Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1133. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.238
Cevap
601
Favori
6.481.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11311132113311341135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: F1F1

quote:

Orijinalden alıntı: neomeber

quote:

Orijinalden alıntı: winday

ekimden sonraki fotoğraflarını büyütüp inceledim inşallah iyi çıkar ama seyrek ekilmiş ön çizgin hariç seyrek ekilmiş

yorum için teşekkürler saç tellerim kalın önceki saçlı halimde bile kısalttığımda üst tarafta yokmuş gibi duruyordu uzayınca normale dönüyordu çok fire vermezsem güzel duruyor şimdilik uzayınca yeni fotoğraflar yollarım tekrar yorum rica edicem senden...

Dostum bende Resul Hocanın sac ektiren hastalarindanim
    ilk ekimime çok benziyor senin ekimin
    Çok fazla bişey bekleme 2.ekim muhtemelen gerekicektir
    Benim anlamadiğım önleri sık tutup ortaları neden boş bırakıyolar
    inşallah fire vermezsin

F1F1 sanadamı 2 seans yapıldı resul hoca hep çift dikiş gidiyor 6000 Greftle istenilen başarı yakalanmazmıya suç bizimmi şimdi onurgüner 2 defa ekim yapıldı memnun değil ben memnun değilim anlaşılan sende değilsin bu bence düpedüz başarısızlık hiç boşuna kabahatı bize bulmasın temmuz bitsin görüşücez herkesle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selenga_68

quote:

quote:

quote:

ekimden sonraki fotoğraflarını büyütüp inceledim inşallah iyi çıkar ama seyrek ekilmiş ön çizgin hariç seyrek ekilmiş

yorum için teşekkürler saç tellerim kalın önceki saçlı halimde bile kısalttığımda üst tarafta yokmuş gibi duruyordu uzayınca normale dönüyordu çok fire vermezsem güzel duruyor şimdilik uzayınca yeni fotoğraflar yollarım tekrar yorum rica edicem senden...

inşallah fire vermezsin

F1F1 sanadamı 2 seans yapıldı resul hoca hep çift dikiş gidiyor 6000 Greftle istenilen başarı yakalanmazmıya suç bizimmi şimdi onurgüner 2 defa ekim yapıldı memnun değil ben memnun değilim anlaşılan sende değilsin bu bence düpedüz başarısızlık hiç boşuna kabahatı bize bulmasın temmuz bitsin görüşücez herkesle...

Evet dostum 26.06.2013 4 bin greft
    01.02.2014 2.ekim 1500 greft
    bekliyorum 43 gün oldu 2.ekimden bu yana
    inşallah çıkar bu sefer ama
    KESİNLİKLE PİŞMAN ETTİRDİ

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JohnPreston

Kardeşim. Öncesi ve sonrası resim varmı?
    5900 greft Adamı bonus kafa yapabilecek sayı. Merak ettim doğrusu

Hocam doğru diyon bonus yapması lazım ama bana jkalırsa yarısından fazlası fire çıkan 2000 ancadır çok seyrek bonusu bırak şekil almıyor resul yaman ekti bilen biliyor zaten bnm beklentimin çok altında kaldı

Valla çok üzüldüm. Greftlerin çoğu heba olmuş. 2000 grefti kendini kanıtlamış doktora ektirseydin 5900 grefte harcadığın aynı parayı verseydin keşke. Az ve öz olurdu Donörün bari zarar görmezdi.

Ben bunun için pahalı ve orta pahalı doktorları tavsiye ediyorum. Kimler olduklarını hepimiz biliyoruz adlarını saymama gerek yok.

Adamlar uçuk fiyatlar istiyor ama hastasını düşünüyor Greftleri kafaya öyle dağıtıyor ki uyumlu oluyor.

Ucuza kaçan en az iki üç ekim gerçekleştirir aynı paraya gelir sonunda.
    Mesela Pazardan aldığın tişörtü iki yıkamadan sonra at çöpe. Marka armani olunca uzun yıllar yıka bişey olmaz. Parayı basan düdüğü çalar saç ekiminde de aynı bence.

En uygunu "Para biriktirip sağlam ekim gerçekleştireceksin donöründe sağlıklı görüntü verir ve saçların garanti çıkar."

