Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1006. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
41.238
Cevap
601
Favori
6.481.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10041005100610071008
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burqa1

Arkadaşlar 20 yaşındayım saçlarım çoook aşırı döküldü saçımın önleri tüy gibi oldu ana baba tarafıda ful kel yani kel olucam doğal olarak :) izmirdeyim izmirde varmı saç ekimi yaptıran veyahudda istanbulda işinin ehli güzel sık yapabilen bana önerirmisiniz.. birde göğüsten kol bacak gibi yerlerden alıp kafaya ekiyolarmı acaba bana bilgi verirmisiniz ?

Vücut kılı işi TRde yok yaparım diyen varsa da yalan söylüyor onu kafandan çıkar. Fotoğraf paylaşsan daha iyi olur ama anlattığına bakarsak tam bir dökülme olmamış ilaç tedavisiyle iyi sonuçlar alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogan388 D kullanıcısına yanıt
    ÇOK TEŞEKKÜRLER .DARISI EKİM YAPAN HERKESİN BAŞINA
  • Ankara'da Dr. Keser beye ektiren yok mu? Pahalı ama işini iyi yapan bir doktor diyorlar. Ama uzun süredir ona ekim yaptıran yok sanırım çünkü adı hiç geçmiyor. Eskiden beri takip ettiğim biriydi.
  • yok yok fazlasıyla oldu önler kalmadı arka ortam cok acıldı bildiğin kel gözüküyor komple bi seyrelme var önlerde cok acıldı taranmaz hale geldi saçım .s neden aynı aletle cıkartmıyorlarmı kılları ha kafa ha göğüs kılı nedenki
  • quote:

Orijinalden alıntı: burqa1

yok yok fazlasıyla oldu önler kalmadı arka ortam cok acıldı bildiğin kel gözüküyor komple bi seyrelme var önlerde cok acıldı taranmaz hale geldi saçım .s neden aynı aletle cıkartmıyorlarmı kılları ha kafa ha göğüs kılı nedenki

folikül yapıları farklı onu şu an için Amerikada bir dr özel aletlerle yapıyormuşş

• quote:

Orijinalden alıntı: kellaynak

quote:

Orijinalden alıntı: okaja

Evet arkadaslar. sac ektiren yada ektirmeyi dusunen arkadaslarimizin kafasinda ''-- eger ektirdikten 160 gun sonra saclarimizi kisa kestirdigimizde nasil gorunecek ACABA ? -- diger saclar ile arasinda fark olacak mi? ??'' tarzinda sorusu olanlar icin yardimci olabilecegini dusundugum fotograflar....
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

hocam seni en baştan beri takip ediyorum,senin saçlar tüm dengeleri alt üst etti,bence resul yamanın yapıp yapabileceği en iyi ekim,güle güle kullan :)

cok saolasin hocam, yuzumuz guluyor valla:) ama bir daha kisa kestirmicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafka

galiba bu kez becerdim.resimlerin birini flaşla çektim.malum flaş elbisenin içini bile gösteren bir olay.diğerleri normal görünüm.9 ay arayla iki kez ekim yapıldı.ekimi ayşegül sevinç yaptı.toplamda 7000 civarı bir greft ekildi.rum halime göre yaz gelmeden bir ekim daha yaptırabilirim.

------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Tekniker__ -- 27 Şubat 2014; 9:24:24 >
  • kıllıkılsız K kullanıcısına yanıt
    shen min kullanıyorum.2 ay da minoxil kullanacam kardeş. ilk ayını kullandım.bakalım inşallah dediğin gibi olur çıkar saçlar
  • DİKKAT İSTANBULESTETİCA(AYŞEGÜL SEVİNÇ)DA YAPTIRACAKLAR BUNLARI BİLİN

