Bildirim
en iyi saç ekim merkezi neresidir (1138. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: canavarcafer
quote:
Orijinalden alıntı: JohnPreston
Arada bir kullansan bişey olacağını sanmıyorum.
Akşamları eve geldiğinde yıkamayı unutma sadece. Güneşe şapka ile çık. Çok sıcak havada takılma yani kafada terleme.
Minoxidili düzenli kullan unutma.
İlk aylar en önemlisi zaten. Kuşkum yok sen uygularsın iyi sonuç alacaksın.
Güneş işi zor işte mersindeyim herdaim güneş var doktor hiç uayarıda bulunmadı ama adam çok rahat sadece 1ay spor yapma dedi 1 aydan sonra herşey serbest içki sigara güneş ne bok yersen ye gibisinden konştu :D
Serbest diye abartma bari hahahah :))
Güneşli havada Şapka en iyi arkadaşın olmalı bu süreçte ama yinede kendin bilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet hocam alan dardı iki seans yapıldı bide düşün. kafanın uçması lazımdı ama hala şekil almıyor kafa anlamadım bu işi milletin kafa 2000 2500 greftle doluyo 5900 greftle dolmazmı çözemedim -
quote:
Orijinalden alıntı: selenga_68
evet hocam alan dardı iki seans yapıldı bide düşün. kafanın uçması lazımdı ama hala şekil almıyor kafa anlamadım bu işi milletin kafa 2000 2500 greftle doluyo 5900 greftle dolmazmı çözemedim
Ben bu işe girerken senin ekimimi beğenerek girdim ve 16 Ağustos gününe aynı doktordan randevu aldım.sende bilirsin ki Ekim'den sonra benim gidişat iyi di. Periyodik olarak foto paylaştım.açaba bünye ilaç ve güneş tetiklemiş olabilirni? Çünkü ben Ekim'den 1 hafta sonra iş nedeniyle 1 ay boyunca yaz güneşi altında çalıştım. Belki bu bir acantajdı . Benim için. Senin Ekim yapılan yerin diğer yerlere göre daha fazla saç ile dolması gerekirdi. Peki hiç dökülme oldu mu?
Okaja öncelikle hayırlı olsun.
Kaç greft ekilmişti?
Önceki haline göre kafan yinede iyi kapanmış.
Tabii seyrek olacak kafan çünkü saç olmayan bölgeye ekilmiş yani normal.
Sık olması için ikinci seans yapılmalı. Dense packing.
Önemlisi senin memnun olman. Bence gayet başarılı
quote:
Orijinalden alıntı: okaja
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gkn66
quote:
selam arkadaslar... bayadir foruma girmiyordum, cunku cok gereksiz tartismalar vardi, neyse ben fotograf paylasmaya devam edecegim, son 10 gundur jole kullaniyorum ve saclarimdan memnunum ayrica yanlari gecen hafta 2 numara ile kisalttim..... bunun disinda minoxidili de biraktim... Cektigim fotolar ev icinde ve balkonda gun isiginda iphone 4 ile cekildi.
KaRdeş hayırlı olsun iyi görünüyor saçların ne yazıkki biz senin gibi sansli olmadikgüle güle tara okaja
Gokhan forumda yazdiklarini dun okudum cok üzüldüm .. Şu şaç meselesinde senin mutlu olmamı çok istiyordum.herkesin beklentisi kendisine gore degisiyor. Bu arada attigim fotolar laf Eden dalkavuklar. Az Adam olun da siz de foto ekleyin. Laf salatasi yapmayin. Ekledigim fotolarin hepsi yuksek kalitede.. Az delikanli olun siz de ekleyin de Kim oldugunuzu gorelim... Adamin agzini bozdurmayin. Ben sacimdan memnunum.. Forma duzenli foto atiyorum... YA SIZ KIMSINiZ... Satilir usaklar...
bi gökhan olsa hacı benimde durum istediğim gibi değil maalesef
Aynen Selenga. Aslinda senin gidisat iyidi. Bir de senin Alan cok azdi. Sende verimin cok yuksek olmasi gerekirdi...
senin kafanın yanında saç mı yok kasıtlı mı kazıttın.Çiçekçilerde satılan çimadamlara benzemişsin ilginç olmuş :D -
Okaja'ya haksızlık etmeyelim arkadaşlar.
