Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1032. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41.238
Cevap
601
Favori
6.481.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10301031103210331034
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Reciproc

quote:

Orijinalden alıntı: hsnsrbst

quote:

Saç ekimim iki ay oldu,doktor Serdar Gökrem tarafından 4000 greft ekildi,yedi günlük ve 60 günlük fotoları yayınlıyorum:

reciproc dostum senn sac tellerin baya kalın gldi gözüme kaliteliyms sacların. ilk ekim zmanı sac cizgisi sac yönü filan cok guzel duruyo. 60 gunluk duruma gelirsek sanki cizgi bozulmus gibi ama daha zaman var onunde stres yapmamanı oneririm. 6. aydan sonraki durum ne gostericek o onemli. bi de on cizginn tam ortasında kızarıklık ekimden kalma mı bana kızarıklık var gibi geldi?

Bu ön çizginin ortası benimde en sevmediğim yer,kızarıklık yok aslında bazı durumlarda nadiren farkediliyor,bu bölgeyi çok seyrek ektiler,halbuki hiç saç yoktu orda,baştan bilseydim müdahale ederdim ,adamlar ezbere saç ekimş yapıyorlar,saçlı alanla saçsız alana homojen dağıttılar greftleri,böyle oluncada greft kaybıda çoğaldı,yani orta bölgenin sağı ve solu az bir saçım vardı ama sıktı,o saçlar zarar gördü,oraya ekilenlerinde çıkacağını sanmam...

haklsın ezbere sac ekimi yapıyorlar olan da greftlerle insann pisikolojisine oluyo onlar para saysın hep umurlarında mı sanki senn sacın cıkms cıkmamıs . yav ilk ekmden sonraki resmine bakıyorum da ne kadar guzel hos duruyo yani ne olurdu o saclar hiç dokulmese hep oyle kalsa neden var bu sok dokulme. aslında arastırmacılar sok dokuleyi engelleyip ekilen sacların dokulmemesini saglıcak bi formul bulsa hiç klonlamaya filan gerek kalmaz o bile yeterli olur bem için. ilk resmndeki sacların uzadıgını dusunsene yetmez mi sana tatmn etmez mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Tekniker__

evet arkadaşlar bu forum böyle ne yazıkki :D hep kavga hep kavga,sonradan böyle oldu önceleri sakindi herkes sorduğu soruya cevap bulabiliyordu.
    neyse şu siteyede eğer dilerseniz geçiş yapabiliriz önceki foruma benzer bir site

http://www.cilthekimi.com/sorusor/

evet ben baktım baslarda ne guzel herkes birbirine yardımcı olmus paylasımlarda bulunmus saygı cercevesinde. simdi goruyorum ki herkes sadece kufur yazmak için girer olmus buraya bu nedir arkadas. ben verdiğiniz linkteki forumu daha once de takip ediyordum ama bana pek sıcak gelmedi. o habibullah mıdır nedir o doktora soru soruyorlar filan. bakarız artık hocam duruma gore belki dediğiniz foruma gecis yaparız. erbay hiç girmedi bugun acaba o ne dusunuyo
  • Reciproc kullanıcısına yanıt
    arkadaşım sizde o zaman hoş geldinlerini hoş bulduklarınızı özelden yazın bize ne bundan veya bana mesajını özelden de göndere bilirdin sende buraya yazmayabilirdin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Saç ekimim iki ay oldu,doktor Serdar Gökrem tarafından 4000 greft ekildi,yedi günlük ve 60 günlük fotoları yayınlıyorum:

reciproc dostum senn sac tellerin baya kalın gldi gözüme kaliteliyms sacların. ilk ekim zmanı sac cizgisi sac yönü filan cok guzel duruyo. 60 gunluk duruma gelirsek sanki cizgi bozulmus gibi ama daha zaman var onunde stres yapmamanı oneririm. 6. aydan sonraki durum ne gostericek o onemli. bi de on cizginn tam ortasında kızarıklık ekimden kalma mı bana kızarıklık var gibi geldi?