• quote:

Orijinalden alıntı: HAKAN_63216321

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: s343tcg

Bunlarda benim resimler
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

hocam saçlarda sıkıntı yok sen ekim düşünüyon ama ekimden sonra kendi saçların gidince ne yapacaksın...? bu saça ekim mekim olmaz hacım macera arama boşuna kafanı talan ettirme

o degilde kardeş bu sacın neresine ekim yaptıracaksın anlamış değilim yanlar bile acılmamış illa ektiregim kafama koydum diyorsan koray hocaya git önlere bi ruduş yapsın yeter =))))

bence toppik kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAKAN_63216321

quote:

Orijinalden alıntı: ert_x

arkadaşlar foruma yeni bakdım saç ektirmeye karar verdim durum vahim iyi sonuçlar almak istiyorum Ankarada bu magduriyetimi giderecek tafsiye edeceginiz bir yer varmıdır galiba 5-6 bin greft beni anca adam eder gögüs sakal bacaklar heryerden greft verebilirim ama bu işin ehli kimdir yardımınıza ihtiyacım var
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

acıklık çok geniş ektirmeyi kesin düşünüyorsan Allah yardımcın olsun birkere döner bölgendeki saç imkanı yok yetmez sakaldan bacaktan falan olursa olur sen ektirmek istedikten sonra olmaz diye bişey yok bence iyi araştır dr doktoru bulursun inş.

zekeriya hocaya git bence senden braz daha fazla saçı olan birine yaptığı ekimi gördüm fene değildi
  • OnurGuner ben olumlu demiştim adaminda günahini almisim pm yoluyla 8 ay once yazmis nasil diye ozaman yeni ekim oldugundan iyi demisim
    Kendisinden özür dilerim
    Anlaşılan Resul Yamana Kefil olunmazmış.

• quote:

arkadaşlar foruma yeni bakdım saç ektirmeye karar verdim durum vahim iyi sonuçlar almak istiyorum Ankarada bu magduriyetimi giderecek tafsiye edeceginiz bir yer varmıdır galiba 5-6 bin greft beni anca adam eder gögüs sakal bacaklar heryerden greft verebilirim ama bu işin ehli kimdir yardımınıza ihtiyacım var

Üzgünüm ama bu kafaya ekim yapılmaz. Yaparız diyen doktordan kaçacaksın çünkü hiç samimi değildir.
    En pahalı doktora gitsen bile sana ekim olmaz der eve geri gönderir. En az 3-4 seans lazım bunada seyrek donörün izin vermez.
    Hocam bu sevdadan vazgeçmende fayda var. Kızma ama gerçek bu. Saygılar

• JohnPreston kullanıcısına yanıt
    aynen ektirsen bişeye benzemez çim adam gibi olursun paranı boşuna harcama ha göğsümden 2000 greft cıkar komple sakallarımıda ektiririm diyosan belki bise olabilir gibi
  • Arkadaşlar çoğu ünlüler saç topiği kullanıyormuş benim anlamadığın bunların paraları varken neden ekim yaptırmıyorlarki.
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • selenga_68 S kullanıcısına yanıt
    İnsanları kötülemeyi sevmem ama gerek sen gerek gkhn ve f1f1 ve son ekim yaptıran arkadşın fotoğraflarından anladığım kadarıyla resul hocada aklında ikinci ekimi yapıp para kazanmak olduğu için başarılı olamıyor ilk ekimde önleri sık tutup diğer tarafları seyrek bırakıyor öndeki sıklık kişiyi ikinci ekim den sonra başarılı olacak algısı yaratıyor ikinci ekimde kanal açarken gerekli özeni gösterememesi nedeniyle gerekli başarıyı sağlayamıyor bazeninsanlara çok para kazanma hırsı kaybettiriyor
  • İki gün sonra yüz gün olacak gerçekten değişik bir süreç özellikle ikinci aydan sonra kafanıza
    aynada daha sık bakıyorsun her siyahlıkta her çıkın saç kökünde neşeniz artıyor zaman daha çabuk
    Geçsin istiyorsunuz çevrenizden saçlar çıkmaya başlamış sözleri sizi mutlu ediyor gerçekten değişik bir süreç
    Şimdilik iyi gidiyor oldukça iyi fiyata yaptırdım zaman herşeyin ilacı demişler fotoğraf paylaşıyorum aydan aya devam
    Edeceğim hayatınızı değiştirecek bir video söyleyeceğim youtube de Berna Özcan demir yaşam mimarı diye videolar var 5part falan eminim bazı konularda bakış açınız değişecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: forzablackwhite

bencede sen beni umursamayı bırak,kel kafanla çıkmayan saçlarını umursa seni adam yerine koyup telefonlarına bile bakmıyordu resul yaman,baktıki bu kel çok kararlı adamın işini baltalayacak gel görüşelim dedi dimi bu arada türkçeyi konuşmayı yazmayı nerden öğrendin anaokulundan terksin herhalde,yazdığın cümlenin sonunu anlayan varsa yazsın @gkn66

