)görmemistim ilk once.Ve Direk 2 numara sac dedim..
    Isin özü gercekten cok cok iyi duruyor .. Yakinim yakin zamanda Sac ekimi yaptirdi ama simdi Düsünüyorum ki gercekten Yakinim sac ekimi yaptirmamis.Cim adam gibi duruyor..
    Saciniz uzadiginda Diger Resimleri gercekten görmek isterim...

en iyi saç ekim merkezi neresidir

bU ARkadaş nerede yaptırmış ekimi bilen varsa söylesin Allah icin en düzgün duranı bu zaten az bölgeye ekim yaptıracagım ..

önceki mesajlarina bir göz attim. sanirim Doganay`a ektirmis ama 3 sene önce. Bu arkaadsi bulup sormak imkansiz artik, malum ektiren kaciyor forumlardan ve bir daha ugramiyor. Doganay dan son zamanlarda sikayetler var dikkatli secim yapin.
  • Erbay- kullanıcısına yanıt
    Dostum önceden bende senin gibi düşünüyordum,vertex en zor tutan yerdir diye biliyorduk ama şu an bakıyorumda benim en iyi sonuç aldığım yer vertexe komşu olan tepe bölgesi oldu,hatta çizgi halinde ekildiği için o bölgeyi şok dökülmeden önce saymıştım,çizgi halinde 60 greft ekilmişti tam ekimin sonlandığı yerde,şimdi 40 greft rahat var,hatta o bölgede şok dökülme bile çok az oldu,zaten alan çok az 30 cm kare çıkmaz ,300 greft rahat o bölgede iş görürdü,o bakımdanda mağdur olduk,ilk ekimde halledilebilirdi,belki ben görmüyorum ama genede hoş durmuyor,parlıyor o bölge,bu yüzden şansımı deneyip sonuca bakacağım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gencturkfransali

quote:

quote:

quote:

savaş11 çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.. arkadaşımdan dolayı scak bakıyodum oraya, gerçi o da yeni ektirdiği için sonuç ne olur belli değil ama bu kadar uzunca açıklayıp bilgilendiğin için kesn kararımı gitmemek yönünde değiştirdm ekim için başka alternatiflere bakıcam bir ay sürem var bir aylık araştırma sonucunda forumdaki tecrübeli arkdaşların da önerilerini değerlendirip öyle gidicem nasip kısmet olursa.

Hocam ben gecen yıl esteworldde ekim ysptırmadan önce bu işi fazla araştırmadım yani buyuk bir hastane adı ve reklamını yapan yerlerin ekim konusunda en iyileri oldugunu düşünüyodum , lakin bunun böyle olmadıgını yasadıktan sonra öğrendim malesef.. Bu tür yerlerde iyi ekimde oluyodur ama hangi dr ce ekibine düşecegin belli degil.. Burada cakal cok var özelden msj yazıp yardımcı olmak isteyen cok iyi niyetli arkadaşlara denk gelebilirsinde :) benden sana tavsiye ekim yaptıracagın yerde görüşmeyi yapan kişi haricinde pazarlamacı , saç ekim kordinatörü ( hernedemekse anlamış degilim ) aracı ,baglamacı vb. yerlerden uzak dur ve imkanın varsa kafanda belirlediğin yerlerle yüz yüze görüşme yap öyle karar ver....

bu arada fotoğraflarımı İlhan SERTOĞLU na gönderdim 2003 ten beridir saç ekimi yapıyorum senin saçların ekilmez ve ekilmemeli mevcut saçlarınada zarar görür dedi. aslında tam da korktuğum nokta oydu mevcuz saçlarımda zarar görür düşüncesi ama sıklaştırma yapanlarda çok fazla şuan nasıl bi yol izlicem hiç bilmiyorum

Benim oldugu gibi agbi bana siklastirma yaptilar mevcut saclarima zarar verdi cok uzuldum keske yapmasaydim dedim ama olan oldu napalim artik beklicez ekilenler bide doktor beni kandiryo diyorki onlar toparlanir yeniden daha guclusu buyur diyor serefsiz cocuk yerine koyuyor beklicez bakalim

saçlarım çok kötü durumda değil aslında kısa sürede çok fazla döküldüğü için sıkıntı yaptım o yüzden de kısa sürede bu görünümün iyileşmesi için ektirmek istiyorum
  • Reciproc kullanıcısına yanıt
    Erbay dostum yaw inan hiç gülesim yokru,bu gençtürkfransalı takmış kafayı sana,bende seni çok seviyorum ama onun gibi değil))) sen olmasan saf saf okuyoruz herşeyi,gözümüzü açıyorsun yemin ederim,adam o biçim çıktıya ,yerlere yattım inan,kacokurtun yazdığı gibi buna prozac 1000 mgr bile yetmez,başka şeyler lazım bu arkadaşa....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reciproc -- 23 Nisan 2014; 15:49:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reciproc

quote:

Orijinalden alıntı: spiritaufe

quote:

Orijinalden alıntı: gkn66

quote:

Orijinalden alıntı: Reciproc

Flaşsız;

Ekim öncesi resminizi yayinlarmisiniz birde ekim nerede yapıldı???