Ekim öncesi resimde saç çizgisi tahmin edilmeyecek durumda. Bildiğin ayna gibi.
Sonrası resiminde sık olmasa bile gayet başarılı görünüyor doğruya doğru
quote:
ekimde bi sorun yok seyrek bi ekim yapılmış mecburen ama saç şekli ilginç :D -
quote:
Orijinalden alıntı: canavarcafer
quote:
ekimde bi sorun yok seyrek bi ekim yapılmış mecburen ama saç şekli ilginç :D
Aynen seyrek ama bu kafayı bir seansta çözmek zor zaten Ekim öncesi fotoya bakarsak. Yinede iyi iş çıkarılmış demek istiyorum. Sık olmasını kimse bekleyemez.
Greft sayısını merak ettim sadece. 5-6000 greft ekildiyse başarısız. 3500-4000'in aşağısında olursa başarılı olmuş.
Öncesi çok kel yav bunu kimse inkar edemez.
Saç şekli kesimi herkesin kendi zevkine bunu tartışmam :)
Merhaba Erbay
Bende Resul Hocada ekim yaptırdım. Sana bişey sorcam sen bildiğim kadarıyla ekim yaptırmadan yorumda bulunuyorsun. Neden yaptirmiyorsun? Bence önce git ekim yaptır arkadaşım.. Bence Ekimden önce arastirmami yaptım gittim canlı örnek gördüm birde değil birden fazla. Hocanın yaklaşımıda iyi bana göre. Şunu demek istiyorum 1.si Orda ekim yaptıran birisi olarak kendimi kötü hissetmemi sagliyosun bu beni ciddi derecede üzüyor. Çok güzel sonuçları gördüm. Ben 1 ay olacak ekim yaptıralı sikayeti bulunan arkadaşlar da bilir 2 kişi gördüm sikayeti olan yeterli derecede sık olmadigindan galiba. onlarda bilirler aşağı yukarı hergün 1 ekimi var adamın şikayetçi az. Ve bu 2 arkadaş beni yanlış anlamasin onlarn üzerinden örnek veriyorum ama saçın tutmamasinda bir çok neden var. Belki uygulamada yanlış bişey yapmış olamazmisiniz. Mesela ben sahte minoxil almışım bilmiyordum tahriş etmisim 3. Gün hoca hemen temizledi. Mümkün oldukça gidiyorum. Ben kolay kolay yorum yazan bi insan değilim benim gibi bi çok kişi yazmiyorsa ve unutmayalım sikayeti olan kötü sonuç alan adam mutlaka sikayet eder bana göre burdan hareket ettiğimde adam bana göre başarılı orada ekim yaptıran çoğu kişiyle görüştüm. Burayi yeni gördüm. 5 kere gittim öncesi sonrası sikayete gelen yok görmedim son prp ye gelenleri gördüm şaşırdım güzeldi çünkü. Bence bu tür yorumlarda bulunmadan önce iyi araştır 3 e 5 e bakma. Çünkü millet senin yorumlarından etkileniyor. Allah muhafaza kul hakkına kadar gider iyi araştır saygılar @Erbay-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMETGS87 -- 17 Mart 2014; 21:07:32 >
hocam kızarıklık hakkında kafana takılan bir şey olmasın zamanla geçecek bendede kızarıklık fazla değildi
bende minoxili fazla kullanmamıştım ama 1 ay sonunda sarı sarı tüyler belirdi ve sanırım bu sarı tüyler kıllaştı saç oldu, bence sendede erken bir saç çıkışı olacak -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gkn66
quote:
selam arkadaslar... bayadir foruma girmiyordum, cunku cok gereksiz tartismalar vardi, neyse ben fotograf paylasmaya devam edecegim, son 10 gundur jole kullaniyorum ve saclarimdan memnunum ayrica yanlari gecen hafta 2 numara ile kisalttim..... bunun disinda minoxidili de biraktim... Cektigim fotolar ev icinde ve balkonda gun isiginda iphone 4 ile cekildi.