Ben çakalmiyim senin gibi sacim saçın ciknadiysa çıkmadı dedim senin gibi loş ışıkta topikli kafayla insanları kandırmiyorumm çakal seni

• quote:

OnurGuner ben olumlu demiştim adaminda günahini almisim pm yoluyla 8 ay once yazmis nasil diye ozaman yeni ekim oldugundan iyi demisim
    Kendisinden özür dilerim
    Anlaşılan Resul Yamana Kefil olunmazmış.

tabi olunmaz hocam sonuçlar ortada işde açık açık konuşuyorum burda bir dünya şey yazdım whatsappdan geri dönüş bile yapmadı işinin arkasında olan adamın cevabı olur gitti 5900 greft nasıl verecek hesabını...bilmiyorum çok ayıp etti face deki resimlerin hepsi ön profilden burdaki koyan arkadaşlarda aynı şekilde hileli resim koydu gkn arkadaşım çok güzel izah etti 2 fotoğraf koydu ne kadar fark var arasında bizde böyle oyuna geldik ama temmuz gelsin 1 sene dolsun ondan sonra cevabını çok merak ediyorum hocanın...
  • quote:

Senin işini Keser görür bence

Keserde nolii ;P
  • quote:

quote:

Keserde nolii ;P

Dr. Muttalip Keser

• quote:

Orijinalden alıntı: b55can

quote:

Orijinalden alıntı: 53and53

Bugün İlhan Serdaroğlu'na ön görüşmeye gittim zaten görüşmeden önce de büyük oranda orda ekim yaptırmaya karar vermiştim , tek sıkıntı yoğunluktan dolayı yakın zamana bir tarih verememesi...

Oda 3000 liralara ekerken 5000 liralara ekmeye baslamis, Resul hoca hic degilse ismi revaçda iken bile fix fiyata ekiyordu.

İlhan Serdaroğlu' na burdan cağrıda bulunuyorum, euro falan hikaye sterlin ile ek tek olursun nede olsa millet parayı kazanmıyor mıçıyor ya sorun yok.

Yurt dışında saç ekimi pahalı ama bizdeki gibi degil çıkmadımı hertürlü hesabını vermek zorundalar, bizde ekimden sonra doktoru koduysan bul.

Umarim yeni biri pompalanmiyordur...

Bana 2500 greftlik bir ekimin yeterli olacağını söyledi ve bu söylenilen rakamların altında bir fiyata PRP dahil anlaştık. Ama Mayısa kadar bir boşluk olmadığından şu an beklemedeyim..
  • quote:

quote:

quote:

Keserde nolii ;P

Dr. Muttalip Keser

Mustafa kesermi:)

• quote:

hocam parana yazık. bu kafa ekimle düzelmez, aksine seyrek seyrek saçlarla eskisinden daha kötü durur.
    yapacağın şey kafayı komple kazıyıp öyle gezmektir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

inşallah fire vermezsin

Evet dostum 26.06.2013 4 bin greft
    01.02.2014 2.ekim 1500 greft
    bekliyorum 43 gün oldu 2.ekimden bu yana
    inşallah çıkar bu sefer ama
    KESİNLİKLE PİŞMAN ETTİRDİ

Kardeşim geçmiş olsun resim paylaşirmisin bende resul ymanda yaptrdim randıman alamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: savaskerem37

quote:

quote:

quote:

Keserde nolii ;P

Dr. Muttalip Keser

Mustafa kesermi:)

Dr. Abdulmuttalip Keser
    Bu doktoru tanımıyormusunuz anlamadım ki :))
    Türkiye'nin 1 Numara Ekimcisi

• 
Sayfa: önceki 11311132113311341135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.