Benim 133. gün fotolarına göre benden iyi ilerliyor senin saçlar. Bende yeni saç gelmesi neredeyse bir ay duraklama yaptı. Şimdi tek tüylerin dibinden 2.ler geliyor gibi. Bakalım ne olacak.. Benim foto flaşsız bu arada...

Bence senin durumla benim durum çok benzer,sana göre artım çoklu greftlerimin daha fazla olması,koyduğum fotoya dikkatli ve yakından bakarsan çıkan saçların çoğunun kalın telli gibi gözüksede aslında çoğunun çoklu greft olmasından kaynaklandığını belki farkedebilirsin,aslında benim saçlar aşırı derecede ince telli yalnız çoklu greft oldukça fazla,hatta ikili az daha çok üçlü dörtlü var desem yalan olmaz,belki çoğu kişi abarttığımı sanacak ama beşli altılı greft bile çok fazla ,hepsi birleşince tek bir saç teli gibi gözüküyor,saç teline üstten parmağımla basınca süpürge teli gibi açılıyorlar,buna rağmen seyrek görünmesinin nedeni kafada çıkan greft sayısının ,yada ekilen greft sayısının belkide az olmasından dolayı şu an kafada 1500 max 2000 greft olduğunu düşünüyorum,yoksa öyle bırak 4000 bini şu an 3000 olsa çoklu greftlerin fazlalığından dolayı deli gibi saçım olurdu ...
    Senin önceki paylaşımlarına baktım,sanada 4500 greft ekildiğini hiç sanmıyorum,3000 çıkmaz tahminim,istersen sayabilirsin çok zor değil,paint benzeri bir programda biraz net bir fotonu açıp,fotoyu büyüttükten sonra,tek tek işaretleyerek saymaya başla,fotoyu kaydıra kaydıra sayma işlemini tamamlayabilirsin,15 dk nı almaz..

Ben ekimden sonra photoshopla en az 3300 saymıştım. Ama bende açılan kanalları doldurduklarında ellerinde 12 kap greft daha vardı. Bazılarını aynı deliklere yerleştirdiler. Bu yüzden o sayımın tutacağını sanmıyorum. Daha fazla olmalı. Hatta onların hesabına bakarsan 5900'ü bulduk diyorlar da bi yerde sayarken en az 1000 hata yaptılar gibi geliyor bana. Sanırım kanal açarken yanlış sayıldı. Gerisi de abartı zaten.. Greftlerin kaplarına göre sayarsan 4500 üzeri olması lazım. Donörün yarısına geldiklerinde kaplardan sayım 2700 greftti. Bu doğruysa, göz kararı %30 daha seyrek alınmış gibi duruyor diğer yarıda, toplamda 4700 greft civarı olmalı. Sağ tarafım sola göre daha seyrek duruyor donör bölgede.

Yine de şu kesin, çıkan saçlar ekime göre daha seyrek durumda ve dipten gelen önlerde görebildiğim 10 tane bile yeni saç yok. Ama şu var, tek greftlerin dibinden 2.'ler geliyor. Bakalım ne olacak. Haziran başında kontrolüm var. O konuşmaya ve o duruma göre buradan açıktan kimde ektirdim falan paylaşıcam.

Ha umudun var mı dersen, açıkçası pek yok. Minoxidil işleri hızlandırmalıydı. Bugün 151. gün, gelişimden memnun değilim. Özellikle son 1 ay tamamen yerinde saydı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritaufe -- 23 Nisan 2014; 17:45:31 >
  • Gencturkfransali kullanıcısına yanıt
    oopssss :D forumda kel olmayanlarda var
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benim oldugu gibi agbi bana siklastirma yaptilar mevcut saclarima zarar verdi cok uzuldum keske yapmasaydim dedim ama olan oldu napalim artik beklicez ekilenler bide doktor beni kandiryo diyorki onlar toparlanir yeniden daha guclusu buyur diyor serefsiz cocuk yerine koyuyor beklicez bakalim

