Şimdi Ara

EN İYİ PLAZMA VE LCD TV MARKASI VE MODELİ SİZCE HANGİSİ ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
221.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Eğer fiyat performansa göre konuşmuyorsak bence en iyi lcd loewe dir.plazmada ise pany derim.
  • Arkadaslar tv konusunda dunyada en iyi Sharp ve Löwe dir. İkiside ayni paneli kullanir ve kendi fabrikalarinda uretim yapar yani japonyada. Samsung,Lg,sony,phillips gibi markalar tv lerini ucuz yollu taiwan, cin, kore gibi yerlerde urettirir ve kar marjlarini yuksek tutarlar oyuzden piyasada cok vardir. Coguda teknolojisini sharptan alir ve bunun telif haklarina kadar oderler. Bu arada Sharp 46 " lcd tv ler 4 bin liradan baslar. Löwe ise 10-12 bin liradan Baslar 60 bin liraya kadar vardir. Ornegin suanda sharp 4 renk teknolojisine gecti. RGB color in nedemek oldugunu bilen arkadaslar 4. Rengi nasil yapabildikleriyle ilgili kafa yormasinlar japon bunlar yaparlar bizdem sadece 10 yil kadar ileriden gidiyorlar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Panasonic derim. 100hz olmasi sebebiyle. Pisman olmassin
  • FİYAT 4000-5000 ARASI TV DÜŞÜNÜYORUM 46 VEYA 47 İNÇ SİZCE EN İYİ MARKA VE GÖRÜNTÜ ALABİLECEGİM TV HANGİSİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİRM
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknoca

    Arkadaslar tv konusunda dunyada en iyi Sharp ve Löwe dir. İkiside ayni paneli kullanir ve kendi fabrikalarinda uretim yapar yani japonyada. Samsung,Lg,sony,phillips gibi markalar tv lerini ucuz yollu taiwan, cin, kore gibi yerlerde urettirir ve kar marjlarini yuksek tutarlar oyuzden piyasada cok vardir. Coguda teknolojisini sharptan alir ve bunun telif haklarina kadar oderler. Bu arada Sharp 46 " lcd tv ler 4 bin liradan baslar. Löwe ise 10-12 bin liradan Baslar 60 bin liraya kadar vardir. Ornegin suanda sharp 4 renk teknolojisine gecti. RGB color in nedemek oldugunu bilen arkadaslar 4. Rengi nasil yapabildikleriyle ilgili kafa yormasinlar japon bunlar yaparlar bizdem sadece 10 yil kadar ileriden gidiyorlar :)

    Gerçeklik payı yok çoğu kelimenin.
  • Ben Panasonic VIERA TC-P46ST30 46-Inch 1080p 3D Plasma HDTV aldim cok memnunum renkler cok iyi yani bencede plazmada Panasonik derim.
  • ve panasonigin bu modeli 600 hz tavsiye ederim fakat gozlukler ayri satiliyor cok pahali iki gozluk 300 euro :))
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.