KaRdeş hayırlı olsun iyi görünüyor saçların ne yazıkki biz senin gibi sansli olmadikgüle güle tara okaja
Gokhan forumda yazdiklarini dun okudum cok üzüldüm .. Şu şaç meselesinde senin mutlu olmamı çok istiyordum.herkesin beklentisi kendisine gore degisiyor. Bu arada attigim fotolar laf Eden dalkavuklar. Az Adam olun da siz de foto ekleyin. Laf salatasi yapmayin. Ekledigim fotolarin hepsi yuksek kalitede.. Az delikanli olun siz de ekleyin de Kim oldugunuzu gorelim... Adamin agzini bozdurmayin. Ben sacimdan memnunum.. Forma duzenli foto atiyorum... YA SIZ KIMSINiZ... Satilir usaklar...
Adamlar senin kafaya bile bahane buluyor resimlerin gayet net ayrıca saçınin sikligida iyi kabak kafaya göre saçının sıklığı FORZOŞŞTAN iyi karanlıkta cekinsen baroni gibi görünür yerinde olmayı isterdim ama napalim kardeş hepsi cikmadi .resul hocayı eleştiriyoruz hala reklmcci diyor cakallar.selenga sende çok takıntı etme bekle ikinci ekimdemden henüz cikmadi saçlar bekle bakım
ARKADAŞLAR BURADAKİ HİÇ BİR ŞEYE İNANIP GÜVENMEYİN,DOLANDIRILMA İHTİMALİNİZİDE UNUTMAYIN,BEN AYŞEGÜL SEVİNÇDE SAÇ EKTİRDİM TIPKI SİZİN GİBİ BU FORUMLARDAN ARAŞTIRARARAK EKTİRDİM EKİM GÜNÜ YAŞADIKLARIMA İNANAMADIM AYŞEGÜL SEVİNCİ ZAMNAINDA ÖVDÜLER ÖVDÜLER GELİP BURADA RESİMLERİNİ PAYLAŞTILAR HEP İYİ TARAFLARINI YAZDILAR ÇİZDİLER BİZDE BUNLARA GÜVENEREK GÖZÜMÜZ KAPALI GİTTİK EKTİRMEYE, BU KADAR ÖVÜLEN BİR YER NASIL OLURDA BÖYLE AMATÖRCE BİR EKİM YERİ ÇIKABİLİRDİ,AYŞEGÜL SEVİNÇDE EKTİRDİĞİM SÜRECİ AŞAĞIDAKİ FACE HESABINDDAN SONUNA KADAR OKUYUN DERİM,BU FORUMA GÜVENEREK SİZİNDE AYNI ŞEYLERİ YAŞAMANIZ MÜMKÜN BURADAKİ HİÇ BİR EKİME HİÇ BİR YAZIYA GÜVENİP HAREKET ETMEYİN,AŞAĞIDAKİ FACE HESABINDAKİ ZAMAN TÜNELİNDE YAZILI OLAN EKİM SÜRECİNİ MUTLAKA OKUYUN BİZ NE BİLİYORDUK NE GÖRDÜK
https://www.facebook.com/ali.ihsan.50999405 -
-------------------------
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Tekniker__ -- 17 Mart 2014; 23:01:00 > -
quote:
quote:
evet hocam alan dardı iki seans yapıldı bide düşün. kafanın uçması lazımdı ama hala şekil almıyor kafa anlamadım bu işi milletin kafa 2000 2500 greftle doluyo 5900 greftle dolmazmı çözemedim
Ben bu işe girerken senin ekimimi beğenerek girdim ve 16 Ağustos gününe aynı doktordan randevu aldım.sende bilirsin ki Ekim'den sonra benim gidişat iyi di. Periyodik olarak foto paylaştım.açaba bünye ilaç ve güneş tetiklemiş olabilirni? Çünkü ben Ekim'den 1 hafta sonra iş nedeniyle 1 ay boyunca yaz güneşi altında çalıştım. Belki bu bir acantajdı . Benim için. Senin Ekim yapılan yerin diğer yerlere göre daha fazla saç ile dolması gerekirdi. Peki hiç dökülme oldu mu?