-elemanlarının tecrübesi 2-3 yıllıktır
    -tamamiyle işi bir an önce bitirip gitmek isteyen elemanlara sahipler
    -günde 3 ekim yapılıyor hatta yeri geldimi daha fazlada yapılıyor talebe müşteriye göre
    -ekim yerleri sürekli değişkendir,bir bakmışsın şirinevlerdeler,bir kaç ay sonra bahçelievler vitalde,bir kaç ay sonra bakmışsın bakırköy yaşar hastanesinin bir katında 3-4 saç ekim firmasıyla yanyana çalışıyorlar
    -elemanları sizle ekim esnasında kavga edebilir dikkatli olun,mümkün olduğunca sesinizi çıkarmayın yoksa zaten 2 yıllık bir ekimci size birde bilerek kötü ekim yapabilir
    -ayşegülün iyi hallerine aldanmayın,çok kurnaz biri olduğunu unutmayın
  • Bu ekilen saçlar ekildiği andan itibaren mi uzamaya başlıyor yoksa şok dökülme olduktan sonra kalanlar mı uzuyor tecrübeli arkadaşlar cevablar ise sevinirim ..
  • Herkese Merhaba,

Ekim yaptirmayi dusunen arkadaslara biraz olsun yardimim dokunabilir diye bu mesaji yaziyorum.

2008 ve 2013 senelerinde olmak uzere 2 kere sac ekim ameliyati oldum. Ilk ameliyatim FUT ikinci ameliyatim FUE yontemi ile yapildi. Ilk ameliyatimi FUT olani istanbul - nisantasinda ozel bir klinikte oldum. Saclarim tam dokulmemisti bu yuzden kel halimi hic gormedim ve bundan dolayi ilk ameliyatimdan cok iyi bir seviyede donut aldigimi soyleyebilirim. Ancak ilk ameliyatimin uzerinden gecen 4-5 sene ile beraber tekrar sac kaybi yasadim ve eklienler haricinde pek sacim kalmadi. Bundan dolayi 2013 aralik ayinda sac ekimine karar verdim. Sac ekimim Ankara'da yapildi Serdar Gokrem hoca yapti. Bu karari vermemde forumdaki arkadaslarin yazdiklari ve resimleri cok etkili oldu ozelliklede sempasempa nin sac ekimine ve sonuclarina hayran kaldim. Ameliyatimin uzerinden 2 ay gecti ve sabirsizlikla sonuclari beklemekteyim.

Hemn FUT hem FUE ameliyati gecirmis birisi olarak aradaki farklari yazmak istedim.
    Oncelikle internet uzerinde cok ciddi safsata soylemler ve yazilar bulunuyor. Yok efendim ameliyattan 2 gun sonra gunluk yasantimiza donebilirmisiz vs.

Sunu belirteyim benim FUT ameliyatim FUE ye gore cok cok kolay gecmisti.
    Soyle dusunun; siz bu ameliyati dis gorunusunuz onemli oldugu icin yaptiriyorsunuz. FUE ameliyati ile saclariniz 1 numaraya vuruluyor ve tamemen kelsiniz. Inanilmaz yaralar aciliyo kafanizda, igneler gayet aci verici ama abartildigi gibi degil. Yaralaarin iyilesmesi ciddi zaman aliyor o yuzden 2 gun sonra ise gitmeyi felan dusunmeyin. Ben is yerimden 10 gun izin almama ramen hala tam iyilesmemistim ki , doktorum sigara ve alkol kullanmayip spor yaptigim icin iyilesmemin hizli oldugunu soylemisti. Ameliyattan 10 gun sonra kabuklar dokulunce kafaniz mukemmel gozukuyor ancak maalesef ekilen saclarda dokulme gerceklestiginde inanilmaz kotu bir goruntu ile karsilasiyorsunuz. Ameliyat sonrasi 2 ay kelsiniz diyelim. ben biotin ve xpecia tablet kullanarak bu sureyi indirgemeye calistim 1.5 ay sonunda iyi bir gorunume kavusmustum.