Bu ön çizginin ortası benimde en sevmediğim yer,kızarıklık yok aslında bazı durumlarda nadiren farkediliyor,bu bölgeyi çok seyrek ektiler,halbuki hiç saç yoktu orda,baştan bilseydim müdahale ederdim ,adamlar ezbere saç ekimş yapıyorlar,saçlı alanla saçsız alana homojen dağıttılar greftleri,böyle oluncada greft kaybıda çoğaldı,yani orta bölgenin sağı ve solu az bir saçım vardı ama sıktı,o saçlar zarar gördü,oraya ekilenlerinde çıkacağını sanmam...

haklsın ezbere sac ekimi yapıyorlar olan da greftlerle insann pisikolojisine oluyo onlar para saysın hep umurlarında mı sanki senn sacın cıkms cıkmamıs . yav ilk ekmden sonraki resmine bakıyorum da ne kadar guzel hos duruyo yani ne olurdu o saclar hiç dokulmese hep oyle kalsa neden var bu sok dokulme. aslında arastırmacılar sok dokuleyi engelleyip ekilen sacların dokulmemesini saglıcak bi formul bulsa hiç klonlamaya filan gerek kalmaz o bile yeterli olur bem için. ilk resmndeki sacların uzadıgını dusunsene yetmez mi sana tatmn etmez mi

Aynen dediğin gibi dostum,onlar için en önemli şey para,zamanlarını daha çok parayı nasıl kazanırım diye hesaplayarak harcıyorlar,bizim saç ikinci planda kalıyor...
    Şok dökülme konusunda güzel bir mevzuya değinmişsin,yakında şok dökülmesiz saç ekimi çıkarsa buna şaşmamak lazım,ben çıkar diye tahmin ediyorum böyle bir saç ekim yöntemini,saç ekimi sırasında kafayı serumla şişirmelerinden kaynaklandığını düşünüyorum bu şok dökülmenin,alternatif yöntemler bulunursa olabilir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noganya

arkadaşlar 132 gün ilk resim ekim öncesi 2 ci resim ekim sonrası 3 cü ve 4 cü resim 132 gün resimleri sizce gidişat nasıl ayrıca günde 2 paket sigara içiyorum bir zararı oldugunu sanmıyorum sizce gidişat nasıl degerli yorumlarınızı bekliyorum
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

yok kardeş ne zararı olacakki hatta bilimsel çalışmalar faydalı olduğunu gösteriyor.Tabi yanına ek destek olarak günde 2gram esrar da ekleyebilirsin.FDA onayı var adıyman tütünüyle 2 gram esrarı karıştırıp sabah akşam kova yapıp alıyorsun saç çıkardıgı gözlemlenmiş.
  • dostum sen nerdesin ya biz de seni ekimciler kacırdı işkence yapıyorlar zannettk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erbay-

Beyler iki gündür pek ugrayamadim ama burdayim amca beraber kanca beraber: ) Reciprocun resimlere bakiyorumda önden cikmaya başlamış ve henüz 60 gün. Ben hic cikmadi saniyodum reciproc dostum..önümüzdeki ay iyice belirginlesir..

Cafeeeeeer nerdesin sen kac gündür: ) sac ektirmişin ekle resimleri bi görelim acayip merak ettim catlatma bizi)))

Bu arada esrarin sac cikarip cikarmadigini bilmiyorum ama melatonin(uyku hormonu) eksik olanlarda sac dökülmesi cabuk gerceklesiyormus hatta bol miktarda melatonin salgilayan insanlarda kellik az görülüyormus. Amerikadan melatonin spreyi siparis edecem uzun zamandır aklimda ve bi kac yag ile kombine edip kafamin ufak bir bölgesine deneme amaçlı surecem bakalim nolacak paylasirim sonuclari burda ..

4 gün sargıda kalacakmış ben bile doğru düzgün görmedim nasıl olmuş ameilyattan sonra bakabildim sadece gayet düzgün ekmiş gibiydi :D pazartesi sargılar açılacak 2200 greft ekmiş.Esrar konusunda dalga geçiyodum ama bellimi olur kan dolaşımını hızlandırdığı için kanser hastalarında iyileşme süreccini hızlandırıyodu belki saç içinde işe yarar :D
  • evet ben ayşegülde saç ektirdim ve saçımın çoğu çıkmadı,bundan sonra saç maçla işim olmaz ama bunların gidip antalyalarda tatil yapmaları zoruma gitmekte,ayşegül amatör bir ekimciymiş meğerse bizde onu profesyonel bilirdik,bundan sonra forumlara herkes şüpheyle yaklaşsın beni kandım siz kanmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Tekniker__ -- 27 Şubat 2014; 2:49:45 >
  • quote:

dostum sen nerdesin ya biz de seni ekimciler kacırdı işkence yapıyorlar zannettk

:D kafa çok zonkluyodu ya dün hala kendime alışmaya çalışıyorum 6 7 yıldır saçımın uzunluğu en az 8 9 cm idi dün 0 dı :D hala şoku atlatmaya çalışıyorum
  • _Tekniker__ kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım galiba sorun yaşamssın. Bende Ayşegül hanıma ektirdim 7. ayımdayım yüzde 60lık bir kısmı çıktı. Ayrıca 5. aydan sonra çıkmaya başladı şu an için gayet memnunum. Sizin ne kadar oldu?
  • Herkese selamlar. Forumun gerçek anlamıyla kullanılması için daha önce paylaştığım saç ekimimi tekrar müsaadenizle paylaşıyorum. Amacım sadece amacından sapmış olan bu forumda yeniden saç ekiminden tedavilerden bahsetmek gerektiğini hatırlatmak. Evet arkadaşlar bir el atalım birlikte. Tekrar saç ekimi, tedavileri, bilgi ve tecrübelerimizi paylaşıp yorumlarımızı yapalım.
    4500 greft mikromotor ile alındı. Lateral slit tekniği ile kanallar açılarak kökler yerleştirildi. Toplam işlem 2 gün ve 17 saat sürdü. Benim için ayrılan 2 günde başka hiçkimseye saç ekimi yapılmadı. Zaten sadece tek ekipleri vardı. Klinik adı Estepalace ve ekibin başında Nagihan Akbaş vardı. Fiyat olarak greftine 0,6 euro ödedim. Toplam 7000 tl ye mal oldu. Yorumlarınızı bekliyor ve iyice amacının dışına sapmadan bu forumun hepimizin desteğiyle işler hale gelmesini diliyorum. Evet nasıl olmuş arkadaşlar? Bu sırada forumda benden başka Nagihan hn. saç ektirip sonucu çıkmış birisine henüz rastlamadım. çok sayfa okudum ama nafile. Varsa birisi yazarsa sevinirim.

İlk yazılarımda sn winday bana bazı ithamlarda bulunmuştu haklı olarak. Başkası hemen ağzını bozabilirdi fakat farklı fikirlere toleranslı olmak zorundayız diye düşündüm hep. Sonrada kendi hatamı farkedip düzelttim sonuçta kimse üzülmemiş ve gerçeklerde ortaya çıkmış oldu. Büyük harfle yazıcam kusura bakmayın. BU FORUM BU GÜCÜNE KOLAY GELMEMİŞTİR EMİNİM. LÜTFEN BİRAZ DİKKAT.

1. ve 2. fotoğraf op. öncesi.
    3. ve 4. fotoğraf op. sonrası.
    5. fotoğraf 84.gün dökülüp tekrar çıkmaya başlamış hali.
    6. fotoğraf 120. gün (4 ay)
    7. fotoğraf ise 172. gün yani yaklaşık 6 ay.
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarr82 -- 15 Şubat 2014; 22:49:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canavarcafer

quote:

dostum sen nerdesin ya biz de seni ekimciler kacırdı işkence yapıyorlar zannettk

:D kafa çok zonkluyodu ya dün hala kendime alışmaya çalışıyorum 6 7 yıldır saçımın uzunluğu en az 8 9 cm idi dün 0 dı :D hala şoku atlatmaya çalışıyorum

Hoşgeldin kardeşim,hangi ara saç ektirdin,en son gördüğümzde gerizekalıydın
    Daha kafan çok zonklar,ekim işi kolay iş,sonrası eziyet,saç ektirenler pek bahsetmezler burda çektikleri ıstıraptan,doloreks yada arveleks ( ikiside aynı) ağrı kesici kullan,çok rahatlatır...

www.sacekimisonuclari.com
    Ankara Saç Ekim Merkezi Acil tavsiye
    http://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=919.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reciproc -- 5 Nisan 2018; 0:40:11 >
  • öncelikle herkese selamlar saygılar forumda yeniyim 10 gün önce 4000 greft saç ekimi yaptırdım saç ekimi öncesi, 5 gün sonrası ve 10 gün sonrası resimlerimi yükledim sizlerin değerli yorumlarını bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarr82