Şok dökülme diyorsan %90 gitti çıkışlar geç kaldı hala da istediğim gibi olmadı
kardes saclarin cok güzel olmus, söleli oldugu halde 10 numara, bir kac ay sonra daha cok kalinlasiyor sac telleri daha güzel gözükür, kardes sanada sonunda reklamci dediler ya, bu forumdan hayir gelmez artik, ektirdiginden beri resim paylasiyorsun, isin ilginci resim paylasmayan ona buna reklamci diyor, ne günlere kaldik ya, kardes tepeden ceksende baska birsey bulurlar, bu adamlarin sacla ilgisi yok, hedefinde bir kac merkez var, bakiyorlar forumda millet nereyle ilgileniyor oraya saldiriyorlar, yani forumda en cok ismi gecen yere saldiriyorlar dikkat ettiysen, -
quote:
Orijinalden alıntı: SAMETGS87
Merhaba Erbay
Bende Resul Hicada ekim yaptırdım. Sana bişey sorcam sen bildiğim kadarıyla ekim yaptırmadan yorumda bulunuyosun. Bence önce git ekim yaptr arkadaşım.. Bence Ekimden önce arastirmami yaptım gittim canlı örnek gördüm borde değil birden fazla hocanın yaklaşımıda iyi bana göre. Şunu demek istiyorum 1. Orda ekim yaptıran birisi olarak kendimi kötü hissetmemi sagliyosun bu beni ciddi derecede üzüyor. Ben 1 ay olacak ekim yaptirali sikayeti bulunan arkadaşlar da bilir 2 kişi gördüm sikayeti olan yeterli derecede sık olmadigindan galiba onlarda bilirler aşağı yukarı hergün 1 ekimi var adamın şikayetçi az. Mesela ben kolay kolay yorum yazan bi insan değilim benim gibi bi çok kişi yazmiyorsa ve unutmayalım sikayeti olan kötü sonuç alan adam mutlaka sikayet eder bana göre burdan hareket ettiğimde adam bana göre başarılı 5 kere gittim öncesi sonrası sikayete gelen yok görmedim son prp ye gelenleri gördüm şaşırdım güzeldi çünkü. Bence bu tür yorumlarda bulunmadan önce iyi araştır 3 e 5 e bakma. Çünkü millet senin yorumlarından etkileniyor. Allah muhafaza kul hakkına kadar gider iyi araştır saygılar @Erbay- @Erbay- @Erbay-
samet kardes bunu adam yerine koyup cevap bile verme, dedigin gibi o kadar biliyorsan önce kendine ektir ondan sonra milletin sacina yorum yap, bu adam kovuldugu forumda koray erdogan reklamci ekimleri iyi degil diyor, bu forumda bir kac arkadasa tavsiye ediyor bu kadar iki yüzlü biri yani, -
quote:
Aynen dediğin gibi Hocam.ben saçlarımı Ekim'den sonra 3 kere 3 numara kestirdim. Daha benım forumda kim olduğumu bilmeden ahkam kesen tiplerden nefret ediyorum. Girin benim profılımde fotograf şar yazan kısıma tıklayın. Ben düzenli olarak forumda foto paylaştım. Ben Ekim'den önce neyi hayal edttiysem o oldu. Sıklık konusuna gelince ben saçlarımın sık olduğunu düşünüyorum. Son eklediğim fotoların hepsinde BİR ACUÇ JÖLE var. Jölesiz halini siz düşünün.burada 3-5 adam var.bütün gün foto ekleyen adamlara çamur atmaktan başka birşey yapmıyor. Profilime girin FOTOĞRAF yazan yere tıklayın..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X