Fut yontemi cok aci duyulmayan yara bere pek olmayan hatta ameliyattan sonra saclariniz uzun oldugu icin sikinti yasamadan yasantiniza devam ettiginiz bir operasyon ancak FUE biraz sikintili. tabiki FUT ta kafa arkadasinda kalan yara izi cok kotu bu yuzden FUT u kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Buna ek olarak doktorumun tavsiyesi ile xpecia tablet aldim fiyati biraz pahali ancak ise yaradigini dusunuyorum. Sac kalitesinde artis oluyor ve dokulme tamamen duruyor bu benim 2 ay icinde gordugum sonuctur ne kadar sagliklidir yorumu sizlere birakiyorum.

Sonuc olarak, sac ekimi guzel birsey ancak deneyimli ve dogru ellerde yapilirsa guzel birsey. En onemli tavsiyem, bodozlama yada sadece bir ornege bakarak sac ekimi yaptirmaya gitmeyin. Biraz daha para biriktirin gidin taninmis sonuclarindan emin oldugunuz klinige gidin. Unutmayiniz ki; saclariniz omur boyu kullanmak icin ekiliyor kotu bir sonucu yasantiniz boyunca tasimak zorunda ve verdiginiz kararla yuzlesmek durumunda kalabilirsiniz. Donup aynaya baktigimda iyiki yaptirmisim hayatimin en iyi kararlarindan birisi diyorum. Ayrica DHT hormonu dolayisiyla dokulen saclarinizin bu dokulmesini durdurmak icinde hemen harekete gecin derim. Bu konuda zaman cok onemli saclariniza uygun tedavi ile 15-20 yil ekleyebilirsiniz. Herkese saglikli mutlu ve sacli yasantil dilerim :) saglicakla kalin.
  • rugal06 kullanıcısına yanıt
    ekildikten sonra hepsi kafanizda kalir ancak 2-4 hafta arasinda sok dokulme ile ekilen saclarin %60 lik bir bolumu ve buna ek olarak kendi saclarinizin bir bolumu dokulur. Bunun ardindan ekimi takip eden 4. ve 12. ay arasinda ekilen saclariniz cikmaya baslar. FUE olan bir arkadasimin saclari 6. aydan itibaren uzamaya baslamisti. Tamamen yapilsal.
  • Xroads X kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim.Aslında ben tam soramadım sanırım benim asıl öğrenmek istediğim saç ekimi oldu şok dökülme atıyorum 2.haftadan itibaren başladı bu şok dökülme başlayana kadar ekilen saçlarda herhangi bi uzama oluyomu yada olmasımı lazım :) sorabildiysem ne mutlu bana
  • rugal06 kullanıcısına yanıt
    Sok dokulme olur. Sok dokulme ile dokulmeyen saclarin uzamasi normal bir sekilde devam eder. Sok dokulme olan saclar dinlenme surecine girerler. Bu surec vucutta damar olusumu kan pompalama vs. surecidir. Zamani geldiginde sok dokulme ile dokulen saclar uzar bu surecte 4-12. aylar arasindadir. Dokulmeyen saclariniz uzamaya devam edecektir.
  • benimde ektirme diye bi düşüncem vardı resul yaman hocayla konuştum şimdilik erken dedi görütüğüm diğer yerler gel hemen yapalım diyolar paragöz birisi olsa böyle tepki vermez diye düşünüyorum
  • Konu çok uzun bakamadım tamamına.bir sorum olacaktı.dikiş izi üstüne saç ekimi yapılabiliyor mu?

• Xroads X kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
  • whouse W kullanıcısına yanıt
    B12 uyuşuk kalan sinirlerin için. C vitamini derideki iyileşme için. Biotinden daha iyi olduğunu söylemedim bunların saç gelişimi konusunda..

Ayrıca ben hiç bir zaman bir antagonizmadan bahsetmedim. Emilimden sonra oluyor diye bir şey yazmış mıyım?
  • whouse W kullanıcısına yanıt
    En baştan proscar alsaydın kurtarma ihtimalin olurdu. Bu arada proscarın herkes için o seviyede çalışacağının bir garantisi asla yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritaufe -- 30 Ocak 2014; 20:50:31 >
  • 
Sayfa: önceki 10041005100610071008
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.