Herkese selamlar. Forumun gerçek anlamıyla kullanılması için daha önce paylaştığım saç ekimimi tekrar müsaadenizle paylaşıyorum. Amacım sadece amacından sapmış olan bu forumda yeniden saç ekiminden tedavilerden bahsetmek gerektiğini hatırlatmak. Evet arkadaşlar bir el atalım birlikte. Tekrar saç ekimi, tedavileri, bilgi ve tecrübelerimizi paylaşıp yorumlarımızı yapalım.
    4500 greft mikromotor ile alındı. Lateral slit tekniği ile kanallar açılarak kökler yerleştirildi. Toplam işlem 2 gün ve 17 saat sürdü. Benim için ayrılan 2 günde başka hiçkimseye saç ekimi yapılmadı. Zaten sadece tek ekipleri vardı. Klinik adı Estepalace ve ekibin başında Nagihan Akbaş vardı. Fiyat olarak greftine 0,6 euro ödedim. Toplam 7000 tl ye mal oldu. Yorumlarınızı bekliyor ve iyice amacının dışına sapmadan bu forumun hepimizin desteğiyle işler hale gelmesini diliyorum. Evet nasıl olmuş arkadaşlar? Bu sırada forumda benden başka Nagihan hn. saç ektirip sonucu çıkmış birisine henüz rastlamadım. çok sayfa okudum ama nafile. Varsa birisi yazarsa sevinirim.

İlk yazılarımda sn winday bana bazı ithamlarda bulunmuştu haklı olarak. Başkası hemen ağzını bozabilirdi fakat farklı fikirlere toleranslı olmak zorundayız diye düşündüm hep. Sonrada kendi hatamı farkedip düzelttim sonuçta kimse üzülmemiş ve gerçeklerde ortaya çıkmış oldu. Büyük harfle yazıcam kusura bakmayın. BU FORUM BU GÜCÜNE KOLAY GELMEMİŞTİR EMİNİM. LÜTFEN BİRAZ DİKKAT.

en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

Arkadaşım öncelikle şunu belirtelim saç ekimi sonucun biraz vasat ,orta klasmanda,şahsi tahminim ekilenlerin yüzde kırkı max çıkan miktar...
    BU FORUM BU GÜCÜNE KOLAY GELMEMİŞTİR EMİNİM.. Ayrıca böyle bir şey yazmışsın.Bu cümle ne anlama geliyor ,ben bundan pek bir şey anlamadım,açıklarsan sevinirim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reciproc -- 5 Nisan 2018; 0:40:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hantırr

öncelikle herkese selamlar saygılar forumda yeniyim 10 gün önce 4000 greft saç ekimi yaptırdım saç ekimi öncesi, 5 gün sonrası ve 10 gün sonrası resimlerimi yükledim sizlerin değerli yorumlarını bekliyorum...

Selamlar. hayırlı olsun saçınız ve umarım dilediğiniz gibi çıkar saçınız. Ancak resimdede işaretlediğim kısım ilginç bir şekilde seyrek bırakılmış ve böyle yapmasalar fena değil aslında. Birde 10. gün fotoğrafınızda hala kabuklar duruyor. Ekimden sonra 9. ya da en geç 10. gün kabuklar dökülmeli aksi taktirde iz kalabilir diye biliyorum. Bence ektirdiğiniz yer ile görüşün belki dalgınlıklarına gelmiştir, hatırlatmakta fayda var. Hayırlı olsun tekrar.
     en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • quote:

quote:

quote:

Daha kafan çok zonklar,ekim işi kolay iş,sonrası eziyet,saç ektirenler pek bahsetmezler burda çektikleri ıstıraptan,doloreks yada arveleks ( ikiside aynı) ağrı kesici kullan,çok rahatlatır...

:D çarpık sisteme olan öfkeme o nickle göstermeye çalışıyordum.İlk gece biraz zonkladı ağrı kesici hemen kesti yaklaşık 1 saat çektim acısnı sonra birşey kalmadı.Zor iş değil ya saç ekimi sadece sıkıcı hani ekim yaptıran insanın geniş bi hayal dünyası olmalı yoksa bir pozisyonda saatlerce beklerken geberir allahdan benim doktor kafa bi adamdı sürekli konuştuk :d şuan bi sorun kalmadı tek sorun kafayı yukarda tutmak benm operasyonda bi eleman geldi kafayı eğerek yüzsütü yatmış adamın yüzü öyle bir şişmişki gözleri görünmüyordu :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serdarr82

Herkese selamlar. Forumun gerçek anlamıyla kullanılması için daha önce paylaştığım saç ekimimi tekrar müsaadenizle paylaşıyorum. Amacım sadece amacından sapmış olan bu forumda yeniden saç ekiminden tedavilerden bahsetmek gerektiğini hatırlatmak. Evet arkadaşlar bir el atalım birlikte. Tekrar saç ekimi, tedavileri, bilgi ve tecrübelerimizi paylaşıp yorumlarımızı yapalım.

