Şimdi Ara

EN İYİ LİMONATA HANGİSİ? LİMONATACILAR BURAYA!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

EN İYİ LİMONATA HANGİSİ? LİMONATACILAR BURAYA!!

(En Son Oy Tarihi: 2.8.2018)
Giriş

• cappy'den buz gibi annem yapmış gibi mis gibi limonota
  • İÇMİYEYRUUMMMMMMMM.
  • cappy çilekli limonata çıkarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RüzgarGibiGeçti- -- 9 Ağustos 2010; 3:04:56 >
  • Uludağ
  • kendin sıkacan limonu diğerliri sebtetik ıykkkkkk
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbokerem55

cappy çilekli limonata çıkarmı

ÇIKMIŞ KİPA DA VAR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ULUDAĞ Kesinlikle.. Cappy'ninki Berbat Ötesi Acımsı Bi Tadı Var Ög
  • uludağ olmasaydı hepsi yalandı bunların..
  • açık ara farkla uludağ. arkadaşın da dediği gibi uludağ olmasaydı hepsi uykudaydı haala. daha yumuşak bir tat isteyenler için de aroma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: met2505

açık ara farkla uludağ. arkadaşın da dediği gibi uludağ olmasaydı hepsi uykudaydı haala. daha yumuşak bir tat isteyenler için de aroma...

uludağ aşırı şekerli ben beğenmiyorum açıkçası
  • Dün ankara gimatta newgross markette uludağ limonata 1.39'du millet hiç limonata içmemiş gibi koli koli alıyordu. Cappy, Doğanay falanda vardı. Onları alan pek yoktu. Millet seviyorki uludağ alıyor.
  • Cappy'ninki rezalet ötesi bir şey. Uludağ fena değil, biraz şekerli ve yoğun. Reklamdan dolayı çok satılıyor. Bim'in limonatasından aldım geçenlerde, o da fena değil. İçindeki nane kokusunu alıyorsunuz biraz; f/p olarak değerlendirirsek en iyisi.

Netto var bir de, cam şişede. Fiyatı yüksek gelebilir ama en sağlıklısı ve lezzetlisi Netto bence. Cam şişe daha sağlıklı ve tadı harika. Her yerde bulunmuyor bir de. Ayrıca Netto'yu üreten firmanın (Kızıklı) THY de meyve suyu sağladığını duymuştum.
  • Ev yapımınıda listeye koymalısın bence.Bana göre hiç biri evde yapılana benzeyemiyorda =).
  • Ev yapımı limonata hepsinden kat kat iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balci1987

quote:

Orijinalden alıntı: met2505

açık ara farkla uludağ. arkadaşın da dediği gibi uludağ olmasaydı hepsi uykudaydı haala. daha yumuşak bir tat isteyenler için de aroma...

uludağ aşırı şekerli ben beğenmiyorum açıkçası

o zaman uludağ şekersiz limonata
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.