Şimdi Ara

En iyi Öğrenci Banka Kartı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
10.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana dün bankadaki yetkili yıllık ücretin alınmadığını söyledi yalan mı söyledi yani?
  • "Pederbank" üstelik %0 faizle veya hibe şeklinde
  • quote:

playcard'ın kendi sitesinde yazıyor. Yıllık 10 lira öğrenci belgesi götürürseniz.

hayır değil, ben imzalarken sözleşmeyi okudum ilk yıl aidat yok
    ikinci yıl eğer temassızlık özelliğini kullanmak isterseniz 5 tl, istemezseniz yine ücret falan yok
    olsa olsa 3. yıldan itibaren dediğiniz 10 tl geçerli olur
  • Play kartımı dün akşam kapattım.

Öğrencilik bitti yazmışlar 45 TL aidat....

750 TL harcama sözü istediler 3 ay içinde, veremem diye inat ettim kapattım...

Bank asyaya geçeceğim, bu ne arkadaş uğraş dur bankalarla....
    ücret alınacaktı alınmayacaktı bilirim en azndan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trike

Play kartımı dün akşam kapattım.

Öğrencilik bitti yazmışlar 45 TL aidat....

750 TL harcama sözü istediler 3 ay içinde, veremem diye inat ettim kapattım...

Bank asyaya geçeceğim, bu ne arkadaş uğraş dur bankalarla....
    ücret alınacaktı alınmayacaktı bilirim en azndan

Bitmiş miydi peki öğrenciliğin?
  • Bende Garanti Paracard var bi yamuğunu görmedik.
    (Bankamatik kartı. Kredi kartı değil)

Senelik 35 TL alıyorlar sanırım. Benim kartta bakiye olmadığı için alamadılar henüz
  • Ben İş Bankası'nı kullanıyorum ve tavsiye ederim. Bankamatik bulman konusunda heralde daha rahat olacağın bir banka yoktur. Sadece bizim kampüste 4 tane bankamatiği var. Nereye gitsem hep karşılaşıyorum. İstanbul'da heryerde şubesi, heryerde bankamatiği var. Sağolsun Ziraat bankası şube ve bankamatik meselesi yüzünden beni çok parasız bıraktı ama İş bankasında hiç bankamatik bulma sıkıntısı yaşamadım. Yalova'da mesela banka dışında sadece İş bankasının bankamatiği var.

Ben internet bankacılığınıda kullanıyorum. Oldukça kullanışlı. Havale 75Kr, EFT 2.50TL masraf alıyor (İşWap'da EFT ücretsiz)

Bankamatikte makbuzdan para almak gibi bir saçmalığa girişmiyor (Akbank 25Kr, HSBC 75Kr alıyor)

Öğrenciye yıllık kart ücreti yok

Kredi kartının limiti de 300TL, nakit avans çekemiyorsunuz.
  • Vakıfbank ATM kartı kullanıyorum. Üniversite öğrencilerinden para almıyordu ama sanırım 5 TL gibi bir yıllık ücret getirilmiş. Memnun olduğum için kredi kartımıda Vakıfbank tan aldım WORLD CARD özellikli. 300 TL limit nakit avans 2.44 alışveriş faizi 2.94 gecikme faizi olması lazım. İşbankası işte üniversiteli kartı çok tutuluyor fakat faiz oranları daha yüksek ve nakit avans vermiyor. Tabi bide komple galatasaray baskılı kart olması beni çekti
  • Yapı Kredi Play Card a başvurdum hala kartım gelmedi 2 hafta oldu ya neden böyle? Arkadaşlarımın bazılarının geldi bende yok
  • bu yıl üniversiteye başlayacak olan arkadaşlar adına bir up.
  • yapı ve iş. halk da iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnPara
  • ENPARA

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti Genç Bonus Paracard 5 yıl boyunca işletim ücreti almıyor, sanal kart çıkarabiliyorsun. Ben bunu kullanıyorum, memnunum.
  • Tebin kartı var, kart aidatı yok bedavaya herhangi bir bankaya para yollayabiliyorum, ekstra kredi kartıda alıyorsun.

Edit; öğrenciye bedava.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BehzatÇ. -- 24 Ağustos 2014; 17:25:19 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • daha ayrıntılı yazar mısınız arkadaşlar.

mesela ben banka kartım olucak istediğim zaman telefonumdan bakiyeme bakıcam istediğim zaman hesabıma yatmış olan parayı atmden cekicem bu nasıl oluyor ne kadar istiyorlar yatırırken ve cekerken. ayrıca herhangi biri kartsız sadece nakit ile atmden benim hesabıma para yatırabilir mi ücretleri ne kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enparaa
  • İş bankası hesap kartı kullanıyorum. Yılda iki kere para kesiyorlar genelde, kestikten hemen sonra öğrenci belgemi götürüyorum 3 gün içerisinde (genelde) yatmış oluyor. İşcep uygulamasını da kullanıyorum. Kesinti işi olmasa 10 numara kartta, bence tek sıkıntı o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: British

İş bankasının bankamatik kartları kadar dandik kullanışsız bir kart görmedim. Berbat ötesi.

Neden?
  • 4 senelik hort, yeni son mesajlar disindakilere bakmayin muhtemelen suan gecerli degildir o bilgiler...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.