Arkadaşım öncelikle şunu belirtelim saç ekimi sonucun biraz vasat ,orta klasmanda,şahsi tahminim ekilenlerin yüzde kırkı max çıkan miktar...
    BU FORUM BU GÜCÜNE KOLAY GELMEMİŞTİR EMİNİM.. Ayrıca böyle bir şey yazmışsın.Bu cümle ne anlama geliyor ,ben bundan pek bir şey anlamadım,açıklarsan sevinirim....

Sadece şunu demek istedim; Bu kadar sayıda insanın takip ettiği bilgi paylaştığı ve yıllarca devam eden bir forum. Bir arkadaşımız yeni forum yapalım demiş. Olur ama insanları foruma çekmek işte en zor olanı bu. Bunları kastetmiştim. Saçım ile ilgili yorumunuz için teşekkür ederim. En azından forum amacına ulaşmış oluyor. İyi veya kötü yorumlar yazılsın. Belki de ben çok güzel olduğunu düşünmekte yanılıyorumdur. Acaba genel olarak herkes sizin gibi düşünüyorsa üzülücem sanırım ama olsun forum değil mi. Diğer arkadaşların yorumlarıda iyi olur.
  • serdarr82 S kullanıcısına yanıt
    Şimdi şöyle,saç ekim sonucunu yorumlamak farklı,güzel görünüp görünmediğini yorumlamak farklı bir şey,senin görüntün güzel olmuş,beğenmeni gayet normak olarak görüyorum,sonuçta kafamızdaki açıklık kapandığı zaman insanın görüntüsü değişiyor,seninde yüz ifaden yumuşamış ve daha genç bir görünüme kavuşmuşsun,ben işin teknik kısmını yorumladım belkide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reciproc -- 5 Nisan 2018; 0:41:13 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

:D çarpık sisteme olan öfkeme o nickle göstermeye çalışıyordum.İlk gece biraz zonkladı ağrı kesici hemen kesti yaklaşık 1 saat çektim acısnı sonra birşey kalmadı.Zor iş değil ya saç ekimi sadece sıkıcı hani ekim yaptıran insanın geniş bi hayal dünyası olmalı yoksa bir pozisyonda saatlerce beklerken geberir allahdan benim doktor kafa bi adamdı sürekli konuştuk :d şuan bi sorun kalmadı tek sorun kafayı yukarda tutmak benm operasyonda bi eleman geldi kafayı eğerek yüzsütü yatmış adamın yüzü öyle bir şişmişki gözleri görünmüyordu :D

Aynen kardeşim, ben nerdeyse meditasyon yaptım ekim esnasında,sedadiflerle birlikte acaip işe yaradı,ekimin yarıdan çoğu devinmeden uyumakla geçti
    Aman kardeşim ben o yüzü gözü şişenleri biliyorum,sende sırt üstü yatmaya dikkat et,birde üçüncü gün dahada önemli,şişlikler asıl üçüncü günde meydana geliyor,dikkat et o yüzden,birde nerde ektirdin,benmi kaçırdım,yoksa hiç yazmadınmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reciproc -- 5 Nisan 2018; 0:42:2 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen kardeşim, ben nerdeyse meditasyon yaptım ekim esnasında,sedadiflerle birlikte acaip işe yaradı,ekimin yarıdan çoğu devinmeden uyumakla geçti
    Aman kardeşim ben o yüzü gözü şişenleri biliyorum,sende sırt üstü yatmaya dikkat et,birde üçüncü gün dahada önemli,şişlikler asıl üçüncü günde meydana geliyor,dikkat et o yüzden,birde nerde ektirdin,benmi kaçırdım,yoksa hiç yazmadınmı?

yok yazmadım mersinde estetik cerrah var volkan beden ona yaptırdım.Adamın yerine konuşmaya giderken 5 6 tane hastasını gördüm öncesi sonrası canlı denekler üzerinden gösterdi adam baya iyiydi mersinin yerel kahramanı olmuş saç konusunda kafama yatınca hiç istanbula git gel uğraşmak zorunda kalmadım :D
  • 
Sayfa: önceki 10301031103210331034
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.