saçlarım çok kötü durumda değil aslında kısa sürede çok fazla döküldüğü için sıkıntı yaptım o yüzden de kısa sürede bu görünümün iyileşmesi için ektirmek istiyorum

sana bir tavsiye vereyim kardes, benim sacim 4 sene önce bu sekildeydi bir sene boyunca cinko ve shenmin kullandim, biotin de aliyordum ve cok iyi sonuc aldim, sampuan olarakta Ducray Anaphase kullanmalisin, iki günde bir sacini yika. wax ve jole sürersen de az sür benim gözenekler tikandi ve sacim döküldü cok sürdügüm icin. bu saca ekim olmaz mevcut saclari mahvedersin, son iki sene bakmadim sacima artik biraz daha dökülmesini bekliyorum üst tarafa ekim icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

saç ekiminden sonra bu tarz şeyler işe yarar mı

vichy dercos neogenic

???????

O ürün uykuda yatan saçları dürtüp çıkarmak için ama kullanmayı bırakınca etkisi geçecek yine dökülecekler. Boşuna masraf. Ama çıkmaya başlayanları kalınlaştırmak güçlendirmek için Vichy'nin Aminexil şampuanı var. Bir de aminexil energy sprey var ama tek tek tüpte satılanları alma, çok pahalıya geliyor öyle. Bulabilirsen tek şişede sprey gibi olanı al. Nedense o da piyasandan çekildi, onu da anlayamadım.. Ben de aranıyorum, bi yerde denk gelirse, tarihi geçmemişse alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritaufe -- 23 Nisan 2014; 17:47:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaymakam1

Ekim öncesi ve şok dökülmeden sonra ki fotoğraflar.
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

Bence 7. ay fotoların bu açıklık için hiç fena durmuyor. Benimkine göre 1 kademe ileri kellik varmış sende. Benim saç çizgim seninki gibi üstten yana inmemişti. Senin durum Norwood 6'dan bu hale gelmiş. Ama biraz daha aydınlık yeni fotolar olabilirse daha net yorum yapılır. Ben herkese aminexil öneriyorum saçı daha canlı ve güzel gösteriyor. Arttırmaz ama sağlıklı görünüme yardım eder. Bir de biotin takviyesi iyidir. Saç ekiminden sonra hızlı çıksın diye minoxidil diyip duruyorum ama artık ben de 151. günde kutunun dibindeyim, bir daha almayacağım. 21. günden itibaren haftada ortalama 10 doz kullandım. Ne kadar yardımcı oldu minoxidil, şu an emin değilim. Zaten amaç ilaçlardan tamamen kurtulmak, yoksa en başından finasteride yüklenir giderdik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritaufe -- 23 Nisan 2014; 17:48:37 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: okaja

8. ay fotolari....
    degerli form dostlari.... is,guc nedeniyle forumu malesef cok sik takip edemiyorum; ama bugun bir firsat buldum ve 8. ay fotolari eklemek istedim. hepinize saygilar sunuyorum. umarim hepiniz istediginiz en iyi sonucu tez zamanda alirsiniz....

Saçların çok iyi olmuş kardes oyle gözüküyor biz senin gibi dr tarafından özenli ekim yapılan hastalardan olamadik malesef ...

Tesekkur ederim kardesim. Bende ekilenlerin cok büyük bir kismi çikti. Bundan sonra yeni çıkarmı bilmiyorum. Senin saçlarda yok mu hiç değişim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnPreston

Hayırlı olsun Okaja

Saç problemin bitmiş kafan rahat ohh

Yanları bi kaç mm uzatsan Fue yöntemi fark edilmez. Bunu zaten sadece biz görebiliyoruz. Saç ekimi ile ilgilenmeyenlerin ruhu bile duymaz :))

Hemen hemen bitti satılır. Ben yanları hep kısa kestırmeyı sevmiyorum.aslında saç ektirdiğimi kimse anlamıyor. ben söylesem bile inanmıyorlar. umarım uzun yıllar bu şeklini korur. valla Kendime güvenim geldi. İnsan mutlu oluyor,ama ister istemez aynı sonuçu alamayan insanları gördükçe de mutsuz oluyorum. Hele ki bu kişilerin benim ekimlerini örnek alarak bu işe girmeme vesile olan kişiler olması üzüntümü 2 kat artıyor. ..:(

• okaja kullanıcısına yanıt
    Cok güzel olmus nerede ekim olmustu kac gref ekim olmustu???
    Acık alan cokmuydu??

• quote:

quote:

8. ay fotolari....
    degerli form dostlari.... is,guc nedeniyle forumu malesef cok sik takip edemiyorum; ama bugun bir firsat buldum ve 8. ay fotolari eklemek istedim. hepinize saygilar sunuyorum. umarim hepiniz istediginiz en iyi sonucu tez zamanda alirsiniz....

Saclarin super olmus donor bolgen belli olmyo bile ekim yaptigni gercekten cok guzel olmus vallaha senin adina sevindim bol gunlu saclar inshallah benimkide seninki gibi olur ya rabbim

Güzel yorumun için Teşekkür ederim kardeşim.ayrıca şunu demeden geçemeyeceğim. Seni şaçların için üzüntün çok yersiz.Saçlarım ilerde daha da iyi olacak. Bu fotolardan belli oluyor. Çok kafana takmamalı tavsiye ederim . Bu çok zararlı.

• quote:

quote:

quote:

8. ay fotolari....

Saçların çok iyi olmuş kardes oyle gözüküyor biz senin gibi dr tarafından özenli ekim yapılan hastalardan olamadik malesef ...

Tesekkur ederim kardesim. Bende ekilenlerin cok büyük bir kismi çikti. Bundan sonra yeni çıkarmı bilmiyorum. Senin saçlarda yok mu hiç değişim?

Yok kardeş ben perişan oldum yaa saç cizgimde 500greft ya çıktı ya çıkmadı foruma resim koymaya korkar oldum moralim bozuluryor artık bir iki haftaya başımın çaresine bakicam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

8. ay fotolari....

Saclarin super olmus donor bolgen belli olmyo bile ekim yaptigni gercekten cok guzel olmus vallaha senin adina sevindim bol gunlu saclar inshallah benimkide seninki gibi olur ya rabbim

Güzel yorumun için Teşekkür ederim kardeşim.ayrıca şunu demeden geçemeyeceğim. Seni şaçların için üzüntün çok yersiz.Saçlarım ilerde daha da iyi olacak. Bu fotolardan belli oluyor. Çok kafana takmamalı tavsiye ederim . Bu çok zararlı.

Haklisin okaja agbi bos bosuna uzulyom ama 21 yasindayim ondan butun arkadaslarimin gur saci var 30 yasimda dokulse bi sey demicem ama cok gencim ve insanlar benlen alay edyo bi cok kirici insan ister istemez komplexe giryo kendine kapanyo ama simdilik morelimi yetirmyom disarya ciktigmda kasket takyom bu sekilde insanlar anlamyolar stress yapmyom artik bide sigarayi biraktim ama seninki tam bir mucize vallaha

Kardesim birde bana sor. Benim dökülme 15 yasında basladı. Psikolojim altüst oldu. Arkadaslarım saclarını havaya diktiklerini gördügümde kafama kaynarsular dökülüyordurdu. HER SABAH uyandıgımda aynada kel halimi görmek cok acı veriyordu bana. Yeni insanlarla tanıstıgımda adımı bile sormadan SACİN NİYE DÖKÜLDÜ sorusunu soruyorlardı. Daha bir sü şey.....

19 eylül lanetli tarihte yeni bi karanlık sayfa acıldı. Ve devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gonzalo hairloss

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sana bir tavsiye vereyim kardes, benim sacim 4 sene önce bu sekildeydi bir sene boyunca cinko ve shenmin kullandim, biotin de aliyordum ve cok iyi sonuc aldim, sampuan olarakta Ducray Anaphase kullanmalisin, iki günde bir sacini yika. wax ve jole sürersen de az sür benim gözenekler tikandi ve sacim döküldü cok sürdügüm icin. bu saca ekim olmaz mevcut saclari mahvedersin, son iki sene bakmadim sacima artik biraz daha dökülmesini bekliyorum üst tarafa ekim icin.

hocam tavsiyelerin için teşekkür edrim SHENMİN ÇİNKO ve BİOTİN demişsin bunlar saç deri tipine göre doktor mu tavsiye ediyor yada herkes kullanabiliyosada hepsini bir arada mı kullanmak gerek nedir yani bilgi verir misin rica etsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: sypro

Merhaba arkadaşlar. Ben de saç ekimi yapmayı düşünüyorum. Aşağıdaki fotoğrafa bakarak yorum yapar mısınız? Saç ekimine uygun mu? Kaç greft lazım ve maliyeti ne olur? Bir de saç ekim merkezi tavsiye ederseniz iyi olur.

Arkadaşlar halen yorum alamadım kimseden. Yapacağınız yorumlara göre saç ekimine karar vereceğim. Yardımcı olur musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 11851186118711881189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.